PDA

View Full Version : Мога ли да сменя имената си?

Дам Йе Ул
11-29-2013, 14:59
Здравейте,имам няколко въпроса спрямо вас,надявам се да получа бързи отговори.

Аз съм непълнолетна българка,искам да сменя и трите си имена с корейски: Бих искала да се казвам - Дам Йе Ул.
Настойникът ми е напълно съгласен с това,но въпроса ми е дали се иска разрешение от втория родител за това?

1. Трябва ли да съм пълнолетна,за да сменя имената си?
2. Възможно ли е да ги сменя ако съм непълнолетна в случай,че получа разрешение от настойника си?
3. Ще възникне ли проблем от това,че искам да сменя: Бащиното си име,през-името си и фамилното име?
3. Ще възникне ли проблем от това,че искам да заменя българските си имена с корейски - Дам Йе Ул?
4. Някой знае ли каква е процедурата по смяната на имената?
5. Трябва ли да сменя всички документи свързани с учебното ми място преди края на учебната година?

Моля,помогнете ми. Това са моите въпроси,много ви благодаря предварително за отговорите,които ще ми дадете.

baby_baby
11-29-2013, 15:39
Доста тъпо ще направиш ама твоя работа

heartshapedbox
11-29-2013, 15:41
Какво значи корейското ти име, ако не е тайна? :
Имам позната, която си смени първото име, ще я разпитам когато мога и ще пиша.
Иначе и според мен не е много добра идея, поне изчакай да навършиш 18.

lamer4e7o
11-29-2013, 15:44
Цун Кай Хуй е по-хубаво име според мен. Но както си решиш.

DarkTemplar
11-29-2013, 15:46
Може да си смениш името, пола, адресната регистрация, семейното положение, цвета на косата/прическата, но не и любимия отбор. ;)

Това е гражданско правен казус, свържи се с адвокат, той ще ти даде необходимите отговори. Доколкото съм информиран не е невъзможно, но е занимавка.

NeutralMilkHotel
11-29-2013, 16:06
Буахаха, по-голяма тъпотия не бях чела.

Иначе се ходи на съд за това, с няколко свидетели и адвокат, и съдята решава дали има основателна причина.
Поне така беше като един непълнолетен познат си смени името от Иво на Иван...За Цун Лун Пун или к'вото беше не си и представям. 8-)

Tsukuda_Hiroshi
11-29-2013, 17:15
Не мисля, че това е за ТОЗИ раздел, но щом настойника е съгласен, не мисля, че би трябвало да има проблем. Все пак на мен не ми се е налагало, а и едва ли на някого тука, така че най-добре отиди там, където се подават документите за смяна на имената и попитай. Едва ли има вероятност да не знаят точно там.
Успех!

Дам Йе Ул
11-29-2013, 19:33
Поставила съм темата в грешен раздел за което се извинявам,но съм нова тук,не знаех къде и как.
Виждам,че на някой от вас идеята ми не им харесва,а аз не задължавам никого да харесва или да коментира.
Единствено търся помощ,надявам се да не критикувате повече,тъпо или не все пак не ви питам за мнение.

Благодаря на тези,които се опитаха да помогнат. Лека и спокойна вечер. :)

an7raks
11-29-2013, 19:36
Цун Кай Хуй е по-хубаво име според мен. Но както си решиш.

Заку Ра Мафани ми е по-звучно.

Hayashi
11-29-2013, 19:40
По-малко драми и к-поп и ще ти минат тези мераци съвсем скоро!

Дам Йе Ул
11-29-2013, 19:49
Това няма нищо общо с драмите. Имената са нещо съвсем различно,не очаквам от всеки да ме разбере.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 19:59
Ще помоля да няма подобни изхвърляния от страна на: lamer4e7o и an7raks

NeutralMilkHotel
11-29-2013, 20:13
А какво означават имената, много ми е интересно? :)

an7raks
11-29-2013, 20:21
Ще помоля да няма подобни изхвърляния от страна на: lamer4e7o и an7raks

Други изхвърляния търсиш тии, мръснице!
Тролиш, нали?

tori
11-29-2013, 20:22
Тролиш, нали?
Сакън бе, нали на мене щеше да правиш деца?!

an7raks
11-29-2013, 20:27
Сакън бе, нали на мене щеше да правиш деца?!

