PDA

View Full Version : Притеснение

LucyIncrediblle
12-08-2013, 07:07
Здравейте !
Притеснена съм дали ще ми дойде .. Когато с приятеля ми правихме секс съвсем за малко го вкара без презерватив и след това сложихме и така свърши , но се притеснявам дали ще ми дойде .. към края или средата на миналия месец (не помня вече , кога беше точно ) го направихме без , но не е свършил в мен .. Много се притеснявам . Сега ме болят гърдите и започнаха да ми излизат пъпки .. Как мислите дали ще ми дойде ?

pipoto
12-08-2013, 10:45
Пъпки?! Петзнаци са на път!

baby_baby
12-08-2013, 14:13
Ще ти дойде

LucyIncrediblle
12-08-2013, 14:34
Благодаря за мнението . Очаквам го .. стискам палци ;д

Котка.
12-08-2013, 15:55
Аз не виждам причина да си бременна.

LucyIncrediblle
12-08-2013, 16:09
ами притеснявам се да не би да съм била в овулация и затова

NeutralMilkHotel
12-08-2013, 16:40
ами притеснявам се да не би да съм била в овулация и затова

Ако си бременна така е било писано. Напомня ми за непорочното зачатие, така че...

LucyIncrediblle
12-09-2013, 04:01
ха ха

LucyIncrediblle
12-11-2013, 11:09
направих тест и излезе отрицателен . Би трябвало да е точен нали ? минали са повече от 2 седмици ..

AnarchyBoy
12-11-2013, 11:17
*clap* Да ти отворя компот ли искаш?

LucyIncrediblle
12-11-2013, 11:43
Попитах за мнение по темата . Ненужни отговори не ми трябват . Не знам кога ще престанете с това злобно държание . Българският народ такъв ще си остане .. злобен , неграмотен ... Вземете се спрете , че някой ден ще искате мнение от някой , а той ще ви отговори по същия начин , злобно с ирония и ще видим как ще се почувствате . Какъв човек си не знам и не ми и трябва ;) Ако обичаш напусни :)

Lewskarche
12-12-2013, 07:19
Абе ти като си почнала да се ебеш , малко сексуална култура и информация потърсила ли си ? Или не , давай ръгай чушки в боба и кеф да ми е , другото после ще го мислим. ПО-тъп въпрос плс. Като няма свършване в теб , защо изобщо се тормозиш , че може да си бременна и чак тестове си правиш .... OMG

DisappointedDreamer
12-12-2013, 07:27
Почти всяко момиче под 20 (че и отгоре) би се намерило в ситуацията на авторката. Повечето се притесняват, дори и да са използвали презерватив/друг противозачатъчен метод.

Адмирации към авторката, че запази добрия си тон в темата.

Авторке, не си бременна, но следващия път използвайте задължително презерватив, че да ти е мирна главата. На форумът му е писнало от такива теми и за това повечето тъй остро реагират.

Amore-Mio*
12-12-2013, 10:45
Вземете прочетете нещо за секса и забременяването, преди да тръгнете да го правите, за Бога!

Няма как да си бременна.
Просто това са симптоми за наближаващ цикъл.

Котка.
12-12-2013, 11:19
Вземете прочетете нещо за секса и забременяването, преди да тръгнете да го правите, за Бога!

Няма как да си бременна.
Просто това са симптоми за наближаващ цикъл.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

LucyIncrediblle
12-12-2013, 11:28
Почти всяко момиче под 20 (че и отгоре) би се намерило в ситуацията на авторката. Повечето се притесняват, дори и да са използвали презерватив/друг противозачатъчен метод.

Адмирации към авторката, че запази добрия си тон в темата.

Авторке, не си бременна, но следващия път използвайте задължително презерватив, че да ти е мирна главата. На форумът му е писнало от такива теми и за това повечето тъй остро реагират.

Благодаря за адмирациите . По принцип винаги го карам да слага , но само 1 път го направихме без , а както казваш ти всички момичета под 20 год.се притесняват :) Благодаря за мнението

DisappointedDreamer
12-12-2013, 20:39
Веднъж, ама една приятелка така от веднъж и в момента дундурка бебе. Друг пък съученик вече 3 години прави секс без предпазни средства с приятелката си, и не са имали изцепки. Всичко е на късмет. Та, избягвайте с експериментите, за да ти е мирна главата :)

djipsito
12-12-2013, 20:48
И в секса се мисли...