View Full Version : Проблем..
Здравейте имам проблем поне за мен е доста голям.Преди 3 седмици се запознах с едно момиче,приятелка на моя приятелка ,веднага ми хареса,бяхме на вечеря и аз просто не можех да спра да я гледам,страшно е красива.Оказа се,че е нещо като модел,лице е на различни бижута и т.н,говорихме си доста вечерта и беше наистина много готино.Писахме си на следващия ден и тя каза,че си има приятел и е по-добре да не излизаме и да не си пишем.Аз казах добре,но след 4 дни се видяхме в едно друго заведение по случайност.Тя дойде при мен,почнахме отново много да си говорим,смеехме се много,оказа се че се е разделила с приятеля си.Цяла нощ си писахме ,след това тя ми каза,че с няколко нейни приятели държат един клуб и щяла да дойде да ме вземе и да отидем.Казах й ,че не е нужно да идва до вкъщи ,но тя каза ,че не й е проблем.Тя дойде с кола за над 100хиляди ,при което аз бях в шок ,избазиках я на кого е тази кола и с кого е спала ,тя ме погледна доста неудобрително и каза,че е подарък от баща й.В последствие разбрах,че момичето е наистина доста богат,майка й е съдия .. баща й е също някакъв там не разбрах,точно с какво се занимава.От тогава с това момиче не съм се разделил,прекарваме цялото си време заедно,не спирам да мисля за нея,от около 20 дни сме неразделни ,щастлив съм с нея.Не съм се чувствал,толкова щастлив от години с момиче,буквално съм луд по нея и тя по мен,но от вчера много ме тормози това,че тя е свикнала на определен начин на живота,който аз не мога да й предложа.Не съм беден,семейството ми е средностатистическо ако може така да го наречем,имам всичко което поискам,не съм лишаван от нищо,учим в един и същи частен университет,но различни корпуси ,но снощи докато лежахме тя ми каза, защо не отидем до Париж за празниците. При което аз се шокирах ,та аз имам по 30-40 лева на ден .. какъв Париж ,как да я заведа там,аз работех до скоро по 16 часа на ден ,, търся си работа в момента,нямам възможността да я заведа там.. и това много ме комплексира.Аз съм умно и хубаво момче,не съм имал проблеми с жените ,с голямо самочувствие съм така да го кажем,но това момиче ме комплексира уникално много .. тя е страшно красива ,не съм си представял ,че момиче като нея би ме харесало,отделно това че има доста пари .. и просто ми е много кофти.Тази вечер ме покани да отида с приятелите й на вечеря ,в един ресторант за който ако искам да платя вечерята на двама ни ,ще ми трябват около 200-300 лева сигурно и аз й отказах,казах че имам семеен ангажимент и нека се види с приятелите си,защото от 20 дни почти е само с мен и тя се съгласи.Та сега седя в нас и се побърквам ,че ще я разочаровам,че ще ме остави и наистина не знам какво да направя..
Колкото и да е болезнено ще трябва да я зарежеш просто не можеш да си я позволиш ако не сега то след време ще стане голям проблем това а пък от друга страна е жалка гледка жена да ти плаща сметките, нали?
А ако не я зарежеш ше те фалира или ще престанеш да излизаш с нея освен ако не те покани в макдонълц
Тя никога не ми е плащала сметките,не бих го позволил,но аз определено не съм като мъжете с които е свикнала да излиза.Ние даже водихме такъв разговор,че аз не мога да си позволява да я водя по местата ,които е свикнала и не мога да й правя някакви фрапантни подаръци ,тя ми обясни ,че не е такава,че не я интересуват тези неща и че това че има възможности е благодарение на родителите й.Тя страшно умна и невероятна,каза че харесва точно това,че съм по различен,че никой не се е държал с нея по начина по който аз се държа.Аз принципно не съм кой знае колко мил,но с нея съм изключително мил,не знам защо просто когато я видя токова красива и сладка и искам да я правя щастлива,искам да я гушкам постоянно,пф направо ме кара да съм някакъв коренно различен човек,но това с парите мисля,че ще е доста голям проблем,не искам да я оставям ,харесвам я много .. мога да говоря с нея на всякакви теми,забавляваме се .. аз я водя на по обикновени места,ходим да играем билярд или в playground-a ,ядем в Happy примерно ,някакви супер нормални неща ,, но това с Париж ме шокира.. бих искал да я заведа,мога да поискам пари от родителите си ,но съм на 22 не искам да завися от тях,плащат ми университета това е достатъчно да дават по 3000 на година,обличат ме .. не мога да изнаглявам,старая се да работя и да имам поне пари за себе си..
