View Full Version : ПРОБЛЕМ
Влюбена съм в турчин, а съм българка...мнения :? Грешно ли е :(
baby_baby
12-09-2013, 18:51
Не е грешно ама ти си знаеш
Marseille
12-09-2013, 22:06
Не се занимавай с турчоля! Историята е такава, че аз винаги ще ги ненавиждам тия меко казано боклуци.
Що такава омраза имате към тях?
never_lose_hope
12-10-2013, 04:27
Не е грешно, НО моя съвет е да не се занимаваш.Казвам ти го от личен опит - аз съм ходила с двама турци и всичко вървеше като по приказките,ама до едно време .. след това все едно свикват с мисълта,че си тяхна вече и едва ли не няма как да те загубят и започват по-различно да се държат.С едното момче скъсах точно заради това,след което той се извини 1000 пъти и обеща,че няма да е така.Накрая пак се събрахме и около 2 месеца всичко беше ОК,след известно време обаче взеха да се повтарят нещата .. като че ли те така са си възпитани да възптиемат жените като предмети едва ли не... Не съм само аз,имам доста познати,които са били в същата ситуация.Така че най-добре вземи си намери един свестен българин.
Tsukuda_Hiroshi
12-10-2013, 05:27
Оу... Грубо, грубо, грубо..!! Грешно е, но не в смисъла на "грях", а на "погрешно". В началото ще ти се прави на галантен, на джентълмен, на много влюбен и загрижен, ще ти се кълне във вярност, как ще си като царица или най-малкото като принцеса, а след известно време (според зависи от човека и връзката), ще започне да се държи с теб като с добитък и второ качество човек. Не за друго, а просто защото си жена. Не знам дали си запозната с това, че за тях, мъжаът стои над жената в йерархията. Ако го попиташ директно, няма да ти го каже, разбира се, но в мюсюлманския свят, жената трябва да е 2 неща: quiet & pretty!
Може да не ми повярваш, да не се вслушаш в това, което ти казвам - твоя работа. Но мнението ми е, че не бива да позволяваш на т.нар. си любов да се развие и прерастне във връзка. За твое добро, момиче - забрави го, остави го (ако сте заедно вече), гледай си живота, здравето и добруването!!! Има причина да ти казвам всичко това!
Tsukuda_Hiroshi
12-10-2013, 05:29
Чак сега прочетох и мнението на never_lose_hope, с което съм напълно съгласен...
never_lose_hope
12-10-2013, 18:02
Оу... Грубо, грубо, грубо..!! Грешно е, но не в смисъла на "грях", а на "погрешно". В началото ще ти се прави на галантен, на джентълмен, на много влюбен и загрижен, ще ти се кълне във вярност, как ще си като царица или най-малкото като принцеса, а след известно време (според зависи от човека и връзката), ще започне да се държи с теб като с добитък и второ качество човек. Не за друго, а просто защото си жена. Не знам дали си запозната с това, че за тях, мъжаът стои над жената в йерархията.
Дааа .. точно това имах предвид !
djipsito
12-10-2013, 20:21
За съжаление и аз съм била свидетел и слушател на кофти истории.. наистина не е грешно и те са хора, просто има различия, които трудно се оправят.
Много зависи в кво семейство е отгледан, ама все пак...