View Full Version : На горещия стол е... Electra
:lol:
нз какво да кажа, отново изказване тотално не на място
DisappointedDreamer
03-14-2015, 12:09
Ако не са те закарали чрез връзки и пари до там,университета,за който също предполагам си трябват бая пари за такса щеше да го гледаш само през крив макарон и на снимка. :)
А в университет много чрез връзки не се вкарва,че после с връзки трябва да ти изкарват и изпитите и става сложна задача.:)
Искаш да кажеш, че приемането ми в университет в Шотландия е станало чрез връзки и пари?
dreamwalker
03-14-2015, 12:10
Защо? Да не би и теб някой да не те е уредил някъде ама да не ти се ще да го наричаш връзка? :)
Тя каза, че е ОК да се възмущаваш от връзкарството, не обратното.
Niakoitam
03-14-2015, 12:13
Искаш да кажеш, че приемането ми в университет в Шотландия е станало чрез връзки и пари?
Именно.Това искам да кажа.:) Ти може и да си си влязла с много учене и високи оценки на изпитите,но не са ли били връзките на вашите с Шотландия и парите им ти никога нямаше да учиш в този университет.Поне не на тези години,а евентуално в по далечно бъдеще.
SpiritInBlack
03-14-2015, 12:14
ХАХАХАХА
DisappointedDreamer
03-14-2015, 12:18
Именно.Това искам да кажа.:) Ти може и да си си влязла с много учене и високи оценки на изпитите,но не са ли били връзките на вашите с Шотландия и парите им ти никога нямаше да учиш в този университет.Поне не на тези години,а евентуално в по далечно бъдеще.
Ти сериозно ли?
Родителите ми НЯМАТ никакви връзки с Шотландия. Дори не са стъпвали тук, не познават хора от тук. Не на тези години? Ти знаеш ли колко българи учат в Шотландия?
Таксата ми за обучение ми я плаща шотландското правителство. Както впрочем, на всеки студент от ЕС. В допълнение, получавам стипендия от шведското правителство. Разбира се, че родителите ми ме издържат финансово в огромна степен, но твърдението ти е меко казано абсурдно. Аз не виждам това като 'връзка', която те вкарва някъде. По-горе дискутирахме съвсем различно нещо. Не изкривявай твърденията и изказванията.
Божичко..
Niakoitam
03-14-2015, 12:18
Тя каза, че е ОК да се възмущаваш от връзкарството, не обратното.
OK да се възмущаваш от него,докато не си в него.Иначе хората добре умеем да се възмущаваме попринцип.Малко са хората дето биха се отказали от дадена харесваща им позиция,защото не можело по друг начин и щели да ги обвинят във връзкарство. Не знам защо доста хора не могат да излязат от фантазията си,че хората сме ангелчета чисти като момини сълзи.Не човека е същество,което се изкушава.
DarkTemplar
03-14-2015, 12:20
Ти знаеш ли колко българи учат в Шотландия?
Сонатата и шматарока, които се обииичаааат. <3
DisappointedDreamer
03-14-2015, 12:21
^ 8-)
DarkTemplar
03-14-2015, 12:22
Нали знаете кое се нарича корупция в България?
Далавера, в която не участваш. ;)
Niakoitam
03-14-2015, 12:24
Ти сериозно ли?
Родителите ми НЯМАТ никакви връзки с Шотландия. Дори не са стъпвали тук, не познават хора от тук. Не на тези години? Ти знаеш ли колко българи учат в Шотландия?
Таксата ми за обучение ми я плаща шотландското правителство. Както впрочем, на всеки студент от ЕС. В допълнение, получавам стипендия от шведското правителство. Разбира се, че родителите ми ме издържат финансово в огромна степен, но твърдението ти е меко казано абсурдно.
Божичко..
Да знам,че тука чуждестранните студенти ги дерат като животни.За Шотландия не съм запознат.
Но ясно.Разбрах ти си от момините съзлзички.А на всички дето много се напъват ще им кажа.Вгледайте се във вас и вашите родители.Дали пък богатството им не е спечелено случайно по някакъв нечестен начин пък вие да не знаете.Досещам се за такива случаи в живота.И по-добре искрени отколко лицемери.То ако ги питаш и българските депутати са чисти като момини сълзи горкичките.Пък и чуждестранните.
shmatarok
03-14-2015, 12:25
Сонатата и шматарока, които се обииичаааат. <3
Нас не ни намесвайте, мерси.
DD, не се обяснявай даже :lol:
DisappointedDreamer
03-14-2015, 12:29
Да знам,че тука чуждестранните студенти ги дерат като животни.За Шотландия не съм запознат.
Но ясно.Разбрах ти си от момините съзлзички.А на всички дето много се напъват ще им кажа.Вгледайте се във вас и вашите родители.Дали пък богатството им не е спечелено случайно по някакъв нечестен начин пък вие да не знаете.Досещам се за такива случаи в живота.И по-добре искрени отколко лицемери.То ако ги питаш и българските депутати са чисти като момини сълзи горкичките.Пък и чуждестранните.
A, сега изкара, че 'богатството' на родителите ми е изкарано по нечестен начин?!
//много смях.
Не се притеснявай, НякойТам, всички български студенти, които учат в чуждестранни университети учат там, защото мама и тати познават ректорите на университети им, и бутат парички, спечелени по нечестни начини.
Deadlock
03-14-2015, 12:29
съгласна съм, че парите, връзките (+характерите, преживяванията, родното място, етц) на родителите на ДД и на всеки един от нас изиграват огромна роля в живота ни, но...тук по въпроса с данс става дума за доста по-простичко и конкретно използване на връзки, не за философски въпроси
*мейквайки някакъв сенс от позицията на Някойтам
DarkTemplar
03-14-2015, 12:30
Disappointed Dreamer, да не си посмяла да стане депутат! Камо ли български!
Niakoitam
03-14-2015, 12:32
A, сега изкара, че 'богатството' на родителите ми е изкарано по нечестен начин?!
//много смях.
Ааа не знам.Не ги познавам,което не изключва възможността да са се облагодетелствали за сметка на държавата,защото познавам иначе добри по характер хора дето навремето са го правили и сега си имат добри пари ;-)
anonymous708973
03-14-2015, 12:36
Пффф, ДД и връзките на родителите й с Шотландия (8-) ) ряпа да ядат, ти представяш ли си връзките на нашите с Германия? Че той баща ми живи германци познава и ходи в Германия всеки месец о.О Ето, замислям се, точно така са ме приели в университета...
Пфу, защо само не са оформили сделката така, че да включва и 1.0 на всеки изпит, ех, недосетлив народ!
Пък за имането, заровено в задния двор, няма да отварям дума. Те тия пари с лопата да ги ринеш!
paradosou
03-14-2015, 12:38
Сериозно ли? Има си хора, които не държат с цената на един тон помия и нагаждане да се доберат до коя да е желана, предполагаемо атрактивна позиция, а и тук вече се навлиза в лични нападки... Включванията ти са адски едностраничви, та не знам на кого би му допаднало недопускането ти, че има хора на място.
Wednesday, сори, че и аз ти разводнявам стола. Последно пиша ии да, наистина не претендирам да съм в час с определени държавни позиции. Говорех по принцип.
SpiritInBlack
03-14-2015, 12:42
Вече само като посещавам тоя форум се чувствам тъп. Спирам с гадния навик от днес.
Niakoitam
03-14-2015, 12:43
Пък за имането, заровено в задния двор, няма да отварям дума. Те тия пари с лопата да ги ринеш!
Ти не можеш да ми стъпиш на малкия пръст по имане в задният двор.Ние в двора на селото ни имаме заровено сандъче от поколения.Като го намеря срещу мен ще трябва да тичаш за да ме стигнеш. :D
TheDevilInMe
03-14-2015, 13:22
Уензди, защо толкова много обичаш кафето? :D
NomNomNom
03-14-2015, 13:39
Някъде нагоре споменахте препоръки - наистина, препоръка означава, че някой гарантира за теб и ако се издъните е лошо и за двама ви, затова аз не препоръчвам почти хора, не винаги искам да работя с тях или им имам доверие. За роднини пък съвсем не го правя. Всъщност, не правя изключения, роднина или не. Но, това, че някой те е препоръчал съвсем, както казахте, не означава, че ще те харесат. Но може да има лека тежест в твой плюс, ако се колебаят между двама.
Връзки ... не знам защо, но в частният сектор, който съм видяла директно да го вкарат, не е дръпнал професионално и по умения ( сещам се за 3ма човека, но кой знае колко са ). Това няма много значение, защото не са били на отговорни позиции, т.е. не ми пречат. Случайност е било.
Неприятното е, че при конкурс за работно място, квотите могат да се напълнят с хора, които ставагстават за работата, но не са били наравно с теб на конкурс. Което си е малко тъпичко и понеже около мен е имало практика на нещо подобно - да издават въпросите от интевюто на останалите - правила съм забележка. Искам да работя с най-добрите възможни колеги професионално, не по душа или по бира.
Та, като работещ човек, от тази гледна точка обичам всичко да е чисто, съответно не съм се възползвала от подобна "въможност" , защото за мен е обидно да пропусна интервю или конкурс - искам да бъда наета, ако съм най-ставащият кандидат - не искам другите да си мислят и да обсъждат, че съм с привилегии.
Друго нещо - да влезеш с връзки на работа е не някой да ти помогне ... а понякога е ти да помогнеш, или взаимно използване. Ще се очаква да вършиш услуги. Което се превръща в порочен кръг в един момент. Пък по-висш и равноправен дори - имат изгода от това да си имат карт бланш с теб. И услугите ще са пропорционално регламентирани на яснотата около наемането ти на работа.
Та в този ред на мисли, имам едно на ум, но пък сега ние само си спекулираме, докато бени дойде.
Ха, въпрос - къде хапваш?
Харесваш ли стола на bgair ?
Wednesday666
03-14-2015, 13:59
Току що се отчаях.
Евче, айде да се върнем на село, че нещо не ме кефи тука :D
Стола на бгеър ми е малко далечко от терминала, но съм ходила, не е лошо.
NomNomNom
03-14-2015, 14:05
Току що се отчаях.
Евче, айде да се върнем на село, че нещо не ме кефи тука :D
Стола на бгеър ми е малко далечко от терминала, но съм ходила, не е лошо.
Аа, ти си значи на двойката. Там кучета ви яли, далече е :д
Иначе нееее, моля те, не на село, срещнах лятото там една депресирана девойка там, сипа ми за всичко , обясни ми че моите математики тя не ги обича и предпочита да си сервира, после ми обясни, че е сгодена и животът и няма смисъл, но не се самоубива заради господ ....
.... не :д
Wednesday666
03-14-2015, 14:05
Евелинче, споко, той си се разводни доста отдавна. То стана някакво чудо на чудесата.
За да взема поне малко да отговоря - Маги, дадох ти прекалено малко информация, от която не знам как прецени, че аз лежа само на връзките, защото това ми се стори, че казваш. Може и да не съм права.
Ще ти обясня само това - успях да отида да работя на летището чрез няколко добри думи към тогавашния ми шеф. Но думите му тогава ме бяха впечатлили. Понеже бяха близки с моя роднина тогава, той му беше каза следното - да, окей, аз ще й дам шанс. Но тя ще си има пряк ръководител, когото аз не мога да накарам да я харесва. Затова ти го казвам от сега, ако тя не се справя аз няма да я задържам там, където не й е мястото.
Да, подадоха ми ръка тогава, но аз се отблагодарявам за това с всеки ден на работа - работя повече от почти всички други, дори ходя извън работно време, защото знам, че имат нужда от помощ, помагам на ръководителката ми с определени организационни работи, правя Всичко, което мога, за да се отблагодаря за този шанс.
Да, не беше правилен начинът, по който се озовах там, но не смятам, че не съм заслужила този шанс и се отблагодарявам всеки ден за това.
За ДАНС може и да не е точно по този начин, но ще видим как ще се случат нещата, има достатъчно време до тогава.
Wednesday666
03-14-2015, 14:06
Аа, ти си значи на двойката. Там кучета ви яли, далече е :д
Иначе нееее, моля те, не на село, срещнах лятото там една депресирана девойка там, сипа ми за всичко , обясни ми че моите математики тя не ги обича и предпочита да си сервира, после ми обясни, че е сгодена и животът и няма смисъл, но не се самоубива заради господ ....
.... не :д
Малей, това село не влияе добре на хората явно :D..
Аз съм и на двата терминала, в зависимост от графика :)
Wednesday666
03-14-2015, 14:09
Уензди, защо толкова много обичаш кафето? :D
Защотоооо го обичам бе, и не си го давам 8-)
Wednesday666
03-14-2015, 14:11
Кой? Кога? Как разбра, че е той? На колко години беше? Поиска ли му автограф?
П.П. Знаех си, знаех си, знаех си...
Ох, ся и да ме убиеш не се сещам кой от двамата беше. Те между другото не са братя, само единия от тях наистина е с фамилия Галев. Разбрах, като ми казаха, че е той. Бях... 10-ти клас мисля или 11-ти, бяхме на организирано събитие от училището да помагаме в реновирането на парка. И не, за какво да искам автограф от тях 8-)
Wednesday666
03-14-2015, 15:46
:-)
Въображение или строга научност? Защо? Защо не по малко и от двете? Въображението придава една хубава страна на понякога твърде строгата научност ;)
Кое избираш - да си първа сред непросветени (в какъвто смисъл ти е удобно си го хвърли тва) или да си в периферията на добре изградено и даващо много възможности за развитие общество? Предпочитам в периферията. Да си пръв сред непросветените не е особено интересно.
Философствам ли излишно :-D? Неее, в това ти е чара :-)
Как щеше да се чувстваш, ако беше Гъливер? Най-вероятно странно. И сигурно доста неприета от обществеността заради видимата ми разлика с останалите 8-)
Ако си супер усъвършенстван робот, каква би ти била функцията? Начертай граници на възможностите си. Честно казано не мога да си го представя.
Има ли нещо, в което си вярвала кажи-речи откакто се помниш? Какво? А нещо, в което сега вярваш и искаш да си го запазиш завинаги? Вярвах в пълната доброта на хората. Доста отдавна спрях да вярвам в това преди няколко години, като през цялото ми детство бях убедена в това. Сега.. вярвам, че някой ден злото у хората ще изчезне, ноо едва ли ще стане
На какво най-много обичаше да играеш в периода 5-10? Нааа народна топка :D
На какво може да те научи едно дете? На усмивка, без значение дали боли или не.
Вкарай хейта в действие и ми опиши някакъв супер отблъскващ за теб характер. Без пестене, давай с каквото ти хрумне. После искам описание и на друг характер - тоя път вече силно привлекателен. Мъжки, женски, без значение е. Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че нямам нито едното от двете? Имам отблъскващи качества, които биха ме отблъснали веднага, но нямам образ за цялостен характер. Например п'утьовщината ме дразни мега много. Лицемерието също, и в двата пола. Имам си още доста.