Аа, тя си иска, ама нЕма да й дам, аз съм ти верен.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 20:29
Тролиш, нали?

С какво право ме наричате мръсница? Мерете си приказките!
Заглавието на темата не е “Да пишат незадоволените“,а “Мога ли да сменя имената си?“
Ако имате да добавите нещо по темата пишете в противен случай замълчете.
Неуважителното ви поведение е смущаващо и нередно.
Ако продължите още малко се счита за сексуален тормоз,все пак съм непълнолетна.

tori
11-29-2013, 20:29
Аа, тя си иска, ама нЕма да й дам, аз съм ти верен.
Браво. Заслужаваш цунка.

an7raks
11-29-2013, 20:31
:lol: :lol: :lol:
Споко, жинътъ си ме задоволява. ;)

Дам Йе Ул
11-29-2013, 20:32

Това изобщо не ме засяга. Ако имате да си чатите,мястото не е подходящо. Лека вечер.

tori
11-29-2013, 20:33
Ау, бе! Пази ме, че ще ме откраднат.

an7raks
11-29-2013, 20:35
Ау, бе! Пази ме, че ще ме откраднат.

Кой? Кога? Къде?!
Ще му смачкам физиономията на шибания жабок, който се опита да те пипне!

tori
11-29-2013, 20:36
Чувствам се желана и обичана. Обичам те!

fUcKsMiLe
11-29-2013, 20:37

Това.
Защо искаш да си смениш името с това на измислен герой от драма?
И аз харесвам Сузи, ама това е някакво прекалено. Не, че нещо.
И не вярвам да има основателна причина за смяната на реалното ти име с това.

Другия вариант е да си фейк.

Hayashi
11-29-2013, 20:38
С какво право ме наричате мръсница? Мерете си приказките!
Заглавието на темата не е “Да пишат незадоволените“,а “Мога ли да сменя имената си?“
Ако имате да добавите нещо по темата пишете в противен случай замълчете.
Неуважителното ви поведение е смущаващо и нередно.
Ако продължите още малко се счита за сексуален тормоз,все пак съм непълнолетна.

Посмях се, благодаря!

Едит: Ама това роля на Сузи ли е? Тя даже не е особено талантлива. Ясна е ситуацията значи.

fUcKsMiLe
11-29-2013, 20:42
Посмях се, благодаря!

Едит: Ама това роля на Сузи ли е? Тя даже не е особено талантлива. Ясна е ситуацията значи.

Нали знаеш, че там ги правят и певци, и актьори, MC-та, и всичко друго възможно.
Сузи си има талант, но не може да е много добра във всичко.

Иначе да, тя е. Не съм гледала тая драма, ама я знам като име, плюс че аватара и е Сузи :lol:

YSMF
11-29-2013, 20:47
Кое е това Сузи? 8-)

Щях да кажа, че пред съда няма да мине номера, но след Манчестър Юнайтед не съм убедена.

NeutralMilkHotel
11-29-2013, 20:48
Авторке, искаш ли да се возиш НА метрото и да те изнасилват жълтурите? :oops:

fUcKsMiLe
11-29-2013, 20:49
Кое е това Сузи? 8-)

Щях да кажа, че пред съда няма да мине номера, но след Манчестър Юнайтед не съм убедена.

Тази мацка е Сузи. (http://en.wikipedia.org/wiki/Bae_Suzy) Корейска певица и актриса (предимно). :D

YSMF
11-29-2013, 20:50
Благодарско 8-)

fUcKsMiLe
11-29-2013, 20:53
Благодарско 8-)

Ти обаче си с аватар на Dara <3 Случайно да си кпоп фенка? Или само на 2NE1?

