PDA

View Full Version : Лесна ли е българката?

takecare
10-29-2013, 09:00
Провокирана съм от темата на "Преди обед", където се питаше "Лесна ли е българката?" Репортажа беше направен в столична дискотека, където всички знаем вървят свалките. Там мъжете смятат, че ще "забият" най - лесно. Какво е за вас "лесна жена"? Смятате ли, че може една жена да се определи колко е лесна, само когато е в дискотеката? Смятате ли, че лесните жени са само по дискотеките? И като цяло смятате ли, че е правилен този етикет, който се слага на момичетата, който се забавляват по дискотеките? Моето лично мнение е, че като цяло дискотеките са свърталище на момчета, търсещи секс и момичета, търсещи внимание. Но винаги има изключения! Да, дискотеките не са единственото място за забавления, но можеш и да си изкараш хубаво без да ти слагат етикет "кифла", "курва", "лесна жена" и тн.

girlwithblueeyes
10-29-2013, 09:32
Зависи как се забавлява

Аз супер рядко ходя на дискотеки и по клубове просто защото нямам време . Основно лятото ходя повечко сига да нямам лагери и подобни .
Танцувам си и т.н . Досега не съм чула някой да казва че съм лесна

Дискотеките са място за забавление и отпускане друг е въпросът какво разбират под забавление различните хора .

Cloud9
10-29-2013, 10:18
В Америка на дискотека се ходи за да си намериш нещо за чук и бег,не за да танцуваш.И почти няма вечер,в която да не намериш свежо месо.Това,което става по нашите дискотеки,си е детска дискотека на третокласници в сравнение с разврата там.Чувала съм и за Англия същото,само че там и с алкохола прекалявали.но не го гарантирам като истина последното,де. До преди и аз си мислех,че българите са лесни,но после видях чужденките в действие и си поизчистихме имиджа май

girlwithblueeyes
10-29-2013, 10:20
В Америка на дискотека се ходи за да си намериш нещо за чук и бег,не за да танцуваш.И почти няма вечер,в която да не намериш свежо месо.Това,което става по нашите дискотеки,си е детска дискотека на третокласници в сравнение с разврата там.Чувала съм и за Англия същото,само че там и с алкохола прекалявали.но не го гарантирам като истина последното,де. До преди и аз си мислех,че българите са лесни,но после видях чужденките в действие и си поизчистихме имиджа май

И кво им е на действието ?:D
Не се заяждам просто питам понеже не се имам за българка . Ми стана интересно какво ни е на действаията толкова .

Cloud9
10-29-2013, 10:25
Американка ли си? Аз главно тях визирам.Това,което наблюдавах по купони и дискотеки там беше че момичетата умишлено се правеха на пияни за да може момчетата да им се лепят повече и когато танцуваха непознато момче и момиче те просто се dry hump-ваха насред дискотеката.Даже си измислих игра-познай коя поза сега упражняват хаха.А рускините-аз по принцип ги харесвам и още сме приятелки със съквартирантките ми,но малко ме е яд че ме зарязаха съвсем сама с абсолютно непознати и на края на града за да се качат на готините коли на някакви пияндурници.И други неща съм виждала,но не е за описване.А и в никакъв случай не вкарвам всички жени от САЩ,например,под един общ знаменател.Просто казвам че и българки,и американки,и каквито и да е могат да бъдат леки или тежки хаха

girlwithblueeyes
10-29-2013, 10:30
Не не съм американка . 90 % германка съм и затова попитах . Не целях да се заяждам:)
Иначе просто сме по освободени в забавленията си ,аз така си го обяснявам . В датското DGV такива неща съм виждала че нямам думи . Да не говорим за Тропикана в Слънчев където има една игра и там правят различни секс пози . Но въпреки това има хора които са отишли да се забавляват . В български дискотеки почти не съм ходила и не знам как е .
С последното изречение съм напълно съгласна .

Cloud9
10-29-2013, 10:35
Наскоро стана скандала с филма за Слънчев бряг и англичаните и се замислих защо ние се имаме за такива пияници и лекета като англичаните правят още по-големи глупости и то на родната ни земя. Това е българска черта-все ние сме най-зле,ние сме най-недооценение,,а в същото време не се оценяваме сами.Сбивания,напивания и безразборен секс има васякъде.Имах една забежка с бразилец и той ми разказа за секс баровете там-плащаш 40 долара и влизаш в нещо като бар в който хора правят секс на масите и ти си гледаш.Единственият проблем е че бирата била много скъпа.Та ние не сме открили кранчето за топлата вода и в тая насока.

shmatarok
10-29-2013, 10:35
Чувала съм и за Англия същото,само че там и с алкохола прекалявали.но не го гарантирам като истина последното,де. До преди и аз си мислех,че българите са лесни,но после видях чужденките в действие и си поизчистихме имиджа май

Аз пък го. 8-) Момичетата конкретно се случва да лазят по пода в дискотеката или по улиците и да се хилят до припадък. Ама то и как иначе да е, като отварят дискотеката в 11 и 30, започва едно скоростно наливане (най-често с VK, Бакарди Брейзър и някакви такива по-неалкохолни), напиват се от няколко такива бутилки ( :D ) до около 12 и 30 и после се почва голямото натискане, което често завършва с младежи в женската тоалетна или просто малко Public experience зад дискотеката, хаха. Виждала съм и индивиди, които си бъркат къде ли не и на самия дансинг, но това вече зависи от самата дискотека. Има и места, където охраната не позволява такива неща - изгониха веднъж едно момче, защото беше пияно и като минаваше покрай нас се подпря на ханша на една от приятелките му, без тя да му е позволила.
А да не говорим пък за "островичанките", които идват в Слънчев бряг през лятото...
Та не знам за българките, не съм ходила на дискотека в Студентски и като цяло не ходя на бг дискотеки, ама за англичанките/шотландките конкретно мога да заявя, че са мнооого оборотни. :D

girlwithblueeyes
10-29-2013, 10:47
Е наистина си има фрапиращи гледки . В България съм ходила в ДГВ и Революшън . :D

shmatarok А ти в Шотландия ли живееш ?

