View Full Version : Какво би ви спряло да правите секс?
Днеска обядваме в мола с един колега и на задната маса седят 4 момичета и си обсъждат мъже. Не че ги слушахме, но разговаряха разгорещено и спореха какво би ги спряло да правят секс, въпреки че първоначално ги е привлякъл някой. Едната казваше че не харесва обезкосмяването, другата пък би я отблъснало ако той ходи с високи чорапи 0.o
Та вас какво би ви отказало да правите секс с някой, макар и на пръв поглед да сте го харесали?
ПП. нека изключим нещата от типа хигиена, то това е ясно
хигиената и да си призная малкият размер :)
Violenza
10-28-2013, 16:00
Щом ще съм стигнала до леглото с някого, едва ли неща от рода на обезкосмяване и високи чорапи ще ме отблъснат. В момента не се сещам конкретно нещо, изключвайки фрапантните.
TheBeliever
10-28-2013, 16:30
Щом съм го харесала на външен вид, единствено поведението му би могло да ме откаже.
LeagueofShadows
10-28-2013, 16:33
момиче би ме отблъскнало ако ако изпърди или ако не си е обръснала путяка , половият ми орган ще иска да избяга , ся някои хора веднага ще защитят , това и е извратено но разбираемо :smt023 разбираемо що ли , щото някои просто обичат космите да ги гъделичкат :smt077
minimalist
10-28-2013, 16:38
и да си призная малкият размер :)
Аре молим ти се да го облечеш това твърдение в конкретни цифри, щото повечето малки бръмчалки дето реват за големи пениси, в повечето случаи не са виждали такива..
Да не стане като в оня виц "Ахх, как ме е лъгал бившия маайка му стара..."
Fisherman
10-28-2013, 16:51
тясна пизда
Fisherman
10-28-2013, 17:08
Аре молим ти се да го облечеш това твърдение в конкретни цифри, щото повечето малки бръмчалки дето реват за големи пениси, в повечето случаи не са виждали такива..
Да не стане като в оня виц "Ахх, как ме е лъгал бившия маайка му стара..."
момичето има предвид,че нещо под 20 см не се смята дори за пенис
Щом съм го харесала на външен вид, единствено поведението му би могло да ме откаже.
Мда. И липсата на хигиена, но нали уж то не се брои.
minimalist
10-28-2013, 17:16
момичето има предвид,че нещо под 20 см не се смята дори за пенис
С кеф вадя и давам по един Пенчо, на всичко мъжко (без оглед на годините) в тоя форум дето извади патка над 20 санта...
fUcKsMiLe
10-28-2013, 17:31
Това, но щом хипотетично ще правя вече секс с него, значи и това ми е харесало.
ако физически отговаря на стандартите ми, сигурно би ме отблъснало поведение тип 'селско' и тип 'проС гъзар'
Fisherman
10-28-2013, 17:32
С кеф вадя и давам по един Пенчо, на всичко мъжко (без оглед на годините) в тоя форум дето извади патка над 20 санта...
вада ма на нея пише само михаела божкова
NomNomNom
10-28-2013, 19:26
Нерешителен. Ако е нерешителен, неей.
Нерешителните и неуверените, с които съм спала, там е било най-тъжно.
Тип целуваме, даже може да ме съблече по няяяякое време, но след това държи твърде много между двете фази, и в общия случай или не му става, след което свършва супер бързо, и да.
И да, с предпоследния такъв човечец прекратих нещата, преди да са станали така тъжни.
Със следващия отговаряш на критериите за неувереност - стигнах до подобие на секс.
То ми се отщя направо. Като детегледачка се чувствам, на не-малки момчета.
Та, само това ме отказва.
xXxPETYAxXx
10-28-2013, 19:48
Според мен не са имали предвид конкретно, ако вече са стигнали до спалнята. То тогава, не знам коя ще върне някого, само ако е хванал грешния чифт чорапи.
Има обаче един друг момент, който често се получава. Първия път си видял някого и ти се е сторил секси. Би го изчу*ал/а. После обаче го виждаш в съвсем друго амплоа/стайлинг и спираш да го възприемаш като сексуален обект. Просто спираш да искаш да правиш секс с него/я. Ама, нещо да те спре, да го направите, ако вече почти сте започнали - тъпо.
Мен примерно никак не ми изглежда секси мъж с джапанки и чорапи, мъж, който се епилира навсякъде; мъж, който си пуска нокти или недай си Боже си поддържа ноктите прекалено женствено/който пък ходи с мръсотии под ноктите; който много "експериментира" с цветовете на косата си... и др.
Бе щом се е стигнало до секс ясно е че ще ме ебе ма то хигиената не се брои свен ако не е с женско бельо или пази божи сутиен.
anonymous908491
10-28-2013, 20:32
Бе щом се е стигнало до секс ясно е че ще ме ебе
Сякаш има и друга възможност, или има ?
Според мен момичетата,които са го обсъждали,са се правили на много знаещи и разбиращи от секс.не мога да си представя чак толкова да те отвратят дълги чорапи?!Може би са искали да изброят т.нар. turn offs.За мен адски невъзбуждащо /нова дума/ ми действа прекаленото хвалене от типа "Ооо бейби,ще те скъсам от секс, ще те подлудя цяла вечер и ще свършиш поне 10 пъти гаранция".Що се отнася до външен вид би ме отблъснала липсата на хигиена/което не се брой в тоя случай/ и май това само.Не знам дали се брои,но много мразя да се целуваме уж страстно и той да отвори такава една голяма уста че да успее да ми целува и носа даже.И много лиги не обичам хаха
GiveMeLove
10-29-2013, 08:23
Еййй.. питаха нещо и почнаха капризите и изхвърлянията.. Много сте виждали вие пишки над 18, камоли 20 см.. :)
Най-важното е хигиената, оная с чорапите да ми яде бахура... Зимата като носи на баба й тАрлъците, да не я връща някой, шеееееаааа мааааатааа :D
Това с чорапите ми е много смешно.
Иначе освен хигиената, която споменахте, че не се брои, би ме спряло, ако видя, че има обриви или такива неща, защото ще си помисля, че е болест.
Ако не иска да ползваме презерватив също няма да се навия.
Ако е нерешителен, както Ева обясни, мен също би ме отблъснало.
GOOOSHKATA
10-29-2013, 11:32
да и мирише устата при положение че издъвка цяло пакетче дъвки :( ужас направо я изгоних :(
girlwithblueeyes
10-29-2013, 11:34
Ъмм освен хигиената
Прекалената агресивност
Разни садо мазо желания
Не бих правила секс с пиян мъж
А също и както каза Мерлин ако има някакви обриви и т.н
anonymous908491
10-29-2013, 11:59
Не бих правила секс с пиян мъж
Няма грозни жени, само малко алкохол.
girlwithblueeyes
10-29-2013, 12:00
Имах предвит че пияните мъже ме плашат
Лошо спомени просто нищо друго .
baby_baby
10-29-2013, 12:09
++++