*Не исключвам факта просто да си харесала снимката.

lamer4e7o
11-29-2013, 20:54
Кво да си меря приказките, ти си еб*хти откачената девойка, освен ако не си трол. Нямам друго какво да кажа, г-жице измислен свят.

YSMF
11-29-2013, 20:54
*Не исключвам факта просто да си харесала снимката.
:/ ТъмблърО упорито отказваше да ми каже коя е 8-)

fUcKsMiLe
11-29-2013, 20:55
Ще ти пиша ЛС, че да не спамим тук повече :D (колкото и тъпа да е темата)

Дам Йе Ул
11-29-2013, 20:56
Посмях се, благодаря!

Много интересно от кога по-цивилизованите отговори са смешни,а извратените са толкова интересни.
Все пак темата се развива в съвсем различна посока. Надявам се всички да спрат с това отклонение.
Ако темата ми не ви допада просто не пишете тук,на мен това момиче ми харесва все пак,а темата не е за нея.

Лека вечер..

Hayashi
11-29-2013, 20:56
Ама Дара е красива! <3 И беше ужасно сладуресто лице на Etude House.
Сузи е средна история по всички критерии. Даже пеенето и актьорството хич не ѝ се отдават по мое мнение, ама в лицето не е зле.

Сега авторката ще ни осъди за сексуален тормоз.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 20:57
Ще ти пиша ЛС, че да не спамим тук повече :D (колкото и тъпа да е темата)

След като темата ти се струва тъпа,защо си я отворила? За да изразиш ненужното си обидно мнение?
Нямаше нужда,лека вечер.

lamer4e7o
11-29-2013, 20:57
Излез от филма възможно по-скоро. Яко си се набила в него.

BlackEyedPeas
11-29-2013, 20:58

This.

fUcKsMiLe
11-29-2013, 21:01
След като темата ти се струва тъпа,защо си я отворила? За да изразиш ненужното си обидно мнение?
Нямаше нужда,лека вечер.

Тъз пък и тя. :lol:
Хич не ми дреме за тебе, отворих я, защото видях нещо познато.
Точно пък ти, каквото и да си - трол или истинска, си доста глупава.
Не можеш да кажеш на никой да си ходи от темата. Пф.

Hayashi, права си! И аз много я харесвах като рекламно лице.
Има много хубава кожа, красива е и има чар! (Впрочем брат и е страшен! <3)
Тая година видях, че са Кристал и Съли от f(x).

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:01
Ама Дара е красива! <3 И беше ужасно сладуресто лице на Etude House.
Сузи е средна история по всички критерии. Даже пеенето и актьорството хич не ѝ се отдават по мое мнение, ама в лицето не е зле.

Сега авторката ще ни осъди за сексуален тормоз.

Гледала съм само един сериал със Сузи и той е - Тайната на семейство Гу. Тя изигра ролята си перфектно според мен.
Това за сексуалния тормоз ти се струва много смешно както виждам. На мен не ми е приятно някакъв тип да се бъзика.
Темата не е създадена за това,нормалните хора не се хващат за всичко което видят,за да се заядат..извода е ясен.
След като темата не ти допада,след като думите ми не ти харесват просто напусни и толкова.

YSMF
11-29-2013, 21:03
Авторке, заповядай сериозно мнение:
Отиваш при адвокат, той ти подготвя документите, отиваш в съда и там разглеждат промяната на името. Има доста голяма вероятност да не се съгласят, защото ще го сметнат за тъпо както ние тук.

Аз как исках да се казвам Катерина 8-)

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:04
Тъз пък и тя. :lol:
Хич не ми дреме за тебе, отворих я, защото видях нещо познато.
Точно пък ти, каквото и да си - трол или истинска, си доста глупава.
Не можеш да кажеш на никой да си ходи от темата. Пф.

Hayashi, права си! И аз много я харесвах като рекламно лице.
Има много хубава кожа, красива е и има чар! (Впрочем брат и е страшен! <3)
Тая година видях, че са Кристал и Съли от f(x).