Какви бижута най-много обичаш да носиш? Семпли, сребърни.
Повече на вида ли държиш, или ти е по-важна практичността? Практичността. По-добре да ми е удобно, отколкото да ми е хубав вида, а да се чувствам зле.
Думи, които ти звучат добре? Дали ще е заради значението им, или заради фонетиката, пак е все едно. Имам си едно изречение, което съм запомнила от преди доста време - Защо не се усмихнеш? Стаята става по-слънчева, когато се усмихваш. :)
Колко време ти отнема да свикнеш с нещо ново? Харесваш ли се в тва отношение? Лесно свиквам, но трудно отвиквам. Бих предпочела да е обратното :).
Разкажи някаква дребна случка, която те е накарала да се почувстваш стабилно неудобно. Ако предпочиташ да си спeстиш отговора, позволявам ти да ме нариташ заради тормоза xD. Имах една с един от шефовете на фирмата ми, които са гърци. Дойде един ден и искаше да излезе през изходите на летището, а нямаше пропуск, който е нужен, за да отвориш самите врати. Аз не пожелах да му отговоря, защото за мен беше пътник и му отказах категорично. И той ми каза - е добре де, обаче аз ти подписвам парите, аз твой шеф, и на мен ми стана лошо :D.. още ме бъзикат за това :D
Wednesday666
03-14-2015, 15:51
:lol:
обичаш ли сладко? Обичам, обаче гледам да го ограничавам, заради здравето.
коя ти е най-любимата храна? Нямам, защото в различните моменти ми се ядат различни неща и нещо, което до вчера съм яла, днес може и да не искам да го погледна 8-)
имаш ли си термосче? Имам си нещо такова, термо чаша имам. За кафееее ;д
руса ли си? Бях преди доста време, вече не.
кога за пръв път целуна момченце? а момиченце целувала ли си? В 8-ми клас момченце, в 6-ти момиченце 8-)
имаш ли любими бижута, примерно някое с което постоянно ходиш независимо от тоалета, с който си? Имах си една гривничка любима, която не свалях от 11-ти клас, но се скъса наскоро :(.
:)
според теб кой е предложил пеевски
Wednesday666
03-14-2015, 16:02
А, Бени ! Аз :-)
1. Какво правиш на чекина точно? Ох, сложно е.. Супервайзер съм, отговарям за всичко, което се случва по време на чекина на определния полет - визи, места, конфигурации, багажи, какво ли не.
2. На кой терминал мога да те хвана? И на двата съм, зависи от деня.
3. Каква длъжност точно в данс искаш? Не съм решила още, далече ми е това.
4. Не те ли притеснява, че е малко спряла държавната работа ( по-принцип, и нищо лошо нямам предвид). Притеснява ме естествено, защото имам идея да работя в този сектор и ми е малко тъпо, че е толкова оплюван, но все пак не е като да няма защо. Надявам се да се променят нещата.
5. Сигурна ли си, че искаш да прекараш животът си там и че евентуалната длъжност ще ти хареса? Живота си там не искам да прекарам, искам да се опитам да направя нещо там, искам да се опитам да променя нещо наистина, защото тази корупция и всичко останало не ме кефят.
6. Как са като заплащане, по принцип държавните ( освен ако не си нагоре вероятно ) са много ниско платени, пък предполагам, че на летището ги изкарваш същите пари. бе да ти кажа, доколкото имам инфо, определени държавни работни места са ниско платени, специално за ДАНС нямам идея за какво става въпрос, но летището е хубава работа до време и вече ми е време да се махна.
Това си е важен аспект, сега може би не, но след време. И сега е важен, но зависи кой как го възприема мисля.
Другото което е, в държавната служба трудно повишават. Отново трябва да се надцака с връзки или да си много стар. И представи си до евентуално повишение към кариерната ти мечта ти трябват 10г. Поне.
Ти знаеш как е там де, може да не е така, леля ми е в нои от години и ми става лошо като слушам. НОИ е друга бира, там е просто трагично. Както и за БАН знам, че са никакви парите буквално.
Просто в частният сектор има такава невероятна работа - страшно разнообразна, динамична - от вкъщи, с пътуване по европа, или тук, или някъде другаде. С екип, без екип.
И си намираш друга работа, когаТо ти писне.
Та вероятно си обмислила и това, та просто ми е интересно да чуя какво мислиш Зависи какво разбираш под динамична работа. И аз така си мислех, когато започнах тази. Не съжалявам, но и мирогледа ми се промени доста от тогава. Динамичността е хубаво нещо, стига да не се прекалява с нея. Аз прекалявам с нея на летището.
Wednesday666
03-14-2015, 16:03
според теб кой е предложил пеевски
То няма голямо значение.
Обаче самия факт, че е част от ония мазни турци ми стига да не искам да начело нито на ДАНС, нито на никоя институция.
Wednesday666
03-14-2015, 16:04
А, въпрос имам: Защо, за Бога, си с друга фамилия във фб? :д
Щот ми харесваше преди години и след това се отказах да я сменявам 8-)
То няма голямо значение.
Обаче самия факт, че е част от ония мазни турци ми стига да не искам да начело нито на ДАНС, нито на никоя институция.
аз кво те питам ти кво ми отговаряш
верно си за данс
и в парламента опитай
dreamwalker
03-14-2015, 16:08
То няма голямо значение.
Ако работиш в ДАНС, ще си имаш работа с ДПС.
сядаш на горещия стол питат те елементарен въпрос дори добавят според теб демек може и да е фантастичен отговор и не отговаряш
за кво беше целия зор
Ето малко порция въпроси и от мен (:
1. Определяш ли се като добър човек?
2. Заговори се за темата "ДАНС"
2.1. Като нисшестоящ служител там с какво мислиш, че ще си от полза (не за агенцията, а за Родината/Отечеството)?
2.2. Ако един ден твой пряк шеф или още по-високопоставен ръководител поиска от теб да извършиш нещо незаконно, ползвайки служебното си положение - ще го извършиш ли или ...
2.3. Мислиш ли, че ако някой твой ръководител ти поиска услуга ти ще можеш да я игнорираш?
Сори, че въпросите са по онази деликатна тема, но ми е интересна твоята позиция.
//сега следват няколко реда офф-топик:
1. Ако има човек, на който се възхищавам - това е NomNomNom (и не искам да звучи като "четкане" от моя страна). Ще поясня - тя за мен е пример за човек, който сам е успял да издрапа до нивото, на което е... От 14 годишна - автономна... Няма висше образование, но това не й пречи да е професионалист в своята област (защото е имала желание и е положила старание да го постигне). Няма тати, няма мама...
2. По отношение на заформения по-рано конфликт между Някойтам и момичетата, учещи в чужбина - държа да отбележа, че и двете страни са прави, но и двете страни грешат.
Никой не избира родителите си... Никой не избира с каква кърма ще бъде закърмен. Спор няма, че децата от по-заможни семейства имат по-голяма увереност в себе си (в своите възможности), по-голяма сигурност, повече възможности да получат добро средно-образование, а след това и висше такова. Въобще - те стартират своя живот от по-предна позиция. Да се развият и реализират успешно в живота - за тях това е по-лесно. Тук държа да отбележа, че успешната реализация изобщо не им е сигурна. Може да провалят живота си, но все пак като цяло - подобни деца успяват. Тук идва и примера с NomNomNom - за мен тя е положителен пример как и децата на не чак толкова заможни родители също успяват. Но пак - спор няма, че като цяло децата на черноработниците и те стават черноработници.
Сега ще завърша "дребния" си офф-топик с нещо, което прочетох днес сутринта (написано по повод смъртта на сър Тери Пратчет):
Костенурката е създание, което живее на земята. Невъзможно е да живееш по-близо до земята, без да се заровиш в нея. Хоризонтите ѝ се простират едва на няколко инча разстояние. Развива скорост, колкото да хване маруля. Оцеляла е, докато останалата част от еволюцията е преминала покрай нея, най-общо поради това, че не представлява заплаха за никого и че създава твърде големи проблеми, докато я изядеш.
А ето го сега орелът. Създание на въздуха и на високите места, чиито хоризонти стигат чак до края на света. Със зрение толкова остро, че може да забележи шумоленето на някое дребно писукащо животинче на половин миля разстояние. Целият – сила, целият – власт. Мълниеносна смърт на криле. Нокти и хватка, способни да превърнат в основно ястие всичко, по-малко от самия него и поне да откъснат хапка в движение от всяко нещо, по-голямо от него.
И въпреки това, орелът е в състояние да седи с часове върху зъберите на скалите и да изследва царствата по света, докато не съзре движение в далечината, и тогава ще започне да се съсредоточава, съсредоточава, съсредоточава върху малката черупка, която се клатушка сред гъсталаците там долу, в пустинята. И тогава ще се спусне стремглаво…
И само минута по-късно костенурката открива, че светът изпада от нея. И за пръв път го вижда, вече не от един инч разстояние, а цели петстотин стъпки над него, и си мисли: Какъв голям приятел ми е орелът!
И тогава орелът я пуска.
И почти винаги костенурката полита към смъртта си. Всички знаят защо костенурката прави това. Гравитацията е навик, от който е трудно да се откажеш. Никой не знае защо орелът прави това. По една костенурка има достатъчно месо за хапване, но като се вземат предвид усилията, които е необходимо да се положат докато я изядеш, на практика по всичко останало има далеч по-хубаво ядене. Всичко се свежда просто до удоволствието на орлите да измъчват костенурките.
Но, разбира се, това, което орелът не разбира е, че участва в много груба форма на естествен подбор.
Един ден костенурката ще се научи да лети.
Хубава съботна вечер на всички! (: И повече положителни емоции! (:
аватарът ти е мн секси. честно . инспириран ли е от нещо?
какво обичаш да правиш рано сутрин?
имаш ли си някакъв дневен ритуал, който е задължителен (или препоръчителен,де), за да ти е яко през деня - примерно кафе, музика,цигара, грейпфрут, или просто нещо, без което не минава деня ти?
има ли нещо, което смяташ, че другите имат, а ти не?
а нещо, с което ти се отличаваш от другите? кое е то?
за теб любовта е...
приятелството се изразява в...
цениш най-много...
много важно качество в един човек е...
не понасяш .... у хората?
Corb1225
03-14-2015, 16:23
Момчета и момичета, време е да се събудите от сладката приказка и да разберете, че не всичко е розово. Връзкарството е нещо нормално и често срещано не само в България. Ще ви дам пример със САЩ, страната за която медиите всячески се опитват да ни убедят, че всичко е чудесно, няма абсолютна никаква корупция и успяват само най-годните. Именно заради гореизброените причини избирам тази държава.
Ще започна със сенатора Джон МакКейн. Да, същият този лунатик с агресивната военна реторика. Та този се издига във военната йерархия, защото баща му и дядо му са били известни адмирали, а той самия е бил сред най-слабите от випуска си във Военноморската академия и нищо не е подказвало да заслужава кариерното си израстване.
По-пресен пример е сина на вице президента Джо Байдън - Хънтър. Този пък го уволняват от военната му служба заради употреба на кокаин, а няколко месеца по-късно вече е в борда на директорите в украинска газова компания.
Има още примери от всякакви нива, който иска просто да пише "nepotism in US" в гуугъл и да чете. И накрая ще цитирам едно мнение, което ми хареса и е подходящо за резюме:
If Hillary hadn't married Bill, she'd be a boring no-name partner at a ****ty law firm in the south.
If Obama hadn't had a Harvard-educated father and attended a rich private prep school, he wouldn't be where he is today.
If Romney's father hadn't been an auto magnate and Governor, he wouldn't be where he is today.
Но като цяло не ми обръщайте внимание, не обичам да пиша сериозни неща :D.
Wednesday666
03-14-2015, 17:09
Айд3 избирайте си кой да седне ся, "интервюто" приключи.
dreamwalker
03-14-2015, 17:12
galaxy29 или jghgh.
Corb1225
03-14-2015, 17:13
+1 :D
И мен ме пропуснаха пак ... Аз съм за M*****
Dagichka
03-14-2015, 18:06
Пав, ти си цяла Деса Поетеса :cool:
и аз искам jghgh на стола или skatew
pandabear
03-14-2015, 18:09
102, за да му се смея :}}
Галаксинке, кака, айде да се спреш малко, м? :)
Лейди много си мила
харесвам те
dreamwalker
03-14-2015, 20:27
Лейди много си мила
харесвам те
Аз също.
heartshapedbox
03-14-2015, 20:48
И аз предлагам skatew, да го разпитаме набързо :д
dreamwalker
03-14-2015, 20:51
И аз съм за skatew : )
Братчето.
хора, аз няя сядам, така че не ме предлагайте :д но благодаря все пак, мили душици <3
аз предлагаааам.. corb, интересно ми е дали аватарът му е истински :D
и да, skatew ще е интересен също
dreamwalker
03-15-2015, 09:18
хора, аз няя сядам, така че не ме предлагайте :д но благодаря все пак, мили душици <3
аз предлагаааам.. corb, интересно ми е дали аватарът му е истински :D
и да, skatew ще е интересен също
Не е.
ако няа други желаещи аз съм навит
ако няа други желаещи аз съм навит
ай сядай тогава
хелов (( :
как си? какво прави днес?
защо избра да учиш това? как се казва кучето?
братя, сестри?
как се запали по астрологията?
защо ми каза, че съм много нахъсана, а реално не съм такава? )) :
разположението на планетите ли определя настроението ни? обясни ми като на примат
коя песен чувстваш като твоя?
искаш ли деца? колко? пол?
с колко момичета си правил секс?
възбуждал ли си се от момче?
кое е най-мръснишкото нещо, което си правил?
каква е идеалната зодия/асцендент или там както се нарича според астрологията за твоя партньорка?
а каква е твоята представа? искам подробно.
израждал ли си животинки?
бр седна на трона най-накрая ;д
питам;
1.Любима марка бира
2.Любима манджа
3.Любим скейтър
4.Трикът който си стъпал и ти е останал в съзнанието(не най-сложен,ми чувството и удовлетворението след кат го стъпиш сеш са :Д)
5.Харесваш ли кайт сърфа
6.Ако ти се предложат Charlize Theron и Scarlett Johansson коя ще избереш(3ка неможе :Д)
7.Любим филм
8.Любим спот
9.Любима марка обувки
10.Слушаш ли хардкор
др не се сещам за сега
11.Къв размер дъски ти са удобни
12.Най-голямата ти пребивация
13.можеш ли да правиш фреестайл с думи,идващи ти на момента
14.Ако се бият Чък Норис и Брус ли кой ще победи
15.Би ли отишал да участваш при бате Енчо
16.спрайт или пепси
17.беше споменал,че си ходил на спирита...та кой точно спирит и за някоя конкретна група ли отиди или просто за шоуто
18.какъв ти е setup-a в момента
аре ве санчес отговаряй ;д
heartshapedbox
03-15-2015, 13:14
Вярваш ли в късмет и щастливи случайности?
