View Full Version : Да се разделя ли с него?
Aanonim4eto0o
11-23-2013, 08:26
С приятеля ми сме заедно от 7 месеца.В началото беше перфектно и наистина мислех,че никога няма да ми омръзне.След това аз допуснах грешка-бях си писала с бившия ми.От тогава станах кукла на конци за приятеля ми.Забрани ми да излизам с приятели,накара ме да си махна всички профили в социалните мрежи и общо взето и до днес нямам право да правя нищо без негово разрешение.Само дето на мен започна да ми писва .. + това сега съм в нов клас и имам симпатии към един съученик..заради,което се чувствам виновна спрямо приятеля ми.
Така де не искам да го наранявам,но се чувствам като затворник,а и вече чувствата ми не са същите ..... Удря ме, с което малко по малко потъпква достойнството ми.
BlackEyedPeas
11-23-2013, 08:51
Та ти дори не го обичаш вече, какво правиш още с него? И двамата яко се залъгвате, той ти е втръснал, пък ти на него не си, но ти няма вяра, а връзка без вяра накъде?
cookie78
11-23-2013, 08:59
Той не ти вярва, ти не го обичаш. По-добре прекрати преди да е станало по-зле.
xXxPETYAxXx
11-23-2013, 10:09
Дори само като прочетох заглавието щях да кажа "Да, разделете се", а след като прочетох темата още повече затвърдих мнението си.
Най добре се разделете. Как можеш да търпиш такова отношение ?
heartshapedbox
11-23-2013, 10:25
Разделете се, най-добре ще е и за двама ви.
За какъв се има той, че да ти забранява или да ти казва какво ще правиш или няма да правиш. А ти как може да си такава мазохистка + това, че не го обичаш? Аз лично не си се представям да имам връзка, заключваща ме в окови.
fire_magic
11-23-2013, 11:50
определено да
baby_baby
11-23-2013, 11:53
По-добре се раздели с него ти дори не го обичаш за какво си още с него?
TrueStory
11-23-2013, 12:08
Не бе стой си с него, направо сте перфектна двойка ...
HollyGolightly
11-23-2013, 13:43
Удря ме
Ми не, стой с него :? Той ако от сега те удря, скоро ще започне да те пребива. И от къде на къде се оставяш на когото и да било да ти казва къде да имаш профил и къде не, особено след като знаеш, че не го обичаш, толкова много ли се мразиш?
shmatarok
11-23-2013, 13:48
Толкова нямаш ли малко самоуважение, че да си пазиш правата и щом си видяла накъде отиват нещата, да си прекратиш връзката? Ядеш бой, нямаш право на мнение и въпреки това седиш и се чудиш дали да се разделяте?
Боже... :?
leadyflame
11-23-2013, 15:41
Недей, мисля, че той е човекът за теб.
Момиче я се вземи в ръце.... само като прочетох "забрани ми" о.О que me estas contando ?!? Да не си на 3 години и той да ти е баща случайно ... а "удря ме" дори няма да го коментирам !
anonymous708973
11-23-2013, 19:29
Дори само като прочетох заглавието щях да кажа "Да, разделете се",
Наистина?
Интересна тема за дискусия.
Наистина ли смяташ, че при най-малкото съмнение дали да останем с този човек си струва да си тръгнем и да зарежем всичко? Абстрахирай се от конкретния проблем, защото сама каза, че още от заглавието си имала мнение.
bilqnavod
11-23-2013, 20:53
Леле, мила, недей си похабява хубавата младост с такъв типаж. Има къде по-стойностни момчета. Живота е пред теб в крайна сметка. Мисля, че сама трябва да си направиш изводите, че това не може да продължава. Щом ни питаш за раздяла значи си взела решение вече.
xXxPETYAxXx
11-24-2013, 06:24
Наистина?
Интересна тема за дискусия.
Наистина ли смяташ, че при най-малкото съмнение дали да останем с този човек си струва да си тръгнем и да зарежем всичко? Абстрахирай се от конкретния проблем, защото сама каза, че още от заглавието си имала мнение.
Лично аз не мога да се питам такъв въпрос само при най-малкото съмнение. За да стигна до подобна мисъл, значи съмненията ми въобще не са толкова малки. Предполагам повечето хора се замислят за раздяла след като са се събрали повечко негативи.
Ако все пак сме стигнали вече до несигурност дали искаме да останем във връзката, значи трябва да я напуснем. По-скоро АЗ бих я напуснала, вие си правете каквото си искате в такива ситуации.
П.П: Написах го така, защото все пак сме във форума. Тя пуска тема. Стигнала е до там, че да се пита не само на ум и не само себе си, но и писмено, непознати хора => нещата са доста зле.
fire_magic
11-24-2013, 06:28
пантерата е трол
нарочно ви пуска въдички не разбрахте ли?
А ти каква работа си имала да пишеш на бившия си?! Още повече какъв е сега пък тоя от новия ти клас? Ти сама си виновна, че те бие и не ти вярва, защото само залиташ по други.
И аз смятам, че трябва да скъсате, но защото ти не го заслужаваш.
djipsito
11-25-2013, 00:59
Притеснително си е да задаваш такъв въпрос във форум.
Ако ти кажем да не се разделяш с него, кво ? Ще ни послушаш и ще продължаваш да се чувстваш както се чувстваш ли ?
Толкова ли безхарактерни хора има, верно ? :х