View Full Version : Психопати ли са бройкаджиите?
pure_girl
12-06-2013, 10:07
Някои от характерните за психопата черти като нарцисизъм, умение добре да манипулираш другите за своя собствена облага, повърхностни емоции са типични за така наречените играчи, бройкаджии? Мислите ли, че са психопати?
Violenza
12-06-2013, 10:12
За какви умения говорим на фона на днешните подрастващи девойки? Те са толкова елементарни, че и ням да си, пак ще са ти в кърпа вързани.
DarkTemplar
12-06-2013, 10:13
Направо са серийни убийци. :smt077
pure_girl
12-06-2013, 10:24
За какви умения говорим на фона на днешните подрастващи девойки? Те са толкова елементарни, че и ням да си, пак ще са ти в кърпа вързани.
Stick to the topic.
Nickolas
12-06-2013, 12:45
Някой хора искат докато са млади да бъдат със колкото се може повече жени, за да са готови за обвързване след това. Хората са различни, това не ги прави психопати.
psychopath
12-06-2013, 13:49
ахахахахахахха
въпреки че темата е безумна, може и да се получи интересна дискусия : )
чертите, които ти описа са присъщи за егоиста, също толкова, ако не и повече.
в днешно време без да се замисляте използвате думи като "психопат", "социопат", "наркоман", "нимфоман", "алкохолик" и т.н
на прост език - това, че някой го влече да е'бе различни, не означава, че е психопат.
само ще вметна, че повечето, които се смятат за играчи, всъщност са потресаващи ретарди. : )
ще си запазя другите мисли, докато не ме провокирате с коментар. ;д
pure_girl
12-06-2013, 14:10
Защо темата да е безумна? Описала съм черти, типични за същността на психопата, дори е доказано, че много от хората, които си сменят често партнъорите имат някакви отклонения и личностови проблеми. Едно е да си егоист, друго да нямаш никакво чувства за емпатия и състрадание към другите хора, да причиняваш болка за собствена изгода и да не ти пука.
На мъжете им е заложено да спят с колкото се може повече жени. Така се увеличава шансът за създаване на наследник и то с най-добрите възможни гени.
shmatarok
12-06-2013, 14:21
Ти още ли не си го преживяла оня, дето те заряза? Сега психопат ли реши че е?
Иначе защо да са психопати бройкаджиите? Това, че нямат желанието да се ограничат до един човек за момента, едва ли е гаранция баш за психологично разстройство. Всеки си има правото да спи с който си иска, вече докато има наивни момиченца, които да се връзват на тези индивиди....
Според мен спри да го мислиш това вече, каквото било-било, нека ти бъде обеца на ухото и да знаеш с какви хора да не се занимаваш.
DarkTemplar
12-06-2013, 14:21
Какво общо има бройкаджийството с емпатията?
pure_girl
12-06-2013, 14:23
Какво общо има бройкаджийството с емпатията?
НИищо общо естествено, какъв е този тъп въпрос.
Защо само момчетата са бройкаджии, а момичетата да сме бройки?Може и обратно да се тълкува.
DarkTemplar
12-06-2013, 14:25
Защото ги свързваш като характеристики на един и същ измислен от теб стереотип.
psychopath
12-06-2013, 14:33
И аз си помислих същото, когато ти прочетох темата. : )
_ivi_ е бройкаджийка на прИмоция... :lol:
pure_girl
12-06-2013, 14:33
Защо само момчетата са бройкаджии, а момичетата да сме бройки?Може и обратно да се тълкува.
Какъв е този смешен лилав задник на снимката ти ? :Д
pure_girl
12-06-2013, 14:34
[QUOTE=psychopath;10942583]И аз си помислих същото, когато ти прочетох темата. : )
Явно не ти достига капацитет, за да ми асимилираш темата.
psychopath
12-06-2013, 14:38
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХА
Сигурно си права. Нека се придържаме към твоята концепция (бройкаджия=психопат), това е абсолютната истина, какво ли разбирам аз... :D
pure_girl
12-06-2013, 14:44
Това не е абсолютна истина, а просто моя концепция. Щом не се съгласяваш с нея си е твой проблем.
psychopath
12-06-2013, 14:56
Само не знам как ще заспя от този мой проблем. Отивам да се дрогирам, довечера ще ти обясня от къде изгрява слънцето. :*
Какъв е този смешен лилав задник на снимката ти ? :Д
Това си е моя задник.Дай да видим твоя колко е трагичен щом моя е смешен :D
pure_girl
12-06-2013, 15:52
Това си е моя задник.Дай да видим твоя колко е трагичен щом моя е смешен :D
И за какво си се надупила така, хората да те гледат?
SummerWave
12-06-2013, 15:53
Ахах,как стига до заключението че са точно психопати?
Fisherman
12-06-2013, 15:53
да аз се чудя как компаньонките още не са останали без работа
pure_girl
12-06-2013, 15:54
да аз се чудя как компаньонките още не са останали без работа
Вярно си, в днешно време си е висша ценност да се шибаш наляво и надясно с кой ти падне.