С каква мисъл се събуди днес?
Как се запали по зодиите?
Кой е най-значимият извод, до който си стигнал в живота си?
Как е таралежа? :д
Обичал ли си истински? А в момента обичаш ли?
Любимо място в България?
Кои животни чувстваш най-близки до себе си? ( нещо като идеята за spirit animal, не знам как да го обясня) :д
Идеал за жена? А за мъж?
Пример за подражание ти е?
Изпълнителя, който слуша последно?
Изпълнител, който не си слушал от маса време, но много харесваш?
Защо се усмихна последно?
Истинските мъже плачат ли?
Dagichka
03-15-2015, 13:58
аз се включвам засега само с редовния ми въпрос: имаш ли си термосче? :cool:
SHPAIdURmeN
03-15-2015, 14:08
oooooooooo доживях :D
sl1nceetoo
03-15-2015, 15:25
Опиши се с 3 думи.
хелов (( : здравей)
как си? какво прави днес? екстра съм, обичам такива дни :Д станах, закусих и разходих кучето, играх дота, играх дота, играх дота, гледах семейство симпсън докато ядох, играх дота, отидох в един приятел, отидох на фитнес, прибрах се и ядох и ето ме на :Д
защо избра да учиш това? как се казва кучето? Реално го избрах, защото нямах идея какво ми се учи и никоя от специалностите, които гледах не ми харесваше и един приятел ме пита дали съм мислил да уча Ветеринарна Медицина и че според него би ми харесало иии общо взето помислих не повече от 1-2 дни и се надъхах и да. Много се радвам, че така от първия път си намерих специалността))
братя, сестри? Сестра, 6 години по-малка от мен
как се запали по астрологията? Същия този приятел, който ми предложи за Ветеринарната Медицина ме зариби и по астрология. Реално той ми беше гледал наталната карта и затова ми предложи това да уча. Та карах го преди много да ми говори за зодии неща и ми беше много интересно, но не знам защо не съм сядал сам да чета. Преди около година нещо се присетих и започнахме пак да си говорим за астрология /и той беше спрял да се занимава/ ии започнах да чета и главно да наблюдавам хората около мен и се убедих, че астрологията е изключително точна, въпреки това, че няма/не сме намерили/ логично обяснение защо
защо ми каза, че съм много нахъсана, а реално не съм такава? )) :хмм реално нямам спомен защо съм ти го казал, сега ти погледнах чарта и предолагам, че е заради асцендента Стрелец, но защо съм използвал тази дума не знам:Д
разположението на планетите ли определя настроението ни? обясни ми като на приматСпоред мен за настроението точно на първо място са случващите се около нас неща, средата в която сме поставени в дадения момент, но пък нареждането на планетите спрямо твоята натална карта може да те направи по-раздразнителен, по-чувствителен/не съм сигурен дали това и миналото не са синоними/ по-позитивен и тн. Всъщност като се замисля ако вярваш в кармата, то би следвало, че планетите влияят върху средата в която сме поставени/поставят ни; но реално настроението на човек се определя от съзнанието му и възможността на човек съзнателно да вземе решение как иска да се чувства; това решение според мен всеки човек го взима в повечето пъти несъзнателно/the irony:Д/ и определя последващите му действия
коя песен чувстваш като твоя? охх аз съм човек, който изключително много се влияе от настроението в което е и не мога да кажа така, защото сега би била една песен, а след 2 дни друга. В момента - https://www.youtube.com/watch?v=YUPA0C60YDE
искаш ли деца? колко? пол? Да, бих се радвал да си имам един ден деца. Може би 2, момиче и момче, момичето да е по-голямо
с колко момичета си правил секс? 6
възбуждал ли си се от момче?:Д не
кое е най-мръснишкото нещо, което си правил?ехе ми най-мръснишко... връзвал съм момиче за леглото по време на "орална любов" и няма по-възбуждащо нещо от това да я гледаш как се гърчи от кеф и не може да мърда ммммхм, ако това се брои за мръснишно, не знам стандарта какъв е:Д
каква е идеалната зодия/асцендент или там както се нарича според астрологията за твоя партньорка?хмм зависи от много неща, от опит до сега бих казал раче като мен, с малко по-земна луна, може би телец или козирог и някакъв въздушен или огнен асцендент - стрелец, везни; нещо такова :Д Но я правя таз класация само защото ти ме попита по този начин, най-важен е реалния разговор с този човек
а каква е твоята представа? искам подробно.хмм да обича да си седи вкъщи, да се гушка и да гледа сериали:Д но и да обича да излиза вечер да си пием:д, да няма проблем с това да спи на палатка, че и да обича да го прави, да е красива, да са ибе яко, :Д, не знам.. най-важното е да съвпада с мен, зависи в каква фаза от живота си я срещна
израждал ли си животинки?не все още, но много искам
asdafasd
Dagichka
03-15-2015, 18:16
:lol: нещо не ти се получи, дай пак
бр седна на трона най-накрая ;д
питам;
1.Любима марка бирамм марка, с която имам най-хубави спомени и почти винаги това пия - Пиринско:Д баш любима бира нямам май; Столично, Бургаско също ги уважавам.
2.Любима манджа миш маш!
3.Любим скейтърJamal Smith. Има най-якия стил. Иначе като цяло Daewon Song съм го признал за най-лудия
4.Трикът който си стъпал и ти е останал в съзнанието(не най-сложен,ми чувството и удовлетворението след кат го стъпиш сеш са :Д)на едно Грош парти преди години/май 9ти клас бях/ бяха сложили един вираж и всички праиха трикове на него. Аз сигурно 2 часа мъчех хардфлип и накрая го лепнах 2 пъти подред! Полудях просто, най-якото чувство https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1915423_101104746581837_2465049_n.jpg?oh=ac692339c 4f6c6c315a7df71c0d8b874&oe=557E89E1&__gda__=1438501907_d0eaa8d4386f306717eae34297f9021 4 ето снимка от тогава
5.Харесваш ли кайт сърфаем да бе яко изглежда, никога не съм карал
6.Ако ти се предложат Charlize Theron и Scarlett Johansson коя ще избереш(3ка неможе :Д):Д Scarlett Johansson ще е
7.Любим филм много филми са оставяли по нещо в мен и може да се каже, че са ми любими, но може би май-любим ми е Into the wild
8.Любим спотBasketball//при положение, че скейта не е спорт
9.Любима марка обувкичак любима нз имам ли си, от няколко години все найкове нося
10.Слушаш ли хардкорем надъхва ме и мн приятели слушат и като ми пускат се кефя, ма реално за да я оценя тая музика трябва да отида на концерт според мен
др не се сещам за сега
11.Къв размер дъски ти са удобни8.25-8.38
12.Най-голямата ти пребивацияоо толкова много :Д не знам дали ще се сетя за най-голямата.. ташака е, че нещата, от които съм си преебавал глезена са крук и прешър флип на земя :Д
13.можеш ли да правиш фреестайл с думи,идващи ти на момента на моменти мога на моменти въобще не :Д надъхваме се някви приятелчета кат се напушим примерно и си редим, ако някой много ме нахрани може да ми дойде музата и съм праил зверски фрийстайли; реално съм забелязал, че има определена зависимост между количество алкохол/коз, при която ми се получават много :Д иначе е ся ако почна да реда, както често си правя сам, няа ми се получи много
14.Ако се бият Чък Норис и Брус ли кой ще победиреално Брус Лий :Д
15.Би ли отишал да участваш при бате Енчокато малък супер мн исках бтв
16.спрайт или пепсиnone ah dem
17.беше споменал,че си ходил на спирита...та кой точно спирит и за някоя конкретна група ли отиди или просто за шоутона спирита последните 2 години.. кво беше 2012 и 2013 май бяха. Аз не ги помня вече кои бяха там, помня, че едната година отидох главно за Бъста; това май 2013 беше.. а 2012 минавах под оградата пиян на куче главно заради продиджи:Д Иначе и двете години най-вече за цялото изживяване отивах
18.какъв ти е setup-a в момента машинките са индита, колелцата боунс, лагерите индепендент и те, дъската си я счупих преди 1 седмица и ся съм с една стара Real-ка
аре ве санчес отговаряй ;д
asdasfasd утре пак ще отговарям, че ся нямам време
Последният ти отговор е бил в 22:22 - мастър нъмбър
вярваш ли в нумерология, да/не, защо?
кабала, някви други системи освен астрология? защо? какво ти привлече интереса?
гледаш ли на таро?
кат' поизтрезнея нещо по-интересно ще ти измисля 8-)
а, да, защо искаш друго раче, не е ли по-интересно друга енергия?
btw за любим спот имах предвид спот(място) някъде ,а не спорт,ама както и да е;д
въпрос : риби с асцендент стрелец добре ли е?
и какви момичета харесваш - луди,диви и побъркани или кротки,тихи и послушни
Fisherman
03-15-2015, 20:51
кой беше първи трик,който научи,освен оли
Вярваш ли в късмет и щастливи случайности?Вярвам, че всичко, което ни се случва, си има причина да се случи. По тази логика - вярвам в щастливи случайности, но по-скоро не са случайности.
С каква мисъл се събуди днес?Опитвах се да се сетя какъв сън сънувах и след няколко минути се сетих и си разказвах това, което помня от него. След това се замислих, че няма кисело мляко и вместо мюсли ще трябва да си мажа филии. Такива работи:Д
Как се запали по зодиите?Еми малко по-горе отговорих на същия въпрос. Общо взето ако човек се поинтересува малко започва да вижда как всичко, всичко е вярно и да в моя случай имаше един период от няколко месеца, в който ми дойде толкова от нищото това да започна да ги виждам зодиите в хората след като бях прекарал доволка време само в четене, че като си говорех с някой не можех да водя нормален разговор, защото си мислех някакви неща за него и за мотивите му да прави и говори нещата, които прави и говори:Д В последствие се научих да го контролирам това и да, не знам защо изговорих толкова много.
Кой е най-значимият извод, до който си стигнал в живота си?Хмм най-важното нещо в живота е щастието и всичко се върти около него и всичко около нас/и ние/ сме свързани в един общ 'организъм' и мислите и действията ни влияят на вселената. За момента толкова, ако стана някой ден на 70 мисля, че ще имам по-точен извод
Как е таралежа? :дженски :Д преди няколко дни го чеквах дали има пишле и няа и една съседка от горния етаж има мъжки и скоро ще ги ебем тей че ако някой иска малки таралежчета след време ще раздавам) иначе ся спи мърдата:Д
Обичал ли си истински? А в момента обичаш ли?Нямам база за сравнение и може някой ден да изпитам реално истинска любов и да осъзная, че това, което съм изпитвал до момента не е било това, за което съм го мислел :Д Но бих казал, че съм обичал. В момента не. /Тук предполагам, че ме питаш специално за момиче затова тей отговарям, иначе обичам семейството и приятелите си истински:Д/
Любимо място в България?Хмм бих казал къмпинг Градина. Най-прекрасните спомени имам от там
Кои животни чувстваш най-близки до себе си? ( нещо като идеята за spirit animal, не знам как да го обясня) :дМмм не виждам особена разлика в различните видове животни. Но в случая бих казал мечка, не знам защо и аз, това беше първото, което ми дойде, тей че вярвам, че това ще да е :Д
Идеал за жена? А за мъж?Тук описание или пример трябва да дам?
Пример за подражание ти е?Дядо ми
Изпълнителя, който слуша последно?Deadly Hunta :Д Оня ден го слушах наживо и оттогава само негови песни си въртя
Изпълнител, който не си слушал от маса време, но много харесваш?Damien Rice; слушам го само в определени състояния на духа, в които от бая време не съм бил:д Но ми е много на сърцето
Защо се усмихна последно?Хмм вчера докато си разхождах кучето нещо си размишлявах/на глас/ и си казах нещо, което ме разсмя даже :Д
Истинските мъже плачат ли?Истинския мъж трябва да е уверен и целенасочен, но не виждам защо да не плаче. Хубава черта е за мен изразителността на емоциите, естествено не говоря за мъж тип Тити Папазов, но мен примерно не ме е срам да плача пред близки хора и не мисля, че това ме прави по-малко мъж :Д е преди около година нещо бях в тегаво настроение много време и не издържах и излезнах в квартала да си мисля неща и един приятел ме усети и дойде при мен нещо да си говорим, тогава не издържах и се разплаках пред него. След това се чувствах бая по-добре; хубаво е негативните емоции, които насъбираме да можем да ги излеем/изкараме от нас.
asdasd
аз се включвам засега само с редовния ми въпрос: имаш ли си термосче? :cool:
хах, не:д
Опиши се с 3 думи.хахах моя въпрос е това. позитивен; чувствен; свежар, примерно
фсаф
Викторче, какъв искаше да станеш, като беше малък?
А кои ти бяха любимите игри?
Забелязала съм, че си емоционално обвързан с хора и пространства (може и да греша, не знам). В този смисъл топосът важен ли ти е, изобщо като място, на което се намираш, или настроението и хората, с които го споделяш, вземат превес? //да, и по-ясно можех да си задам въпроса, но пиша от телефон, та ще го преживееш;
за мен ще има ли таралежче?))) как би го кръстил?:Д
Последният ти отговор е бил в 22:22 - мастър нъмбърха, вярно:Д
вярваш ли в нумерология, да/не, защо?Да. Чел съм някакви неща за мен и хора около мен там life path, destiny, soul, personality numberчета, а-у, и е интересно много, да. За мен астрологията и нумерологията са различни интерпретации на едно и също нещо.
кабала, някви други системи освен астрология? защо? какво ти привлече интереса?Не съм чел Кабала, само съм се запознал с идеята. Аз като човек, който е вникнал до някаква степен в астрологията смятам, че това, което кабалата учи го има в астрологията. Цялото това нещо е едно 'пътуване' на душата с крайна цел свързване/или по-скоро разтваряне с/във Вселената. Не мога още да си представя какво точно е Вселената, като под тази думичка имам впредвид нещо като Бог, но не всеобщото разбиране за Бог. Както и да е де, много ми е объркано да го пиша това защото и аз не съм се изяснил напълно пък и не намирам думичките, които усещам, но вярвам, че ме разбираш :Д Интереса към астрологията ми дойде основно след като прочетох някакви неща за мен, след това за близки хора и всичко беше така. Напълно се убедих, когато започнах да гледам карти на напълно непознати хора и нещата, които виждах и казвах бяха така. Не знам колко апатичен човек трябва да си, за да не ти бъде привлечен интереса от това :Д
гледаш ли на таро? Не. Един приятел си взе карти таро и се учи да гледа, та бях там веднъж и ми направи някакво гледане с 3 карти/надявам се да е вярно, защото много хубави неща ми каза :Д/, склонен съм да вярвам, че има истини в тях, но няма как да кажа със сигурност, защото противно на начина по който предполагам изглеждам след като говоря толкова за таквиз окултизми не съм от хората, които биха вярвали сляпо в нещо и винаги трябва да изпитам всичко.
