View Full Version : Любов
simona_1996
12-09-2013, 16:46
Здравейте,аз съм момиче и наскоро се запознах с едно момче и с него станахме най-добри приятели.Повечето хор казват ,че е невъзможно момче и момиче да са просто приятели.Проблемът ми е ,че бяхме много близки той харесваше друго момиче и аз му помагах да я спечели „един вид„ .Но след като станаха гаджета тя му беше казала да не говори с мен и някакви такива ,но той ми каза че си оставаме приятели ,но не след дълго време се скарвахме за дреболий за които му се извинявах и съжелявах.Но един ден той ми се разсърди,защото гаджето му му е казала нещо за мен което не е истина той сега ми се сърди и не ми говори.Опитах се да поискам обяснение от гаджето му защо такива неща му е наговорила за мен но тя не ми каза ,каза ми само ,че той ме бил лъгал за всичко и така....Моля помогнете защото много държах на този приятел,а той един вид ме изостави.Кажете ми какво да правя??
Благодаря предварително за отделеното време да прочетете и отговорите на него
Tsukuda_Hiroshi
12-10-2013, 11:22
Според мен момичето се е опитало да ви скара нарочно като е наговорило лъжи на всеки от вас за другия. Можеп да разчиташ единствено на факта, че това момче не е пълен кретен и поне ще те изслуша. Дали ще ти повярва - друг въпрос. Ако наистина сте "най-добри" приятели, в което се съмнявам, защото за да станете такива трябва време, то тогава остави го. След като скъса с нея, сам ще те потърси и тогава истината ще излезе наяве.
simona_1996
12-10-2013, 13:37
Благодаря,ти за решението на проблема ми и за отделеното ти време!!! :) :)
Starless
12-10-2013, 16:28
Най-вероятно приятелката му ревнува от близостта ви. Поговори с него, кажи му, че не е редно при положение, че си помогнала да се осъществи тази връзка, накрая да ти бие шута заради капризите и ревността на въпросното момиче. Ако държи на теб, не би позволил на когото и да било да му казва дали ще поддържа отношения с теб или не. Впрочем от къде знаеш, че гаджето му е наговорила неща за теб? Той ли ти каза? Защото тя явно отрича.. всъщност може проблема изобщо да не е в момичето.
baby_baby
12-10-2013, 20:36
Според мен приятелката му ревнува от теб и за това прави така
simona_1996
12-11-2013, 13:27
Мерси
simona_1996
12-11-2013, 13:29
Ами и аз мислех над това ,н после се сетих ,че просто той няма за какво да ми се сърди а дори да има ние винаги се здобрявахме...Но незнам все пак може и ти да си права
Благодаря че каза мнението си над което ще помисля
baby_baby
12-11-2013, 13:59
И аз съм минала по този път и знам какво е и защо ти го е казала това така че помисли хубаво :)
simona_1996
12-12-2013, 14:01
И аз съм минала по този път и знам какво е и защо ти го е казала това така че помисли хубаво :)
Мерси много
simona_1996
12-13-2013, 12:13
Благодаря на всички,вече с момчето се сдобрихме.Но...
Не знам да ли е проблем,не знам да се радвам или да плача,защото моята най-добра приятелка стана гадже с него/моя най-добър приятел/ и сега не знам дали това няма да ни раздели.Моля кажете мненията си!