Влез

View Full Version : В крайна сметка какви сме? :/

Rawwrr
12-09-2013, 12:16
Привет! Историята ми е следната: С въпросното момче X се запознахме покрай бившия ми. Един път бяхме на пикник с бившия ми, същото момче и още 3-4 човека. Въпросния X постоянно ме "закачаше" и аз по едно време не се стърпях и му се ядосах. По-късно той ме попита защо го мразя, а аз се държах като пълна к*чка с него, просто се завъртях и не му отговорих. Когато се прибрах осъзнах, че не искам да си мисли, че наистина го мразя или нещо подобно, исках да сме приятели, защото в интерес на истината ми се стори свестен. Изрових му скайпа и му се извиних, той на драго сърце прие извиненията ми и даже си пишехме от време на време, общи приказки като цяло. Когато се разделих с приятеля ми и момчето X беше разбрало, започна да ме разпитва какво точно е станало и даже изглеждаше загрижен, което по принцип наистина не му е присъщо. Мина малко време, през което продължавахме да си пишем, тъй като той учеше в друг град и нямаше как да се виждаме. Един ден разговора ни се завъртя в сексуална/любовна насока, ей така, от нищото. Започна да ми казва колко добре изглеждам и т.н., но не по лигавия начин, а просто в прав текст. Когато си дойде в града ме покани на събиране у един наш общ приятел. Вечерта мина супер, постоянно разменяхме нервни погледи, закачки и т.н. Когато решихме да си тръгваме той ме дръпна и ме попита дали искам да отидем някъде двамата, леко изненадана се съгласих. Отидохме в една градинка, както си говорехме той просто се завъртя към мен и ме целуна. Отвърнах му. След това продължавахме тези срещи насаме, но никой не знаеше за нас. Един път ме попита дали имам чувства към него, а аз му казах, че нямам, защото това между нас си беше чисто friends with benefits. Когато му зададох същия въпрос той ми каза, че не можел да си го позволи, защото учи в друг град и едва ли не няма как да сме заедно. Също каза, че постоянно сме заедно, а какво ли трябва да е, ако сме ЗАЕДНО (като двойка). Мина месец и той трябваше да замине за чужбина за лятната ваканция. Когато можеше винаги ми пишеше, а когато се върна се видяхме и си бяхме пак в същите отношения. Тази учебна година той остава в града, защото не си взе изпитите, заради заминаването му в чужбина. Постоянно си пишем, излизаме, ходя у тях. Няколко пъти се е случвало да се събираме с негови приятели у тях да гледаме филм. Това е единственото време в което приятелите му са наоколо и той ме целува и прегръща, докато е тъмно. След това, все едно нищо няма между нас. Постоянно си пишем, лигавим се заедно, говорим си на най-различни теми и той винаги казва, че съм готин човек, че му харесвам, а това няма да го каже просто ей така, тъй като е голям егоцентрик. Не мога да спра да мисля за него и мисля, че се влюбвам, но не съм сигурна. Сега се страхувам да го попитам какви сме, за да не разваля нещата. Вие как бихте постъпили и какво мислите като цяло за цялата история? Моля за адекватни отговори, без злоба. :)

Getyourfreakon
12-09-2013, 12:27
Ако имате общи приятели накарай някоя твоя приятелка/приятел да говори с него и да го разпита дали харесва някое момиче и ако да кое и такива работи друг вариант ее ти да го питаш нещо от рода на "как са приятелките, има ли някое момиче" и да видиш дали ще ти намекне нещо

xXxPETYAxXx
12-09-2013, 14:00
Не мисля, че е удачно да намесваш други хора в притока на информация. Според мен говори с него, пък ако се влюбваш може и да му намекнеш за това по някакъв начин. Примерно нещо от сорта на "Мисля, че прекалено много се привързвам към теб и тези ни взаимоотношения скоро няма да ми бъдат достатъчни".

NeutralMilkHotel
12-09-2013, 14:07
Не мисля, че е удачно да намесваш други хора в притока на информация. Според мен говори с него, пък ако се влюбваш може и да му намекнеш за това по някакъв начин. Примерно нещо от сорта на "Мисля, че прекалено много се привързвам към теб и тези ни взаимоотношения скоро няма да ми бъдат достатъчни".

Аз пък мисля, че мъжете се плашат от ултиматуми. Трябва да обърне нещата така, че той да поиска връзка.

Bank$
12-09-2013, 14:13
Напротив не се плашат.
Казваме на момичета квото искат да чуят.

baby_baby
12-09-2013, 14:42
Харесва те но може да срамежлив

NeutralMilkHotel
12-09-2013, 14:45
Напротив не се плашат.

За мъжете говорих, ще ме прощаваш...

