OverDrive
12-06-2013, 20:23
Здравейте, дойде и моят ред да бъда оплют, но имам нужда от съвет. Историята е дълга. Цялата история започна преди около година и половина - две. Бяхме ученици още - тя една година по-голяма. Нямахме контакт, един съученик спомена, че тя ме гледала. Заговорихме се, после facebook, видяхме се няколко пъти, аз започнах да се влюбвам в нея. Не съм сигурен дали е любов, но със сигурност е най-близкото чувство до любовта, което съм изпитвал. Та виждахме се няколко пъти, аз бях страхлив, с проблемно самочувствие, тя спря да ми пише, аз се промених тотално (отслабнах, нови прически, нови дрехи, ново мислене, дискотеки, станах курвар, самочувствието ми се покачи), спряхме контакт за около 4-5-6 месеца, в които месеци, рядко сме си писали, а дори да сме е било няколко реда. Наскоро обаче започнахме да поддържаме контакт отново. От сегашната ми гледна точка, правя нещата по различен начин. Аз инициирам разговора, но оставям тя да прецени какво, колко и дали изобщо ще говорим. Не искам да излизаме, оставям я тя да си поиска. В общи линии й показвам, че бих излязъл с нея, но се опитвам да я накарам да си признае, че и тя иска, ако иска. Същината на въпроса ми е, дали това отношение е нормално и какво тя иска да ми подскаже с него. Досега тя е била и все още е единственото момиче, което успява да задържи този повече от приятелски интерес в мен за повече от няколко седмици.