Влез

View Full Version : Одорекс

DeathNot6
11-04-2013, 15:51
Здравейте. Поради изпотяването ми подмишниците и никаквото действие на каквито и да е дезодоранти и ролони реших да си взема одорекс. Миналата вечер се пръснах с него и на сутринта го измих. След това ходих да тренирам и си взех душ след това. Проблема е, че през деня не ми действа. Отново се изпотих подмишниците - не много , но все пак не се чувствам комфортно. Въпросът ми е как да ползвам одорекс и дали наистина действа? Благодаря предварително.

ayaa_
11-04-2013, 16:32
Действа.Поне при мен.А и колкото мнения съм изчела из форуми-и при други :)
Ами то попринцип си пише начинът на употреба, 3 последователни вечери се пръскаш, а на сутринта го измиваш.
Аз обаче понеже съм доста непостоянна, направо преди да тръгна на даскало, или да излезна и т.н. (когато ми е по-нужно, като цяло) го пръскам тогава и отгоре не използвам никакви дезедоранти и пак нямам проблеми . :)

Cookie6
11-05-2013, 05:05
Добре, но аз също имам такъв проблем. Понеже всяка сутрин съм на тренировка, може ли вместо да го мия при ставане чак след тренировка/преди даскало като се къпя? 3ти ден ще ми е довечера.

DirtyDirty
11-05-2013, 13:17
Не ви действа защото тренирате може би преди 1 седмица си го купих и аз пръсках го 3 вечери поред а после вече на 10-тия ден трябва и проблема ми е там, че вчера започнах да тренирам и днес както преди се потях :\ кофти е но какво да се прави..