View Full Version : Бразилска кола маска
Хора, помощ! Да почна с това, че вече съм била на процедура за обезкосмяване на интимната зона, но понеже живея в Германия мога да си правя само през лятото, т.е. 2 пъти годишно.. В съседният град намерих козметик който предлага тези процедури, но е в пъти по-скъпо o.o . Преди съм си правила кола маска на триъгилника почти изцяло, но с лентички и просто не ме кефи.. Е, тъй като имам опит, искам да си правя цялостна в домашни условия и с топла, но си нямам напредстава коя кола маска е добра за там и още повече- откъде да я взема :( .. Отново, моля за помощ! Още повече, че приятелят ми скоро ще дойде на посещение и макар да няма против гори тилилейски, не искам да го посрещам като човекa от джунглата.. :D
baby_baby
12-09-2013, 19:10
Защо не питаш козметичката ти тя би трябвало да знае
Защо не питаш козметичката ти тя би трябвало да знае
Това.
А защо само 2 пъти годишно може да си я правиш...?
Lilawo_Dupe
12-09-2013, 19:30
А защо само 2 пъти годишно може да си я правиш...?
С твоя натоварен график ще трябва повече от два пъти :Д :Д :Д
Еми, щото си идвам в България обикновено само за лятото, та само за 2 пъти стига.. бих я питала, ама ще трябва да чакам до другото лято.. Помолих и сестра ми да пита, ама аз да видя дали някой няма няква идея..
А ясно значи само тук си я правиш.
Да, както казах, в Германия е доста скъпо..
отърви се с лазерна епилация
Ми, не ме кефи идеята за лазери, още повече там :(.. кола маска ще си е явно, но мерси за идеята :)