Влез

View Full Version : Нека всеки си изкаже мнението..

crazyshitman
11-11-2013, 17:15
Темата ми е сериозна и нека всеки си изкаже мнението , няма значение какво е стига да го мисли .. та ето за какво става въпрос

-Как така съм на 20 год и не съм се целувал, или пък имал реална приятелка освен по интернет .. снимка няма да поствам,но ще вметна че съм около 187 висок 82,3 кг.. и се занимавам с спорт от 4,5 години..

-Не е като да не са ме заглеждали метро кино или където и да е , но когато някоя ми хареса ако съм с някой приятел нещо ми става смешно и почвам да се лигавя и не се стига до нищо дори да ме е загледало даденото момиче..

-А така наречениете кифли, някои които съм ги заглеждал те мен не са , защото съм без ''айфон'' и без нов автомобил..

Та накратко това е сега причините според вас кви са може да споделите , нека темата да е без спам

МЕРСИ : )

DirtyDirty
11-11-2013, 17:53
ако едно момиче те хареса ще те хареса не е казано да имаш айфон или най яката кола да вярно е всеки първо гледа външния вид защото първо то се забелязва но когато опознаеш някого човека за теб става по близък и го виждаш по красив защото си го опознал така че когато си харесаш наистина някое момиче дръж се като себе си и ти направи първата крачка нищо не идва готово в ръцете ти :)

Little Monster
11-11-2013, 19:59
Спри да се лигавиш, когато има момичета около теб! Можеш да пускаш леки шеги, но нищо повече.

102
11-11-2013, 20:01
AnarchyBoy, ти ли си ?

AnarchyBoy
11-11-2013, 20:02
AnarchyBoy, ти ли си ?

Аз съм на 18.. до там четох, на долу няма смисъл, 100 % има още бая разлики.

Продължаваш да не си забавен..

xXxPETYAxXx
11-11-2013, 20:12
Спри да се лигавиш, когато има момичета около теб! Можеш да пускаш леки шеги, но нищо повече.
Дам, мен лично прекомерно лигавещите се момчета много ме отблъскват. И поемай нещата в свои ръце, вероятно си доста нерешителен, поне така ми изглежда според написаната история.

crazyshitman
11-11-2013, 20:15
Дам, мен лично прекомерно лигавещите се момчета много ме отблъскват. И поемай нещата в свои ръце, вероятно си доста нерешителен, поне така ми изглежда според написаната история.

Ами нерешителен, може да се каже към момичетата да, за другите неща мисля че не съм,но този проблем не знам как да го махна .. нерешителност към момичетата..

crazyshitman
11-13-2013, 21:31
за 2 дена 5 комента ебати случая :Д

kristaila
11-13-2013, 21:51
Мисля, че не си опознал достатъчно себе си, за да знаеш какво точно искаш и как да си го получиш.

fire_magic
11-13-2013, 21:57
иди на курва бре

crazyshitman
11-13-2013, 22:27
Мисля, че не си опознал достатъчно себе си, за да знаеш какво точно искаш и как да си го получиш.

може ли по разяснено да го напишеш

kristaila
11-13-2013, 23:22
Идва момент, когато човек опознава себе си достатъчно добре - външно и вътрешно. Дава си сметка какво представлява, какви качества има, с какво е по-различен от другите. Тогава той се самооценява и започва да коригира недостатъците си. Да изтъква положителните си качества, а защо не и да работи още върху тях. Започва да уважава себе си до толкова, че и околните започват да го уважават. Ти се описваш като един призрак, който е подминаван. Чакаш някой да дойде и да ти тропне на вратата. Още повече през интернет, няма как да стане. Има толкова много психология на тема любов, връзки, "Как да се харесаш", пък дори и в този сайт. Положи усилия да разбереш какво точно ти липсва, какво харесват момичетата. Никой от този форум не е способен да ти каже какво ти липсва - това само ти го знаеш. За всяка цел се изискват усилия. Не си мисли, че като си на 20г, висок си 187см и тежиш 82,3кг, това е достатъчно. Щом това е единственото нещо, с което можеш да се опишеш, значи има много да работиш по собственото си опознаване. Успех ти желая! :)

crazyshitman
11-13-2013, 23:29
Идва момент, когато човек опознава себе си достатъчно добре - външно и вътрешно. Дава си сметка какво представлява, какви качества има, с какво е по-различен от другите. Тогава той се самооценява и започва да коригира недостатъците си. Да изтъква положителните си качества, а защо не и да работи още върху тях. Започва да уважава себе си до толкова, че и околните започват да го уважават. Ти се описваш като един призрак, който е подминаван. Чакаш някой да дойде и да ти тропне на вратата. Още повече през интернет, няма как да стане. Има толкова много психология на тема любов, връзки, "Как да се харесаш", пък дори и в този сайт. Положи усилия да разбереш какво точно ти липсва, какво харесват момичетата. Никой от този форум не е способен да ти каже какво ти липсва - това само ти го знаеш. За всяка цел се изискват усилия. Не си мисли, че като си на 20г, висок си 187см и тежиш 82,3кг, това е достатъчно. Щом това е единственото нещо, с което можеш да се опишеш, значи има много да работиш по собственото си опознаване. Успех ти желая! :)

