View Full Version : Някаква идея ....
anpencheva
11-06-2013, 14:48
Здравейте ... Ще ви разкажа накратко за какво искам помощта ви ... Миналата година харесвах едно момче, но той не ме харесваше ... харесвах го до това лято и след това просто не го забелязвах ( така и исках да стане, защото не ставаше нищо особено помежду ни ) да ама той започна да ми пише.. някакви намеци ... когато ме види ( понеже сме в едно училище ) усмихва ми се .. гледа ме почти винаги :х аз отново започнах да го харесва ... но знам, че нищо не може да се получи и в момента единственото нещо което искам в момента е да го премахна от мислите си :х някаква идея ?
vas4e3to0
11-06-2013, 15:22
Защо да не се получи? След като и той ти прави намеци, че те харесва, защо да не се опитате?
baby_baby
11-06-2013, 16:05
Щом той ти прави намеци значи може и да те харесва
Или просто си играе с нея.
vagarious
11-06-2013, 16:47
Каква е причината, че да не се получи?!?
anpencheva
11-06-2013, 16:55
Ами вижте не знам дали си играе с мен ... всички снимки ми е харесал .. ( не че това е от голямо значение ) и благодаря за мненията ;)
Хорица , не знам дали е заради твърде многото социални мрежи и др. глупости от сорта , ама сте забравили да си говорите ........ Говори с него на живо , недей да следиш колко снимки ти харесва и колко често ти праща намигащи човечета , то всеки е със самочувствие като е скрит зад компютър , а и от къде си сигурна , че не чати с 8-9 наведнъж и не им праща еднакъв текст .... разговорът face 2 face е безценен пробвай ;)
+ че сте в 1 у-ще и се познавате и става още по-лесен контакт
anpencheva
11-06-2013, 18:34
Да !! а пък и имаме часове заедно което става още по- лесно ... а за това че си пише с 8-9 момичета не мисля :д не е много общителен по принцип ако не го познаваш :) иначе благодаря
baby_baby
11-06-2013, 18:37
Ами вижте не знам дали си играе с мен ... всички снимки ми е харесал .. ( не че това е от голямо значение ) и благодаря за мненията ;)
Т'ва че ти харесва снимките няма нищо общо с т'ва дали те харесва
anpencheva
11-06-2013, 18:39
Ами както виждаш съм написала, че не е от голямо значение :) Макар, че на дали ако поне грам не съм му симпатична би ми харесал снимките, но това си е до мислене ;) :)
Еми ти сама си каза колко допирни точки имате , действай ...
baby_baby
11-06-2013, 18:50
Ами както виждаш съм написала, че не е от голямо значение :) Макар, че на дали ако поне грам не съм му симпатична би ми харесал снимките, но това си е до мислене ;) :)
Еми нищо не ти пречи да опиташ предложи му да излезете
anpencheva
11-06-2013, 18:52
Благодаря ви много за мненията :) Време е да действам
baby_baby
11-06-2013, 18:57
Успех :) после да разкажеш
ем .. хайде де .... Успех и чакаме да разкажеш :'))))
anpencheva
11-06-2013, 19:07
Хаха задължително :д хайде благодаря отново
Mr.Killer
11-06-2013, 20:15
И това за снимките и харесванията ,за което говорите ,че няма значение не е така. :Д
Прави намеци, а не предприема нищо? А ти последно искаш да го премахнеш от мислите си или?
vas4e3to0
11-07-2013, 12:07
Прави намеци, а не предприема нищо? А ти последно искаш да го премахнеш от мислите си или?
Ами явно вече се реши да действа момичето. :D