View Full Version : Препоръчайте..
някакъв сайт за обувки. Да са качествени и в по-висок ценови клас. Търся си някви вечерни и елегантни.
TrollFaace
10-30-2013, 06:58
Паралийка
пффффффффф
Тедо, най-добре млъкни
anonymous708973
10-30-2013, 07:29
Обувки от сайт?
Отивай в Arise или GiAnni. Не съм сигурна дали второто така се пише, но половината ми обувки... да не кажа всички са от тези два магазина. Има класически модели обувки - и за ежедневието, и официални. Повечето няма да допаднат на масовата публика, която или ходи с кецове, или с пантофки, а представата за официална обувка е чалгаджийски ток, но обувките са прекрасни според мен, на по-висока цена са, но качеството е убиец.
ами по-удобно ми е от сайт
нямам нерви и желание да обикалям
търся си нещо такова:
http://demandware.edgesuite.net/sits_pod21/dw/image/v2/AAJT_PRD/on/demandware.static/Sites-BCBG-Site/Sites-bcbg-master-catalog/default/v1383120451793/images/ARCADE_001.jpg?sw=1268&sh=1992
не мога да си ги взема, щото са доста скъпи
GiAnni, да. Качествени са, но са си цифра.
Другото, което мога да ти препоръчам като по-елегантно, по-джиджано, ако щеш, е Sara Pen.
Колко са скъпи?
Извинявай, но са ужасни...
325$
иначе благодаря, ще разгледам
Доста е.
Ходила ли си на такава висока платформа?
мдам. мога да се справя
не е задължително да е платформа
просто искам нещо по-изчанчено, по-интересно 8-)
Мисълта ми е, че за да ходиш елегантно на такава платформа се иска доста упражнение :)
Тия платформи обикновено успяват да накарат жената да изглежда доста тромава.
ох да, знам за какво говориш
тези не стават за ходене, просто не се издържа
'ма ей така за излизане някъде е перфектно (ако седиш) :D
Да, взимат те с колата, подпират те до стола, подпират те обратно до колата и после ти помагат да качиш стъпалата до вкъщи :cool:
е не съм чак пък толкова зле :D
просто клечораците ми не издържат да са няколко часа на такива обувки
иначе като съм на високи обувки не ходя като кон 8-)