Разбирам те, поговори с нея и кажи че би дал всичко да я заведеш в Париж но не можеш да си го позволиш на този етап обещай и че ще я заведеш някога и тя като ти каже че тя може да плати ти и кажи че няма да стане щото си мъж не *****
Ами тя не предложи да плати,каза че просто с мен би било много хубаво да е там.Страшно миличка ми е,щастлив съм.Но е доста ревнива,което ми е странно,защото е идеалното момиче и го знае ,не мисля че има смисъл да ревнува от която и да било,защото тя е по-добра от повечето,но ще видим.
Кофти е цялата ситуация и наистина не искам да изпусна това момиче,но не знам как да я задържа сега и е добре с мен,аз съм забавен и мил ,ама в един момент ще й омръзне това .. ще иска отново нейния си начин на живот или поне аз така си мисля ,не знам дали всичко това е проблем само в моята глава или като цяло..
Ами тя не предложи да плати,каза че просто с мен би било много хубаво да е там.Страшно миличка ми е,щастлив съм.Но е доста ревнива,което ми е странно,защото е идеалното момиче и го знае ,не мисля че има смисъл да ревнува от която и да било,защото тя е по-добра от повечето,но ще видим.
Кофти е цялата ситуация и наистина не искам да изпусна това момиче,но не знам как да я задържа сега и е добре с мен,аз съм забавен и мил ,ама в един момент ще й омръзне това .. ще иска отново нейния си начин на живот или поне аз така си мисля ,не знам дали всичко това е проблем само в моята глава или като цяло..
Ще си иска нейния си начин да много шибано и е проблем не знам какво да те посъветвам ако тя плати ще е жалко ако вземеш пари от родителите си няма да си заслужава за момиче.
Ти реши кое е най-правилния избор за теб и го направи без да мислиш.
Не знам кое е правилно брат.. по-рано днес присъствах на ебати случката.. бяхме в тях и тя се оправяше ,защото е на имен ден и аз имам доста да уча днес и утре съм на лекции и просто няма как да отида с нея.И прекарахме следобеда заедно и майка й дойде .. и Роси й каза да й даде пари ,че довечера щяла да излиза,майка й дава 200 лева и ..Роси се разкрещя ,как щяла да изкара само с 200 лева вечерта ,при което стоях мега потресен.Аз с 200 лева карам 1 седмица .. понякога и повече ,а тя не можело да излезе с приятели с толкова пари,при положение че тя дори не пие алкохол.. не знам много я харесвам,но не знам наистина как ще я бъде тая връзка.
Не знам кое е правилно брат.. по-рано днес присъствах на ебати случката.. бяхме в тях и тя се оправяше ,защото е на имен ден и аз имам доста да уча днес и утре съм на лекции и просто няма как да отида с нея.И прекарахме следобеда заедно и майка й дойде .. и Роси й каза да й даде пари ,че довечера щяла да излиза,майка й дава 200 лева и ..Роси се разкрещя ,как щяла да изкара само с 200 лева вечерта ,при което стоях мега потресен.Аз с 200 лева карам 1 седмица .. понякога и повече ,а тя не можело да излезе с приятели с толкова пари,при положение че тя дори не пие алкохол.. не знам много я харесвам,но не знам наистина как ще я бъде тая връзка.
Еми красивите жени са скъпи.
Много е гадно като се намесят парите в която и да е връзка.
Ама пак ти казвам по-добре я зарежи макар че каквото и да направиш ще е тъпо.
Опитай се да `и кажеш да престане да взима пари от родителите си. Опитай се да я направиш независима от тях или поне `и кажи да опита. Може да `и помогнеш да си намери работа.
