View Full Version : Косатаааа !!!
selenaa56
11-24-2013, 19:35
Здравейте :) Водиме спор спор със сестра ми,че при честото миене на главата е вредно.Тя си държи,че е нормално главата да се мие 1,2 пъти в седмицата в противен случай,ще се омазнява по-бързо.Да но аз се къпя 3 пъти в седмицата пада се горе долу през ден,защото косата не ми издържа след 3-ят ден.Имам дълга коса която изисква грижи.Доста е неприятно като видя момиче с мазна коса.Според вас много често ли е миенето на косата 3 пъти седмично??Искам да отбележа,че шампоанът ми е без сулфати,правя маски всяка седмица,не ползвам маши,преси,лакове и т.н.Ползвам само сешоар,защото знаете,че дойде студа и не може да не се изсуша(сешоара го държа на 30 см от косата).
strawberry88
11-24-2013, 19:47
Косата се мие, когато има нужда. Всяка коса има различни нужди. :Д Ако ти се омазнява, мий я 3 пъти седмично, няма никакъв проблем. Пък и по думите ти се грижиш за нея, така че всичко е ок. :)
1 път на седмица определено ми звучи малко, за 2 или 3 пъти съм съгласна. Както прочетох ти полагаш доста грижи за косата си. Не мисля, че 3 пъти миене в седмицата ще навреди. Все пак пресите и машите я изтощават много повече, но ти не ползваш такива.
baby_baby
11-26-2013, 14:53
Няма проблем ако си миеш косата 3 пъти в седмицата
И аз мсиля, че няма проблем. Ако се омазнява бързо - да, с такава коса е грозно да ходиш. ;)
Според вас много често ли е миенето на косата 3 пъти седмично??
Нормално е, но ако е всекидневно - тогава вече става прекомерно и не добре за косата.
~LadyCrawley~
12-01-2013, 16:41
Вредно, не вредно, не можеш да излезеш като клошар навън. Естествено, че като се омазни, ще я миеш. И на мен ми мрънкаха точно на същата тема, но през ден си има график косата ми и си я мия.
elena.markova
12-02-2013, 13:24
който когато има нужда тогава да я мие всяка коса е различна
RebecKa_
12-02-2013, 16:00
Зависи и от типа й.Моята коса е ужасно суха,затова я мия 2 пъти в седмицата,но всяка коса си има различни нужди.