PDA

View Full Version : Кажете отново какво да правя

wankata7
11-12-2013, 15:34
Ето първата тема teenproblem.net/forum/showthread.php/555407 И така след известно време без да си контактуваме видях нейна снимка със едно момче гушнати весели и точно в този момент ми пише. Как съм и така аз я игнорирах и след няколко дни ми пише смс че ме обича и иска да е с мене и иска всичко до сега да се забрави.Отказах но после естествено нали съм твърд като скала и и писах и казах добре, добре ама не става искам да съм с нея ама не мога да забравя снимки и колко време аз я търсех а тя ме игнорираше.И дори не вярвам на това което ми каза ...Помагайтее че вече ще си слагам въжето ... Забрваих да кажа че в момента съм в Бургас и нямам възможност да я видя и да се разберем очи в очи .

HollyGolightly
11-12-2013, 20:35
Има ли някаква промяна?

wankata7
11-13-2013, 05:57
Най-после оправих темата извинявам се :)

Tsukuda_Hiroshi
11-13-2013, 06:19
Или се научи да бъдеш мъж, или слагай въжето още от сега, защото всяка мадама след тази ще ти се качва на главата и ще си прави с теб, каквото си поиска. Не бъди изтривалка никому! Веднъж бивша, цял живот бивша!

HollyGolightly
11-14-2013, 00:34
Както и да го гледам, момичето те разиграва и гледа дали ще мине номера. Няма да се изненадам ако се окаже, че и на други пише същото и гледа къде ще и излезе късмета. Не се занимавай, но недей просто да я игнорираш, кажи и го, ако тогава продължава да ти пише, не и отговаряй, за да види, че си сериозен.

LeagueofShadows
11-14-2013, 07:04
Ето първата тема teenproblem.net/forum/showthread.php/555407 И така след известно време без да си контактуваме видях нейна снимка със едно момче гушнати весели и точно в този момент ми пише. Как съм и така аз я игнорирах и след няколко дни ми пише смс че ме обича и иска да е с мене и иска всичко до сега да се забрави.Отказах но после естествено нали съм твърд като скала и и писах и казах добре, добре ама не става искам да съм с нея ама не мога да забравя снимки и колко време аз я търсех а тя ме игнорираше.И дори не вярвам на това което ми каза ...Помагайтее че вече ще си слагам въжето ... Забрваих да кажа че в момента съм в Бургас и нямам възможност да я видя и да се разберем очи в очи .
тва е класически номер да те издразни като ти покаже уж че е мноо търсена , накрая като и биеш шута ше си остане с оня мухлио и ще съжелява

както го написах и в другата тема , рядко има мъже които продължават да обръщат внимание на подобни създания които ги игнорират , всичко до едно време има една приказка :smt023 остави я , ще преглътнеш , цял живот си бил БЕЗ НЕЯ и живота ти е ФЪН !!! ако не е , направи го сам понеже никои друг не може да ти помогне с тва :smt023 остави я да одартее на 30 и да си бере гаилето с разни олигофрени :smt023 всеки заслужава това което си е поискал