Не съм гонила никого от темата,но има правила на сайта. Темите са създадени,за да се помага на хората.
Не разбирам защо е нужно да се държите грубо и да се отклонявате. Целта на сайта е да се помага.
Има тема за всичко,вероятно има тема и за вашия сериал. Не е нужно да коментирате тук.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:05
YSMF, първо обаче ще бъде най-добре да се отбие при личния си лекар ми се струва…

fUcKsMiLe
11-29-2013, 21:05
Не съм гонила никого от темата,но има правила на сайта. Темите са създадени,за да се помага на хората.
Не разбирам защо е нужно да се държите грубо и да се отклонявате. Целта на сайта е да се помага.
Има тема за всичко,вероятно има тема и за вашия сериал. Не е нужно да коментирате тук.

Кажи го на всички модератори, които изчезнаха.
Където си искам ще пиша.

tori
11-29-2013, 21:06
Аз пък смятам да се оженя за антракс и да стана тори жабова антраксова. Какво красиво име, нали?!

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:07
Авторке, заповядай сериозно мнение:
Отиваш при адвокат, той ти подготвя документите, отиваш в съда и там разглеждат промяната на името. Има доста голяма вероятност да не се съгласят, защото ще го сметнат за тъпо както ние тук.

Аз как исках да се казвам Катерина 8-)

Тъпо или не,те изобщо имат ли право на такова мнение? Това не е професионално.. От кога корейските имена са тъпи?
По-скоро мнението “тъпо име“ е тъпо,защото всеки има различни разбрания и вкус. Щом смятате темата за тъпа защо пишете?

Hayashi
11-29-2013, 21:08
Ще ти го обесня като на петокласник.
Пускаш тема в тийнпроблем как да си смениш името. Хубаво. НО потребителите тук са тинейджъри или в близка до тази възраст. Очевидно повечето не си сменяме всеки ден името, за да знаем каква е процедурата. Още по-малко пък форумът е пълен с действащи прависти.
Така че не се очудвай от отговорите, защото идеята ти е детинска и наивна.

YSMF
11-29-2013, 21:09
YSMF, първо обаче ще бъде най-добре да се отбие при личния си лекар ми се струва…
Деликатно ще замълча 8-)

lamer4e7o
Филмирана малка госпожице, моля те, излез от филма, защото все повече ме разсмиваш, докато пишеш уж „умните“ си мнения и се пениш върху нашите. ^^

Спри една седмица с тези филми и ще видиш как ще ти мине мерака за смяна на българското име с някакво корейско от типа на Цун Кай Хуй, окей? ;]

Дам Йе Ул

Ламера казал на едно момиче да иде на лекар,тя отишла в полицията и дала снимката която си е сложил на профила.
От полицията казали,че тази снимка се използва от Азис. Полицаите разбрали,че Ламера е Азис и починали от ужас.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:10
troll? ^^

Неуспешен опит.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:11
Филмирана малка госпожице, моля те, излез от филма, защото все повече ме разсмиваш, докато пишеш уж „умните“ си мнения и се пениш върху нашите. ^^

Спри една седмица с тези филми и ще видиш как ще ти мине мерака за смяна на българското име с някакво корейско от типа на Цун Кай Хуй, окей? ;]

Аз съм филмирана госпожица,добре. Ти обаче не мислиш ли,че цивилизованите мнения са нормални,а твоите извратени разбирания не са,замисли се малко кой е прав и крив и кой е търсил помощ в случая.
Не съм искала извратени мнение от сорта Цун Кай Хуй,исках разбиране,но както казват повечето хора - България запада благодарение на българите,защото почти всички се превърнаха в кофти хора.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:12
Тц, тц, колко извратени разбирания имам само, ха-ха-ха. ^^

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:12
Ще ти го обесня като на петокласник.
Пускаш тема в тийнпроблем как да си смениш името. Хубаво. НО потребителите тук са тинейджъри или в близка до тази възраст. Очевидно повечето не си сменяме всеки ден името, за да знаем каква е процедурата. Още по-малко пък форумът е пълен с действащи прависти.
Така че не се очудвай от отговорите, защото идеята ти е детинска и наивна.

