PDA

View Full Version : Интересно хаха?!



vvv1
11-19-2013, 13:18
Здравейте!
От няколко дни да речем, че се "забивам" с едно момиче, което учи до моето у-ще, всяка сутрин сме в един рейс.. Бях забелязал, че погледите постоянно ни се засичаха, веднъж дори ми намигна :Д, аз й се усмихнах и се реших да я заговоря. Добре започнаха нещата, запознахме се, говорим си разни работи, донякъде е и на късмет, че сме в една посока по пътя и така.. Вчера след у-ще ме попита, дали ще се видим на другата сутрин, казах че не бих пропуснал и общо взето така ни приключи разговора.. На тази въпросна сутрин, се видяхме, пак си поговорихме, забавлявахме си се и докато чакахме рейса дойде някъв от нейния клас ли, от нейното даскало ли... не го знам, започнаха да си говорят, и аз си мисля че ще си кажат 2 приказки, то мамата си е*а, аз седа до нея в рейса, тя през целия път си говори с оня, викам айде няма да ги прекъсвам и само стоя и я гледам некво странно, на няколко пъти и тя ме поглеждаше. След като слезнахме от рейса, тя продължи да си лафи с него, и си викам на акъла "Тая та*ак ли си прай с мене или?... Прекъснах им разговора все пак докато не разделихме, тя в едната посока аз в другата, след това само се обърна и ми се усмихна..
Та.. въпроса ми е караме да ревнувам ли какво? Просто още не мога да си го обясна, 1-во иска да се видим и после грам внимание няма..

s0b1esk1
11-19-2013, 13:46
кога ще схванете, че като се натискаш не става? дръж си картите и играй до край.

anonymous708973
11-19-2013, 14:58
Не, не, най-вероятно не е игра. Просто има хора, които се чувстват много неудобно, ако трябва да запознават двама човека, тя явно е от тях. Не го взимай присърце, само й кажи, че малко тъпо ти е станало, че да го има предвид следващия път.

leadyflame
11-19-2013, 16:50
Ами защо не я поканиш да излезете само двамата, от прочетеното разбирам, че срещите ви са само в градския транспорт?

baby_baby
11-20-2013, 12:06
Не те кара да ревнуваш просто си говори с съученика си