View Full Version : харесва ли ме или си играе с мен ?
whats that
12-08-2013, 07:35
Здравейте!От след множеството погледи между мен и едно момиче започна да ме привлича все повече това момиче.Немина много време и започнах да я харесвам доста и доста повече от нормалното.Преди няколко дена я поздравих съвсем случайно и тя веднага ме поздрави, след което поговорихме съвсем малко.На другия ден не спря да ме гледа на много пъти и пак поговорихме съвсем малко, но в края на дена като ме видеше ми се усмихваше.Престраших се да й пиша във фейсбук, но тя просто ми прочете съобщението и не ми отговори изобщо.Според вас това какво би означавало?Да допълня, че знам, че момичето е свястно, точно и разбрано, дали да наистина има някакви симпатии към мене или просто си играе с мен?Мисля да направя поне още 1 подобен опит и ако отново ме игнорира ще трябва да се откажа от нея ... колкото и да не искам
Означава, че си вкарваш глупости в главата. Говори с нея на живо, не във фейсбук.
http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/10/Black-Man-Stark-Trek-Facepalm-Gif.gif
Тактикал галактикал фейспалм имеийдж хиър.
whats that
12-08-2013, 08:53
На живо ми е 100 пъти по-лесно, но просто все така се случва, че можем да говорим за някакви секунди и мисля изобщо да не повдигам въпроса защо не ми е писала и да се правя на приятно разсеян
BlackEyedPeas
12-08-2013, 09:28
Ох божеее, може просто да е имала работа и само да е успяла да го види, но не и да отговори. Спрете и вие с тези филми.
Tsukuda_Hiroshi
12-08-2013, 13:42
На живо ми е 100 пъти по-лесно, но просто все така се случва, че можем да говорим за някакви секунди и мисля изобщо да не повдигам въпроса защо не ми е писала и да се правя на приятно разсеян
Като се виждате за някакви секунди само, за каква връзка мечтаеш изобщо?
HollyGolightly
12-08-2013, 15:14
Стига вече с това гледане, това че някой те гледа от време на време и ти се усмихва не означава, че те харесва. Говори с нея, когато я видиш, ако не знае, че това си ти във фейсбук, нормално е да те игнорира и да не ти отговаря.
baby_baby
12-08-2013, 16:21
Може просто да е имала работа и да няма време
whats that
12-08-2013, 20:13
И според мене си играе,
Bank$ а според теб защо би го правила?Изобщо се чудя дали да повдигам въпроса защо не ми е писала или да използвам варианта и с една усмивка да й кажа например във фейсбук не ми пишеш, тук ще ми говориш ли или нещо от този тип?
Нищо не и пиши изчакай тя да ти пише на мен ми се случи същото с къпкейк не мога да го разбера за кво го правят жените това....
allineedislovexx
12-08-2013, 22:20
Стига вече с това гледане, това че някой те гледа от време на време и ти се усмихва не означава, че те харесва. Говори с нея, когато я видиш, ако не знае, че това си ти във фейсбук, нормално е да те игнорира и да не ти отговаря.
+1