Влез

View Full Version : Моля за съвет от по сексуално образованите

BaiBastun
11-11-2013, 20:36
Здравейте пиша тази тема понеже съм в голям конфузия.Имам си сериозна приятелка от 2 години.Пробабвали сме почти сичко в секса без едно нещо-секс без презерватив.ТЯ искам много да го направим но мене ме малко страх.Опитхме един път но мен след 5тата минуте ме хвана страх и се отказах(за щастие нямаше проблеми).Въпросът ми е следния-нямам проблем със това да се контролирам и примерно да свърша извън нея,но ме притесняване предекулационната течност,четох че тя съдържа много малък брой сперматизоиди и е почти невъзможно да се забременее от нея и също така е няма във всеки полов акт,затова искам да ви питам за съвет-да пробвам ли или не?И ако има някакъв начин за 'оваладяване' на тези течност? Благодаря предварително!

leadyflame
11-11-2013, 21:10
мале от кое ромско семейство си, По правописа те надушх, следва най-хубавата част, голямо и щастливо семейсто.

Djara
11-12-2013, 06:11
Риск има винаги, но след като искате да пробвате, правете го в седмицата преди цикъла. Или ако тя е сигурна в ову-то си, в периода от 2-3 дни сед него до края на менструацията (което е доста дълъг срок) може да го правиш доста спокойно.

dimitar_ak
11-12-2013, 06:30
За ръчичка и при личния лекар да й изпише противозачатъчни. После си го правете колкото искате.

Djara
11-12-2013, 07:10
За ръчичка и при личния лекар да й изпише противозачатъчни.
Правете избора си след подробно ИНФОРМИРАНЕ. Много се надявам майките на момичетата да са заинтересувани и да разговарят по темата, за да ограничат всичките опасности, които крие тази контрацепция.

SNikolov_Rugby
11-12-2013, 11:18
Направи си вазектомия да си сигурен на 100 %, а ако каката забременее значи се шиба с друг братото ром.

Little Monster
11-12-2013, 16:23
Щом тя иска, направете го. Ако нещо стане, вината ще си е в нея, че го е искала....