Ако момичето е нормално и умно няма да се оставя родителите `и да я издържат, а ще работи. Явно не е чак толкова силна душевно и очевидно е разлигавена.
Тегли `и чертата преди да си започнал да изпитваш някакви по - силни чувства към нея.
djipsito
12-07-2013, 00:48
Аз на твое място повече бих се притеснявала от тва разглезено поведение и неоценяване на парите, отколкото от тва, че техните имат пари. Мисля, че тва ще е проблема.
От опит ще ти кажа... първо да отблежа, аз не съм богаташка, моето семейство също е средностатистическо, но.. моите бивши гаджета, всичките, са имали по-малко възможности от мен. Честно да ти призная, за мен тва не е било проблем, освен в един единствен случай, когато тогавашния ми приятел взе много да свиква с тва, че аз плащам сметката или пуши от моите цигари.. и почна да ми изнаглява. Както и да е.
Та, в тва отношение съм по-склонна да мисля, че нея наистина не я бърка тва, че ти нямаш възможност, за тва не се комплексирай, бъди себе си и й предлагай тва, което ти е "по джоба". Ако тя наистина те харесва и с теб не проявява тази разглезеност, значи си струва. Обаче ако почне да ти мрънка и да се отнася неуважително с теб, както с майка си ... просто не знам. Тва момиче е всичко друго, ама не и благодарно, най-малкото.
Между другото, последната ми връзка се прецака донякъде заради комплексите на бившия ми, поради същата причина.. аз не парадирам с нищо, просто... усещах го, а и той все се оплакваше за пари. Мен ме е яд, защото аз не приемам нещата така и бях щастлива с тва момче, ноо....
Аз на твое място повече бих се притеснявала от тва разглезено поведение и неоценяване на парите, отколкото от тва, че техните имат пари. Мисля, че тва ще е проблема.
От опит ще ти кажа... първо да отблежа, аз не съм богаташка, моето семейство също е средностатистическо, но.. моите бивши гаджета, всичките, са имали по-малко възможности от мен. Честно да ти призная, за мен тва не е било проблем, освен в един единствен случай, когато тогавашния ми приятел взе много да свиква с тва, че аз плащам сметката или пуши от моите цигари.. и почна да ми изнаглява. Както и да е.
Та, в тва отношение съм по-склонна да мисля, че нея наистина не я бърка тва, че ти нямаш възможност, за тва не се комплексирай, бъди себе си и й предлагай тва, което ти е "по джоба". Ако тя наистина те харесва и с теб не проявява тази разглезеност, значи си струва. Обаче ако почне да ти мрънка и да се отнася неуважително с теб, както с майка си ... просто не знам. Тва момиче е всичко друго, ама не и благодарно, най-малкото.
Между другото, последната ми връзка се прецака донякъде заради комплексите на бившия ми, поради същата причина.. аз не парадирам с нищо, просто... усещах го, а и той все се оплакваше за пари. Мен ме е яд, защото аз не приемам нещата така и бях щастлива с тва момче, ноо....
Това колко е жалко жена да ти плаща сметките по-скоро бих скъсал с нея от колкото тя да ми плаща аууу ужас бляк ще повърна... баси гнусната работа некво идва сметката и му я дават и той ти я подава
psychopath
12-07-2013, 04:25
Разбирам те напълно. И аз съм се чувствал по подобен начин.
След като сте говорили по този въпрос, единственото, което ти остава е да не допуснеш това да ти съсипва самочувствието.
Защото именно това е тънкия момент с богатите гаджета. Освен, че много често не оценяват стойността на парите и си правят грешни заключения, съдейки от тяхната гледна точка.
За това, че е неблагодарна и се е разкрещяла на майка й, определено не е виновна само тя. Така е научена.
Може да пробваш да я агитираш да започне да води по-самостоятелен живот, но е възможно да се издразни доста и това да доведе до проблеми.