Не съм задължила целия форум да коментира,темата е за тези,които биха искали и могли да ми помогнат.
Щом ти не искаш и не можеш не е нужно да обиждаш.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:13
Колко пъти хората ти казаха къде да отидеш и какво да направиш? Какво повече искаш?

Глупава лапетия…

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:13
За последен път казвам спрете се! Помолих единствено за разбиране и помощ,но явно никой тук не е склонен да направи нищо. Всичко което правите вие е да се държите грубо и да показвате единствено бездействието си.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:15
Колко пъти хората ти казаха къде да отидеш и какво да направиш? Какво повече искаш?

Глупава лапетия…

Много е мило да обидиш момиче което не е кой знае колко по-малко от теб. Все пак,лека вечер.
Благодаря на тези,които ми казаха какво да направя,ще ги послушам.
Проблема ми е единствено в това,че вие ме нападате поради причината,че не ви харесва името,актрисата и певицата и така нататък,а темата не е тази. Това ме ядоса.

IWannaBeSedated
11-29-2013, 21:17
Донт фиид дъ трол.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:18
Донт фиид дъ трол.

Трол? Значението на думата трол,знаеш ли го изобщо? Виждал ли си ме,за да ме наричаш така?
Знаеш ли каква е моята идентичност,за да ме наричаш трол? Поредната обида в която няма смисъл.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:19
http://store.picbg.net/pubpic/EA/A7/1f76f326bd76eaa7.gif

fUcKsMiLe
11-29-2013, 21:19
Мда, трол. Няма да се занимавам и аз.

Hayashi
11-29-2013, 21:22
Донт фиид дъ трол.

А ако не е трол не е ли още по-притеснително? :D

IWannaBeSedated
11-29-2013, 21:26
А ако не е трол не е ли още по-притеснително? :D

Надявам се някой да си прави шегички в момента с тая тема, че иначе лошо. 8-)

tori
11-29-2013, 21:31
Като гледам как си вярва едва ли е ебавка.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:37
Заяждането е групово. Много жалко,защо ми трябваше изобщо да искам помощ тук.
Няма нищо странно или лошо да смениш имената си,какви да са те не е от значение.
По начина по който отхвърляте името показва,че вие сте против корейските имена и култура.
Така показвате,че се подигравате на техните разбирания за имена,а няма нищо лошо в техните имена.
Целта ви е да ме засегнете,това е ясно. Не поставяйте като предлог името,нормално корейско име.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:39
И да съм против тях, теб какво те касае? Изобщо каква си ти, че да ни казваш какво да правим, къде да пишем и какви разбирания имаме?

Доста си малка и глупава за подобен тип разсъждения. Не ти се отдават на този етап. И пак ти казвам: Спри с филмите.

tori
11-29-2013, 21:43
Мацка, нямам против корейската музика, даже слушам от време на време. Нямам против и културата. Ама я си представи хлапето ти след време кво ще казва на връстниците си като питат как се казваш? Я си представи как ще те пишат хората в указателите в телефоните си. Или личната си карта. Смяяяяяяяяяях. Филмарщинааааааааа.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:43
И да съм против тях, теб какво те касае? Изобщо каква си ти, че да ни казваш какво да правим, къде да пишем и какви разбирания имаме?

Доста си малка и глупава за подобен тип разсъждения. Не ти се отдават на този етап. И пак ти казвам: Спри с филмите.

По твоя начин ти кой си да ми казваш да спирам ли с филмите и какво да казвам? След като това е МОЯТА ТЕМА ти какъв си,че да се правиш на шеф? Може да си на 19,но се държиш като на 10. Ще правя каквото искам! ТОЧКА! Не ме обиждай,че като си много по-добър от мен.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:46
Мацка, нямам против корейската музика, даже слушам от време на време. Нямам против и културата. Ама я си представи хлапето ти след време кво ще казва на връстниците си като питат как се казваш? Я си представи как ще те пишат хората в указателите в телефоните си. Или личната си карта. Смяяяяяяяяяях. Филмарщинааааааааа.