кат' поизтрезнея нещо по-интересно ще ти измисля 8-)как е главата?:Д
асдасф
а, да, защо искаш друго раче, не е ли по-интересно друга енергия?хаха е не казвам, че ако си харесам някое момиче и то не е рак ще му кажа 'а не, искам раче'; от опита ми до сега най-приятно ми е във връзка с рачета. Може и просто на такива да съм попадал /много от хората около мен бтв са раци с луни в телец/ та затова и казах това. Срещал съм представители на всяка зодия, с които се чувствам в хармония, но е глупаво според мен да се прави такова разделение между самите зодии/положението на слънцето в картата, след като това е само един от факторите, определящи човека.
йгфхбцжб
btw за любим спот имах предвид спот(място) някъде ,а не спорт,ама както и да е;дааа хахах аз спорт съм прочел е спот - НДК. Най-якия спот просто, жалко, че преебаха wallride-а и фонтаните с тея огради.
въпрос : риби с асцендент стрелец добре ли е?хахах ее добре си е, много даже. Стрелеца по много готин начин задвижва артистичността на рибите според мен, рисуваш/свириш ли? Иначе като цяло те прави някъв много чил, позитивен, обичаш тей да си трипваш, пътуваш, предполагам с голяма и изразителна усмивка :Д. Може би проблеми с концентрацията? Стрелец асцендент лъха на секс, не по магнетично-скорпионски начин ами по по-експресивен. Предполагам си яко парте пърсън :Д
и какви момичета харесваш - луди,диви и побъркани или кротки,тихи и послушниахах е няа ли междинен вариант. По такъв начин попитано - "луди, диви и побъркани"
гадсх
кой беше първи трик,който научи,освен олишоувит. След него заучих хийлфлип, след това вериъл флип и чак след това флип :Д помня как го стъпвах всеки път с един крак и неможех да си сложа другия крак отгоре сигурно половин годинаасдгсд
Fisherman
03-16-2015, 17:43
то страх,знам как е аз щях да ослепея от кикфлип в подлеза на НДК една зима :D
paradosou
03-16-2015, 17:50
Не съм чела кой знае какво по темата (стола ти го разгледах :), за астрология говоря), та да питам: аз съм стрелец с асцендент стрелец (въпреки че са ми казвали и друг) и май луна? в стрелец. Много хард ли звучи xD?
какво ти хареса в Into the wild най-много,бтв
тарото е лудница, иначе, да 8-) главата е отлично, благодаря!!!
то тука не стана какво искаш да знаеш за скавте ,а какво той мисли за нас ;д нищо ,тря да зимаш пари или да отидеш в някоя телевизия и късно вечер да правиш някви странни вуду магии :Д:Д:Дауахаах
btw tva det mi go kaza e vqrno ;d i risuvam i svirq su6to i obi4am da patuvam,ne kolkoto mi se iska v 4ujbina,no po4ti vseki mesec si praim razni palatki(bez zimata est)
може би телец или козирог и някакъв въздушен или огнен асцендент - стрелец, везни
козирог с везни на хоризонта хах, аз си знаех, че ти си раче!
какво те вдъхновява?
събитие, което е оставило най-траен белег в съзнанието ти?
винаги ли си живял в софия?
Викторче, какъв искаше да станеш, като беше малък? хаха ами реално всички дечица около мен искаха да станат полицаи, пожарникари, супермени, етц., и аз напук на тях казвах, че ще стана клошар :Д
А кои ти бяха любимите игри? за навън или вкъщи? Първия ми компютър беше във втори клас и играех много цар лъв; преди това на една телевизионна игра превъртах супер марио и играта, където целиш патици с един пистолет:Д; иначе оу тайм фейворит си ми беше стражари и апаши; също много време прекарвах сам, измисляйки си къщи за балони или скейтпаркове за фингърчета от кашони и се събирахме в нас да цъкаме на тях
Забелязала съм, че си емоционално обвързан с хора и пространства (може и да греша, не знам). В този смисъл топосът важен ли ти е, изобщо като място, на което се намираш, или настроението и хората, с които го споделяш, вземат превес? //да, и по-ясно можех да си задам въпроса, но пиша от телефон, та ще го преживееш; /...преживява го.../ Правилно си забелязала:Д е важен ми е, но много по-важно ми е с какви хора съм. Кратък и точен отговор. :Д
за мен ще има ли таралежче?))) как би го кръстил?:Д Ооо ама аз верно не се бях сетил! Реално ти обещавам, че станат ли нещата и родят ли се малки таралежи един остава за теб) Ако е мъжки Венци, ако е женски Джони.. или пък Cancroid :Д или ще ти го дам безименен, за да си го кръстиш ти както си го усетиш хаха и без тва най-добрите имена, с които аз съм към ъп-вал са Джони, Гошо, Пешо и Мишо
блаблабл
Не съм чела кой знае какво по темата (стола ти го разгледах :), за астрология говоря), та да питам: аз съм стрелец с асцендент стрелец (въпреки че са ми казвали и друг) и май луна? в стрелец. Много хард ли звучи xD? :Д дай снимка да те видя как изглеждаш и ще ти кажа дали асцендента ти е стрелец или не /но очите да се виждат/ иначе не искам да говоря така дай ми карта:Д ако си стрелец с асцендент стрелец и луна стрелец :Д предполагам от наблюденията ми досега трудно да са ти в 12ти дом тей че ако са в първи няма лошо, стрелеца е хубава зодия :Д но като цяло съм почти сигурен, че грешно са ти казалифдсф
какво ти хареса в Into the wild най-много,бтв Като цяло целия филм беше велик, цялата история; малко се опреличавам на Еди Ведер/или по-скоро актьора, който го играеше/; и крайното послание happiness only real when shared е най-великия момент от целия филм! И търся книгата, много искам да я прочета
тарото е лудница, иначе, да 8-) мм знам аз, че ще се зарибя в някой момент от живота ми, чакам го само да си дойде) интересно ми е, ако искаш ми говори неща за таро на лично :Д главата е отлично, благодаря!!!сафг
paradosou
03-17-2015, 08:51
Смелостта е...?
Няма успех без...?
Сексът може...?
Котколюб ли си 8-)?
Лесно ли ти печелят симпатията?
Преобръщал ли си си коренно мнението за някого, т.е в началото да е крайно лошо, а после много да го харесаш?
А ти какво първо впечатление мислиш, че оставяш?
Ако си природно явление, то избираш...?
Накрая крада и аз задание - задай си сам въпрос и си отговори. Ясно, че ще е нещо, което искаш да те питат 8-).
*ей сега ще ти пиша лично със снимка и 'данните'
козирог с везни на хоризонта хах, аз си знаех, че ти си раче! хаха как пък си си знаела :Д
какво те вдъхновява? мм не съм сигурен как да отговора на тоз въпрос.. за кое да ме вдъхновява? Основно това, че не обичам да има неща, които са ми интересни, а не разбирам и се опитвам да стигна ту дъ ботом и да ги разбера? или друго имаш впредвид :Д
събитие, което е оставило най-траен белег в съзнанието ти? Реално най-траен белег ми е оставило когато бях в детската градина, не съм сигурен коя група, но съм бил на 5 години примерно и ядохме някакво месо, в което имаше жилка и мен ме хвана гнус и започнах да го плуя и учителката ми каза да си го изям и аз неисках и тя пак ми каза да си го изям и аз го изядох и почнах да дъвча и пак го изплюх и тя ми го набута в устата и аз повърнах и да оттогава почти спрях да ям месо, а от 3 години напълно, но по мое си желание. Тогава не знам защо на никой не казах какво се е случило и сам си го изживях това и чак след няколко години го бях разказал това на наще ама вече беше късно да се направи нещо на учителката и да. Иначе пък по-позитивно тей помня като бях много малък като на коледа цялата рода се събирахме в къщата на село и на 24ти през деня цял ден се пързялахме с една дървена шейка, на която целия можеш да легнеш и се спускахме по 4-5 деца на нея и после ставаше вечер и се прибирахме и дядо ми се преобличаше като дядо коледа и даваше подаръци и камината гореше и цялата стая беше приятно опушена и да направо ми се доходи 10 години назад във времето)))
винаги ли си живял в софия? Да
фкас
heartshapedbox
03-17-2015, 12:12
Обичаш ли да пееш? А можеш ли?
Свириш ли на някакъв музикален инструмент?
До колко парите са важни за теб?
Харесваш ли/имаш ли татуси?
Любима храна?
Как се глезиш?
Употребяваш/употребявал ли си наркотици? Мнението ти за тях като цяло?
Кое е нещото, което все не ти дава мира?
Какви сънища сънуваш?
Разкажи една твоя мечта? А сексуална фантазия?
Какво впечатление мислиш, че оставяш у хората(не първо, а затвърдено такова у хората, които те познават по-добре)? До колко това е важно за теб?
Балансиран човек ли си?
Какво искаш да постигнеш в най-близко бъдеще? А в не-толкова близко?
Пс: едвам се сдържах да не изляза с таралежче от зоомагазина онзи ден, но не знам дали биха съжителствали заедно с порския. Като бъдещ вет, как мислиш?
Смелостта е...да скачаш стълби въпреки скъсаните връзки на глезена ти
Няма успех без...желание
Сексът може...да се прави навсякъде, деца, правете повече секс
Котколюб ли си 8-)? о, да :Д много са яки; никога не съм си гледал котка, но със сигурност когато се изнеса ще си взема
Лесно ли ти печелят симпатията? хм симпатията да, но по-натам трудно; щом усетя някой човек, че е готин би ми било приятно да си общувам с него, но рядко допускам външни хора по-близо до себе си. Имам си приятели от малък и не ми трябват други, освен ако не е някой наистина специален за мен човек
Преобръщал ли си си коренно мнението за някого, т.е в началото да е крайно лошо, а после много да го харесаш? Не. Когато се запозная с някой след първите 5 минути имам изградено мнение за него, което досега не ме е лъгало.
А ти какво първо впечатление мислиш, че оставяш? Зависи от мястото и хората, с които съм. Ако някой непознат ме срещне, когато съм навън с приятели ще си каже ее баси свежара, примерно. Ако ме срещне, когато съм сам или с по-далечни за мен хора ще ме помисли за някъв мега прикрития човек/скорпион :Д Много хора са ми казвали, че първото впечатление, което съм им направил е било на някъв тегавняк и след като са ме поопознали са си променили напълно мнението за мен/това малко се връзва с по-горния ти въпрос/
Ако си природно явление, то избираш... Лунно затъмнение хахях
Накрая крада и аз задание - задай си сам въпрос и си отговори. Ясно, че ще е нещо, което искаш да те питат 8-). О, не знам. Нямам идея какво искам да ме питат, май няма такова нещо. По-скоро ми е интересно какво ще ме питат/е. Сам да си задам въпрос какъв ще е смисъла, след като вече ще съм си отговорил))
*ей сега ще ти пиша лично със снимка и 'данните'хлфд
kaRamella
03-17-2015, 12:54
Днес реших да задам въпросите си по този начин
1)Снимка на любима бърза храна
2)Снимка на любимо ястие
4)Снимка на любим плод
5)Снимка на любим актьор/актриса
6)Снимка на любимото ти занимание
7)Снимка на любимото ти животно
8)Снимка на любима марка кола + модел
9)Снимка на това как си представяш да изглежда дома ти един ден
10)Снимка на любим град
И аз да задам няколко въпроса:
1. Какво мислиш за хората Раци?
2. Освен, че съм Рак, то има много голяма вероятност асцендентът ми също да е Рак (знам, че съм се родил в една ранна юлска сутрин, а довечера ще разбера и точния час от майка ми) - та в тази връзка как оприличаваш хората Раци, с асцендент Рак?
Edit: след като се чух с майка ми и след като разцъках 4 различни интернет сайта, които изчисляват асцендента - резултатите са едни и същи:
- зодия Рак, с асцендент (отново) Рак.
Хора, това да не ви е безплатна астрологична услуга... 8-)
Превръщате му стола в "Какво мислиш за мен", вместо да го питате нещо за него.
Мене нещо не ми изникват умни въпроси.
-какво мислиш за селфитата?
-приемаш ли себе си? и ако да, как успя да приемеш и обикнеш себе си? даваш вид на доста confident човек.
-какъв е най-добрият съвет, който си получавал? от кого беше, за каква ситуация се отнасяше?
-ако трябваше да дадеш ти един съвет на голяма група хора, какъв щеше да е той? (дори да не смяташ че си толкова важен да ти се дава такава трибуна)
-има ли нещо, с което мислиш че си много по-различен у другите и какво смяташ че е то
-има ли нещо, което мислиш че всички други имат, а само ти не, и кое е то
-какви качества имат най-близките ти хора
-случвало ли ти се е да се изненадаш на карта - напр. изглежда че човекът тряя да е тегав/лековат, а като го срещнеш грам не е така или обратното?
-и също, според теб какви аспекти индикират манипулативност в поведението, роля на емоционална жертва и изнудване и т.н. , ако искаш отговори на лично. не те питам само заради рисърч, ами ми е интересен погледа ти
fakesmiles
03-17-2015, 15:41
Много се зарадвах като прочетох, че Into the wild ти е любимия филм, защото наистина е прекрасен.
Ама...Еди Ведер е човека, който прави музиката на филма.
Та, предполагам си имал предвид Christopher McCandless. ;д
А сега все пак да има и няколко въпроса:
1.Кое ти е любимото място в София?
2.А в България?
3.Пътувал ли си някъде в чужбина?
4. Не знам дали са те питали преди това, но каква музика слушаш? Покажи нещо любимо :)
5. Какво нещо винаги си искал да направиш с момиче, но още не се е случвало?
6. Какво нещо си искал някое момиче да направи за теб?
7. Кой е най-готиния подарък, който си получавал?
8. А който ти си правил?
Айде стига толкова. ;д
Обичаш ли да пееш? А можеш ли? Не обичам и не мога :Д само от време на време под душа си припявам някви раги :Д
Свириш ли на някакъв музикален инструмент? мога котешкия марш на пиано да свиря и помня 3 акорда, които мога да си комбинирам по сЕкъв начин от китарените ми дни оо и мила моя мамо хахахяхх преди и тих бял дунав можех, ма съм го забравил :Д като цяло - Не :Д
До колко парите са важни за теб? Не бих казал, че са особено важни. От малък съм свикнал рядко да имам пари и ми е общо взето почти все тая дали имам или не.