Според мен, след като сте говорили по въпроса, няма какво друго да направиш. Щом е толкова мила и прекрасна, предполагам ще преглътнеш факта, че е малко разглезена. Поне на този етап. : )
Аз по никакъв начин не мога да кажа нищо,за отношението й към майка й.Първо,защото това момиче го познавам малко от почти месец,второ до колкото разбрах има доста проблеми с майка си,но е много близка с баща си.Тя с един или двама нейни приятели имат клуб,тя има доход от там,за това да почне да работи нещо постоянно не мисля,че е възможно за момента,тя е на 19 години.. Тя няколко пъти ми каза,че не иска да зависи от родителите си,но те разчитали на нея,тя учи право и доста се старае,но пък е и 1ви курс де,гледа малкият си брат,води го на училище ,прибира го и т.н.
Тя от мен до сега никога нищо не е поискала,аз не бих позволил когато изляза с момиче ,тя да плати общата сметка ,както и нейната.Родителите ми имат възможности,карам хубава кола и т.н,но просто не искам да разчитам на тях,старая се да изкарвам парите си сам,дори те да не харесват това,че работя като барман в дискотеките с които те имат общо,защото майка ми е дизайнер и т.н. Но те са приели това,че аз искам да бъда самостоятелен малко или много.
Не знам снощи вечерта ,доста се скарахме защото аз я нарекох ,че е прекалено повърхностна и се държи като лапе,това си го пишехме през Viber ,тя беше в един клуб,а аз в друго заведение и тя ми каза "каквото било било,лапе" не ми писа повече ,не съм сигурен дали отношенията ни приключиха,харесвам я много ,но аз имам Его,имам принципи и ценности и тя трябва да се опитва да се съобразява.Това,че знае колко е красива и т.н ,не я прави повече от мен,държа на нея ,искам да бъда с нея ,но си има граници.Ще видим днес какво ще се случи,дали ще ме потърси,ако не здраве да е..
Благодаря на всички,които изказват мнение и различна гледна точка от моята.
psychopath
12-07-2013, 07:22
Евала!
Violenza
12-07-2013, 07:37
Не знам снощи вечерта ,доста се скарахме защото аз я нарекох ,че е прекалено повърхностна и се държи като лапе,това си го пишехме през Viber ,тя беше в един клуб,а аз в друго заведение и тя ми каза "каквото било било,лапе" не ми писа повече ,не съм сигурен дали отношенията ни приключиха,харесвам я много ,но аз имам Его,имам принципи и ценности и тя трябва да се опитва да се съобразява.
Е вие щом имате такива спорове на първата седмица, за каква връзка говорим въобще?
Не искам да те обезкуражавам, обаче вашето е обречено още от началото. Разликата в социалния статут винаги е и винаги ще бъде определяща.
Ако те сте приключили ми прати фейсбука и на лични аххахахахахах че не ми се отваря нова тема хаххахаха
djipsito
12-07-2013, 11:47
Това колко е жалко жена да ти плаща сметките по-скоро бих скъсал с нея от колкото тя да ми плаща аууу ужас бляк ще повърна... баси гнусната работа некво идва сметката и му я дават и той ти я подава
Не ми я подаваше, просто като седнехме някъде, без да ме пита дали имам пари и колко, ми заявяваше да му поръчам еди кво си... Или ми дърпаше цигарата от устата супер неочаквано и почваше да се набира като... И с цялата си наглост ми викаше, че съм стисната, щото почвах да му "се карам". Такива неща..
Не ми я подаваше, просто като седнехме някъде, без да ме пита дали имам пари и колко, ми заявяваше да му поръчам еди кво си... Или ми дърпаше цигарата от устата супер неочаквано и почваше да се набира като... И с цялата си наглост ми викаше, че съм стисната, щото почвах да му "се карам". Такива неща..
Ауууууу това е отвратително. Много гнусно силно се надявам да си измисляш ама надали.
djipsito
12-07-2013, 12:25
Не си измислям, ама бързо приключи.
Авторе, добре си направил.
