Влез

View Full Version : Какво би ви спряло да правите секс?

Sh@d0w
10-28-2013, 15:45
Днеска обядваме в мола с един колега и на задната маса седят 4 момичета и си обсъждат мъже. Не че ги слушахме, но разговаряха разгорещено и спореха какво би ги спряло да правят секс, въпреки че първоначално ги е привлякъл някой. Едната казваше че не харесва обезкосмяването, другата пък би я отблъснало ако той ходи с високи чорапи 0.o

Та вас какво би ви отказало да правите секс с някой, макар и на пръв поглед да сте го харесали?

ПП. нека изключим нещата от типа хигиена, то това е ясно

kripsi
10-28-2013, 15:49
хигиената и да си призная малкият размер :)

Violenza
10-28-2013, 16:00
Щом ще съм стигнала до леглото с някого, едва ли неща от рода на обезкосмяване и високи чорапи ще ме отблъснат. В момента не се сещам конкретно нещо, изключвайки фрапантните.

TheBeliever
10-28-2013, 16:30
Щом съм го харесала на външен вид, единствено поведението му би могло да ме откаже.

LeagueofShadows
10-28-2013, 16:33
момиче би ме отблъскнало ако ако изпърди или ако не си е обръснала путяка , половият ми орган ще иска да избяга , ся някои хора веднага ще защитят , това и е извратено но разбираемо :smt023 разбираемо що ли , щото някои просто обичат космите да ги гъделичкат :smt077

minimalist
10-28-2013, 16:38
и да си призная малкият размер :)

Аре молим ти се да го облечеш това твърдение в конкретни цифри, щото повечето малки бръмчалки дето реват за големи пениси, в повечето случаи не са виждали такива..
Да не стане като в оня виц "Ахх, как ме е лъгал бившия маайка му стара..."

Fisherman
10-28-2013, 16:51
тясна пизда

Fisherman
10-28-2013, 17:08
Аре молим ти се да го облечеш това твърдение в конкретни цифри, щото повечето малки бръмчалки дето реват за големи пениси, в повечето случаи не са виждали такива..
Да не стане като в оня виц "Ахх, как ме е лъгал бившия маайка му стара..."

момичето има предвид,че нещо под 20 см не се смята дори за пенис

Hayashi
10-28-2013, 17:09
Щом съм го харесала на външен вид, единствено поведението му би могло да ме откаже.

Мда. И липсата на хигиена, но нали уж то не се брои.

minimalist
10-28-2013, 17:16
момичето има предвид,че нещо под 20 см не се смята дори за пенис

С кеф вадя и давам по един Пенчо, на всичко мъжко (без оглед на годините) в тоя форум дето извади патка над 20 санта...

fUcKsMiLe
10-28-2013, 17:31

Това, но щом хипотетично ще правя вече секс с него, значи и това ми е харесало.

Ivaaaaa
10-28-2013, 17:31
ако физически отговаря на стандартите ми, сигурно би ме отблъснало поведение тип 'селско' и тип 'проС гъзар'

Fisherman
10-28-2013, 17:32
С кеф вадя и давам по един Пенчо, на всичко мъжко (без оглед на годините) в тоя форум дето извади патка над 20 санта...

вада ма на нея пише само михаела божкова

NomNomNom
10-28-2013, 19:26
Нерешителен. Ако е нерешителен, неей.
Нерешителните и неуверените, с които съм спала, там е било най-тъжно.
Тип целуваме, даже може да ме съблече по няяяякое време, но след това държи твърде много между двете фази, и в общия случай или не му става, след което свършва супер бързо, и да.
И да, с предпоследния такъв човечец прекратих нещата, преди да са станали така тъжни.
Със следващия отговаряш на критериите за неувереност - стигнах до подобие на секс.

То ми се отщя направо. Като детегледачка се чувствам, на не-малки момчета.

Та, само това ме отказва.

xXxPETYAxXx
10-28-2013, 19:48
Според мен не са имали предвид конкретно, ако вече са стигнали до спалнята. То тогава, не знам коя ще върне някого, само ако е хванал грешния чифт чорапи.
Има обаче един друг момент, който често се получава. Първия път си видял някого и ти се е сторил секси. Би го изчу*ал/а. После обаче го виждаш в съвсем друго амплоа/стайлинг и спираш да го възприемаш като сексуален обект. Просто спираш да искаш да правиш секс с него/я. Ама, нещо да те спре, да го направите, ако вече почти сте започнали - тъпо.
Мен примерно никак не ми изглежда секси мъж с джапанки и чорапи, мъж, който се епилира навсякъде; мъж, който си пуска нокти или недай си Боже си поддържа ноктите прекалено женствено/който пък ходи с мръсотии под ноктите; който много "експериментира" с цветовете на косата си... и др.

Rabalka
10-28-2013, 20:24
Бе щом се е стигнало до секс ясно е че ще ме ебе ма то хигиената не се брои свен ако не е с женско бельо или пази божи сутиен.

anonymous908491
10-28-2013, 20:32
Бе щом се е стигнало до секс ясно е че ще ме ебе

Сякаш има и друга възможност, или има ?

Cloud9
10-29-2013, 05:37
Според мен момичетата,които са го обсъждали,са се правили на много знаещи и разбиращи от секс.не мога да си представя чак толкова да те отвратят дълги чорапи?!Може би са искали да изброят т.нар. turn offs.За мен адски невъзбуждащо /нова дума/ ми действа прекаленото хвалене от типа "Ооо бейби,ще те скъсам от секс, ще те подлудя цяла вечер и ще свършиш поне 10 пъти гаранция".Що се отнася до външен вид би ме отблъснала липсата на хигиена/което не се брой в тоя случай/ и май това само.Не знам дали се брои,но много мразя да се целуваме уж страстно и той да отвори такава една голяма уста че да успее да ми целува и носа даже.И много лиги не обичам хаха

GiveMeLove
10-29-2013, 08:23
Еййй.. питаха нещо и почнаха капризите и изхвърлянията.. Много сте виждали вие пишки над 18, камоли 20 см.. :)

Най-важното е хигиената, оная с чорапите да ми яде бахура... Зимата като носи на баба й тАрлъците, да не я връща някой, шеееееаааа мааааатааа :D

marilyn
10-29-2013, 09:16
Това с чорапите ми е много смешно.

Иначе освен хигиената, която споменахте, че не се брои, би ме спряло, ако видя, че има обриви или такива неща, защото ще си помисля, че е болест.
Ако не иска да ползваме презерватив също няма да се навия.
Ако е нерешителен, както Ева обясни, мен също би ме отблъснало.

GOOOSHKATA
10-29-2013, 11:32
да и мирише устата при положение че издъвка цяло пакетче дъвки :( ужас направо я изгоних :(

girlwithblueeyes
10-29-2013, 11:34
Ъмм освен хигиената

Прекалената агресивност
Разни садо мазо желания

Не бих правила секс с пиян мъж

А също и както каза Мерлин ако има някакви обриви и т.н

anonymous908491
10-29-2013, 11:59
Не бих правила секс с пиян мъж

Няма грозни жени, само малко алкохол.

girlwithblueeyes
10-29-2013, 12:00
Имах предвит че пияните мъже ме плашат

Лошо спомени просто нищо друго .

baby_baby
10-29-2013, 12:09

++++