Влез

View Full Version : Запазва ли се интересът при вас в подобна ситуация?

ArjenRobben
12-10-2013, 00:01
Привет!
Искам да ви питам нещо сравнително специфично. Да речем, че се сваляте с някого, имате видимо симпатии един към друг и изпитвате някаква тръпка, но поради стечение на обстоятелствата не ви се получават нещата поради някаква причина, да речем, че единият е обвързан или нещо подобно, но причината не е някакво разочарование, ами по-скоро неподходящ момент. Въпросът ми е дали след време, ако се видите със същия този човек и неблагоприятните обстоятелства вече не са налице, съответно и двамата сте свободни, тръпката ще се възобнови бързо, ако изобщо това стане?
В моята ситуация мисля, че момичето има нещо с едно момче, а и аз в момента имам нещо неизживяно с едно момиче, така че моментът наистина е неудобен, но ми е интересно дали може с това момиче да ми се получи на по-късен етап, когато и двамата сме свободни?

heartshapedbox
12-10-2013, 00:15
Ако премине веднъж, трудно се възобновява, още повече, ако не сте имали нищо повече от "тръпка" преди.

fire_magic
12-10-2013, 01:18
impossible is nothing

Tsukuda_Hiroshi
12-10-2013, 05:30
Не мисля. Лично аз губя интерес - както го нарече ти. Имало е възможност в даден момент да стане нещо, не се е получило, значи сме се разминали във времето и можем да сме само познати или приятели. Нищо повече. Поне при мен е така.

Niakoitam
12-10-2013, 07:20
Надявам се да може. :)

LadyDi
12-10-2013, 08:43
Тръпката може да се възобнови.
Друг е въпросът, че подходящ момент може никога да не настъпи.
А съвсем отделно - изобщо не е правилно да спиш на това ухо. На никого не му е хубаво да бъде резервен план.

paradosou
12-10-2013, 10:44
Тръпката може да се възобнови.
Друг е въпросът, че подходящ момент може никога да не настъпи.
А съвсем отделно - изобщо не е правилно да спиш на това ухо. На никого не му е хубаво да бъде резервен план.
нещо подобно щях да кажа и аз :)

djipsito
12-10-2013, 12:15
Зависи от човека според мен. На мен ми се е случвало тръпката да не се появи отново, вече в "подходящия" момент.
Случвало ми се е и една година да не съм виждала някой и като застана до него да ми иде да го изнасиля.

girlwithblueeyes
12-10-2013, 12:29
Ако много си обичал този човек е напълно възможно да се появи и след много години.

Starless
12-10-2013, 16:36
Никаква гаранция няма. Недей много да разчиташ на това, че ще се срещнете отново в подходящо време и чувствата ще са си същите. Индивидуално си е и зависи от много неща. Лично аз съм имала подобна ситуация и тръпката от моя страна още я имаше, но от другата - не. Така че според мен е малко вероятно с това 'отлагане' нещата да се получат.. но пък кой знае.

AliceSw
12-10-2013, 18:54
как питаш в тийнейджърски форум това....кой мислиш има достатъчно опит, че да отговори

сексуалната тръпка си е сериозен фактор в такива ситуации, няма как, има хора, които ни влияят в пъти повече от други и неща, които е трудно да се спрат

baby_baby
12-10-2013, 20:46
Може да всичко е възможно

fenkaaa
12-10-2013, 21:07
Случвало ми се е, при всеки е различно. При мен примерно след време няма никаква тръпка, изобщо нищо. Било е просто кратък флирт и това е.

NeutralMilkHotel
12-10-2013, 23:32
През целият ми живот с това съм се занимавала - единият с приятелка, другата не е сигурна пада ли си по момичета, третият не знае к'во иска, няква путка почва да играе игрички и т.н...Дръпвам се, имам си и самочувствие, и самоуважение, и ухажори, и всичко, все пак...
Минава известно време - засичат ни се пътищата отново, проблема е извън картинката...И привличането липсва. Аз не го усещам веднага...Осъзавам го, когато нещата за които съм мечтала се сбъдват...А аз не усещам нищо. Или когато нещата, които са ме подлудявали вече не ми действат...
И к'во става? Инат, та инат...Да си докажа, че мога да имам този или тази...

