View Full Version : Какво сънувахте днес?
Niakoitam
12-06-2013, 13:54
Хайде. Така и така са ме подбрали напоследък да хвана евентуално да се "доизложа".
Та темата е ясна и ми е интересна,въпреки,че не е баш като за раздел любов,но какво пък вече има и други теми в този раздел, които по-хубави или пък не, не са баш в тази тематика. :)
AnarchyBoy
12-06-2013, 14:17
:lol:
хах
сноощи сънувах, че закъснявам
после се събудих и заспах пак и пак сънувах, че закъснявам
беше ужасТно :X
shmatarok
12-06-2013, 14:31
Бях в някакво учебно заведение и учех някакви странни предмети. Имах нещо като астрономия и часовете ни включваха практика с ракета "сред звездите". 8-) Беше яко, особено след като онуй сладурче от курса ми беше в същата "ракета" :lol:
Откачена работа, ама такива работи сънувам аз :D
girlwithblueeyes
12-06-2013, 14:37
Бях в една тъмна стая и ми бяха завързани очите и някви хора ми крещяха
Друго не помня понеже се събудих с рев.
Бях с едно момче, което не сме приятели и играхме карти и по едно време се появиха 2 оръжия на масата и един войник вика "който ги разглоби по-бързо ще живее" и ние почнахме и помня няк'ъв изстрел се чу, но май не умрях нито аз, нито той :D
djipsito
12-06-2013, 15:35
Странно, знам, че снощи сънувах, ама в момента съм пълен блокаж и не помня какво. А си спомням, че онзи ден сънувах, че правя секс..
HollyGolightly
12-06-2013, 19:02
Сънувах как си говоря с една приятелка и тя започна да пее, и след няколко секунди разбрах, че не тя пее, а телефона ми звъни и трябва да ставам :(
fUcKsMiLe
12-06-2013, 19:09
Не помня какво сънувах сутринта, обаче следобяд като никога си легнах.
Сигурно защото гледах Animal Planet и съм заспала на него, сънувах някакви животни,
които се мъчеха да ме убият. :D
baby_baby
12-06-2013, 19:27
Че некви вампири искат да ме ухапят :lol:
never_lose_hope
12-06-2013, 20:22
Сънувах,че имам бебе ;д и още по-странното е че това го сънувам за 3ти път и всякаш всеки сън е продължение на предния :Д
djipsito
12-06-2013, 23:04
Сънувах,че имам бебе ;д и още по-странното е че това го сънувам за 3ти път и всякаш всеки сън е продължение на предния :Д
Честито! :д
Повечето сънища се забравят 10 минути след като сме се събудили,остават бегли спомени ... :D
Пусни тема, има голяма вероятност да си бременна.
psychopath
12-07-2013, 04:36
Не помня, но знам какво ще сънувам довечера. :D