Влез

View Full Version : Свършвам бързо

wokeupstillking
11-11-2013, 09:14
Здравейте. Правя секс от около вече половин година с приятелката ми с която съм заедно вече 8 месеца. Аз съм и първия, тя на мен също. Първите няколко пъти го правихме с презерватив, но опитах ме един път без и от тогава свикнахме без. Секса е уникален,но има един проблем. Свършвам бързо. И под бързо разбирайте 2-3-4 вкарвания. Няма значение дали е със или без кондом - свършвам прекалено бързо. Не беше особено голям проблем свършвах преди да го правим и се получаваше,но напоследък за нея започна да става малко досадно. Смисъл да свършвам бързо и това,че не можем да преминем направо към същинския секс точно в момента когато е най-възбудена. Мислехме,че с времето и с опита това някак ще се оправи пробвали сме и да не свършвам и лека по-лека да внимавам и да се опитвам,но просто не става. Напоследък това наистина стана проблем и започна и вече рядко да ми пуска и ми е тъпо от този факт, защото за едно момче това е .. отвратително, не го пожелавам на никой! Та допитвам се до вас за някакви съвети. Благодаря предварително. Feel free to hate, но няма да обърна внимание на тези коментари (:

James_Deen
11-11-2013, 10:30
Как го вдигаш преди това? Или той си щръква само като чуе за секс, и тези 2-3-4 вкарвания са първият контакт плът-а-плът? Пробвай упражненията кегел, чувал съм че помагали с това уж. Състоят се в това да стягаш мускула, под пениса, все едно пикаеш и спираш струйката като стегнеш, сеш се? Стягаш и държиш 5 секунди, отпускаш, стягаш пак. И така по да кажем 10 мин на ден, или там колкото ти се занимава. Също я ближи преди секс, докарая я до ръба (ако изобщо някога си я карал да свърши) и тогава го вкарвай. Също, докато е вътре пробвайте пози в които можеш да спреш да се движеш, и през това време й търкай клитора с пръсти, НЕЖНО, и гледай да е мокро, ако не е, малко слюнка върши работа, или лубрикант. Така хем я стимулираш и я приближаваш повече до оргазма, хем имаш време да се успокоиш. Аз като бях на 16-17, и правехме с приятелката разни маратони от по 2-3 часа, си бях измислил следното - хващам число 2 или 3, и почвам да умножавам НА УМ (нали не на глас), 2х2=4, 4х4=16, 16х16=***, или 3х3=9, 9х9=81, 81х81=***. Има и едни презервативи дурекс перформа, имат анестетичен ефект, намазани са нещо, което намалява чувствителността на пениса, лично мен не ме кефят, защото притръпвам и ми спада, после пък като почне да го лапа за да го вдигне пак, й изтръпва устата. Наблегни повече на работата с език и ръце. Бий повече чекии, и гледай да издържаш повече, поне като си сам би трябвало да можеш да се контролираш малко, усещай кога се приближаваш към ръба, спирай, продълавай пак, и повтаряй така няколко пъти.

Little Monster
11-12-2013, 16:31
Как го вдигаш преди това? Или той си щръква само като чуе за секс, и тези 2-3-4 вкарвания са първият контакт плът-а-плът? Пробвай упражненията кегел, чувал съм че помагали с това уж. Състоят се в това да стягаш мускула, под пениса, все едно пикаеш и спираш струйката като стегнеш, сеш се? Стягаш и държиш 5 секунди, отпускаш, стягаш пак. И така по да кажем 10 мин на ден, или там колкото ти се занимава. Също я ближи преди секс, докарая я до ръба (ако изобщо някога си я карал да свърши) и тогава го вкарвай. Също, докато е вътре пробвайте пози в които можеш да спреш да се движеш, и през това време й търкай клитора с пръсти, НЕЖНО, и гледай да е мокро, ако не е, малко слюнка върши работа, или лубрикант. Така хем я стимулираш и я приближаваш повече до оргазма, хем имаш време да се успокоиш. Аз като бях на 16-17, и правехме с приятелката разни маратони от по 2-3 часа, си бях измислил следното - хващам число 2 или 3, и почвам да умножавам НА УМ (нали не на глас), 2х2=4, 4х4=16, 16х16=***, или 3х3=9, 9х9=81, 81х81=***. Има и едни презервативи дурекс перформа, имат анестетичен ефект, намазани са нещо, което намалява чувствителността на пениса, лично мен не ме кефят, защото притръпвам и ми спада, после пък като почне да го лапа за да го вдигне пак, й изтръпва устата. Наблегни повече на работата с език и ръце. Бий повече чекии, и гледай да издържаш повече, поне като си сам би трябвало да можеш да се контролираш малко, усещай кога се приближаваш към ръба, спирай, продълавай пак, и повтаряй така няколко пъти.