Има нещо много странно което правят родителите,пример:

Виждаш ли някой навън без яке? Хората ще ти се смеят,облечи се.
Защо гледаш другите? Ти имаш също хубави дрехи,не ги гледай прави каквото искаш и не им обръщай внимание.

Аз мисля,че живота е един и трябва да го живея за себе си,следвала съм само 2 начин и не съм сбъркала.
Хората да си гледат работата,щом аз ще се чувствам добре,не ме интересува.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:47
Хех, ми казвам ти, защото си наивно хлапе, което очевидно се е филмирало до такава степен, че иска да се преименува… което е абсурдно според мен. :)

Никой не се прави на шеф, просто това е форум и всеки има право на мнение, и това, че нашите не ти допадат, не ни касае особено. Щом си пуснала такава тема, ще си готова да си четеш и понасяш критиките, окей? Кой на колко се държи не ти влиза в сметките. ;]

tori
11-29-2013, 21:48
Данък обществено мнение плащаш ли?

Дам Йе Ул
11-29-2013, 21:50
Хех, ми казвам ти, защото си наивно хлапе, което очевидно се е филмирало до такава степен, че иска да се преименува… което е абсурдно според мен. :)

Никой не се прави на шеф, просто това е форум и всеки има право на мнение, и това, че нашите не ти допадат, не ни касае особено. Щом си пуснала такава тема, ще си готова да си четеш и понасяш критиките, окей? Кой на колко се държи не ти влиза в сметките. ;]

Щом ти имаш право на критично мнение и аз имам. Щом моята тема ти влиза в работата и ти ми влизааш. Така е честно.
Ако твоите години не са ми в работата и аз (филмираната) не ти влизам в работата.

lamer4e7o
11-29-2013, 21:51
Колко си спряла не е истина просто… :/

SenoriitaBella
11-29-2013, 21:59
Ако си непълнолетна е необходимо да са съгласни и двамата родители,ако настойник е баща ти може би няма да има проблем след като биват сменяни бащиното и фамилното име. Трябва да се обадите на адвокат,той подробно ще изясни всичко. Все пак мисля,че не би трябвало да има проблем. Ако не са съгласни и двамата родители,а само настойникът ти е възможно нещата да се усложнят. Ако единият родител не е съгласен,ако този родител е бащата е силно вероятно да загубиш делото. Затова е най-добре да почакаш докато станеш пълнолетна,виждам,че не ти остава много време. Надявам се да съм помогнала.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 22:00
Колко си спряла не е истина просто… :/

На мен ми писна да споря с теб просто. Ти си неразбран и това е,не можеш да се наречеш джентълмен.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 22:00
Ако си непълнолетна е необходимо да са съгласни и двамата родители,ако настойник е баща ти може би няма да има проблем след като биват сменяни бащиното и фамилното име. Трябва да се обадите на адвокат,той подробно ще изясни всичко. Все пак мисля,че не би трябвало да има проблем. Ако не са съгласни и двамата родители,а само настойникът ти е възможно нещата да се усложнят. Ако единият родител не е съгласен,ако този родител е бащата е силно вероятно да загубиш делото. Затова е най-добре да почакаш докато станеш пълнолетна,виждам,че не ти остава много време. Надявам се да съм помогнала.

Много благодаря. Най-после един нормален отговор без критики. Благодаря,ще направя необходимото.

SenoriitaBella
11-29-2013, 22:04
Много благодаря. Най-после един нормален отговор без критики. Благодаря,ще направя необходимото.