Харесваш ли/имаш ли татуси? Единствената причина да нямам все още татус, е защото нямам пари за татус :Д Тук като допълнение за горния въпрос парите са ми важни дотолкова, доколкото да имам за татуси, бири и трипчета по света и у насс. Ей ся най-вероятно ще почна да бачкам и имам няколко идейки за татуси
Любима храна?не знам, миш маш, примерно :Д
Как се глезиш? Правя си много храна, приготвям си някой интересен филм и пуша коз, примерно :Д
Употребяваш/употребявал ли си наркотици? Мнението ти за тях като цяло? Не съм. Който му е яко и се чувства добре нека си друса нямам проблем, аз не бих бил окей със себе си затова и не взимам) пуша трева, но това не е наркотик. И гъби ще пробвам някой ден
Кое е нещото, което все не ти дава мира? Хмм може би спомена за едно момиче, което не съм виждал от около 2 години и все още често сънувам и на моменти се хващам, че си мисля за нея без да се усещам; но като цяло "не ти дава мира" го разбирам по бая силен начин все1 да съм убил човек или нещо такова:Д няма такова нещо, гледам да съм в хармония със себе си
Какви сънища сънуваш? О, много луди... Е оня ден сънувах, че си разхождам кучето в квартала и ме спират полицаи до единия блок и започват да ме пребъркват и аз им казвам имате ли основание да го правите това и куката каза ооо така ли я ела тука във входа и влизам аз, а кучето беше пуснато и навън и му викам ай пускай ме щото кучето ми ще избяга и ще трябва да го чакам после и той не ме пускаше и изведнъж дойдоха много хора във входа и затвориха вратата и казаха, че навън има мечки и 2 големи мечки започнаха да блъскат по вратата и аз си казах еее добре, че джони поне няма да умре, а само аз и погледнах през прозореца и видях майка мечка и 2 малки мечета и Джони и майката хващаше Джони, вдигаше го високо във въздуха и го блъскаше в земята и учеше мечетата си да го правят :Д и аз бях такъв оо мечки е ся ще ви еба мн и взех една отверка и бях мега нахъсан да ги убивам и после не помня какво стана и после седяхме в квартала на една пейка и си говорехме колко тъпо, че Джони е умрял и той се показа куцукащ от някъде и да. Същата нощ следващия ми сън беше, как наблюдавам тая ковра дет участва в True Blood или там как се казваше и след нея ходят 4 човека в червени дрехи и 4 човека в зелени дрехи мега странните и повтарят някаква молитва от 4 думи и искат да я изнасилят и тя бяга в магазина и се скри под един щанд и те застанаха 4имата зелени отляво на щанда и 4имата червени отдясно и повтаряха молитвата и после дойдоха някви хора и те изчезнаха.... :Д Веднъж сънувах, че един приятел е станал на cookies-че и е паднал в една канафка и трябва да го спася и изядох една бисквита, която ме направи малък, но не можех да влезна така в канафката, защото щях да се изгубя и щяхме и 2мата да умрем, защото имаше една котка там, която го търсеше и ако бях влезнал и загубил се и аз щях да умра. И измислих схемата да влезна и да викна някой приятел, който си е голям и с един конец да ме върже и да го намеря и после да ни издърпа преди котката да ни намери и започнах да обикалям из метрото, не намирах познати хора, отидох на НДК там беше един приятел виках го виках го, но той не ме чуваше защото бях малък и тихо виках и накрая един друг приятел ме чу и ходихме да го спасяваме бе много филм беше :Д А веднъж сънувах това въпросното момиче, което споменах по-горе и щяхме да ходим някъде да правим секс, но бяхме навън в квартала и незнаехме къде и по едно време аз се сетих за едно готино място и започнах да я водя натам и по пътя имаше много кал и стълби, накрая ги изкачихме и стигнахме до един мост, който целия беше направен от зелени квадрати и беше мега високо, само облаци се виждаха надолу и нищо друго и започнахме да ходим в ритъм аз една крачка и тя една едновременно, моста се поклащаше напред, после малко нагоре и докато падаше надолу трябваше да направим следващата крачка, иначе щяхме да паднем и колкото повече продължавахме толкова повече се люлееше, докато накрая не започна супер силно и беше мн страшно, но минахме и точно тръгнах да я целувам и се събудих :Д И да, някакви такива супер интересни са ми реално, много обичам да сънувам :Д Също ако не ми се спи много мога да си правя аз сънищата каквито си пожелая и е много яко
Разкажи една твоя мечта? А сексуална фантазия? Мечта ми е да постигна хармония в живота си и след 40 години да съм щастлив, което върви ръка за ръка с това хората около мен също да са щастливи. Сексуалните ми фантазии по-скоро се изразяват с определени момичета/жени, с които бих спал. Хубавия секс е изключително важен за мен, но не мога да мисля/фантазирам за секс. Всичко си ми идва в самия момент и го чувствам в дълбочина, по-голяма от мислите
Какво впечатление мислиш, че оставяш у хората(не първо, а затвърдено такова у хората, които те познават по-добре)? До колко това е важно за теб? хмм пич, леко луд, говорещ за зодии :Д зависи, не знам. Хората, които ме познават по-добре ме мислят за готин, но са малко хората, които ме познават реално. Бих казал всъщност, че са 4 човека
Балансиран човек ли си? По-скоро не. Твърде импулсивен на моменти, понякога не мисля за последствията от мои действия и още някои нещица, които опитвам и се надявам да променя през живота си и да мога да кажа, че съм балансиран
Какво искаш да постигнеш в най-близко бъдеще? А в не-толкова близко? В най-близко искам да завърша и да започна да си работя по специалността, главно. В не толкова близко мисля, че се изчерпа с мечтата ми
Пс: едвам се сдържах да не изляза с таралежче от зоомагазина онзи ден, но не знам дали биха съжителствали заедно с порския. Като бъдещ вет, как мислиш? хахах :Д мм в началото със сигурност ще се филмира от порчето и ще се свива на топка и съска, пък и на пора ще му е интересно и ще го интимидейтва, но след определено време заедно и правилно социализиране на таралежа не мисля, че ще има проблем kdaskf
Днес реших да задам въпросите си по този начин
1)Снимка на любима бърза храна http://stonefire.com/wp-content/uploads/2011/05/Falafels.jpg хахах
2)Снимка на любимо ястие http://4.bp.blogspot.com/-rzNa75T-_cQ/Unpr0ZPoitI/AAAAAAAAlL8/EsIlimB8LAs/s1600/mish_mash_1_2.jpg
4)Снимка на любим плод а къде отиде 3 :Д http://www.gamer.ru/system/attached_images/images/000/446/208/original/file387688.jpg
5)Снимка на любим актьор/актриса http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_2360034.jpg
6)Снимка на любимото ти занимание тук ще отговоря с видео https://www.youtube.com/watch?v=umDBRQ8GfEQ
7)Снимка на любимото ти животно https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10624728_1002576893101280_303749393054641461_n.jpg ?oh=95a8564bbe7842a80ddedf1394d1dce5&oe=558559E0&__gda__=1434340156_151ad1423121e1a410d3c8df7c611fb 6
8)Снимка на любима марка кола + модел Нямам такава
9)Снимка на това как си представяш да изглежда дома ти един ден https://talesoftails.files.wordpress.com/2011/08/hoarding9.jpg :Д
10)Снимка на любим град https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10995657_791441830902912_7921539090221061457_n.jpg ?oh=b718ac6d0b105fa89abaedc9ec7c9934&oe=5574075F гсдгж
И аз да задам няколко въпроса:
1. Какво мислиш за хората Раци? Много добри хора, усещаме/попиваме емоциите на хората около нас и на моменти си имаме депресивни периоди като начин да се справим със всичко попито, силни хора, дълбоки, на моменти прекалено носталгични, като цяло съм пристрастен, защото и аз съм рак, но реално много готини хора :Д Много мога да изговоря за това, но малко ме мързи да говоря за зодии сега
2. Освен, че съм Рак, то има много голяма вероятност асцендентът ми също да е Рак (знам, че съм се родил в една ранна юлска сутрин, а довечера ще разбера и точния час от майка ми) - та в тази връзка как оприличаваш хората Раци, с асцендент Рак? леко натрапчиви)
Edit: след като се чух с майка ми и след като разцъках 4 различни интернет сайта, които изчисляват асцендента - резултатите са едни и същи:
- зодия Рак, с асцендент (отново) Рак.
гдсгд
Dagichka
03-18-2015, 17:04
аз имам артурово таро, но съм мноого начинаеща все още и напоследък не съм ги пипвала картите, дзз нямам желание просто :д
от най-близките ти приятели е тедо нали, всъщност откога се познавате? :д
мислел ли си да учиш висше в чужбина?
какви видове флешове имаш? смисъл самите кръгчета :д
каква мислиш да е първата ти татуировка? а на кое място от тялото?
аз похвалих ли ти се/видя ли ми мойта? :cool:
в какви взаимоотношения си със семейството си, едничко си май или имаш брат/сестра? :д
как се справяш с явно различните по мислене хора? особено с нахалните/назидателни/хейтващи такива?
Хора, това да не ви е безплатна астрологична услуга... 8-)
Превръщате му стола в "Какво мислиш за мен", вместо да го питате нещо за него.
Мене нещо не ми изникват умни въпроси. :Д
-какво мислиш за селфитата? виж бе, изникнаха ти хахаха ем ко да мисля, не разбирам защо толкова хора ги хейтват :Д снимка като снимка, се ми е тая :Д
-приемаш ли себе си? и ако да, как успя да приемеш и обикнеш себе си? даваш вид на доста confident човек. На моменти се чудя на някои неща, които мисля/правя и си имам моите си пороци и слабости. Но след много мислене/много мисля, това може би е слабост в света, в който живеем:д/ осъзнах, че няма смисъл да се стремя към това да съм перфектен, за да се приема, а трябва да започна с това да се приема като човек, да се обикна както казваш. Приемам се, доволен съм от това, което съм и с всеки ден се променям, надявам се към по-добро/опитвам се към по-добро/. и тей:Д
-какъв е най-добрият съвет, който си получавал? от кого беше, за каква ситуация се отнасяше? От дядо ми - да приемам с готовност и усмивка всичко, което ми поднесе живоРа и винаги да се стремя към повече
-ако трябваше да дадеш ти един съвет на голяма група хора, какъв щеше да е той? (дори да не смяташ че си толкова важен да ти се дава такава трибуна) смейте се и се обичайте повече, не позволявайте мисленето ви да бъде повлияно от хора, които не са ви близки, изградете си принципи и ги следвайте; вярвайте в зодии щото това е най-илюминатското нещо и тряа са знай :Д
-има ли нещо, с което мислиш че си много по-различен у другите и какво смяташ че е то Едно определено нещо, което да ме прави много по-различен от другите няма. И не знам как би имало, всичко, което съм аз го има на малки частички у другите хора и все ще се намери някой, който притежава тази частичка, която аз си мисля, че ме прави много по-различен :Д като цяло комбинацията от нещата ме правят по-различен от другите
-има ли нещо, което мислиш че всички други имат, а само ти не, и кое е то Мислел съм си как всички хора са адекватни в чувствата си само аз не, но като цяло със сигурност не съм сам :Д няма такова нещо
-какви качества имат най-близките ти хора Най-близките ми хора са много добри хора реално, винаги готови да помогнат за каквото и да е, интересни, уравновесени, забавни... Всеки един има уникални качества, познаваме се от 6-7-8 годишни и оттогава сме си били най-добри приятели, общо взето заедно сме си изграждали/подобрявали индивидуалните качества))
-случвало ли ти се е да се изненадаш на карта - напр. изглежда че човекът тряя да е тегав/лековат, а като го срещнеш грам не е така или обратното? хм ами ако не познавам този някой на живо, а само в интернет сме си писали е възможно, не ми се е случвало досега. Но човек, с който съм си говорил и му отворя картата няма как да ме изненада. Айде да не казвам няма как, но не мисля, че има как :Д . Усещам ги хората какви са
-и също, според теб какви аспекти индикират манипулативност в поведението, роля на емоционална жертва и изнудване и т.н. , ако искаш отговори на лично. не те питам само заради рисърч, ами ми е интересен погледа ти Еми за манипулативност - негативните аспекти с Плутон, особено опозициите. Примерно ако удря луната във връзка човека ще е мега ревнив и ще се опитва чрез всякакви манипулации да притежава другия човек/този аспект определя и емоционалната жертва, както ти го каза; меркурий-плутон знае какви са мислите на другите и може да се възползва; жена с марс-плутон опозиция примерно е склонност за манипулативно отношение спрямо мъже, ако удря венерата може би спрямо хора като цяло, обратното при мъж; Но за да бъде някой манипулатор е важно какви са другите аспекти, които плутон и планетата, която той удря правят, какъв е като цяло чарта на човека и тей; също се сетих примерно човек със силно скорпионско/плутонско влияние и слънце или луна в 12ти дом - емоционална жертва и манипулативност;-и пак казвам - склонност; докато разхождах кучето се сетих и за марс в 12ти дом при по-воднисти хора може да се изразява в умишлено изкарване извън нерви на други хора, което по някакъв начин ги кара да изкарват енергия/негативна/, защото на самия човек му е трудно/незнае как сам да изразходва тази енергия, затворена в 12ти дом
асдф
нищо няма да питам ))
само се включвам да кажа, че си много готин човек, абееее както си трябва.
иначе по принцип имам, как да кажа, нехубаво мнение за раците ;д
Много се зарадвах като прочетох, че Into the wild ти е любимия филм, защото наистина е прекрасен. )) Такъв е
Ама...Еди Ведер е човека, който прави музиката на филма.
Та, предполагам си имал предвид Christopher McCandless. ;д Опа, да, това имам впредвид :Д Виждала ли си книгата някъде?
А сега все пак да има и няколко въпроса:
1.Кое ти е любимото място в София? Квартала ми хаха, Хиподрума, много си го обичам. Второто по любимост ми е НДК, много спомени имам там
2.А в България? Питаха ме вече такъв въпрос и казах Градина, сега май пак това ще кажа
3.Пътувал ли си някъде в чужбина? Не
4. Не знам дали са те питали преди това, но каква музика слушаш? Покажи нещо любимо :) В момента - https://www.youtube.com/watch?v=YRiwDuzadl0 ; Слушам айде не всякаква, но много различна музика. Като започнем от хип хоп, рага, джънгъл, реге, до джаз, суинг, хардстайл, рок, /от няколко дни не мога да спра да слушам това - https://www.youtube.com/watch?v=y-eWMYe-ss8 , morcheeba, moby, massive attack, nneka, selah sue - не знам какви стилове се водят, но и такива стилове :Д; като цяло музиката ми е изключително важна
5. Какво нещо винаги си искал да направиш с момиче, но още не се е случвало? Да имам връзка с момиче :Д нормална, адекватна връзка :Д
6. Какво нещо си искал някое момиче да направи за теб? мммммм реално не се сещам за такова нещо
7. Кой е най-готиния подарък, който си получавал? Като бях много малък за рождения ден помня, че наще ми подариха скейтборд/първия ми скейтборд/, който исках от супер много време и направо издивях, веднага излезнахме да караме в квартала
8. А който ти си правил? Хмм според емоцията, която е предизвикал бих казал като малък едно сребърно герданче на майка ми. Бях примерно нз 3ти 4ти клас да съм бил и нямахме мн кинти, даваха ми по 40-50 стотинки на ден и ги събирах сигурно 2-3 месеца без да харча нищо и и го купих за рождения ден и тя мн се изкефи
Айде стига толкова. ;дфасф
paradosou
03-18-2015, 18:33
само се включвам да кажа, че си много готин човек
И аз щях да отбележа, че изглежда някакъв свеж ;р.