Знам,че нищо няма да стане ,но тя е толкова красива и мила .. не съм харесвал момиче толкова много от не знам кога.Няма нищо общо с момичетата с които съм свикнал да излизам.Тя е възпитана ,умна ,красива ,идеалното момиче е .. просто когато я видя ,забравям дори името си ,мога да стоя с часове просто и да я гледам и да я прегръщам и тя се чувства така с мен,искам единствено да я правя щастлива.Днес когато се чухме тя плачеше,за супер тъпото нещо ,утре нали е 8ми и щяла да ходи с колегите някъде,купила си нова рокля а у ,но си харесала обувки ,които струват 750 лева,а майка й не искала да й ги купи и заради това плачеше .. и ми стана толкова гадно ,имам пари в картата ,които родителите са ми казали да ги ползвам за важни случай и когато нямам и се почувствах толкова ужасно,когато я чух да плаче,че й ги купих ,просто не издържах .. утре ще й ги подаря сутринта.Не знам дали е възможно за толкова малко време да се влюбя,но това момиче е прекрасно,,
Знам,че нищо няма да стане ,но тя е толкова красива и мила .. не съм харесвал момиче толкова много от не знам кога.Няма нищо общо с момичетата с които съм свикнал да излизам.Тя е възпитана ,умна ,красива ,идеалното момиче е .. просто когато я видя ,забравям дори името си ,мога да стоя с часове просто и да я гледам и да я прегръщам и тя се чувства така с мен,искам единствено да я правя щастлива.Днес когато се чухме тя плачеше,за супер тъпото нещо ,утре нали е 8ми и щяла да ходи с колегите някъде,купила си нова рокля а у ,но си харесала обувки ,които струват 750 лева,а майка й не искала да й ги купи и заради това плачеше .. и ми стана толкова гадно ,имам пари в картата ,които родителите са ми казали да ги ползвам за важни случай и когато нямам и се почувствах толкова ужасно,когато я чух да плаче,че й ги купих ,просто не издържах .. утре ще й ги подаря сутринта.Не знам дали е възможно за толкова малко време да се влюбя,но това момиче е прекрасно,,
Това което си направил е доста тъпо дано си съгласен ама е и мило.
Внимавай с тези работи че жените повечето са много добри актриси.
Знам,че е така и не съм длъжен да й правя такива подаръци ,даже съм сигурен,че ще има проблеми с това,че няма да иска да ги приеме,тя ще може да си ги купи ,но в понеделник ,а тя иска утре да е красива както тя се изрази.А и това да видя колко е щастлива струва много повече за мен от парите.
Ами да и това го има,но тя не е такава..
Знам,че е така и не съм длъжен да й правя такива подаръци ,даже съм сигурен,че ще има проблеми с това,че няма да иска да ги приеме,тя ще може да си ги купи ,но в понеделник ,а тя иска утре да е красива както тя се изрази.А и това да видя колко е щастлива струва много повече за мен от парите.
Ами да и това го има,но тя не е такава..
Всеки си мисли че неговата е различна и е нормално.
Иначе щом си прекарваш добре с нея не трябва да ти пука за друго.
Ами искрено се надявам да е различна,поне това което съм видял до сега е прекрасно.И много се надявам,парите да не ни бъдат проблем,боже прекарвам си повече от прекрасно с нея.Доста ми помогнахте всички,защото се замислих,също и поговорих и с нея,и снощи когато едва ли не щях да я загубя ,осъзнах че може би момиче като нея няма да срещна отново и си заслужава да се постарая,да бъда по мил,по-добър и внимателен с нея,защото го заслужава.Много благодаря на всички!!
Ами искрено се надявам да е различна,поне това което съм видял до сега е прекрасно.И много се надявам,парите да не ни бъдат проблем,боже прекарвам си повече от прекрасно с нея.Доста ми помогнахте всички,защото се замислих,също и поговорих и с нея,и снощи когато едва ли не щях да я загубя ,осъзнах че може би момиче като нея няма да срещна отново и си заслужава да се постарая,да бъда по мил,по-добър и внимателен с нея,защото го заслужава.Много благодаря на всички!!
Заслужава си да.
Щото аз лично чакам да скъсате и да ми пратиш фб. хахха
Така че се постарай но трябва и тя да се постарае.
Хахаха ей трябва да си много готин !! :D :D Иначе мерси ,много брат ! :* :D
Хахаха ей трябва да си много готин !! :D :D Иначе мерси ,много брат ! :* :D
Еми нормално момиче не остана в СФ или е обвързана или е ненормална.
Така че сигурно има много желаещи за нея.
Дръж ни ъпдейтнати че ми е много интересно какво ще стане.
