PDA

View Full Version : Въпрос относно свършване и бременност

Sunshine008
11-27-2013, 14:50
Здравейте, хора... Знам, че ви е омръзнало от такива теми относно бременност, но не успях да намеря такава, която да отговори на моя въпрос. Днес правихме секс с приятеля ми с презерватив, не се е късал, не се е изхлузвал, нямаше никакъв проблем, НО накрая той преди да свърши не свърши в презерватива, а върху венериния ми хълм и леко върху влагалището ми. Съвсем малко имаше върху влагалището, не се е стичало надолу към срамните устни и не е навлизало вътре във влагалището... Та въпросът ми е дали на някой от вас им се е случвало подобно нещо и има ли опасност за бременност при такъв случай. На някой от вас ако се е случвало и са правили тест след това какъв е бил резултата? Ще се радвам ако споделите, защото се притеснявам прекалено много.
ПС: На 18 години съм, преди ден ми свърши цикъла и не съм в овулация /по мои изчисления/.
Благодаря ви за отделеното време, надявам се да ми помогнете! :) :) :)

doridori
11-27-2013, 15:13
Няма никакъв варянт реално да забременееш :) Щом цикъла ти е свършил преди ден по твой или по на който и да е изчисленията няма как да си в овулация, тъй като за 1 ден яйцеклетка НЕ МОЖЕ да узрее. Няма от какво да се притесняваш и бъдете по-внимателни ;)

Djara
11-27-2013, 15:55
Съвсем малко имаше върху влагалището, не се е стичало надолу към срамните устни и не е навлизало вътре във влагалището... :) ???
Здравей!
На мен ми изглежда изключително минимална вероятността за бременност ( би се причислила към т.нар. "чудо" ;)) Изчакай си овулацията (да видиш дали ще я има). Ако И след нейните признаци все още не се чувстваш спокойна, направи си тест.

Sunshine008
11-27-2013, 16:15
Благодаря ви много, момичета, успокоихте ме поне малко! Определно ще бъда по-предпазлива занапред!

baby_baby
11-28-2013, 19:55
Не си бременна