Влез

View Full Version : Ъъъ..много дълга история...с неочакван край...и продължение?!

FuckinAwesome
12-07-2013, 13:23
Здравейте . .
няколко пъти се обръщам към хората тук, защото наистина някои от съветите Ви ми помогнаха.
Сега идва един проблем ....ето и какво е всичко:
С моята приятелка имахме годишнина преди 2 седмици, а преди седмица и половина се разделихме..
Знам, че ме обича .. искала само да сме приятели .. но знам, че щом ме обича рано или късно ще се подаде на изкушението ... въпроса е, че искам да направя нещо да я накарам пак да си върне старите чувства, причините, поради които тя пожела да се разделим са, че съм бил по нейните думи безотговорен, защото живеем в малък град, а работа не мога да си намеря....заради нея не отидох да уча..и сега и показвам, че наистина съм сериозен ...
Въпроса е някой ако може да ми помогне, в смисъл да ми помогнете с това какво да правя ... обещах и, че няма да я докосвам, прегръщам, целувам и т.н. .... обаче иска да и пиша любовни смс-и?! Какво значи това?!
Какво да направя, че тя да е с мен .. попринцип преди нея съм имал само една връзка - 4 години и бях наистина наранен .. не съм "боклук", не искам друго момиче и наистина я обичам адски много .. но не знам какво да направя, че да я върна при мен .. не искам никой да я докосва и т.н. и съм готов да пребия който и да е...имам тази възможност, защото съм тренирал кик бокс 5 години, 2 метра съм и след всичко, което ми правеха да се разделя с нея, след многото боеве, които ми организираха .. просто няма начин да я зарежа..не съм и казал, че ще спукам всеки от бой, но наистина ще го направя, ако се наложи ... истина е.. знам, че е тъпо, но като си представя, че друг ще я докосва .. и откачам...какво да направя, че тя да се върне при мен ... на 19 години сме и 2мата.....тя не е първото ми момиче, но искам наистина да е и последното, защото с нея знам, че мога да имам бъдеще.....

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ .. КАКВО ДА НАПРАВЯ И КАК ...

Bank$
12-07-2013, 14:47
Яки комплекси имаш с тоя кик бокс ако те прегазя с кола ходи ми се прави после на бияч.
Иначе по темата щом не те обичам вече я зарежи и не се занимавай с нея друг начин няма освен с магия за любов хаххахахах

anonymous895156
12-07-2013, 15:57
как може да не си заминал да учиш заради някакво момиче е това, което питам?

heartshapedbox
12-07-2013, 15:58
как може да не си заминал да учиш заради някакво момиче е това, което питам?
Любов.

Bank$
12-07-2013, 16:01
Тъпотия по-скоро.

DarkTemplar
12-07-2013, 16:05
друг начин няма освен с магия за любов
Маг Илиян ще помогне, свържи се с него. Даже ще те запознае с вълшебната катерица Беатрис!

Bank$
12-07-2013, 16:06
Маг Илиян ще помогне, свържи се с него. Даже ще те запознае с вълшебната катерица Беатрис!

хахахаххаха

Баща Ти
12-07-2013, 16:11
Човек, ти нямаш опит, просто на момичето й е писнало монотонното прекарване на времето с теб. Отивай да учиш, че да не бачкаш цял живот на строеж и гледай следващите ти връзки да не са от по 2+ години.

BlackEyedPeas
12-07-2013, 16:16
Не се прави на големия бияч, че накрая ти ще си набития. Явно момичето те поставя на някакъв тест.

baby_baby
12-07-2013, 19:59
Тва ще е най-тъпото да се биеш с другия като ти е казала че иска да сте само приятели значи е така

djipsito
12-07-2013, 23:11
Побоищата си ги избий от главата, първо.
Другото което е, като не можеш да си намериш работа, давай уроци по това, в което си добър (кикбокс или квото спомена). Можеш да споделиш с нея идеята. Да я питаш кво мисли. Така ще види, че все пак не си чак толкова безотговорен. А ако безотговорността ти се дължи на друго... там вече си прави анализите сам.

Нямате ли въображение бе, хора ?

HollyGolightly
12-08-2013, 03:26
Сбий се с някого и само ще затвърдиш мнението и за това че си безотговорен. Най-добре се върни към ученето, да си зарежеш бъдещето по този начин, когато си едва на 19 и дори връзката ти с това момиче не е сигурна, че ще продължи, е глупаво. Ако тя се интересуваше от теб, толкова колкото и ти от нея, нямаше да се налага да спираш, а щеше да те насърчава да се развиваш. А това с любовните СМСи е немислимо, очевидно тя не знае какво иска, хем да не гледаш на нея като на интимна приятелка, когато сте заедно, а същевременно да и се обясняваш в любов.
Кажи и ясно какво искаш, ако не искаш да сте просто приятели, а тя не си променя мнението, остави я да види какво е наистина да бъде без теб. Ако те обича, ще се върне, ако не, нищо не можеш да направиш. Времето лекува