Ммм тя е бургазлийка :D най-красивата !! <3 :D Боже ,човек желаещи е меко казано,аз съм в шок как харесва мен хаха те някакви БАТКИ около нея ама тя избра мен ! <3 :D Иначе добре няма ядове !!
Violenza
12-07-2013, 14:53
И много се надявам,парите да не ни бъдат проблем,
Боже... Тя РЕВЕ защото майка й не иска да й купи еди кои си обувки за 750лв, а ти се надяваш парите да не са проблем ХАХАХХАХАХАХХАХ :D Сладур мамин.
Различна е, да, много е различна. :D
От високо ще паднеш, авторе, да си знаеш, ама ти ще си си виновен.
Знаеш ли ,много добре знам,че ще стане така ,знам че момичето в даден момент ще й омръзне да е с мен и сигурно ще ме нарани не знам,но ще си заслужава,защото начина по който ме кара да се чувствам е невероятен.. и съм съгласен 100000 пъти да ме наранят,ако преди това ще съм се чувствал,толкова щастлив ! :)
а така не я слушай Violenza.
Прави си кефа я кажи като е от Бургас говори ли на диалект?
Хахаха ами всъщност Не,аз съм живял в Бургас 3 години и говоря по меко от нея ,а съм софиянец уж .. :D Абсолютно никакъв диалект няма .. не знам обачеееееее брат хаха чувствам се като 16 годишен с 1та любов хаха мега якото ми е ,след 2 часа сме на вечеря ! :3 и направо не се трае :D
Хахаха ами всъщност Не,аз съм живял в Бургас 3 години и говоря по меко от нея ,а съм софиянец уж .. :D Абсолютно никакъв диалект няма .. не знам обачеееееее брат хаха чувствам се като 16 годишен с 1та любов хаха мега якото ми е ,след 2 часа сме на вечеря ! :3 и направо не се трае :D
Хахаххахах супер яко.
Момичетата от Бургас и Варна са доста красиви като изключим диалекта който никак не е привлекателен.
djipsito
12-07-2013, 22:43
обувки за 750 лв... а има хора, които нямат хляб на масата ;х
Все си мисля, че ако е толкова мила, тия пари ще ги даде на някой, който няма или.. който се нуждае. :х
Чак не знам кво да напиша повече... :/
обувки за 750 лв... а има хора, които нямат хляб на масата ;х
Все си мисля, че ако е толкова мила, тия пари ще ги даде на някой, който няма или.. който се нуждае. :х
Чак не знам кво да напиша повече... :/
Не съм съгласен с теб безспорно е гадно да има хора който нямат хляб дори но от друга странна ако всички бяха нахранени и с пари щяхме да сме станали толкова много хора че всички щяха да са гъз до гъз и щеше да е свършила храната и пак щеше да има гладни просто това е необратим процес няма как да се справи човек с глада освен ако хората не почнат да раждат деца който могат да си позволят да гледат.
Еее виж сега,това да даваш на някого парите си вече е too much.Тя си знае,техните по точно.
Подарих й обувките и се оказа,че тя си купила нова рокля хахаха и тези не й трябвали... дори не се зарадва кой знае колко,каза че не е нужно ,но било мило. :D :D :D
djipsito
12-08-2013, 20:50
Дори да не ги дава парите на никой... Абе, не знам. Аз трудно си го представям тва нещо...
crazyshitman
12-08-2013, 20:58
луд умора нема само се поти
Да ,толкова беше ,разделихме се !
Getyourfreakon
12-10-2013, 14:58
Защооо??
Много почна да ме лъже и сме много различни,аз харесвам едни неща,тя съвсем други,постоянно спорим и просто спряхме да се виждаме,да се чуваме и няма смисъл,да се ядосвам заради момиче,харесвам я доста ама не си заслужава да се хабя.
Еееее тогава ми прати фейсбука и на лс хахахах
djipsito
12-10-2013, 19:57
и си вътре 750 лева
Заеби ги парите,толкова съм разочарован ,то такива драми станаха ,, направо тея дни които бях с нея ,ми излязоха през носа .. страшни драми ;x
baby_baby
12-10-2013, 21:35
+++++