Влез

View Full Version : Не и преди

Forever-Alone69
11-06-2013, 13:24
Здравейте, ще започна с това, че съм на 14 и съм тази година в ново училище. Така, наскоро видях за първи път едно момче, отначало изпитвах само симпатии, но после нарасна в нещо, което никога не съм изпитвала, чувствала към момче изобщо. Научих няколко неща за него- оказа се, че стаите ни са почти едно до друго в училище, а и го виждах постоянно в училище, исках да се разкарвам по коридорите само и само да го видя. До тук добре, обикновено харесване... е да, ама не.
Намерих му фейсбук профила- писах му, питах го неща, които знам за него с цел да не се натрапва. Отговори ми. От тогава всеки ден му пиша- "здравей" или нещо от сорта, но без отговор. Изписва ми, че е видял съобщението и това.
Та с минаване на няколко седмици взех, че се влюбих и то в най неподходящия човек- оказа се, че той е от онези момчета, които ходят и сесрещат само с най- хубавите момичета..вероятно разбрахте за какво говоря
Той не поглежда момичета като мен. Казах ви, че постянно се разминаваме и срещаме по коридорите, той не ме и поглежда, все пак се старая да изглеждам добре... Толкова много стардам от това, писна ми вече от всичко, толкова е гадно...
Постоянно мисля за него, затворя ли си очите виждам само него, ставам, лягам с мисълта за него.
Искам да се запозная с него, но ни по фейсбук става, а пък на живо ей така да отида до него- няма да стане. Че и общи приятели нямаме...
Някакви предложения, съвети.. МОЛЯ БЕЗ ХЕЙТ.

ARTPOP
11-06-2013, 13:31
Нямаш представа колко познато ми е това. Е, при мен беше момиче, де.
Та, по темата: Забрави го. Не знам колко пъти е писано в този форум по подобни теми, но ти наистина трябва да го направиш. Спри да му пишеш. Изтрий хронологията. Блокирай го. Не излизай много навън или ако излизаш просто не го търси. Ходи си с приятели нанякъде и просто не му обръщай внимание.
Може да се влюбиш в друго момче през това време. Започни да гледаш други хора, а не него. Знам, че когато имаш хлътване е трудно да мислиш за друг човек, но просто ще трябва да се опиташ да го направиш.

takecare
11-06-2013, 13:58
Само това, че всеки път му пишеш, и се оказва, че го е видял и не ти отговаря, трябва да ти говори нещо. Въобще не се занимавай.

vas4e3to0
11-06-2013, 14:07
Няма смисъл да се запознаваш с него и да правиш каквото и да било, той ясно е показал, че не иска да се занимава с теб.

Soru
11-06-2013, 14:09
Пробвай, покани го, ако откаже си спокойна и знаеш, че не изпитва същите чувства, които и ти към него.
Няма какво да губиш ;)

Forever-Alone69
11-06-2013, 14:10
Само забравих да уточня, че профилът не е на мое име, не съм му и казвала къде уча.

vas4e3to0
11-06-2013, 14:21
Само забравих да уточня, че профилът не е на мое име, не съм му и казвала къде уча.

Бебе ли си? Пиши му от твоя профил тогава.

Forever-Alone69
11-06-2013, 14:27
^ Нямам профил от много време...

sunshine :**
11-06-2013, 15:21
Съгласна съм с останалите, това при доста хора на нашата възраст се случва / и аз съм на 14 /, но обикновено е временно.Повярвай ми след 1-2 седмици ще го забравиш, така и трябва, защото той сам показва, че дори няма желание да се запознаете.Не си струва точно сега да се чувстваш така :)

HollyGolightly
11-06-2013, 18:10
Тъкмо щях да ти кажа, че е очевадно, че не иска да си говори с теб, но тогава видях това... Защо си му писала от фалшив акаунт? Това е изключително глупава и детинска постъпка, Facebook профилите никога не се изтриват за постоянно, винаги можеш да си го отвориш.
Ами я си представи, че се беше вързал и ти беше писал и нешата бяха потръгнали? Тогава пак щеше да ревеш и да питаш как да му кажеш, че "Само снимката и името са ти различни, иначе всичко друго е вярно" :?

slimbo
11-06-2013, 18:20
1) не се унижавай да го следиш , да му пишеш и прочие , запази гордостта си
2) не се отчайвай
3) пробвай да го заговориш на живо и махни тоя фб / особено като не е с твоите данни /

strawberry88
11-06-2013, 21:30
3) пробвай да го заговориш на живо и махни тоя фб / особено като не е с твоите данни /

Това!