предпочитам да се гръмна отколкото да се занимавам с тва което каза честно ..

kristaila
11-13-2013, 23:51
Да разбирам, че си твърде велик, за да се бориш за някого?

peshh
11-14-2013, 02:00
иди на курва бре

Пробвай тва. Ходил съм само 2 пъти на ковра, обаче имам чувството (поне при мене е така), че много дига гарда и нямаш пролем в контакта с момичетата (лигавнята) :)

crazyshitman
11-14-2013, 10:18
Да разбирам, че си твърде велик, за да се бориш за някого?

къде съм го казал ?

fire_magic
11-14-2013, 16:10
Абе най-добрия вариант за тебе, ако искаш секс веднага си остава курвата :D

crazyshitman
11-14-2013, 16:18
Абе най-добрия вариант за тебе, ако искаш секс веднага си остава курвата :D

Пичага май не си разбрал какво съм попитал в темата..

LeagueofShadows
11-14-2013, 16:32
Темата ми е сериозна и нека всеки си изкаже мнението , няма значение какво е стига да го мисли .. та ето за какво става въпрос

-Как така съм на 20 год и не съм се целувал, или пък имал реална приятелка освен по интернет .. снимка няма да поствам,но ще вметна че съм около 187 висок 82,3 кг.. и се занимавам с спорт от 4,5 години..

-Не е като да не са ме заглеждали метро кино или където и да е , но когато някоя ми хареса ако съм с някой приятел нещо ми става смешно и почвам да се лигавя и не се стига до нищо дори да ме е загледало даденото момиче..

-А така наречениете кифли, някои които съм ги заглеждал те мен не са , защото съм без ''айфон'' и без нов автомобил..

Та накратко това е сега причините според вас кви са може да споделите , нека темата да е без спам

МЕРСИ : )

глеи ся мои човек , никога не сваляй тъй гарда тука щото ще те нападнат тъй както мастия напада мухлясал бахур :smt023 и не им вярвай на простотиите които ти говорят повечето :smt023

остави компанията ти която може да ти влияе зле и да те дърпа назад , като за начало почни да вършиш нещата сам и да излизаш навсякъде сам , този които винаги е бил сам винаги е бил по силен понеже е разчитал единствено на себе си :smt023 жените харесват силна психика . сигурно ще ти е некомфортно но ще видиш колко повече ще ти се качи самочувствието :smt023

LeagueofShadows
11-14-2013, 16:33
още нещо , приятелката ти няма да избяга :smt023 запълвай си времето с полезни неща , работи над себе си , не само върху тялото ами и върху духа интелекта и т.н. нещата ще се наредят :smt023

LeagueofShadows
11-14-2013, 16:35
а тва с курвата е като да препишеш на училище , ще искараш шестица ама няма да знаеш нищо по предмета :smt023 ефекта ще временно положителен и отрицателен вбъдеще

naty:)
11-14-2013, 17:24
яко име (y)

crazyshitman
11-15-2013, 09:08
LeagueofShadows

Е да но навсякъде да излизам сам , е малко кофти .. иначе си прав..

Замислих се че като цяло не искам сериозна връзка, мислех си че искам но съм се заблуждавал заради обграждащите постоянно двойки навсякъде където и да се сетите .. смисъл аз съм на 20 год и мисля че не ми трябва сериозна приятелка за сега и няма да се насилвам и да я търся.. : )

baby_baby
11-16-2013, 14:29
ако едно момиче те хареса ще те хареса не е казано да имаш айфон или най яката кола да вярно е всеки първо гледа външния вид защото първо то се забелязва но когато опознаеш някого човека за теб става по близък и го виждаш по красив защото си го опознал така че когато си харесаш наистина някое момиче дръж се като себе си и ти направи първата крачка нищо не идва готово в ръцете ти :)

Това

crazyshitman
11-17-2013, 14:08
Това

Не съм съгласен с тва, след като при жените има всякакви характери както и при мъжете ,мисля че няма значение кой ще я направи първи, и не робувам на тъпи измислени неща

Panda^^
11-23-2013, 22:49
Отпусни се опознай едно момиче първо и тогово мисли за сериозна връзка ... не се натъжавай заради тия кифли защото явно си свястно момче и не ти трябва някоя златотърсачка ... всичко се случва с причина и просто остави нещата да се случат сами няма как данасилиш съдбата ... мое мнение и късмет :)

crazyshitman
11-24-2013, 14:59
Отпусни се опознай едно момиче първо и тогово мисли за сериозна връзка ... не се натъжавай заради тия кифли защото явно си свястно момче и не ти трябва някоя златотърсачка ... всичко се случва с причина и просто остави нещата да се случат сами няма как данасилиш съдбата ... мое мнение и късмет :)

