View Full Version : Трябва ли да си купувам Ескапел ?
Вчера имах полов контакт с приятеля ми . Не използвахме презерватив , но той не свърши в мен . Всичко вървеше добре говорихме си и някъде горе долу след 1 час го направихме отново . Имам подозрение , че има шанс да забременея тъй като след 1-вия път той не се изми и мисля , че е възможно да са останали сперматозоиди по члена му . Успокоявам се , че не бях в овулация , но не съм сигурна сега дали трябва да си купувам хапче Ескапел . Бих била благодарна ако ми дадете съвет какво да правя . Благодаря предварително
Glamour92
11-02-2013, 17:03
Вчера имах полов контакт с приятеля ми . Не използвахме презерватив , но той не свърши в мен . Всичко вървеше добре говорихме си и някъде горе долу след 1 час го направихме отново . Имам подозрение , че има шанс да забременея тъй като след 1-вия път той не се изми и мисля , че е възможно да са останали сперматозоиди по члена му . Успокоявам се , че не бях в овулация , но не съм сигурна сега дали трябва да си купувам хапче Ескапел . Бих била благодарна ако ми дадете съвет какво да правя . Благодаря предварително
Добре ... 1 минута + минимум усилия се искат за едно подмиване.
В тоя раздел масово сте низвергнали хигиената значи. :?
Както и да е,не си бременна,по-скоро мърлява ...
нвм
DirtyDirty
11-02-2013, 17:55
Оф ко нападате веднага ве баси хората.Спокойно мила има много малък шанс да си бременна, но все пак си купи ако искаш, за да си спокойнa :) и другия път момчето да се изпишка или да се измие и тогава го правете пак :D :)
himika19
11-02-2013, 18:09
Здравей, напълно съм сигурен, че не си бременна. Помисли какво си написала, не знам кой клас но спермозоидите не са активни, извън яйцеклетката. Няколко са неща са нужди за оплождането и едно от тях е „ качествен спермозоид „, така, че бъди спокойна. Но много е важно да се информираш преди да задаваш въпроси, това е много лесно в днескашно време.
Защо не мислите преди да направите нещо?
baby_baby
11-02-2013, 19:42
Добре ... 1 минута + минимум усилия се искат за едно подмиване.
В тоя раздел масово сте низвергнали хигиената значи. :?
Както и да е,не си бременна,по-скоро мърлява ...
нвм
Толкова си права !
anonymous708973
11-02-2013, 21:16
А вие защо сте на мнението, че измиването помага?
Освен ако не може да си го измие от вътре, и да го е мил, и да не го е, няма абсолютно никакво значение за забременяването. А пък след един час... не.
Трябва да се изпикае момчето, не да се мие (ако ще да се мие за чистота, но не като мярка против забременяване). Полова система. 8 клас.
луда работа с тос секс днешните лапития не ги ебе преди да действат вече като се оплескат здраво почват да се притесняват
GiveMeLove
11-03-2013, 05:34
Нищо ти няма.. т'ва с останалите сперматозоиди са някакви отживелици и теории.. Аз до преди 2-3 години изобщо не знаех, че трябва след първия тек да ходя, да пикая, да се мия /говоря ако завтаряме/.. Лягаме си, гушкаме се, после свирка и после пак .. и пак .. и така.. :)
Преди години ги нямаше тия работи, сега много четете интернет и слушате "образованите" си приятели... Не си бременна, няма и да бъдеш.. Иначе аз щях да съм човека с най-многодетното семейство в България.. :)
anonymous708973
11-03-2013, 12:50
Като нямаш кво умно да кажеш, не казвай нищо.
В тоя форум се дават акъли да се ползва презерватив, а не как да не ползваме и пак да не направим гафа.
В тоя форум се дават акъли да се ползва презерватив, а не как да не ползваме и пак да не направим гафа.
В този форум, отдавна ,рядко някой дава читави съвети.
GiveMeLove
11-03-2013, 14:26
Не ми носи от 9 кладенеца вода ако обичаш.. Аз пък в този форум казвам на хората да не изпадат в панически страх и да се психясват, защото само човек, който е минал през такова психясване знае за какво говоря...
И е много смешно в едни теми да викаш колко трудно ставали бебетата, а в други да изпадаш в дребнавост, колко лесно можело да стане белята.. Не говоря конкретно за теб, а по принцип, понеже е практика..
Надявам сега да вникнеш в смисъла на думите ми и другия път да не лаеш безидейно?
Тия работи започнахте да ги лапате като бонбони ... тцтц
anonymous708973
11-03-2013, 20:48
Не ми носи от 9 кладенеца вода ако обичаш.. Аз пък в този форум казвам на хората да не изпадат в панически страх и да се психясват, защото само човек, който е минал през такова психясване знае за какво говоря...
И е много смешно в едни теми да викаш колко трудно ставали бебетата, а в други да изпадаш в дребнавост, колко лесно можело да стане белята.. Не говоря конкретно за теб, а по принцип, понеже е практика..
Надявам сега да вникнеш в смисъла на думите ми и другия път да не лаеш безидейно?
Добре че си единственият, който е минал през психясване ;)
АЗ не изпадам в дребнавост, нито съм за панирането. Но ти не можеш да й говориш подобни глупости, защото ако забременее, няма ти да й гледаш детето, нали?
Факт е, че ако приятелят й не се изпикае преди да повторят, останалата сперма може да си свърши функцията. Не си малък, мисли преди да говориш.
Нищо ти няма.. т'ва с останалите сперматозоиди са някакви отживелици и теории.. Аз до преди 2-3 години изобщо не знаех, че трябва след първия тек да ходя, да пикая, да се мия /говоря ако завтаряме/.. Лягаме си, гушкаме се, после свирка и после пак .. и пак .. и така.. :)
Преди години ги нямаше тия работи, сега много четете интернет и слушате "образованите" си приятели... Не си бременна, няма и да бъдеш.. Иначе аз щях да съм човека с най-многодетното семейство в България.. :)
+1
+1 и на това сащо.Иначе пантерката е пичка ама е доста найвна понякога.
AnarchyBoy
11-04-2013, 04:34
Йеп.. Той Ескапела е като тик-так.. ;)
Давай пий за щяло и не щяло...
В тоя форум се дават акъли да се ползва презерватив, а не как да не ползваме и пак да не направим гафа. тея акъли щом ги даваме явно има защо ама няма кой да да се замисли вече като си нахулите някоя болест или забремените-забременеете почвате да се вайкате и да викате кво да правя сега
Йеп.. Той Ескапела е като тик-так.. ;)
Давай пий за щяло и не щяло...
++