View Full Version : Модератори?
Здравейте. В тази тема бих искал да се допитам до хората, които се грижат за сайта и бих искал да им задам един-два въпроса, а също така и обикновените потребители като мен да изкажат някакво мнение. Според вас не трябва ли да се направи нещо за форума? Ясно е, че с 2-ма, 3-ма модератори не се получават нещата. Твърде малко са. Според мен трябва да се изберат няколко човека, които да застанат зад позицията модератор и с това да подобрим престоя ни тук. А кой е главния админ? Мачока като не е, кой?? Няма ли някой, който да седне и да оправи проблемите на форума? Изкажете вашето мнение по въпроса. Благодаря!
Няма ли кой да се заеме? Защо мислиш така?
Violenza
12-01-2013, 15:15
К'во го играете толкова загрижени за тоя форум не знам.
К'во го играете толкова загрижени за тоя форум не знам.
На теб харесва ли ти форума в момента?
Violenza
12-01-2013, 15:18
Убивам си времето тук, какво има да му харесвам или да не му?
За да имаш достъпа до всички опции на сайта..... Да се промени обстановката, да не гледаш някви глупаци с извинение как се псуват постоянно и да се подиграват....
Е, тва беше идеята, ама не се получи.
Защо не ми отговориш на въпроса по добавянето на още модератори?
Violenza
12-01-2013, 15:39
Ти ли искаш да си модератор? :cool:
Защо не ми отговориш на въпроса по добавянето на още модератори?
Какво да ти отговоря?
Идеята ти е добра. Друго нямам какво да кажа.
И ти нищо не можеш да направиш?
Violenza
12-01-2013, 15:58
Утре те прайм модератор, няма да се притесняваш.
И ти нищо не можеш да направиш?
Ако можех, щях да съм го направила.
anonymous708973
12-01-2013, 16:21
Гледай сега, нещата са прости.
Действащите модератори са двама. Доколкото знам, че нямат права да поставят трети човек като модератор, щото ако имаха, щях да съм първата, дето да иска да раздава банове за добро утро. Ако на теб с твоите 500 мнения ти е писнало от простотии, смятай на мен с моите 15 000.
Тоест, съвсем не зависи от модераторите да имаме достъп до всички опции на форума.
Като тръгнаха да сменят дизайна, не попитаха, повечето от потребителите бяхме против, защото опропастиха всичко. Лично съм писала два имейла - един до "големите шефове" и един до техническата поддръжка. Пет пари не дават за форума.
Мачока тъпо се изниза без да назначи друг на неговата длъжност и без да обясни какво да се прави оттук нататък, ама нейсе.
Мачока тъпо се изниза без да назначи друг на неговата длъжност и без да обясни какво да се прави оттук нататък, ама нейсе.
Само за това не си права.
Violenza
12-01-2013, 16:27
Ако се баннат фейковете, форумът буквално ще остане без потребители.
Утре те прайм модератор, няма да се притесняваш.
Много си се надъхала, успокой се.
Violenza
12-01-2013, 16:42
Аз съм си спокойна, вие се напъвате за няма нищо. Като не ти харесва, недей пиши и си готов. Тия теми с оплаквания вече станаха по-чести от бременните в секс.
Аз искам някаква промяна, дори поне 1 стъпка, да се развива форума, а не да стои на едно място и да гледам теми на тролове......
Лошото е, че не зависи нито от теб, нито от мен.
Violenza
12-01-2013, 17:00
Всички знаем, че зависи от мен, но просто сега наистина не ми се занимава...
А може ли да ми кажете от кого зависи?
Violenza
12-01-2013, 17:10
Казахме ти.
Просто в момента наистина нямам времето и желанието специално за това. Когато се поосвободя тези дни обещавам да поработя малко по въпроса. :)
И ние не знаем вече.
SonataArctica
12-01-2013, 18:33
Нямате ли контакти със старте модове? krem4et0, GregoryHouse, kalpazanka, Cucko0, ShtrudeL и amk933? Не вярвам всички да откажат да се върнат във форума...
Това си е тяхна работа. Никой не ги е гонил и никой не им е свалял правата. Те са модератори и ако желаят, ще влизат във форума. Очевидно не желаят.
SonataArctica
12-01-2013, 18:38
А дали може да им се напише по един мейл да им се припомни, че форума все още съществува? Няма проблем аз да ги напиша, единственото което ми е нужно е пощата им. :)
И това е, няма какво да се направи, нямате никаква връзка със тях?
И това е, няма какво да се направи, нямате никаква връзка със тях?
С кого? С изброените модератори ли? Почти с всички имам връзка.
На никой не му се занимава с форума.
Когато видиш нередност във форума, просто я докладвай и ще се погрижа.
Това че сме двама и няма време да четем всички мнения и теми не значи че не преглеждаме докладите.
End of story.