Влез

View Full Version : Започнах работа в едно кафе..колежката ми е тъпа!

ilikenestea
11-20-2013, 17:34
Започнах работа в едно квартално кафене. Моята колежка-сервитьорка е тъпа обаче! Направо нямам думи. Не знам дали ще повярвате!
Идва клиент и и казва "едно кафе с минерална вода". Тя отваря машината за кафе и почва да сипва вътре минерална вода. като я питах какво прави, тя вика този клиент иска кафе с мин. вода? Аз и казах , че иска кафе и минерална вода отделно. Тя била помислила, че желае самото кафе да е направено с мин. вода....
Друг случай, още по-малоумен! Една бабичка иска чай, моята колежка слага вместо чай... пълнеж за наргиле!!!! о.О Добре, че я видях да я спра да не отрови клиентката....
работата много ми харесва, заплащането е добро, но какво да правя с тази колежка? Шефът няма да я уволни,защото тя е там с връзки...

Баща Ти
11-20-2013, 17:44
Вече и връзки за назначение в кафе ли се ползват... Баси.

heartshapedbox
11-20-2013, 17:45
Ахахах, това момиче е пълен олигофрен :Д
Спри да и оправяш бакиите, когато клиентите започнат да се оплакват от нея, ще я уволнят, с връзки или без. Шефът предполагам държи на репутацията на заведението си и няма да опзволи да губи клиентите си заради нея.

SonataArctica
11-20-2013, 19:04
Не може да очакваш, че ще намериш перфектна работа, която да е с перфектни колеги. Гледай как ти си вършиш работата, а остави шефа ви да се оправя с нея. :)

bilqnavod
11-21-2013, 15:11
Гледай себе си, а не колежката! Гледай да ти върви твоята работа, а пък оная ако греши ще си понесе последствията. Не си длъжна да я спасяваш от гафове и да я носиш на гърба си.

vladyman
11-22-2013, 11:07
Каквото ти казаха по-горе, само внимавай да не те накиснат за някоя нейна грешка.

fire_magic
11-22-2013, 11:10
Скочи и изодзаде в някоя тъмна уличка докато се прибира, дръпни я за косата а след като се обърне й кажи " бива ли да си толкоз проста ма "

fire_magic
11-22-2013, 13:39
ПП: не забравяй с едната ръка да направиш facepalm