Не ми хрумват питания за момента.
аз имам артурово таро, но съм мноого начинаеща все още и напоследък не съм ги пипвала картите, дзз нямам желание просто :д
от най-близките ти приятели е тедо нали, всъщност откога се познавате? :д ахахах е фб столк :Д Тедо е един от тях, да. Познаваме се от както бях първи клас, но не бяхме близки, защото той беше А клас аз В и се биехме между класовете :Д Малко след края на 1ви клас започнах да излизам в градинката, в която и той излизаше и почнахме да си играем и така оттогава сме си приятели. Някъде във втори-трети клас се зарибихме да караме скейт и аз и Росен и Тедо и Коста и Юли /всичките дето сме :Д / и мисля, че тази споделена любов към скейта ни помогна тей безпроблемно да си останем толкова близки.
мислел ли си да учиш висше в чужбина? Мислех си го, но така се случиха нещата просто. Не обичам резките промени, може би затова реших да остана тук
какви видове флешове имаш? смисъл самите кръгчета :д емиии хм едните бели 22ки, другите запълнените са дървени, ох чакай щи ги сниам https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t34.0-12/11063116_1114713468554288_1217725400_n.jpg?oh=211b 8c091b1a8dfa9f821a4cc23366af&oe=550C5256&__gda__=1426878999_d12ab3a12e218537c830b632920c4ee 2 - от другата страна са гладки
каква мислиш да е първата ти татуировка? а на кое място от тялото? от вътрешната страна на дясната бицара го виждам, нещо такова - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11056732_1114714615220840_2047247211_n.jpg?oh=90b1 79939e6979f681d26e1250547042&oe=550C9B8A&__gda__=1426820286_4250ba5a228db6db87dc763d4e0b931 1 /слънцето ще е с 12 лъча и още някои неща малко по-различни, не много голяма
аз похвалих ли ти се/видя ли ми мойта? :cool: да, видях я във фб) честита, много е добра
в какви взаимоотношения си със семейството си, едничко си май или имаш брат/сестра? :д Не, имам сестра на 15. Живея в нас с майка ми, баба ми и сестра ми ии сме си в готини взаимоотношения. Малко по-близки със сестра ми трябва да/ще станем и баба ми на моменти много ме напряга, но като цяло итс алл гоод
как се справяш с явно различните по мислене хора? особено с нахалните/назидателни/хейтващи такива? Не ме бърка:Д Интересни са ми мотивите им и докъде биха стигнали, след като/ако разбера най-често ми е ставало тъжно за тях.цжьжз
нищо няма да питам ))
само се включвам да кажа, че си много готин човек, абееее както си трябва.
иначе по принцип имам, как да кажа, нехубаво мнение за раците ;д
)) и ти си готина, музикален бротха:Д
И аз щях да отбележа, че изглежда някакъв свеж ;р.
Не ми хрумват питания за момента.
))
Най-хубавия ден през живота?
А най-лошия?
Роди се за да..
Ще умреш за да..
Влюбен ли си?
Любим цитат?
А книга?
А филм?
:D
skatew, излиза, че с теб един въздух сме дишали...
Общо взето - с половината неща, които спомена за себе си - описа мен... :D
Въпроси - мне, давам ти почивка.
dreamwalker
03-18-2015, 19:20
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2163842
Какво мислиш?
Fisherman
03-18-2015, 19:23
дай да ходиме на курви
Dagichka
03-18-2015, 19:25
слънцеядството винаги ми е изглеждало толкова вълшебно и някак си.. нормално (не че ме пита мен, но не се стърпях да коментирам ;д)
не съм столкър :с просто ми излиза на хоума снимки, коментари и тн, ама ако ми кажеш, че юли е улето (щото засичах и негови коментари) вече ще съм туш :д
какво е това в купичката дето се вижда зад флеша?
ОМГ баси лудия :shock: :shock:
4 години да не се храни
DisappointedDreamer
03-18-2015, 19:49
какви съвети би дал на един начинаещ вегетарианец/веган?
най-хубавата емоция?
защо?
илюстрирай думата 'уют'
любим сезон?
какво би искал да промениш в себе си? /откъм характер.
най-големия урок в живота е?
а в любовта?
Най-хубавия ден през живота? /ти/ - може би денят, в който си намерих кучето)
А най-лошия? питай ме некое друго въпросче
Роди се за да.. раста
Ще умреш за да..раста:Д
Влюбен ли си?хм влюбен ми е силна дума, но емоция в тази насока да
Любим цитат? happiness only real when shared
А книга? Синовете на Великата мечка
А филм?инту дъ уайлд
садгф
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2163842
Какво мислиш? че си пишеш "болд"-а сама, вместо да цъкаш контрол и Б :Д
а това е много интересно, чувал съм за хора на по 300 години, живеещи само на йога и слънце; малко ми е невъзможно да си представя как чрез меланина човек би си произвеждал веществата, познати ни като жизнено важни, но пък знам ли :Д реално сме запознати с малка част за живота и повечето неща са базирани на основата на това, което сме наблюдавали или усещали, тей че не отхвърлям, че това е възможно. Би ми било много интересно да се срещна с такъв човек, даже бих се зарибил да стана слънцеяд хахдриймдриймдр
дай да ходиме на курви
:Д ае брат курви бол насЕкъде, кво ще ходя аз :Д фасгь
слънцеядството винаги ми е изглеждало толкова вълшебно и някак си.. нормално (не че ме пита мен, но не се стърпях да коментирам ;д)
не съм столкър :с просто ми излиза на хоума снимки, коментари и тн, ама ако ми кажеш, че юли е улето (щото засичах и негови коментари) вече ще съм туш :д :Д Не, не е това Юли. Иначе Улето си е лудак :Д
какво е това в купичката дето се вижда зад флеша? остатъци от зелена салата :Д
фасф
dreamwalker
03-18-2015, 20:24
дриймдриймдр
Това е защото съм трудолюбива.
heartshapedbox
03-18-2015, 20:26
Роди се за да.. раста
Ще умреш за да..раста:Д
Добре го каза :)
Иначе ми беше много интересно да прочета отговоритена въпросите ми, 'бах тия сънища човек :д
И аз като съфорумците по-горе те намирам за свестен и като цяло виждам големи прилики с моите собствени виждания/разсъждения. Да си знаЙш. :д
какви съвети би дал на един начинаещ вегетарианец/веган? ти ли това? първо - честито и успех :Д Посещавай повече био магазини, разнообразявай храната; знам ли, не е нещо кой знае какво. Важно е да приемаш достатъчно желязо
най-хубавата емоция? Щастието
защо? Стигнал съм до извода, че около това се върти всичко.
илюстрирай думата 'уют' мога да ти снимам стаята ми :Д като цяло по-добре малко пространство, с много възглавници, свещи или лампа, разпръсваща светлината/не много светлина:Д/, приятен джаз, предпочитам удобни малки диванчета, направени от тези дървените ..как се казваха? не мога да се сетя в момента, се тая.. покрити с многото възглавници, може и с камина, може и без, килим и някакви картини или неща, индивидуални за човека на стената, животни и/или готини хора :Д тва е /а, и вино/
любим сезон? лятото
какво би искал да промениш в себе си? /откъм характер. да мога да си задавам цели и надъхано да ги преследвам, вместо да се отегчавам
най-големия урок в живота е? аз съм зелен още, не мисля, че съм го научил :Д но тук се правим на зрели тей че може би/с риск отново да се повторя/ каквото и да поднася да се стремиш към щастие с мисли и действия
а в любовта? трябва да е безрезервна, иначе няма как да стане
ьзфж
Това е защото съм трудолюбива.
аз мързеливо си го цъкам
Добре го каза :) )) виж направих го с двойно значение раста като растеж и раста като растафари :Д
Иначе ми беше много интересно да прочета отговоритена въпросите ми, 'бах тия сънища човек :д :Д:Д да, мАни
И аз като съфорумците по-горе те намирам за свестен и като цяло виждам големи прилики с моите собствени виждания/разсъждения. Да си знаЙш. :д и на мен ми беше приятно да те чета като беше на стола)) зьфц
fakesmiles
03-18-2015, 21:41
Ето я книгата: http://www.book.store.bg/p64331/sred-divata-pustosh-dzhon-krakauer.html
Иначе аз бих предпочела да я прочета на английски, т.е. от амазон или ибей.
P.S.: пожелавам ти нормална, адекватна връзка, каквато искаш, знам колко е трудно. ;д
pandabear
03-18-2015, 21:52
кога ще водим кучетата на разходка? :}
anonymous708973
03-18-2015, 22:39
Вярваш ли наистина в безрезервната любов? Какво разбираш под понятието?
Как започна да се интересуваш от астрология?
Синастрия (?) правиш ли :д
Ето я книгата: http://www.book.store.bg/p64331/sred-divata-pustosh-dzhon-krakauer.html
Иначе аз бих предпочела да я прочета на английски, т.е. от амазон или ибей.
P.S.: пожелавам ти нормална, адекватна връзка, каквато искаш, знам колко е трудно. ;д
и аз искам на английски, да
хаха, благодаря ти)
ohoahoahohoaho toku shto si q namerih ! ! ! utre edna priqtelka shte mi q dade na angliiski zavijdaiti ;D
кога ще водим кучетата на разходка? :}
:Д сега излизам аз
Вярваш ли наистина в безрезервната любов? Какво разбираш под понятието? Да. Разбирам да обичаш, без да очакваш нищо в замяна, без съмнения
Как започна да се интересуваш от астрология? Някъде из стола 3 пъти ме питаха и 3 пъти отговарям на този въпрос; 3 е хубаво число, не искам да стигам до 4 :Д
Синастрия (?) правиш ли :д Емии опитвам се, блабката ме учи :Д като че ли започнах да си ги поразцъквам, но засега само мълчаливо си ги правя, след като стана по-добър ще започна на хора
хждг
fakesmiles
03-19-2015, 08:33
хаха честито, да кажеш после дали е хубава;
искам и ааааааз
бтв не вярвах изобщо в астрология и подобни неща, докато един колега, който ме виждаше за първи път & знаеше само кога съм родена, не ми написа една страница с неща за мен само след половин час. всииииичко беше вярно. в последствие каза, че го е направил точно за мен (бяхме няколко човека), защото съм изразила скептичността си към зодиите. ;D
при него не е само астрология де, мисля, че просто някакси усеща хората, не мога да го обясня добре.
а по друга тема: как се сдоби с кучо; видях, че ти се иска да имаш и котки, как ще ги научиш да се обичат и разбират? ;д
BlackWings
03-19-2015, 11:12
Много си ми симпатичен. Нямам какво да питам , само минавам 8-)
sunflower132
03-19-2015, 12:06
Вярваш ли, че има други форми на живот някъде из Вселената?
Алтернативна или традиционна медицина? Мислиш ли, че може да се прилага нетрадиционно лечение върху животно?
Ден или нощ?
Изгрев или залез?
Влияеш ли се от настроението на другите?
Носиш ли се по течението или повече планираш?
Защо морските свинчета се разболяват и умират толкова лесно?
Място, което наистина искаш да посетиш?
Ние ли случваме събитията или нищо не трябва да става насила?
dreamwalker
03-19-2015, 14:42
Посещаваш ли често Момин проход?
хаха честито, да кажеш после дали е хубава;
искам и ааааааз
бтв не вярвах изобщо в астрология и подобни неща, докато един колега, който ме виждаше за първи път & знаеше само кога съм родена, не ми написа една страница с неща за мен само след половин час. всииииичко беше вярно. в последствие каза, че го е направил точно за мен (бяхме няколко човека), защото съм изразила скептичността си към зодиите. ;D
при него не е само астрология де, мисля, че просто някакси усеща хората, не мога да го обясня добре. ))) да не съм бил аз това :Д иначе да, евала, че го е направил) и аз така съм убеждавал няколко човека
а по друга тема: как се сдоби с кучо; видях, че ти се иска да имаш и котки, как ще ги научиш да се обичат и разбират? ;д А.. как ще ги науча :Д Джони е свикнал да е с животни, нищо не им прави. Преди около 2 години като още си гледах папагали и си летяха свободно из стаята ми и Джони веднъж нещо скочи и замалко да захапе Киви и му се скарах супер мн и оттогава като започнаха да летят той излизаше от стаята :Д иначе таралежи, морски свинчета, хамстери, костенурки, папагали съм си гледал/гледам и не му пречат; С котка също би бил ок. А кучето оо ми лятото преди 7ми клас гледах едно предаване "За животните с любов" и даваха за кучета и си казах, че супер много искам куче и оттогава почнах да врънкам майка ми и тя все неискаше или нещо отлагаше и беше точно като започвах 7ми клас и отидохме аз, Тедо и Сийката/един друг съученик/ на картинг и беше мн яко и после аз се прибрах, а те отидоха в компютърния клуб от другата страна на булеварда да цъкат цс и точно се прибрах и телефона звънеше и вдигам и Тедо мега надъхания такъв ми вика "еее идвай тука пред спайдъра има едни малки лабрадорчета и аз такъв ахах само треснах слушалката и докато я трясках изквичах 'ИДВАМ' и почнах да препускам по булеварда и щяха да ме блъснат, но оцелях и ги видях 13 бебета кучета и майка им, която още живее на същото място и даже наскоро се видяха с Джони, малко тегаво, че той я натягаше, но както и да е :Д и да, видях ги и едно от кученцата ядеше няква извара и цялото му лице беше в извара и си казах оо тва ще е и го грабнах и почнах да бяга, да не ме нападне майка му :Д и го изпуснах и той тръгна да бяга обратно и аз го настигнах и го хванах и така, заведох го на ветеринар, биха му първа ваксина, обезпаразитиха го/не питай как 20 дечица, които се бяхме насъбрали, сме събирали пари на ветеринаря :Д/ и вечерта такъв в тоалетната седя с Джони и се прибира майка ми от бачкане и и казах мамо виж какво съм донесъл и тя го видя хахах мале кат се сетя и и казах такъв нали мога ли да го задържа и тя каза да, ебаси готината, и така; мерси, че ме накара да си го припомня това :Д
фасфьзь
Много си ми симпатичен. Нямам какво да питам , само минавам 8-)
)))
Вярваш ли, че има други форми на живот някъде из Вселената? Да, логично е да има
Алтернативна или традиционна медицина? Мислиш ли, че може да се прилага нетрадиционно лечение върху животно? Мисля, че алтернативната медицина е възможно да подейства само заради плацебо ефекта, който при животните няма как да се получи; не знам какво разбираш под традиционна медицина? старите методи, базирани на това, че трябва да заведа животното на еди кой си поток за да се махне духа, който го разболява? :Д примерно, аз така го разбирам, в този случай съм много скептичен. Като цяло съм привърженик на хомеопатията и комбинирането на класическото/тук вече се обърках с думите-лечението с лекарства и интервенции/ с хомеопатични средства. Доколкото може да се избягва използването на лекарства за сметка на хомеопатични такива
Ден или нощ? Нощ, със сигурност нощ))
Изгрев или залез? залез
Влияеш ли се от настроението на другите? Усещам го, избирам да не се влияя, ако не ми е близък човек
Носиш ли се по течението или повече планираш? абе уж планирам ма като цяло общо взето си се нося ;Д
Защо морските свинчета се разболяват и умират толкова лесно? Няма такова нещо. Даже са бая неподатливи на заболявания. Разболее ли се трудно би се излекувало, но рядко се разболяват. Ако се разболява лесно, то условията на отглеждане не са оптимални
Място, което наистина искаш да посетиш? Африка; не е място, ами цял континент :Д но от малък гледам по енимъл планет и дискавъри предавания за Африка и животните и културата са ми някак магически и много искам да отида, даже бих си живял там някакво време
Ние ли случваме събитията или нищо не трябва да става насила? Не мисля, че нещо става на сила. Вселената ни дава път за действие в зависимост от решенията, които вземем.