Е, най-готин пример. Преди време - един младеж (старичък, хаха) го желая, та се пръскам от 5 години някъде. (Да сме се виждали по 1-2 пъти годишно, де. А аз междувременно си живея супер, ест.) Знае го, ама се дърпа, защото налазвам яко и сериозно. Оправдания защо не става - милион и един. Хубаво, де - нашият в един момент решава, че е абсурдно да се искаме толкова, но нищо да не правим. Излизаме, говорим си, налазваме се, ще ме води при майка си на вечеря, ще разиграваме Кама Сутра от-до...И аз осъзнавам, че не мога да го понасям - бях се вързала, защото си бях втълпила, че нещо трябва да стане. Преди пет години бях готова всичко да заеба и да му се хвърля в обятията, но сега...Не. Яд ме е че го намразих толкова...И то не, защото ме е рязал. По-добре да бях заебала на време и да си бяхме останали приятели. Просто няма такъв филм да се проточват нещата.

Или всичко става тук и сега или нищо не става. Тръпката е като билетче за кино - ходиш на прожекцията за която е то и се кефиш, без значение хепи ли е енда или отиваш два месеца по-късно и се чудиш защо нищо не се получава, и 'що аджеба не можеш да гледаш филма, който искаш. Край. 8-)

heartshapedbox
12-10-2013, 23:51
Или всичко става тук и сега или нищо не става. Тръпката е като билетче за кино - ходиш на прожекцията за която е то и се кефиш, без значение хепи ли е енда или отиваш два месеца по-късно и се чудиш защо нищо не се получава, и 'що аджеба не можеш да гледаш филма, който искаш. Край. 8-)

Добре казано.

LadyDi
12-11-2013, 06:02
Добре казано.
Но уви, съвсем невярно.

Niakoitam
12-11-2013, 06:59
NeutralMilkHotel твоето е по-скоро както казват някои по-стари хора да си натупаш патката.

Един вид ми изглежда,че всичко е само за да си начешеш егото доказвайки си,че можеш да получиш този, който пожелаеш и след това не ти е вече интересен. Ако се дърпа 10 години толкова време може да се опитваш да го прелъстиш, но ако успееш на първата седмица може би и тогава ще ти стане безинтересен даденият човек :)

LadyDi
12-11-2013, 07:32
Искам само да кажа, че има разлика между "Имахме тръпка и се разминахме" и "Аз имах тръпка, преследвах го супорнайсет години и ми писна".

102
12-11-2013, 07:50
супорнайсет

Що плашиш децата с такива думи..?

NeutralMilkHotel
12-11-2013, 08:10
Искам само да кажа, че има разлика между "Имахме тръпка и се разминахме" и "Аз имах тръпка, преследвах го супорнайсет години и ми писна".

Аз съм палав психопат и преследвам секси плешиви мъжленца по тъмните улички, муахаха... :oops:
Не, бе, той винаги е имал интерес към мен, едни от първите му думи към мен бяха нещо от сорта на "Никога не съм имал такава химия с жена, не знам как ще го възприемеш, но ме привличаш сексуално...Та, коя ти е любимата група?" 8-)
А аз като го видях преди т'ва и се скрих да се клепам с грим да изглеждам добре и после почнах да му обяснявам за политика, футбол и музика, 'щот бях сигурна, че сме на едно мнение и там взех някви бири да пием. 8-)
В смисъл с този човек бяхме на една вълна от ввсякъде - говорили сме си го. И винаги е било така през годините. Даже по едно и също време получихме просветление.
Само, че имаше малко психични проблеми (в смисъл тежки делюзии, параноя и бил обладан от един демон, забравих как се казва) и беше тежък алкохолик, но и аз съм така (при мен е друг филма, но пиехме еднакво от всякъде), така че... 8-)

И то не, че ми писна - к'во значи да ти писне? Просто тръпката трябва да се изконсумира в началото и после да се градят някакви отношения, не обратното. Какво значи "разминахме се"? Ми, като сте се разминали, ебем ти и тръпката...Несериозно е. Ако двама души се желаят ще направят нещо по въпроса, няма да се оправдават с фазите на луната и новородените си котенца. Разминаваш се с рандъм хората на улицата, не с хората, които желаеш до болка. Ако се разминете явно нечий интерес е никакъв или не знаете как да си направите нещата и като се сетите - след дъжд качулка. Моят случай е вторият - все едно да се сетиш, че с баба си сте имали тръпка и да почнеш да я сваляш. :lol:

Amore-Mio*
12-11-2013, 08:12
Само аз ли си мисля, че ако двамата искахте да сте заедно - щяхте да сте. Няма нужда от оправдания като "моментът е неподходящ" - подходящ си е, щом сте предприели някакви мерки относно вас и накрая да се откажете е неправилно. Хем сте обвързани, хем се зарибявате?

Това по-скоро ми се струва като загуба на време, не друго.