LeightonM
12-07-2013, 10:23
Здравейте първо. :) Смятах да не пиша отново,но се нуждая от съвет.Не става въпрос само за кожата на лицето ми,а навсякъде.От както влязох във пубертета ми кожата ми стана многоо чувствителна.Тази по лицето ми не толкова,но по тялото :Х.Постоянно ми се появяват някакви пъпчици по гърба ,краката .Всяка малка раничка се превръща в белег,целите ми крака са пълни с белези вече не знам какво да правя. :( Още по-лошо е с обезкосмяването.Правя се навсякъде с епилатор,само триъгълника на някой места с самобръсначка.Е,няма такива гадости.Едно,че съм пълна навсякъде с подкожни косми,друго че ми остават червени пъпчици след това (и не ,не както на нормалните хора да е махнат след няколко часа,изобщо не се махат просто леко изветляват).Някой хвъщат дори гной.Най- гадно ми е за интимната зона защото лятото особено ми е толкова некомфортно да отида на плаж,постоянно се претеснявам да не се види нещо и се оглеждам.Забравих да спомена,че там кожата ми също седи като протрита (състарена)изключително суха е и потъмнена,поредния и проблем.Като гледам моите приятелки колко отпуснато се чувстват и ,че на тяхната кожа им няма нищо ми тава доста тъпо.Не знам какво да правя.Още съм на 16,а имам доста трайни неща оставени по тялото ми.По лицето ми също имам много белези,пори и всякакви други гадории.Искам да се чувсвам добре и свободно,но просто с тези пъпки и зачервявания на всякъде не знам какво да правя.Много ме е срам,моля ви помогнете ми с някакво решение защото наистина съм отчаяна.Пробвала съм абсолютно всички методи за обезкосмяване,но от всичко става така.За белезите може ли да ми препоръчате някакво ефикасно мазило? Насистина искам да настъпи деня в който да се чувствам максимално комфортно в кожата си. :(