PDA

View Full Version : Заслужава ли си да се занимавам?

Seli94
10-30-2013, 22:36
Здравейте :) от няколко 2-3 месеца си пиша с едно момче,но той е обвързан.Не съм тръгнала с мисълта да правя нещо,защото знам,че никак няма да ми е приятно ако бях на мястото на приятелката му + сме в различни градове.Пишем си,комплименти ми прави колко съм красива и т.н..казва,че с приятелката си не се разбират много добре и аз му давам съвети как да постъпва,за да се сближис нея.Опитва се да се доближи до мен..как щял да ме води на кафе,да гледаме романтични филми,да ми дойдел на гости и т.н.А в същото време в ask пише колко обича приятелката си.Не мога да кажа нищо конкретно,защотото не сме се виждали на живо.И само да вметна,че ми пише само когато на него му е кеф и когато му трябвам.

HollyGolightly
10-31-2013, 00:27
Има си приятелка, не сте се виждали, пише ти, само когато него го устройва, според мен няма смисъл.

Carpe Diem
10-31-2013, 01:29
Не е стока :)

mcfe
10-31-2013, 20:13
Здравейте :) от няколко 2-3 месеца си пиша с едно момче,но той е обвързан.Не съм тръгнала с мисълта да правя нещо,защото знам,че никак няма да ми е приятно ако бях на мястото на приятелката му + сме в различни градове.Пишем си,комплименти ми прави колко съм красива и т.н..казва,че с приятелката си не се разбират много добре и аз му давам съвети как да постъпва,за да се сближис нея.Опитва се да се доближи до мен..как щял да ме води на кафе,да гледаме романтични филми,да ми дойдел на гости и т.н.А в същото време в ask пише колко обича приятелката си.Не мога да кажа нищо конкретно,защотото не сме се виждали на живо.И само да вметна,че ми пише само когато на него му е кеф и когато му трябвам.
Мда, зарязвай го този с директен блок от фейсбук/скайп. А тоя трябва да се кастрира, че като гледам само гледа да мушне. А за последното изречение, странно, аз пък на мен момичетата никога не ми пишат първи докато не им пиша аз...

Enchanting
11-01-2013, 09:05
Няма смисъл, изобщо, да се занимаваш.

vali97
11-01-2013, 09:59
Не се занимавай с глупости, пък и щом се зарибява с други момичета както в случая с теб, защо си мислиш, че ако бъде с теб няма да го прави и с други?! Просто си търси някой наистина добър, а недей да се ровиш в боклука. :)

BlackEyedPeas
11-01-2013, 10:03
Нека погледнем така - ти започваш да го харесваш, той има приятелка. След време нещата между вас стават, а приятелката му вече я няма. Ще ти кажа едно - с вълка не тръгвай. Щом с теб го прави това в момента, ще го направи и с друга. За сега ти си му интересна, един ден сте заедно, но тогава той ще прави пак същото и ти ще бъдеш тази, с която той е в момента. В никакъв случай не се замесвай с него. Отговаряй му приятелски, това не ви пречи да сте приятели, но не го омешвай с любов.