View Full Version : Първи път !
Simi_977
12-08-2013, 00:26
Здравейте аз съм на 16 и много се притеснявам от ''първия ми път'' . Моля да ми споделите при вас как е било, защотото много се притеснявам.Момчето с което искам да го направя не девствено.. и не знам дали е на ясно, че аз съм :) Ние не сме гаджета а нещо като приятели с екстри :Д страх ме е как ще потръгнат нещатата и изобщо как ще мине всичко ;д и как аджеба ще се съблека като съм много срамежлива . ;Д
HollyGolightly
12-08-2013, 03:01
Какви приятели с екстра сте, при положение, че екстрата още дори не се е случила? И как ще си легнеш с човек, който дори не е наясно с факта, че си девствена? На 16 си, за къде си се разбързала да спиш с някого, с когото дори не ходиш?
fUcKsMiLe
12-08-2013, 11:00
Има търсачка. Тая тема е дъвкана много пъти.
*Само да вметна, че ако смяташ да си легнеш с някой рандъм човек ще ти е кофти после. Доста хора познавам и съм виждала и доста теми тук, как (предимно момичета) съжаляват много.
**Ясно е, че не си готова, затова не прави глупости, а си намери нещо повече от приятели с *екстри*(нещо, което очевАдно не ти е ясно какво е, ама айде..), защото няма да ти е толкова хубаво. Още повече, че явно не знае, че си девствена, това усложнява нещата, защото може да те боли и да има кръв. Ако наистина смяташ да го правиш с тоя човек, поне му кажи това, де'ба.
baby_baby
12-08-2013, 14:02
По-добре не го прави точно с него и точно сега ще си намериш някой който няма да е с теб само като "приятел с привилегии" и ще ти е много по-добре
NeutralMilkHotel
12-08-2013, 14:46
За къде бързаш? Намери някви момчета, ходи с тях,играй си с тях, дразни ги, казвай им как си девствена и не си готова, па накрая пусни на най-готиният. Загорелите приятели ги използвай по друг начин.
DarkTemplar
12-08-2013, 14:48
Какви приятели с екстра сте, при положение, че екстрата още дори не се е случила?
Уместен въпрос.
NeutralMilkHotel
12-08-2013, 14:59
^Тя може от две години да му върти свирки и да го чука с дилдо отзад, и к'во ли още не, но той да не е прониквал във вагината й с пениса си. Или т'ва не са екстри?
DarkTemplar
12-08-2013, 16:55
Екстри са, ама се съмнявам пича да е получил нещо повече от ръчна досега.
~LadyCrawley~
12-08-2013, 17:17
Повикайте си и още няколко приятеля, да се получи по-голяма екстра.
*Само да вметна, че ако смяташ да си легнеш с някой рандъм човек ще ти е кофти после. Доста хора познавам и съм виждала и доста теми тук, как (предимно момичета) съжаляват много.
Чак пък. Не че съм си легнала с някой случаен и непознат, ама не ми беше гадже, примерно. Не съжалявам или нещо такова. Всичко си зависи от човека и нагласата му. Като цяло на първия път се обръща излишно много внимание.
Иначе аз въобще не се притеснявах, няма от какво, исках го и го направих, това е. Ама щом се вайкаш толкова, ясна е работата. :Д