ьзцзь
Посещаваш ли често Момин проход?
никога не съм ходил
https://www.youtube.com/watch?v=E6dguC4wads
кво мислиш за тая песен, не те ли зарежда, независимо от аутотюна 8-)
Според теб каква е тази мания на животните от семейство котки да се навират в кашони и тн ;д
http://www.animalanswers.co.uk/wp-content/uploads/2015/02/C5IxMt-big-cats-in-boxes-6GP0.jpeg
https://www.youtube.com/watch?v=E6dguC4wads
кво мислиш за тая песен, не те ли зарежда, независимо от аутотюна 8-)
Текста е готин реално, но тоя бийт нз кой е решил да го сложи, но не е на място. Аутотюна е отвратително нещо и начина по който тоз първия пее не ме кефи, втория някъв мега ядосано реди, че обича живота :Д Ако аз избирах как да бъде направена бих сложил някакъв по-спокоен бийт от типа https://www.youtube.com/watch?v=pY1FMpnv1K8 бих разкарал аутотюна и бих им казал на пичовете да вкарат малко емоция в начина си на редене и да променят флоуа, ама тва продава :Д Иначе такава музика като тази песен не мога да слушам фкласк
Според теб каква е тази мания на животните от семейство котки да се навират в кашони и тн ;д
http://www.animalanswers.co.uk/wp-content/uploads/2015/02/C5IxMt-big-cats-in-boxes-6GP0.jpegахахах оня ден я видях тая снимка :Д бахти якия
fakesmiles
03-20-2015, 13:16
хахаха виждала съм ти снимки май, не си бил ти със сигурност ;д
пък джони звучи като куче-пич, да ти е жив и здрав!
май нямам повече въпроси, само да кажа, че много ме радват отговорите ти като цяло.
да ми е жив и здрав)
благодаря ти
ако няма повече въпроси ай някой друг да сяда
Dagichka
03-21-2015, 18:48
ти кой би искал да е на стола :д
аз предлагам другия скейт
много хора от хиподрума станахте в този форум ;о
сложете дрийма да отговаря с гифчета ;д
galaxy29
03-21-2015, 19:47
та значи и ти си оттам
нах но се оказа една съфорумка че е съседка на едно приятелче и по някаква причина си мислеше, че я мразя, 'щото съм се заяждал с нея във форума, пък мен просто ми е кеф понякога да зачекна някого ей-така ... форум е в крайна сметка >.>
та значи и ти си оттам
Така е galaxy29 - много сме съфорумците от тоз' квартал... (:
Аз знам също за една съфорумка, която е от "нашите". (:
heartshapedbox
03-22-2015, 00:53
Историята за Джони беше много сладка. ^^
За стола и skate ще е интересен, да.
кой друг е от хиподрума, бе
твай най-якия квартал
dreamwalker
03-24-2015, 20:05
Колко книги на месец четеш?
е още ли съм аз на стола:Д
нямам кой знае колко време да си чета книги, защото ако чета то трябва да са учебници и лекции
когато имам време си чета винаги
galaxy29
03-25-2015, 15:48
разкажи за теб и сестра ти повече, някаква приятна случка, казва ли ти бате, карате ли се и пак случка към това и обща снимка може да покажеш :д
не бе айде някой друг да сяда писна ми на мен
последен въпрос
сърдиш ли ми се още
искам сичко да е окей :)
и да си забравил и да не ти пука също важи
ahah to ne e surdene, beshe mi nepriqten nqkvo vreme ma ti nali mi se izvini, realno si svesten pyk si i random chovek ot nqkuv forum tei che mi e se taq
galaxy29
03-25-2015, 16:49
не е честно, само на мен не отг ;//
аз искам sl1nceetoo на стола
+1
и +1 за азория и дрийм
не ми се отговаря на въпроси вече, затова :д на мен dreamwalkerката би ми било интересно как мисли, ма тя няма да иска, други интересни няма май :Д скате ако иска
galaxy29
03-25-2015, 17:18
дам и те
Аз имам един единствен въпрос (реално въпросите са два, но са зададени в едно изречение ;) ) към dreamwalker - на колко години е и на колко се чувства духом? (:
Ако иска да ми отговори - ще се радвам! (:
Колкото до горещия стол - полейте го малко със студена вода, че да не пари чак толкова. :D
galaxy29
03-26-2015, 17:20
аз искам и хехсчо, тифозото и ракшито
ааз почвам
здрасти, слънчице ( :
как си, кп?
на колко годинки си?
какъв искаш да станеш като пораснеш голям?
какви неща те скандализират?
а ти скандализирал ли си някога?
разкажи ми най-мръсната ти фантазия.
любим филм/книга/песен?
най-лошото нещо, което ти се е случвало е...?
братя/сестри? разбираш ли се с тях? а с родителите?
гледаш ли порно? какво?
ъх, все горещи въпроси ми хрумват, спирам ;д
LoadRunner
03-26-2015, 18:40
здрасти, слънчице ( :
Здрасти ;(
Няма смисъл да съм аз.Кой се интересува от мен? 1,2 въпроса ще се зададат и това ще е.Някой друг да сяда.
Dagichka
03-29-2015, 17:17
и аз се интересувам, грр
караш ли скейт
имаш ли си термосче
Dagichka
03-29-2015, 17:37
имаш ли си термосче
алоо, тва си е моят въпрос няма да ми го взимаш ;д
Dagichka
03-29-2015, 18:01
аз си имам два ;п
Dagichka
03-29-2015, 18:36
хуу де
значи един за мен и един за скейтърчо
galaxy29
03-29-2015, 20:12
:д
heartshapedbox
03-29-2015, 21:02
И аз имам 2 термосчета ПЪК :д
кой е на стола или още не се знае?
не че задавам въпроси ппц де ама ми стана интересно :Д
Dagichka
03-31-2015, 12:37
значи един за мен и един за скейтърчо
нахалници.
ами скейтв да сложи друг на стола, явно скейт не иска :д
хуу де ай ще седна,кат толкова искате;д
Ivaaaaa, къде си??? (((:
Айде, идвай да разпитваш skate, докато не се е отказал! (((:
e tq go pita nqkvi ralti veche
Dagichka
03-31-2015, 18:36
йеей :3
имаш ли си термосче?
любима бира?
днес как прекара деня?
на колко си всъщност?
има ли момиче до теб?
колко звезди виждаш в небето в момента? (аз 11, осъзнах, че отдавна не бях гледала небето вечер, а е толкова красиво ;д)
море или планина?
любим олд скуул рапър?
какъв ти е стилът на обличане?
снимка би ли споделил или искаш да си анонимен ;д
поздрави ме с песен ;д
утре ще питам още
йеей :3
имаш ли си термосче?имам си да;д
любима бира?бургаско,загорка
днес как прекара деня?ами оспах се за лекции днеска и реших,че няма смисъл да ходя;д Иначе ходих с 1 приятел да цъкаме билярд и после пихме бира в морската и ся си слушам музика и си релаксвам ;д
на колко си всъщност?преди 2 седмици направих 21
има ли момиче до теб?в момента не
колко звезди виждаш в небето в момента? (аз 11, осъзнах, че отдавна не бях гледала небето вечер, а е толкова красиво ;д)сек да вида......7
море или планина?море!
любим олд скуул рапър?prodigy (mobb deep)
какъв ти е стилът на обличане?кецове(др обувки не признавам;д)дънки някви или къси панталони и тениски,блузи по-широки
снимка би ли споделил или искаш да си анонимен ;д ще ти пратя на лс,ама искам и аз снимка в замяна ;д
поздрави ме с песен ;д https://www.youtube.com/watch?v=h-jd1N7MWPs
утре ще питам още
jjj
любим трик? любим спот?
утре ще питам други неща, че ся няам време
любим трик? любим спот?
утре ще питам други неща, че ся няам време
2 любими имам ; kickflip i bs ollie sus speed
любим спот:едно надолнище в Бургас идеално за серии
pandabear
03-31-2015, 21:39
запалка или кибрит?
бира или ракия?
панда или пингвин?
коя е последната книга, която прочете?
топ 3 любими филми?
от какво си разочарован?
какво те прави щастлив?
запалка или кибрит? запалка
бира или ракия? бира
панда или пингвин? пингвин
коя е последната книга, която прочете? naked lunch na William Burroughs
топ 3 любими филми? The Highway (2002) , Donnie Darko , Mulholland Drive
от какво си разочарован?от неблагодарността и алчността на някои хора
какво те прави щастлив? безгрижните моменти,чувството за свобода и недосегаемост,чрез прекарването на време с любими хора на любими места
йккй
asl pls.. име и некви такива :д
какво работиш,ако да
какво си работил..
мечта в живота?
шо си махна готиния аватар с мъжа дето хапва бедрото на оная мацка?
Dagichka
04-01-2015, 11:23
имаш ли брат/сестра? ако да, в какви взаимоотношения сте?
а с родителите ти?
първа целувка?
а първи секс?
когато се чувстваш тъжен как го преодоляваш?
интроверт или екстраверт си?
кога се чувстваш в мир със себе си и света?
колко често пушиш мара ;д
какво ти е мнението за наркотиците?
а за алкохола?
някоя случка/гледка от последните дни, която ти е направила впечатление и все още си я спомняш?
asl pls.. име и некви такива :д
Нямам намерение тука да слагам и разни рандом хора да го гледат...някой ако се интересува ще му дам скайп да се запознаем и така : )
какво работиш,ако да - в момента уча
какво си работил.. в слънчев бряг съм всяко лято,даже онзи ден ми се обадиха и се разбрахме юни да почвам
мечта в живота?Да вляза в отбора на ред бул по кайт,да обикаляма планетата по разни екзотични места,да караме и да снимаме клипове ;д
шо си махна готиния аватар с мъжа дето хапва бедрото на оная мацка?ами ддз за разнообразие.Онзи ден го търсих да си го сложа,ама не мога да го намеря;д
фдф
имаш ли брат/сестра? ако да, в какви взаимоотношения сте? Брат имам на 11.Не живее с мен,но почти всяка седмица ходя да му гледам мачовете(играе в юношесткия отбор на Нефтохимик).Мълчалив е доста,страмежлив,не изпитва нужда да говори.Харесва му да го водя морската и да обикаляме без да си говорим ;д
а с родителите ти? Разведени са от доста време.Аз живеех с майка ми до 20 годишен,а брат ми живее с баща ми.Когато бях по-малък ни бяха доста кофти взаймотношенията(пубертер. ..:Д),иначе всега всичко е наред(така мисля :Д)
първа целувка? 7 клас
а първи секс?8 клас
когато се чувстваш тъжен как го преодоляваш? Ами най-вече с някаква физическа активност,за ди си изкарам всичкият негативизъм и така : )
интроверт или екстраверт си? ами нз,можеби нещо посредата,ама повече склоня към екстраверт
кога се чувстваш в мир със себе си и света? ами чесно да ти кажа не мога да отговоря.Мислих,мислих ,ама явно никога не се чувствам в мир ;д
колко често пушиш мара ;д ахаха тва "мара" до сега не го бях чувал;д иначе почти всеки петък и събота
какво ти е мнението за наркотиците ?Негативно ми е разбирасе,но пък според мен един човек има право сам да си решава какво да прави с живота си,тялото си и тн.Никога не съдя човек,преди да съм се опитал да го разбера.Но става ли въпрос за мой близък,който посегне към наркотиците веднага ще му набия наколко шамара,без въобще да ме интересуват мотивите му ;д.
а за алкохола?Нищо лошо не намирам в него,стига да е мярка и да не е за гъзария.Иначе аз много-много не си падам по него...предимно бира пия само.
някоя случка/гледка от последните дни, която ти е направила впечатление и все още си я спомняш? видях една снимка преди няколко дена,която мега много ме изби на смях ;д даже днеска по време на лекция се сетих за нея и супер мазно се изсмях(сиг са ма помислили за някъв луд,ама кво ме инт :Д) http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/02/every-one-chill-out-i-got-this.jpg тази ;д
йкйкй
galaxy29
04-01-2015, 12:21
ко учиш?
как си?
как откри форума?
ко учиш? IT
как си?Добре съм,чилвам си и чакам 1 приятел да ми се обади
как откри форума? Един приятел ми беше казал,че ако нямам какво да правя,да вляза тук и da чета простотии :Д:Д
89
sl1nceetoo
04-01-2015, 12:50
Нещо, което много обичаш да ядеш?
Вярваш ли в съдбата?
Любим цвят?
Какво учиш?
Има ли човек, на когото се възхищаваш?
Какво най- харесваш в себе си, външно и вътрешно?
А какво не?
Ще ми пратиш ли снимка на лс?
Разбираш ли си с малки деца? :д
По- скоро оптимист или по- скоро песимист си?
Кой филм гледа последно?
С колко момичета си спал?
Куче или котка?
За или против кърменето на обществени места, защо?
Обичаш ли кисели краставички?
Възможна ли е пълната свобода на човека?
Млечен или черен шоколад?
Вярваш ли в паранормални явления?
galaxy29
04-01-2015, 13:02
гласуваш ли?
Нещо, което много обичаш да ядеш?скариди
Вярваш ли в съдбата? По-скоро не.Човек сам си гради бъдещото (мое мнение)
Любим цвят? Зелен
Какво учиш?IT
Има ли човек, на когото се възхищаваш?Ами чак да се възхищавам незнам,ама ми харесва начина на живот,мислене и работа на Jared Leto
Какво най- харесваш в себе си, външно и вътрешно? ОоОо това някой,който ме познава трябва да каже....аз попринцип съм доста самокритичен към себе си.
