abvd
11-10-2013, 06:40
Добро утро/Добър ден ... та може би от 8-9 месеца приятеля на мама е станал непоносим, постоянно се мрънка за нещо, постоянно нещо не му е както трябва писна ми. Снощи се скара с мама заради т'ва че не съм искал да отида до магазина.. станал е като малко детенце. Иде ми някой път да отида в другата стая и да го подлепя с тупаници.. не минава и ден в който да не се скара или с мен или с мама и то за дребни неща имам някой път чувството че нарочно го прави. Мислех си да се прибера на село или да изляза на квартира сам.. но просто не мога. Окей. Разбирам че е в криза на средната възраст и вече не може да бачка така както 20 години или 10 но.. направо ме побърква не мога да ида на кафе с приятели, или да се съберем в някоя дискотека. Да не говорим пък за пари.. дойде ли края на месеца и всичко трябва да се плаща изпада в паническа лудост, започва да вика няма пари за т'ва няма пари за онова при положение че има пари. Някой път ми иде да зема едно въже да го закача и... да направя немислимото но какъв е смисъла от глупости? Одеве преди малко се сдобриха с мама.. и довечера пак същата история и същия сценарий. Гледам да не му обръщам никакво внимание.. но понякога излиза извън релси. Почва вече и да ме обижда с думи от типа (тъпак , идиот , лайнар , пумяр ) и още сигурно 100 думи.. все ми идва на ума че ще ми каже някоя грешна дума дето не трябва да ми я казва и ще го пречукам в нас после трябва да бягам от у нас , да се крия къде ли не и т.н. Кажете какво да правя просто не се издържа вече? ... Ако някой пита за годините му на 47 е.