Аз съм експерт. Името мен ме кефи заради актрисата Сузи тя е симпатяга.
Колкото до онези на които трябва да пишеш за смяната на имената,тези селяни може и да не харесат името.
Вероятно повечето са дискриминисти и разсисти,мое лично мнение ама нашия народ е селска тор и т'ва си е. :Д

SenoriitaBella
11-29-2013, 22:06
Тоа ламера от някъде го знам,нещо не ми беше правил добро впечатление. Аз съм си критик ама нещо гние..

lamer4e7o
11-29-2013, 22:09
И аз какво да направя? Банан да ти обеля? :)

Hayashi
11-29-2013, 22:18
дискриминисти

Я, дай пак!?

girlwithblueeyes
11-29-2013, 22:20
Прекаляваш не само с японските ами със сериалите въобще .

SenoriitaBella
11-29-2013, 22:23
И аз какво да направя? Банан да ти обеля? :)

Обели си твоя банан.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 22:23
Прекаляваш не само с японските ами със сериалите въобще .

Можеш ли да го докажеш? Само знаете да говорите,но дали е истина или не..хаете на кукуву лято.

girlwithblueeyes
11-29-2013, 22:25
Да то от километри си лици че гледаш нон стоп азиатско и от там .Защото попринцип повечето желаещи да си сменят името си избират по нормални имена.

Дам Йе Ул
11-29-2013, 22:27
Да то от километри си лици че гледаш нон стоп азиатско и от там .Защото попринцип повечето желаещи да си сменят името си избират по нормални имена.

Значи твърдиш,че корейските имена са ненормални?

girlwithblueeyes
11-29-2013, 22:32
Не твърд подобно нещо . Не нормални за българка и то в България.
освен ако един от родителите ти не е кореец
ако случая е такъв макар да ме съмнява няма да звучи странно . Но азиатски име на фона на една българска фамилия само ще отнасяш подигравки .

Дам Йе Ул
11-29-2013, 22:39
Не твърд подобно нещо . Не нормални за българка и то в България.
освен ако един от родителите ти не е кореец
ако случая е такъв макар да ме съмнява няма да звучи странно . Но азиатски име на фона на една българска фамилия само ще отнасяш подигравки .

Омръзна ми да казвам,че не ме интересува чуждото мнение. Мислете си каквото искате и критикувайте,все тая.
Получих отговоря който ми трябва сега ще се заема и ако всичко е ок ще си живея щастливо. Пък вие се смейте като си нямате личен живот и се чудите кой как да определите. Лека ви нощ.

NeutralMilkHotel
11-29-2013, 23:34
Вероятно повечето са дискриминисти и разсисти,мое лично мнение ама нашия народ е селска тор и т'ва си е. :Д

Kill yourself.

HollyGolightly
11-30-2013, 05:03
Ще правя каквото искам! ТОЧКА!
Всъшност НЕ, няма да правиш каквото си искаш, тъй като живееш в страна със закони. А според именно тези закони ти си непълнолетна и освен ако единият ти родител няма отнети родителски права, ти е нужно разрешението и на двамата. Да се надяваме разбира се, че поне единият ти родител има малко акъл в главата и няма да ти позволи да се кръстиш така.
Именно за това и си непълнолетна до навършването на дадена възраст, понеже се счита че си инфантилна и не мислиш много, за това родителите ти го правят вместо теб. На 16-17 години си и мислиш само и единствено за сега, какво искаш в момента, а за това, че след 5 години най-вероятно ще те е срам от името ти и ще трябва пак да го сменяш не мислиш.
Освен това как си го представяш, в продължение на 17 години са те наричали всички по един начин, и сега изведнъж трябва да започнат да ти викат с някакво измислено азиатско име, това много трудно ще стане, за старите ти познати винаги ще си останеш Ганка или Пенка или там както се казваш (да,не си направих труда да ти запомня истинското име, ама какво пък нали така или иначе искаш друго)

Вероятно повечето са дискриминисти и разсисти
Браво, гражданино, научи се да пишеш и тогава говори кой от къде е!

tori
11-30-2013, 09:21
дискриминисти и разсисти
Да, следващия път опитай да го напишеш правилно, ей тъй, за разнообразие. Белким сме се засегнали.

Sh@d0w
11-30-2013, 09:22
Темата се затваря по желание на авторката.