DisappointedDreamer
10-29-2013, 10:55
Не знам за българките. Шведките са същата история, която шматарок описа в Шотландия. Лазене по пода, седене насред улиците с гърлени викове, които са по скоро виене, отколкото наистина вик. Бутилки се търкалят в метрата, повръщано има по седалките, хора пикаят в храстите на двора ти. Жалка гледка.

anonymous708973
10-29-2013, 11:35
Наскоро стана скандала с филма за Слънчев бряг и англичаните и се замислих защо ние се имаме за такива пияници и лекета като англичаните правят още по-големи глупости и то на родната ни земя.

С малката подробност, че те го правят веднъж годишно, за да разпуснат, а при нас си е традиция.
В Англия съм била, но на дискотека не съм стъпвала и не мога да изкажа мнение.

На фона на германките обаче българските сме си ... доста освободени, да го наречем. Тук даже си пият специална бира за жени, която е 2.5%. Възможно е да има и изцепки, разбира се, не съм попадала на такива, защото съм масово в мъжка компания, а момчетата доста се контролират.

girlwithblueeyes
10-29-2013, 11:42
По скоро се дължи на факта че по курортите човек може да се освободи повече отколкото в собственнта си държава
Контактувам основно със спортисти и всички спазват хранителни режими и не пият или пушат ежедневно . Но когато имат ваканция им се случва да пият .
Та мисълта ми беше Инка зависи от средата и мястото поне според мен .

takecare
10-29-2013, 11:55
Така като гледам масовото мнение е, че една жена е лесна, когато се напие и започва да налита, разсъблича и къде по жалки неща. Аз като съм чувала и така като гледам Шотландия е българския Слънчев бряг, и обратното.

shmatarok
10-29-2013, 12:45
С малката подробност, че те го правят веднъж годишно, за да разпуснат, а при нас си е традиция.
В Англия съм била, но на дискотека не съм стъпвала и не мога да изкажа мнение.

На фона на германките обаче българските сме си ... доста освободени, да го наречем. Тук даже си пият специална бира за жени, която е 2.5%. Възможно е да има и изцепки, разбира се, не съм попадала на такива, защото съм масово в мъжка компания, а момчетата доста се контролират.

Пантерке, не, не го правят веднъж годишно, мога да ти гарантирам. Много малко читави англичанки и шотландки познавам и то са такива, които не излизат много-много и разпускането им се ограничава до четене на книги, примерно. По-голямата част от всички останали обаче са разюздани девойки без особен морал. Всеки уикенд дискотеките и баровете се пръскат по шевовете от наливащи се момичета, да не говорим колко често стават и боеве и панаири. А като се напият изобщо не подбират - виждала съм хубави момичета с толкова противни и грозни индийци, например, че не знам колко трябва да са пияни, за да си позволят такова нещо. :Д

Синеочке, и аз ходя в ДГВ :D и да, в шотландия си живуркам

anonymous708973
10-29-2013, 16:33
Въх.
Тук засега такава картинка е само мираж :д

babity
10-29-2013, 16:48
Лицето на сексуалната революция в България (а и не само). Винаги съм се чувствала достатъчно разкрепостена за да правя това, което ми се иска, но никога не съм го правила като показно.

А в дискотеките можеш да видиш атеншън хорс повече, отколкото истински такива. Лично наблюдение.

TheBeliever
10-29-2013, 16:50
Не мисля, че националността е критерий в тази дискусия. Навсякъде има разврат, въпросът е в каква среда се движиш.

NomNomNom
10-29-2013, 20:25
Това,което става по нашите дискотеки,си е детска дискотека на третокласници в сравнение с разврата там.
Да, наистина и аз съм потресена от грешното мнение. Яко чалга има при нас, пие се много, повечето девойки по дискотеките са облечени яко чалга , но - секс не се прави. Няма разврат. Разврата им е да се напият, да се забият и нищо да не свършат.
По чалгите в студентски ( мега денс, котън, парпорт, миленката, плаза, плейхаус ) - не съм се запознала с никого май.
Само деца, заблудени ( студенти ) , и някакви веселяци, дето все пак си правят събиранията там.
Не, наистина, чалгата само заблуждава,че има секс в нея.

В центъра е съвсем друго. Там до 3:00 си тръгват, после остават само тези, които не искат да си ходят сами.
Там е играта, буквално игра. И там можеш да си тръгнеш с някоя/някого, който/която да не е мотика пиян/а и да знае какво иска.

baby_baby
10-30-2013, 13:25
Всеки си има начин на забавление но тук в в повечето дискотеки е пиене на много алкохол ,опипваня, мъже в дамската тоалетна, пред дискотеката бои даже и в нея аз лично като ходя на дискотека отивам за да се забавлявам да танцувам и да изпия 1-2 ( не да се напивам да не знам каде се намирам) просто така за настроение