Bank$
12-09-2013, 15:08
И аз говоря за мъжете че не се плашим от ултиматуми

tori
12-09-2013, 16:42
Ако имате общи приятели накарай някоя твоя приятелка/приятел да говори с него и да го разпита дали харесва някое момиче и ако да кое и такива работи друг вариант ее ти да го питаш нещо от рода на "как са приятелките, има ли някое момиче" и да видиш дали ще ти намекне нещо
Добър съвет ако си в пети клас. Големите хора сядат и си говорят за нещата в прав текст без заобикалки и намесване на други лица.
Авторке, най-добре седнете и си поприказвайте кой как приема другия. Обясни му, че започваш да го харесваш и че ти е приятно с него. Попитай го какво иска от теб и прецени дали ти си готова да му го дадеш. Възможно е да иска само секс или пък връзка, може просто да си му играчка за запълване на времето, някак си не сме достатъчно добри в хвърлянето на боб.

AnarchyBoy
12-09-2013, 16:46
Добър съвет ако си в пети клас. Големите хора сядат и си говорят за нещата в прав текст без заобикалки и намесване на други лица.
Авторке, най-добре седнете и си поприказвайте кой как приема другия. Обясни му, че започваш да го харесваш и че ти е приятно с него. Попитай го какво иска от теб и прецени дали ти си готова да му го дадеш. Възможно е да иска само секс или пък връзка, може просто да си му играчка за запълване на времето, някак си не сме достатъчно добри в хвърлянето на боб.

Говори за себе си! :p

tori
12-09-2013, 16:48
Говори за себе си! :p
:D Що, ти да не би да си станал пророчица случайно? 5 лева за гледане на ръка.

Getyourfreakon
12-09-2013, 16:50
Май не си прочела достатъчно добре "Сега се страхувам да го попитам какви сме, за да не разваля нещата."

girlwithblueeyes
12-09-2013, 16:52
Напротив не се плашат.

А по-добре е да ни се казва истината .

По темата
Просто го попитай без да го попиташ няма как да знаеш какви са му намеренията към тебе .

tori
12-09-2013, 16:53
Май не си прочела достатъчно добре "Сега се страхувам да го попитам какви сме, за да не разваля нещата."
Всъщност прочетох достатъчно добре. Щом я е страх, просто нека не пита. Продължават си да се целуват когато никой не гледа.

Bank$
12-09-2013, 17:05
А по-добре е да ни се казва истината .

По темата
Просто го попитай без да го попиташ няма как да знаеш какви са му намеренията към тебе .

Еми като ви кажем истината ни отблъсквате хахах.

NeutralMilkHotel
12-09-2013, 17:11
И аз говоря за мъжете че не се плашим от ултиматуми

Жените държат ключа към секса, а мъжете към сериозните отношения/брака.
Ако една жена си отваря краката за всеки, не я уважават. Значи, че това м/у краката й няма стойност.
Мъжете, които пък лесно се обвързват с някоя също не се за уважение. По пътя на логиката това, което предлагат няма висока стойност.
Ако си готин пич и се хващаш с различна всеки месец, имаш готин социален живот и получаваш положителни емоции, защо ще се откажеш от всичко това заради една от всичките жени?
Ми, не, ще чакаш тя да ти докаже, че е жената за теб - лоялна, търпелива, спокойна, добра в леглото и подходяща майка за децата ти. Тогава сам ще пожелае връзка, сам ще предложи брак.
Не е роля на жената да поставя ултиматом "връзка или съм аут". Ако не си доказала, че си нещо повече от другите защо да се заробва с теб, вместо да чука свежо пуси всеки път, когато поиска?
Само мухльовците и некачествените мъже са готови да продадат свободата си (която не значт как да използват) за путка.
И само един мухльо би отвърнал на "Ако не се обвържем във фейсбук няма да ми пипаш гъза никога повече" с "ОК, мило, вече сме във връзка". Било то и за да й каже, каквото иска да чуе.

AnarchyBoy
12-09-2013, 17:13
:D Що, ти да не би да си станал пророчица случайно? 5 лева за гледане на ръка.

Съмняваш ли се? :D

Bank$
12-09-2013, 17:13
Ако една жена си отваря краката за всеки, не я уважават. Значи, че това м/у краката й няма стойност.
Мъжете, които пък лесно се обвързват с някоя също не се за уважение. По пътя на логиката това, което предлагат няма висока стойност.
Ако си готин пич и се хващаш с различна всеки месец, имаш готин социален живот и получаваш положителни емоции, защо ще се откажеш от всичко това заради една от всичките жени?
Ми, не, ще чакаш тя да ти докаже, че е жената за теб - лоялна, търпелива, спокойна, добра в леглото и подходяща майка за децата ти. Тогава сам ще пожелае връзка, сам ще предложи брак.
Не е роля на жената да поставя ултиматом "връзка или съм аут". Ако не си доказала, че си нещо повече от другите защо да се заробва с теб, вместо да чука свежо пуси всеки път, когато поиска?
Само мухльовците и некачествените мъже са готови да продадат свободата си (която не значт как да използват) за путка.
И само един мухльо би отвърнал на "Ако не се обвържем във фейсбук няма да ми пипаш гъза никога повече" с "ОК, мило, вече сме във връзка". Било то и за да й каже, каквото иска да чуе.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 10000000000000000000000000000000000

Rawwrr
12-09-2013, 19:00

Човече, благодаря ти много! Наистина :)