Здрасти, за мен това което казваш нещата с съдбата, както по филмите да излезна от някъде, да се блъснем и да се запознаем да се оженим и т.н. за мен тва са булшит.. иначе мерси за съвета и определено не ми трябва златотърсачка,не си и търся : )

betudontbet
11-26-2013, 00:39
бъди изцепен , изкарай v-line , застани по подходяща светлина и чакай, която се спре взимай я

crazyshitman
11-26-2013, 08:07
бъди изцепен , изкарай v-line , застани по подходяща светлина и чакай, която се спре взимай я

Както казах,тренирам не съм някакъв мега нацепен с стероиди ,не ми е и тва целта , тренирам за кеф, но определено не си търся и някоя която ще се чука с всеки който и покаже някъв мускул, и му гледа парите : )

mishka231
11-28-2013, 20:14
Не се дръж лигаво ;) ... бъди внимателен, ръси по някоя шега но не прекалявай с лигавщините, а ако някое момиче те загледа и ти нея дръж се готино, прави и комплименти и такива. Зависи тя какво харесва, опознай я и т.н .

Panda^^
11-29-2013, 18:06
E съдбата не винаги значи да се блъснете по улицата просто нашите представи често савкарани в рамка и не мислим извън нея ... просто в доден момоин ще срещнеш някоя истинска по един или друг начин .. не се подвеждай по маниполаторки и интригантки поне аз това те съветвам и късмет :)

crazyshitman
11-30-2013, 19:08
E съдбата не винаги значи да се блъснете по улицата просто нашите представи често савкарани в рамка и не мислим извън нея ... просто в доден момоин ще срещнеш някоя истинска по един или друг начин .. не се подвеждай по маниполаторки и интригантки поне аз това те съветвам и късмет :)

мерси гледам се пазя от такива колкото мога : )

Hilary_
11-30-2013, 19:28
Причината ти е в поведението.

kam3n1tza
12-01-2013, 12:05
нищо не идва готово в ръцете ти :)
Това не се отнася за момичетата обаче! :D
Принципно мъжете като отиват първи да заговарят дадено момиче им кацват директно в ръцете без да вършат кой знае какво усилие... :D

intensive72
12-01-2013, 21:07
Hm,всичко с времето си. Само акъл знаят да дават хората.
http://iq.tochica.com/banner468.gif (http://iq.tochica.com/r/7236/)

psychopath
12-01-2013, 21:19
Нагласа, принципно като спортуваш имаш повече самочувствие, експериментирай със себе си, т/е прави нови неща, излизай с нови хора, запознавай се с нови хора...

crazyshitman
12-01-2013, 21:22
Нагласа, принципно като спортуваш имаш повече самочувствие, експериментирай със себе си, т/е прави нови неща, излизай с нови хора, запознавай се с нови хора...

освен спорта, за другото което изброи некак си немам желание..

heartshapedbox
12-01-2013, 21:25
Спри да се лигавиш и не се подценявай.
Ако си уверен в себе си, ние го забелязваме и оценяваме.
Самочувствието (не прекалено) + правилен подход към жените ти дават много повече точки от това, че си 1,87 и тежиш еди-колко си кила.

psychopath
12-01-2013, 22:04
освен спорта, за другото което изброи некак си немам желание..

Кофти е да не ти се правят нови неща и да не искаш да се запознаваш с нови хора, започни нов спорт, тогава.

crazyshitman
12-01-2013, 22:08
Кофти е да не ти се правят нови неща и да не искаш да се запознаваш с нови хора, започни нов спорт, тогава.

тъпо звучи да правя нещо на сила, особено да сменям любимо нещо като спорта само и само за да се запозная с 1 шепа хора

psychopath
12-02-2013, 04:27
еми то е тъпо и да мрънкаш като п'утка, а в същото време да не правиш нищо по въпроса...

не съм казвал да смениш спорта, ами да си намериш нещо допълнително като занимание. и не виждам как по-точно ти пречи спорта да се запознаваш с хора и да излизаш?
аз как ходя на работа, на лекции, на фитнес, чета книги, ходя по партита и т.н ?

crazyshitman
12-04-2013, 20:09
еми то е тъпо и да мрънкаш като п'утка, а в същото време да не правиш нищо по въпроса...

не съм казвал да смениш спорта, ами да си намериш нещо допълнително като занимание. и не виждам как по-точно ти пречи спорта да се запознаваш с хора и да излизаш?
аз как ходя на работа, на лекции, на фитнес, чета книги, ходя по партита и т.н ?

ми тва не значи че всеки трябва да прави едно и също като теб ?

Fisherman
12-04-2013, 23:10
AnarchyBoy, ти ли си ?

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa

-Как така съм на 20 год и не съм се целувал, или пък имал реална приятелка освен по интернет ..

той е!