Влез

View Full Version : Мигли

iliana0440
12-06-2013, 12:55
Здравейте :) Дочух,че някой си отрязал миглата,но не до дъното,така да кажа,ами само половината дължина и взех,че и аз пробвах.Стана ужасно!!!Ако може някой да ми каже спешно,дали ще ми порастат или ще останат къси завинаги?Да ги мажа ли с нещо? Моля,помогнете!Чувствам се ужасно,че направих такава простотия! :(
П.С.-Колко дълго може да продължи растежа на миглите?Въобще могат ли да растат ?
Helpp :

LipSy
12-06-2013, 13:35
Една приятелка ми беше разказвала, че майка и била направила такава глупост като малка с надеждата миглите и да порастнат по-дълги, но за съжаление те не порастнали въобще. Ако искаш пробвай с бадемово масло, но аз лично не знам дали ще има голям ефект. Успех!

sofityoy
12-06-2013, 14:02
Докато отриеш ефикасен начин да ти порастнат бързо можеш да си купиш няколко чивта изкуствени мигли,от възможно най-естествените. ;) За да не изглеждаш „зле“.

sunshine :**
12-06-2013, 15:26
Това е възможно най-глупавата постъпка, за която съм чувала.Както и да е не съм тук, за да те упреквам, съгласна съм с горното мнение трябват ти изкуствени мигли за известно време.Дори да си намериш нещо подходящо и ефикасно за по-бърз растеж, това ще отнеме време.

Party Animal
12-06-2013, 17:46
Затоплен зехтин(ако влезе в очите става лошо) или някакъв серум за мигли(има в Лили примерно).Може и да питаш в аптеката :)

baby_baby
12-07-2013, 13:13
Кви са тия глупости дето правите

teenobsessions
12-07-2013, 17:21
Всеки е правил глупости. Ще пораснат, мажи ги с разни масла и отиди на козметик да ти сложат мигли косъм по косъм. скъпо е, но ще прикрие проблема докато твоите израснат.

Hayashi
12-07-2013, 18:04
Абе вие нормални ли сте. Естествено, че миглите ще пораснат. Това са косми, които се сменят като всички останали. Мажи ги с някакво масло, за да пораснат по-бързо, но ефект ще видиш най-рано след 3 седмици.

lDoLLl
12-07-2013, 18:50
За съжаление и аз съм чувала, че рязането на мигли не помага особено за растежа им, даже никак..иначе може да пробваш с рициново масло, продава се в аптеките.

AliceSw
12-07-2013, 21:11
растат, растат, ама мноооого бавно

аз моите съм ги изгаряла без да искам, еднакви са си сега

SunT
12-08-2013, 08:34
Хахах, спомням си, че аз едно лято от скука го направих тоя номер.. :D Не бяха целите, само най-крайните няколко, но както и да е, ще ти порастнат. Просто.. не веднага :D