View Full Version : В крайна сметка какви сме? :/
Привет! Историята ми е следната: С въпросното момче X се запознахме покрай бившия ми. Един път бяхме на пикник с бившия ми, същото момче и още 3-4 човека. Въпросния X постоянно ме "закачаше" и аз по едно време не се стърпях и му се ядосах. По-късно той ме попита защо го мразя, а аз се държах като пълна к*чка с него, просто се завъртях и не му отговорих. Когато се прибрах осъзнах, че не искам да си мисли, че наистина го мразя или нещо подобно, исках да сме приятели, защото в интерес на истината ми се стори свестен. Изрових му скайпа и му се извиних, той на драго сърце прие извиненията ми и даже си пишехме от време на време, общи приказки като цяло. Когато се разделих с приятеля ми и момчето X беше разбрало, започна да ме разпитва какво точно е станало и даже изглеждаше загрижен, което по принцип наистина не му е присъщо. Мина малко време, през което продължавахме да си пишем, тъй като той учеше в друг град и нямаше как да се виждаме. Един ден разговора ни се завъртя в сексуална/любовна насока, ей така, от нищото. Започна да ми казва колко добре изглеждам и т.н., но не по лигавия начин, а просто в прав текст. Когато си дойде в града ме покани на събиране у един наш общ приятел. Вечерта мина супер, постоянно разменяхме нервни погледи, закачки и т.н. Когато решихме да си тръгваме той ме дръпна и ме попита дали искам да отидем някъде двамата, леко изненадана се съгласих. Отидохме в една градинка, както си говорехме той просто се завъртя към мен и ме целуна. Отвърнах му. След това продължавахме тези срещи насаме, но никой не знаеше за нас. Един път ме попита дали имам чувства към него, а аз му казах, че нямам, защото това между нас си беше чисто friends with benefits. Когато му зададох същия въпрос той ми каза, че не можел да си го позволи, защото учи в друг град и едва ли не няма как да сме заедно. Също каза, че постоянно сме заедно, а какво ли трябва да е, ако сме ЗАЕДНО (като двойка). Мина месец и той трябваше да замине за чужбина за лятната ваканция. Когато можеше винаги ми пишеше, а когато се върна се видяхме и си бяхме пак в същите отношения. Тази учебна година той остава в града, защото не си взе изпитите, заради заминаването му в чужбина. Постоянно си пишем, излизаме, ходя у тях. Няколко пъти се е случвало да се събираме с негови приятели у тях да гледаме филм. Това е единственото време в което приятелите му са наоколо и той ме целува и прегръща, докато е тъмно. След това, все едно нищо няма между нас. Постоянно си пишем, лигавим се заедно, говорим си на най-различни теми и той винаги казва, че съм готин човек, че му харесвам, а това няма да го каже просто ей така, тъй като е голям егоцентрик. Не мога да спра да мисля за него и мисля, че се влюбвам, но не съм сигурна. Сега се страхувам да го попитам какви сме, за да не разваля нещата. Вие как бихте постъпили и какво мислите като цяло за цялата история? Моля за адекватни отговори, без злоба. :)
Getyourfreakon
12-09-2013, 12:27
Ако имате общи приятели накарай някоя твоя приятелка/приятел да говори с него и да го разпита дали харесва някое момиче и ако да кое и такива работи друг вариант ее ти да го питаш нещо от рода на "как са приятелките, има ли някое момиче" и да видиш дали ще ти намекне нещо
xXxPETYAxXx
12-09-2013, 14:00
Не мисля, че е удачно да намесваш други хора в притока на информация. Според мен говори с него, пък ако се влюбваш може и да му намекнеш за това по някакъв начин. Примерно нещо от сорта на "Мисля, че прекалено много се привързвам към теб и тези ни взаимоотношения скоро няма да ми бъдат достатъчни".
NeutralMilkHotel
12-09-2013, 14:07
Не мисля, че е удачно да намесваш други хора в притока на информация. Според мен говори с него, пък ако се влюбваш може и да му намекнеш за това по някакъв начин. Примерно нещо от сорта на "Мисля, че прекалено много се привързвам към теб и тези ни взаимоотношения скоро няма да ми бъдат достатъчни".
Аз пък мисля, че мъжете се плашат от ултиматуми. Трябва да обърне нещата така, че той да поиска връзка.
Напротив не се плашат.
Казваме на момичета квото искат да чуят.
baby_baby
12-09-2013, 14:42
Харесва те но може да срамежлив
NeutralMilkHotel
12-09-2013, 14:45
Напротив не се плашат.
За мъжете говорих, ще ме прощаваш...
И аз говоря за мъжете че не се плашим от ултиматуми
Ако имате общи приятели накарай някоя твоя приятелка/приятел да говори с него и да го разпита дали харесва някое момиче и ако да кое и такива работи друг вариант ее ти да го питаш нещо от рода на "как са приятелките, има ли някое момиче" и да видиш дали ще ти намекне нещо
Добър съвет ако си в пети клас. Големите хора сядат и си говорят за нещата в прав текст без заобикалки и намесване на други лица.
