View Full Version : Коледен подарък
Значи,коледа наближава, след месец де,но трябва да събера пари за подаръци. Миналата година бях купила преспапие със семейна снимка отвъртре (http://www.photolan.net/xprod/801.jpg),а по-миналата чаша със снимки на нашите дом.любмци. Та какво предлагате да направя тази година?Искам да е нещо подобно,в смис. по-лично и уникално.
Мислих си да поръчам да ми направят карикатура на някоя семейна снимка. Излиза към 70лв,което за мен са много пари, и се чудя дали си заслужава?
strawberry88
11-26-2013, 11:06
Хубаво е това, което си намислила, но щом са много 70лв за теб, избери нещо по-евтино. :)
mimsssssss
11-26-2013, 11:37
Ами за месец според мен може да ги събереш. Ако пък не, може при някой твой познат да отидеш, който прави карикатури и така ще ти излезе по-евтино.
Иначе идея примерно с коледни чорапчето с имената и на всеки да има някакъв личен подарък, но нещо по-оригинално примерно от магазин за антики - неща от рода на стара книга, джобен часовник, отварящо се колие със семейна снимка и т.н.
Има едни като фототапети, които може да се лепят отстрани на хладилника. Може да е с ваша снимка. Също така да речем 5-6 магнитчета с ваши забавни снимки - примерно някои добре почерпен, децата като малки с омазани от храна лица и т.н.
Ами за месец според мен може да ги събереш. Ако пък не, може при някой твой познат да отидеш, който прави карикатури и така ще ти излезе по-евтино.
Иначе идея примерно с коледни чорапчето с имената и на всеки да има някакъв личен подарък, но нещо по-оригинално примерно от магазин за антики - неща от рода на стара книга, джобен часовник, отварящо се колие със семейна снимка и т.н.
Има едни като фототапети, които може да се лепят отстрани на хладилника. Може да е с ваша снимка. Също така да речем 5-6 магнитчета с ваши забавни снимки - примерно някои добре почерпен, децата като малки с омазани от храна лица и т.н.
Звучи толкова хубаво и коледно. <3
mimsssssss
11-27-2013, 10:16
За една приятелка съм намислила кутия за чай - такава с капак, може и стъклен, ама искам да е дървена и да има поне 10 отделения. И две чашки с чинийки, пак нещо коледно със снежинки и т.н. :) От вчера си готвя списъка вече, да не забравя някое човече пък и пиша насреща подаръка, който съм намислила :) обичам списъците май май
Ужас, списъците ме плашат.
mimsssssss
11-27-2013, 11:27
Ахаха. Мен ме радват. Това, че нямам ред в собствената си глава може би допринася - искам да имам ред нагледно на списък, приблизително кога трябва да съм готова с кое и приблизително как ахаха. Особено ако имам да уча съм си разпределила дните за изпити от до :Д