А какво не? Променливото ми настроение,извършването на действия без да съм ги премислил,непукизма ми
Ще ми пратиш ли снимка на лс?знаеш каква е офертата...снимка за снимка.Има ли сделка? :Д
Разбираш ли си с малки деца? :д Даааа много ;д даже ми се иска да си имам по-скоро (преди да съм направил 26-27 примерно ;д)
По- скоро оптимист или по- скоро песимист си? Винаги съм бил оптимист.Дори когато хората виждат нещо лошо,мрачно,неприятно аз се опитвам да извлека ползите и най-добрите неща от него.
Кой филм гледа последно? Първата част на The Hangover бяха пуснали онзи ден по телевизията.
С колко момичета си спал?3
Куче или котка?КУЧЕ!! 13 години имах амстаф
За или против кърменето на обществени места, защо?Зависи на какви места....Ако е в някой ресторант или магазин съм против,но ако е в парка примерно не ми пречи
Обичаш ли кисели краставички? Дам,много
Възможна ли е пълната свобода на човека?Зависи от гледната точка на човек,но според мен ПЪЛНАТА свобода не е възможна.Винаги ще зависим от нещо(някого).
Млечен или черен шоколад?Млечен
Вярваш ли в паранормални явления?По-скоро не
йий
гласуваш ли?
гласувам колкото да се отчета и да не ми се използва гласът,иначе въобще не се инт от политика
Dagichka
04-01-2015, 18:25
за или против декриминализацията на марихуаната? ами легализацията й? (предполагам какъв ще е отговорът, но все пак :д)
ял ли си спейскексчета?
"Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction." - Bob Marley не е ли така? и ако да, защо тогава алкохолът е легален и се приема за нормално вечер да отидеш да 'пийнеш едно-две'?
какво ти е мнението за бг полицията?
за или против декриминализацията на марихуаната? ами легализацията й? (предполагам какъв ще е отговорът, но все пак :д) За легализацията съм ест.Според мен законите за алкохола трябва да се приложат и за тревата:Забрана за каране на мпс след употребата й,забрана за продажба на непълнолетни и също така да се продава в определени количества,а не някой богаташ да отиде да изкупе целият магазин и за нас да няма :Д:Д Няма смисъл да казвам защо трябва да се легализира....толкова много се е говорило по тази тема,че чак ме заболява главата;д
ял ли си спейскексчета?Не.Това с трева ли е вътре? Почти винаги масето си го свивам...другите начини на прием не ми допадат много.
"Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction." - Bob Marley не е ли така? и ако да, защо тогава алкохолът е легален и се приема за нормално вечер да отидеш да 'пийнеш едно-две'? Напълно съм съгласен и може би абсолютно всеки го осъзнава това,но в този бизнес става въпрос за супер много пари и не може ей така просто да се спре производството му.Една държава като Шотландия ще фалира сиг:Д:Д::Д А и другото което е ,че с алкохола може да си пиинеш 1-2 чашки и да ти няма нищо,докато с тревата не ми вярва хората да палят,да си тръпнат един път и да загасят ;д
какво ти е мнението за бг полицията?пфпфпфпфпфпф много е зле работата там......;д , но като цяло и те са хора.Бачкат,изхранват семейства и тн.Проблема е по-скоро е в хората,които ги контролират и им дават заповеди
Хареса ли ти поздравчето ;д
ааз почвам
здрасти, слънчице ( :
как си, кп? добре съм,почивам си
на колко годинки си? 21
какъв искаш да станеш като пораснеш голям? виж назад бях писал някъде
какви неща те скандализират? безчувствието,алчността,бе зотговорността и материализма(и други работи,но тези най-вече)
а ти скандализирал ли си някога?сто про
разкажи ми най-мръсната ти фантазия. тайна :Д
любим филм/книга/песен? Highway(2002)/On the Road/OutKast - Ms.Jackson
най-лошото нещо, което ти се е случвало е...? когато един мой приятел почина
братя/сестри? разбираш ли се с тях? а с родителите? и това го писах назад
гледаш ли порно? какво? С лесбиики ми е любимото
ъх, все горещи въпроси ми хрумват, спирам ;д
73 някви странни символи ми изкачат тука нз дали излиза това дет съм писал
Какво ще ти е мнението по въпроса с легализацията на марихуаната ако ти кажа, че съществува дебат относно ефекта й върху хора с фамилна обремененост(а и не само) с психични заболявания. На български - сред тревоманите има значително повече шизофреници, но не е ясно причинно-следствена ли е връзката т.е. тревата ли води до заболяването или заболяването до приема на наркотика (както е с никотина впрочем, който се предполага, че смекчава сипмтомите).
Всъщност трябва да поинтересувам в страните, където е легализирана, имало ли е ръст в количеството на психично болните.
И все пак - ако си политик, как би гласувал имайки предвид тази информация ?
Тревата не води до шизофренизъм....шизофреният а води до приема на наркотици(не само трева)
имам приятел шизофреник и съм си говорил доста по тази тема с него.
galaxy29
04-01-2015, 20:13
приятелят ти как се лекува? и предполагам е колкото теб.. кога се е разбрало, че има шизофрения, какво я е отключило?
как в такъв случай си обясняваш, че мисловния процес на напушен човек и тези на психично болен не се различават особено ?
Ако кажа, че алкохолът може да доведе до депресивни състояния, няма да звучи абсурдно, нали ?
//с цялото ми уважение към приятеля ти - интересно е, че мнението ти се базира изцяло на разсъжденията на психично-болен човек
Впрочем и от чисто любопитство - приятелят ти преди или след диагнозата 'пропуши' ?
dreamwalker
04-01-2015, 20:16
как в такъв случай си обясняваш, че мисловния процес на напушен човек и тези на психично болен не се различават особено ?
Ако кажа, че алкохолът може да доведе до депресивни състояния, няма да звучи абсурдно, нали ?
//с цялото ми уважение към приятеля ти - интересно е, че мнението ти се базира изцяло на разсъжденията на психично-болен човек
Впрочем и от чисто любопитство - приятелят ти преди или след диагнозата 'пропуши' ?
Взе ми буквите от клавиатурата.
Corb1225
04-01-2015, 20:20
Глупости, аз имам гениални мисли, като съм напушен, просто често си губя мисълта :lol:. Инак не съм пушил от година и може да не пуша повече.
Айде да не е спам - един въпрос:
Колко коз си изпушвал най-много за една вечер и препушвал ли си?
приятелят ти как се лекува? и предполагам е колкото теб.. кога се е разбрало, че има шизофрения, какво я е отключило?
Колкото мене е да.Значи с него бяхме в един клас 5 години и си беше супер нормалното момче.Забавляваше се,спортуваше,зарибяваше момичета и сякви такива нормални неща.Дойде май месец 12 клас,изпратихме се и после всеки си отиде да бачка по курортите.....Следвъщият път когато го видях беше октомври месец и ако ти кажа,че останах с отворена оста като го видях ще е меко казано.Беше си пуснал дълга коса,лъхаше на коч,ходише с едно палто и носеше от ония шапки от лисица ли нз как се казват...Ае преличаше все едно Кърт Кобейн в мега стабилната депресия.Говореше някви работи от сорта на:гонели го някви авганистанци,питаше ме дали може да остане в нас да спи,понеже в тях имало някви скрити камери ..в последствие се свързах с майка му и тя ми обясни всичко,но не ми каза защо се е превърнал в такъв човек(което супер много ме човърка още бтв).Лошото е,че неговото семейство почти няма никакви пари и не могат да си позволят да го пратят в клиника или да му купуват лекарства.Единственият начин,който имат е чрез разговори
нямам идея какъв е мисловния процес на болен човек,за това не мога да сравнявам
пропуши след диагнозата
Глупости, аз имам гениални мисли, като съм напушен, просто често си губя мисълта :lol:. Инак не съм пушил от година и може да не пуша повече.
Айде да не е спам - един въпрос:
Колко коз си изпушвал най-много за една вечер и препушвал ли си?
винаги пуша по малко
не съм препушвал...знам си мярката
и btw казвал ми е,че тревата супер много му помага,стимулира му позитивното мнение и чрез нея за известно време се освобождава от параноичните мисли.....та ето ви една причина за легaлизация ;д
^лекарствата са евтини, а лечението е безплатно. Изобщо не бих се учудил ако не е с поставена диагноза, защото родителите ги е срам и не са го отвели в болница.
Ако не е прекалено - можеш ли да споделиш в какво състояние е в момента - работи ли, учи ли ; говори ли за делюзиите си редовно и все още ли е параноиден ? Ако си обърнал внимание - колко често се появяват епизодите ?
//извинявам се, че си вра носа и дано не съм обидил теб или него.
dreamwalker
04-01-2015, 20:38
Skate, когато почнат с наркотици, голяма част от ентусиастите смятат, че едва ли не са хванали Господ за шлифера - нищо непредвидено няма да стане, те си знаят мярката и т.н. Не е така.
не нп ; ) до колкото знам диагнозата му е поставена от професионалист ...иначе не ми се говори в момента много по тази тема
Corb1225
04-01-2015, 20:40
Ех, разочароваш ме :/. Кога не се надереш яко, няма смисъл :D. Аз няма да забравя веднъж на един купон, как пушихме цяла вечер. Първо започнахме от много рано, докато бяхме само трима и после се изредиха 2-3 компании всички носеха. Накрая вече дърпах като жена и ми се смееха, и даже се наложи да си полегна, щото ми стана кофти. Абе лаком гъз, кво да ти кажа :cool:. Одобряваш ли?
ахахаха дае няма проблем в единични случаи,но пък всяка вечер да се правиш на пастет е зле ;д
кво ма пита dreamwalkerkata ? баннал сам я,че много ми лагват картинките й
Skate, когато почнат с наркотици, голяма част от ентусиастите смятат, че едва ли не са хванали Господ за шлифера - нищо непредвидено няма да стане, те си знаят мярката и т.н. Не е така.
ads
За наркотиците съм съгласен
кво толкова се хванахте за тази трева обаче не разбирам
нищо лошо няма в това в слънчев съботен ден да излезеш в парка да изпушиш 1 коз и да изпиеш 2-3-4 бири
освен куките
adsSkate, когато почнат с наркотици, голяма част от ентусиастите смятат, че едва ли не са хванали Господ за шлифера - нищо непредвидено няма да стане, те си знаят мярката и т.н. Не е така.
k
не сме държава за легализиране на тревата
аз съм тотално 'за' впрочем, не ме разбирайте грешно.
Легализиране и акциз 10 кинта на грам за здравната каса и сичко на 6.
тъп ли си
нали ще станем спирка за тревен туризъм
сега скапаните англичани идват за пиене и курви
представи си напушен слабоумник на какви мизерии е способен
понякога ей така си пишете
galaxy29
04-01-2015, 21:24
и аз се извинявам, че се набърках, просто освен, че принципно ми и инт за лечението, имам и леля болна от това, която като твоя приятел има периоди, в които се облича малко тип шаска васева, ама не от тъпотия, ами точно заради болестта, иначе си има и окей периоди, също така и тя плямпа разни такива щуротии и има кризи, при нея също е установена болестта, обаче не се знае как се е появила, преди си е била добре, после отишла студентка в русия и там нещо и станало и се върнала в кризистно състояние, водили са я по отделения и лекарства уж взима, ама не се знае, дали ги взима редовно...... и ми е чудно по какъв друг начин може да се помогне, та затова ;д
ми да става, бе - аз по 'слънчака' работа нямам - те там се влачат. От единия в другия крачол ми е.
ех какви шеги за това че е била студентка в русия ми хрумват ;д
ама не е редно <3
е?в момента всичко е пари.всички решения,които се взимат от управляващите е с цел да намажат....повече трева>повече туристи>повече пари
мизериите кой го инт?
не че не съм съгласен,но парите са приоритет на хората
даже ся като се замислих се зачудих защо не са я легализирали :Д:Д
ми да става, бе - аз по 'слънчака' работа нямам - те там се влачат. От единия в другия крачол ми е.
като ти е в крачолите за кво философстваш че трябва да се легализира
като ти е в крачолите за кво философстваш че трябва да се легализира
казах че не ми дреме за последствията - за легализацията ми дреме обаче. Най-малкото, че ми е дошло до гуша да ми ровят по джобовете разни 'представители на закона'.
Corb1225
04-01-2015, 21:29
Тревата е еликсир на любовта, досега не съм видял някой да агресира от нея.
поздравления
нямаш слабоумни приятели
казах че не ми дреме за последствията - за легализацията ми дреме обаче. Най-малкото, че ми е дошло до гуша да ми ровят по джобовете разни 'представители на закона'.
тва беше тъпо
да има погроми шото са те джобили
а некога заял ли си се дали имат прокурорска заповед
еми, сори, т'ва ми е мнението
//не съм. А ти ?
galaxy29
04-01-2015, 21:35
аз съм за, но ако бяхме окей държава
Corb1225
04-01-2015, 21:36
Не ми стана ясно какво значение има каква държава сме.
galaxy29
04-01-2015, 21:38
аурис, ти някакво съветче да дадеш за шизото или нещо.. май си запознат ;д
аз се канех да пускам тема, ама така и не се отсрамих ;/
Мдам,използвайте тука мястото....после като оттихне работата ме питайте някви работи,ако не др да сяда
еми, сори, т'ва ми е мнението
//не съм. А ти ?
уважавам го но не съм съгласен
жив и здрав
да, съм /ставам заядлив при несправедливост и глупост/
galaxy29
04-01-2015, 21:45
оф, айде стига, не е анархи, че да проявяваме такова спам неуважение.. ;/
казах го добронамеренно и без никакъв сарказъм btw като пиша няма как да ми разбереш тона ;д не го смятам за неуважение. peace
ето ти въпрос
смяташ ли че е нормално хора с опит във форума да не могат да различат елементарна шегичка
как ли се справят ирл
аурис, ти някакво съветче да дадеш за шизото или нещо.. май си запознат ;д
аз се канех да пускам тема, ама така и не се отсрамих ;/
И да ги взима редовно лекарствата - епизоди пак ще има - уточнявам в случай, че имаш подобни съмнения заради тях(епизодите). Няма с какво да помогнеш - достатъчно е да не утежняваш допълнително положението като се заяждаш или й оспорваш делюзиите.
102, подобно ;)
ии да, сори скейт ;д
И да ги взима редовно лекарствата - епизоди пак ще има - уточнявам в случай, че имаш подобни съмнения заради тях(епизодите). Няма с какво да помогнеш - достатъчно е да не утежняваш допълнително положението като се заяждаш или й оспорваш делюзиите.
102, подобно ;)
ии да, сори скейт ;д
подкрепям
+смятам,че трябва да се действа много деликатно с тях...да не им се крещи,да не ги оспорваш
Също,ако използват някакви по-тежки наркотици отказването им според мен не трябва да става изведнъж,а постепенно.
Но пък друго си е да се заведе човекът в специално заведение и да се работи с него с професионалисти.