Авторке, най-добре седнете и си поприказвайте кой как приема другия. Обясни му, че започваш да го харесваш и че ти е приятно с него. Попитай го какво иска от теб и прецени дали ти си готова да му го дадеш. Възможно е да иска само секс или пък връзка, може просто да си му играчка за запълване на времето, някак си не сме достатъчно добри в хвърлянето на боб.
AnarchyBoy
12-09-2013, 16:46
Добър съвет ако си в пети клас. Големите хора сядат и си говорят за нещата в прав текст без заобикалки и намесване на други лица.
Авторке, най-добре седнете и си поприказвайте кой как приема другия. Обясни му, че започваш да го харесваш и че ти е приятно с него. Попитай го какво иска от теб и прецени дали ти си готова да му го дадеш. Възможно е да иска само секс или пък връзка, може просто да си му играчка за запълване на времето, някак си не сме достатъчно добри в хвърлянето на боб.
Говори за себе си! :p
Говори за себе си! :p
:D Що, ти да не би да си станал пророчица случайно? 5 лева за гледане на ръка.
Getyourfreakon
12-09-2013, 16:50
Май не си прочела достатъчно добре "Сега се страхувам да го попитам какви сме, за да не разваля нещата."
girlwithblueeyes
12-09-2013, 16:52
Напротив не се плашат.
А по-добре е да ни се казва истината .
По темата
Просто го попитай без да го попиташ няма как да знаеш какви са му намеренията към тебе .
Май не си прочела достатъчно добре "Сега се страхувам да го попитам какви сме, за да не разваля нещата."
Всъщност прочетох достатъчно добре. Щом я е страх, просто нека не пита. Продължават си да се целуват когато никой не гледа.
А по-добре е да ни се казва истината .
По темата
Просто го попитай без да го попиташ няма как да знаеш какви са му намеренията към тебе .
Еми като ви кажем истината ни отблъсквате хахах.
NeutralMilkHotel
12-09-2013, 17:11
И аз говоря за мъжете че не се плашим от ултиматуми
Жените държат ключа към секса, а мъжете към сериозните отношения/брака.
Ако една жена си отваря краката за всеки, не я уважават. Значи, че това м/у краката й няма стойност.
Мъжете, които пък лесно се обвързват с някоя също не се за уважение. По пътя на логиката това, което предлагат няма висока стойност.
Ако си готин пич и се хващаш с различна всеки месец, имаш готин социален живот и получаваш положителни емоции, защо ще се откажеш от всичко това заради една от всичките жени?
Ми, не, ще чакаш тя да ти докаже, че е жената за теб - лоялна, търпелива, спокойна, добра в леглото и подходяща майка за децата ти. Тогава сам ще пожелае връзка, сам ще предложи брак.
Не е роля на жената да поставя ултиматом "връзка или съм аут". Ако не си доказала, че си нещо повече от другите защо да се заробва с теб, вместо да чука свежо пуси всеки път, когато поиска?
Само мухльовците и некачествените мъже са готови да продадат свободата си (която не значт как да използват) за путка.
И само един мухльо би отвърнал на "Ако не се обвържем във фейсбук няма да ми пипаш гъза никога повече" с "ОК, мило, вече сме във връзка". Било то и за да й каже, каквото иска да чуе.
AnarchyBoy
12-09-2013, 17:13
:D Що, ти да не би да си станал пророчица случайно? 5 лева за гледане на ръка.
Съмняваш ли се? :D
Ако една жена си отваря краката за всеки, не я уважават. Значи, че това м/у краката й няма стойност.
Мъжете, които пък лесно се обвързват с някоя също не се за уважение. По пътя на логиката това, което предлагат няма висока стойност.
Ако си готин пич и се хващаш с различна всеки месец, имаш готин социален живот и получаваш положителни емоции, защо ще се откажеш от всичко това заради една от всичките жени?
Ми, не, ще чакаш тя да ти докаже, че е жената за теб - лоялна, търпелива, спокойна, добра в леглото и подходяща майка за децата ти. Тогава сам ще пожелае връзка, сам ще предложи брак.
Не е роля на жената да поставя ултиматом "връзка или съм аут". Ако не си доказала, че си нещо повече от другите защо да се заробва с теб, вместо да чука свежо пуси всеки път, когато поиска?
Само мухльовците и некачествените мъже са готови да продадат свободата си (която не значт как да използват) за путка.
И само един мухльо би отвърнал на "Ако не се обвържем във фейсбук няма да ми пипаш гъза никога повече" с "ОК, мило, вече сме във връзка". Било то и за да й каже, каквото иска да чуе.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 10000000000000000000000000000000000
Човече, благодаря ти много! Наистина :)