Fisherman
12-06-2013, 15:55
иви трябва да върви в пакет с антибиоктик
Fisherman
Вярно си, в днешно време си е висша ценност да се шибаш наляво и надясно с кой ти падне.
ти не си ли оная коята е спала с боклук и сега много съжалява?
pure_girl
пхахахахаххахахахаххаххах
pure_girl
12-06-2013, 15:56
що, не би ли я праснал у лилавото дупе? Я к'во е хубавко...
pure_girl
12-06-2013, 15:57
съжАлява, да, аз съм ;)
И за какво си се надупила така, хората да те гледат?
Не съм се надупила, а ходя и една френдка ме щракнала така.Снимката ми хареса.
djipsito
12-06-2013, 15:57
Липсва му внимание на момичето, явно.
Иначе не мисля, че са психопати тия дето бройкат. На мен ми е по-интересно, толкова бройкане и секс за спорта притъпява ли им чувството, когато са сериозно обвързани. Интересно ми е усещат ли цялата онази тръпка от секса, когато се прави с чувство или пак всичко им е механично ?
За жалост този въпрос съм го задавала само на един такъв типаж и не можа да ми отговори, защото никога не е имал сериозна приятелка... И не е като да е малък, а си е на 25..
pure_girl
12-06-2013, 15:58
Не съм се надупила, а ходя и една френдка ме щракнала така.Снимката ми хареса.
Това лилавото дънки ли са?
Това лилавото дънки ли са?
Клин
Липсва му внимание на момичето, явно.
Иначе не мисля, че са психопати тия дето бройкат. На мен ми е по-интересно, толкова бройкане и секс за спорта притъпява ли им чувството, когато са сериозно обвързани. Интересно ми е усещат ли цялата онази тръпка от секса, когато се прави с чувство или пак всичко им е механично ?
За жалост този въпрос съм го задавала само на един такъв типаж и не можа да ми отговори, защото никога не е имал сериозна приятелка... И не е като да е малък, а си е на 25..
Това за вниманието към мен ли беше насочено?
pure_girl
12-06-2013, 16:00
Клин
Много е лъскав и... прилепнал.
djipsito
12-06-2013, 16:04
Това за вниманието към мен ли беше насочено?
Да, към теб.
Нищо лично.
Да, към теб.
Нищо лично.
Не ми липсва, просто както казах малко по-горе ми хареса снимката как се е получила.
pure_girl
12-06-2013, 16:07
А отгоре белите гащи ли ти се подават или така ми се струва?
А отгоре белите гащи ли ти се подават или така ми се струва?
Малко да.
pure_girl
12-06-2013, 16:11
Малко да.
:D :D :D :D
pure_girl
12-06-2013, 16:12
Много си забавна, Ивенце.
DarkTemplar
12-06-2013, 16:26
Една умна и една забавна, интересна компания се е събралa тук.
pure_girl
12-06-2013, 16:28
Коя коя е?
anonymous708973
12-06-2013, 16:30
Да, и веднага го обърнахме на фаталната жена... не, глупости, чакай, че обиждам фаталните мацки.
Обърнахме го на див феминизъм.
Категорично не мисля, че бройкаджиите са психопати. Първо, че чертите, които си посочила, сигурно представят 0.2% от възможните черти на психопатите и техните проявления. Второ, далеч не е необходимо бройкаджията да те манипулира въпреки множеството явно негативни конотации на думата. Трето... стига бълва огън и жупел заради собствената си наивност.
pure_girl
12-06-2013, 16:32
Да, и веднага го обърнахме на фаталната жена... не, глупости, чакай, че обиждам фаталните мацки.
Обърнахме го на див феминизъм.
Кой го е обърнал?
Fisherman
12-06-2013, 16:33
замириса на прасе
anonymous708973
12-06-2013, 16:34
Кой го е обърнал?
Е, а познай.
Много си забавна, Ивенце.
Първо казавам се ИвИлина
И второ имам някакво странно усещане, че си момче, което троли с женски ник
:D
pure_girl
12-06-2013, 16:35
Категорично не мисля, че бройкаджиите са психопати. Първо, че чертите, които си посочила, сигурно представят 0.2% от възможните черти на психопатите и техните проявления. Второ, далеч не е необходимо бройкаджията да те манипулира въпреки множеството явно негативни конотации на думата. Трето... стига бълва огън и жупел заради собствената си наивност.
Не мислиш, защото си глупава.
pure_girl
12-06-2013, 16:35
Първо казавам се ИвИлина
И второ имам някакво странно усещане, че си момче, което троли с женски ник
:D
Това момче не си пада по лилави задници, ако се надяваш да ти пусне.
То ти се надяваш да се отървеш от чекиите...
Пантерката те разкри само с една единствена думичка :)
anonymous708973
12-06-2013, 16:44
Не мислиш, защото си глупава.
Ба, нека съм глупава. Нали не съм поредната бройка на някъв тъпанар? ;)
Но добре, ето, минал те е психопат. По-добре ли се чувстваш? Повече ли оправдаваш наивността си?
