View Full Version : Как да я докарам до оргазъм?
SmackThat
11-02-2013, 16:58
Здраветйе. На 17 години съм и си праскам едно момиче, но не я докарвам до оргазъм правили сме го няколко пъти. Не свършвам бързо. Един нормален секс ни е по 20-30 мин. Не съм от най - напредналите в секса. След като свърша понякога повториме... Какво мога да направя за да я доведа до оргазъм.. Чувал съм, че може да е и от нея.. Ако може да помогнете ще съм ви благодарен :)
TheBeliever
11-02-2013, 17:00
Нека тя сама ти покаже.
Всяко момиче и харесват различни неща. Опитай се да разбереш какво я подлудява.
SmackThat
11-02-2013, 17:07
Обича целувките по вратът... Питал съм я така харесва ли ти и т.н говориме си питам я харесва ли ти харесва и ама пак не стига до огразъм..
Брат от целуване по врата няма да я свършиш :D
дай си малко свобода на въображението
SmackThat
11-02-2013, 17:11
Кажете какво се харесва на повечето момичета.. Какво да опитам.. нямам си никва идея кво да правя още.. Пробваме доста различни пози и т.н просто вече нз ..
Просто всичко си иска време и практика.
DirtyDirty
11-02-2013, 17:58
Лижи я преди или след секс :D
Кучешката, започни бавно и игриво след това започни да я блъскаш като животно.
Little Monster
11-03-2013, 19:15
Като начало "праскам" .... По-просташки от това, можеш ли да се изкажеш?! Както и да е.
Като начало можеш да я накараш да се отпусне с приятна музика, нежност, целувките по врата също ще ти свършат страхотна работа тук. След това започни нещата бавно, както ти казаха преди мен, и после изкарай животното в себе си, "блъскай я като животно"! Бъди уверен в себе си и наистина малко разкърши въображението си.
GiveMeLove
11-03-2013, 19:43
Като начало "праскам" .... По-просташки от това, можеш ли да се изкажеш?! Както и да е.
Като начало можеш да я накараш да се отпусне с приятна музика, нежност, целувките по врата също ще ти свършат страхотна работа тук. След това започни нещата бавно, както ти казаха преди мен, и после изкарай животното в себе си, "блъскай я като животно"! Бъди уверен в себе си и наистина малко разкърши въображението си.
Дай да преминем към якото лашкане, че тая музика, целувки по врата и докосвания нещо ... :D
другият вариант е да ти е малък :/
GiveMeLove
11-03-2013, 19:48
другият вариант е да ти е малък :/
Айде ся.. момчето да е нахакано..
Другият вариант е тя да е фригидна?
абе не знам
не съм запозната, но ми се струва малко странно 15-16 годишно момиче да е фригидно
не знам де 8-)
най-вероятно му е малък :D
GiveMeLove
11-03-2013, 19:55
абе не знам
не съм запозната, но ми се струва малко странно 15-16 годишно момиче да е фригидно
не знам де 8-)
Т'ва софиЕнките немате срам .. :D
baby_baby
11-03-2013, 20:33
Това
psychopath
11-05-2013, 00:40
абе не знам
не знам де 8-)
еми да, не си запозната... ;д
K'во стана докара ли я ? ;D
Otvraten
11-05-2013, 19:31
Купи и' слънчеви очила!Успех!
ninesLeepy
11-05-2013, 19:33
Купи и' слънчеви очила!Успех!
:D :D :D .. Ако не помогне - плажно масло !! :D :D :D
ForsakenFreak
11-06-2013, 00:13
Дръж я в напрежение.
Little Monster
11-06-2013, 07:05
Дай да преминем към якото лашкане, че тая музика, целувки по врата и докосвания нещо ... :D
Нали преди "якото лашкане", трябва момичето да е достатъчно отпуснато, за да я докара до оргазъм.......
LocoDice
11-06-2013, 23:16
Лижи я и както казаха по горе "блъскай я като животно" имам приятел , който им бие шамари ама зависи и от девойката .... :D
Пий една виагра и ще я побъркаш!
Mr.Killer
11-08-2013, 23:55
Дръж я в напрежение.
Това значи ли ,че може да и пускаме ток? :D
Не по-малко от 220W :D :D
Mr.Killer
11-10-2013, 22:18
:D
oficialno_chujda
11-11-2013, 13:15
Всяко момиче харесва различни работи ти не знаеш ли какво харесва приятелката ти?