Точно, кратко и ясно!

Djara
11-12-2013, 18:18
...
Много добро, браво :)
Добавям притискане в основата на пениса от долната страна с пръст. Не мога да го обясня, ако някое момче ме разбра, нека помогне. Прави се и от жената.
Що си пазите тайните от автора :)

gtfoAUdiggers
11-13-2013, 18:53
Набий си една преди половия акт.

peshh
11-14-2013, 02:09
Набий си една преди половия акт.

Върши идеална работа при мене :) 30-40 мин преди акта и ставаш машина :D

GOOOSHKATA
11-20-2013, 16:31
удари 5-6-7-8 бири преди половия акт.

fire_magic
11-20-2013, 16:39
така катo гледам по-скоро 7-8 злобарки преди това

Баща Ти
11-20-2013, 17:32
2-3-4 вкарвания, свършваш и на това му викаш уникален секс?

mancho
11-20-2013, 18:04
може да пробвате и различни пози зависимост от позата най експлоатирана е мисионерската- момичето е легнало по гръб и краката и са на 3 без 20 а момчето е върху нея но тази поза не се практикува много от професионалисти защото ти обещавам че на тази поза много бързо се свършва така ако не сте пробвали до сега веднага пробвай на задна но ако имате голяма разлика във височината пак няма да ви е удобно защото ако тя е по висока ще трябва да се набираш на пръсти и обратното ако ти си много по висок от нея тя ще трябва да се набира на пръсти във такива ситуации се хвърляте в кревата казвате и да си свие коленете и вие сте от зад всичко точно по този начин ще можете да избегнете и зрителната превъзбуда смисъл няма да виждате лицето мимиките които прави онзи влажен поглед със онзи големите сини очи две гърди като планини и малкото и сладко коремче опа сетих се за бившата си приятелка и че в общи линии всичките онея простотии дето ги написах не ти помогнат бягай към аптеката за химикали успех

трябва да има секс

vivchetooo
11-27-2013, 21:50
Никога, ама никога не си прави чекии, освен с цел-задържане на ерекцията. Преди да се срещнем с моя приятел, няколко години си е биел само чекии. Първият път , когато го правихме беше добре, но след това се възбуждаше, всичко вървеше добре, до момента ,в който го вкара. След като се консултирах с чичо гугъл разбрах, че системното свършване само с ръка води до импотентност. Ако се поразровиш ще видиш, че нещата може да са на психическа основа-колкото и да я чувстваш близка,това те прави неуверен в себе си, и от самото притеснение също може да се получи.

iskren94
11-28-2013, 17:28
приятел и аз имам подобен проблем,но само някой път примерно 1 на 20 акта и то е само първи тек и свършвам за 4 5 мин. след това в близките 1 2 часа съм безсмъртен не знам дали при теб е така само на първи тек или постоянно реално погледнато ако аз съм от горе повече от 15 мин ако ще и 10 тек не мога да държа и свършвам както казаха по горе пробвай пози пробвай да не мислиш за това което правиш на мен любимото ми е да си легна по гръб и да гледам момичето изражения как си прехапва устните и се наслаждавам на гледката така тя избира скоростта колко да и влиза а като ми стане кеф и усетя че тръгне и показвам че трябва да намали темпото или за 20 30 секунди да спре без да го вади че да не стане беля както последните ми 2 3 пъти защото го правя без презерватив и слагам към края на акта и успех с начинанието