Пикла смешна. И аз ти давах мил съвет. После що съм била хейтила, викат... еми, като на доброто отвръщате така, ще ви го сипвам с черпака направо.
pure_girl
12-06-2013, 16:48
Ба, нека съм глупава. Нали не съм поредната бройка на някъв тъпанар? ;)
Но добре, ето, минал те е психопат. По-добре ли се чувстваш? Повече ли оправдаваш наивността си?
Пикла смешна. И аз ти давах мил съвет. После що съм била хейтила, викат... еми, като на доброто отвръщате така, ще ви го сипвам с черпака направо.
Ама хич не е добро, представям си каква си като си покажеш лошата страна. Искам да кажа, че е глупаво да се мислиш за всезнайка, защото като такава се държиш, опитай се да си малко по-деликатна и мека.
Бич.
pure_girl
12-06-2013, 16:50
То ти се надяваш да се отървеш от чекиите...
Пантерката те разкри само с една единствена думичка :)
А теб много момци вече са те разкрили по друг начин.
anonymous708973
12-06-2013, 16:56
Ама хич не е добро, представям си каква си като си покажеш лошата страна. Искам да кажа, че е глупаво да се мислиш за всезнайка, защото като такава се държиш, опитай се да си малко по-деликатна и мека.
Бич.
Обичайно момичетата се учим да се пазим от подобни инвидиди доста по-рано. Някои благодарение на горчив урок като при теб, други инстинктивно. При теб нещата просто се развиват по-бавно.
Да, гадно е, ама ще ти мине. Просто момичетата като цяло доста повече се привързваме към някого, с когото уж правим само секс. Не прави грешката да спиш пак с него, не се поддавай. Гледай себе си и собственото си... благоденствие, ако мога да се изразя така.
И да, позволила си му, но... както казах, на теб ти е трябвало урок, за да знаеш от какво да се пазиш. Страшно няма. Ще знаеш занапред.
Ето го поста от темата ти. Опитах се да помогна, ти тук нападаш.
Аз съм всезнайка? Един мухльо те е минал, кой започна да раздава навсякъде определения за мъжете и да се мисли за вещ по темата?
Че даже бях достатъчно добра да обясня защо не мисля, че имат общо. На което ми отговори с "Не мислиш, щото си глупава."
Ти нали си много умна? Що си нае*ана и зае*ана тогава, ще ме прощаваш за израза?
pure_girl
12-06-2013, 17:03
Ето го поста от темата ти. Опитах се да помогна, ти тук нападаш.
Аз съм всезнайка? Един мухльо те е минал, кой започна да раздава навсякъде определения за мъжете и да се мисли за вещ по темата?
Че даже бях достатъчно добра да обясня защо не мисля, че имат общо. На което ми отговори с "Не мислиш, щото си глупава."
Ти нали си много умна? Що си нае*ана и зае*ана тогава, ще ме прощаваш за израза?
Всеки има право на мнение. Не мен вече всичко ми е минало и не държа никакъв яд в себе си, просто ми се строи интересно да подискутираме тази тема, защото се замислих и наистина си мисля, че може да има нещо болно в поведението на такива хора. А мъжете не генерализирам, споко.
Можеш да не си толкова груба. Не си правила грешки в началото на любовния си живот/?
хахах, тая тема печели приз за най-бързо осрана ахахха
pure_girl
12-06-2013, 17:16
Има кой да ака. С лилаво дупе е. :Д :Д :Д
anonymous708973
12-06-2013, 19:57
Можеш да не си толкова груба.
А, можело значи.
:)
baby_baby
12-06-2013, 21:00
Авторке явно само на бройкаджий си попадала
Авторке явно само на бройкаджий си попадала
Авторката всъщност не е момиче, а момче.
Има кой да ака. С лилаво дупе е. :Д :Д :Д
Всеки ака
psychopath
12-07-2013, 02:35
Но добре, ето, минал те е психопат. По-добре ли се чувстваш?
Епа...не й беше лошо да ти кажа. :lol:
Всеки ака
А ти акаш като те ебът в гъза хахаха
А по темата защо да са психо хората, просто са находчиви.Пък и нали знаеш който подбира - той мастурбира :D
leadyflame
12-07-2013, 16:20
Нищо чудно след полов акт, някоя от жертвите да бива убивана и захвърляна обвита в чувал, така че чувствай се късметлийка.
vampire_girl_
12-07-2013, 22:58
Някои от характерните за психопата черти като нарцисизъм, умение добре да манипулираш другите за своя собствена облага, повърхностни емоции са типични за така наречените играчи, бройкаджии? Мислите ли, че са психопати?
Според мен да си бройкаджия /без значение от пола/ е продиктувано от доста по-далечни от "повърхностните емоции" неща.Някой стават такива след психологическа травма,под въздействие на подсъзнателни страхове и т.н. Други,просто не могат да бъдат нещо повече от това.
И в двата случая ставаш бройка само,ако сама се превърнеш в такава.
NeutralMilkHotel
12-08-2013, 00:36
И к'ва облага печели този психопат като ти го набута, вместо да речем да се занимава с политика или някой на неговото ниво?