View Full Version : Прекалено объркана...съвет?
usually*lost
12-10-2013, 18:25
Здравейте :) със сигурност има тема за любовта от разстояние или някакви такива историйки, аз просто искам съвет, защото вече съм прекалено объркана от това, че не знам кое да слушам, сърцето или ума. Става на въпрос за това че съм влюбена и не съм се чувствала така с никой друг дори от моя град и дори да съм имала нещо с него...влюбена в момче което е на 140 км от мен...пишем си всеки ден, виждаме се всеки ден, това е продължение на месеци и двмата сме на 18 и винаги когато решим да се видим нещо се обърква, но поне сега покрай Коледа се надявам да се видим...Не искам и не мога дори да си представя какво ще съм без него, ако го загубя, защото моите намерения са напълно сериозни, само че не знам неговите /е, естествено и той ми казва че е сериозен, но..../ Умът ми понякога не стига и не мога да реша какво да правя, но сърцето ми казва да се боря. Предстоят ми матури, трябваше да почна уроци още в началото на ноември, след като взех книжка, а аз отлагам за да мога да се виждам с него и да си пишем. Аз самата не мога да се позная, ходя на даскало, но не знам къде съм, лутам се все едно из някаква лудница и се чувствам супер самотна... Просто не знам какво да правя :(
usually*lost
12-10-2013, 19:22
Чувствам се прекалено празна и сама ако слушам просто ума си ...
HollyGolightly
12-10-2013, 19:50
Каквото и да правиш, не зарязвай учението си заради някакво момче. От това зависи бъдещето ти, а за него не е сигурно колко време ще се задържи наоколо. Той самият даже трябва да те насърчава да се развиваш, ако наистина му пука за теб.
baby_baby
12-10-2013, 20:43
Не зарязвай ученето заради някое момче или намери си момче от твоя град за да можеш и да учиш и да се виждаш с него
usually*lost
12-11-2013, 07:09
Там е работата, че не искам друг...не знам до каква степен съм отрязала всякакви връзки с момчета и никой не ме интересува...за учението сте прави, но... :Х :Х и според вас може ли се развият нещата към по-добро независимо от разстоянието между нас..
Amore-Mio*
12-11-2013, 09:51
Естествено, че има вероятност връзката от разстояние да оцелее, но в случая всичкото това ми е като една простотия.
Никога не си го виждала, а в кое си се влюбила тогава - в начина му на писане ли? Не, че нещо, окей, ама трябва да си имаш в предвид това, че в много от случаите хората в интернет са съвсем различни в реалността.
usually*lost
12-11-2013, 17:13
Естествено, че има вероятност връзката от разстояние да оцелее, но в случая всичкото това ми е като една простотия.
Никога не си го виждала, а в кое си се влюбила тогава - в начина му на писане ли? Не, че нещо, окей, ама трябва да си имаш в предвид това, че в много от случаите хората в интернет са съвсем различни в реалността.
Напълно права си.. за Бога...наистина съм адски заслепена, но...и да така е хората понякога са различни в реалността и не са това което показват тук в социалната мрежа...Рядко има ден в който да не се чуем, но си пишем и се виждаме по скайп...и точно за това не случайно казах че съм объркана... :/
Fantasyyy
12-11-2013, 20:02
Разбира се че връзката ви може да оцелее, стига и двамата да го искате. А ти не трябва да зарязваш ученето си заради него, все пак от това зависи бъдещето ти.
djipsito
12-11-2013, 20:58
Причината да не сте се виждали в него ли е? И каква е? Кое се обърква и защо ?
Била съм в такава ситуация, но никога не съм оставяла ученето си на заден план! При мен той отлагаше 2г. и половина и накрая приключих контактите ти с него!
ИМАЙ ЕДНО НА УМ, защото това не е шега работа. Не го поставяй на първо място! Пишете си, мисли си за него като те кефи и всичко останало, НО НЕ ЗАБРАВЯЙ, че имаш живот извън интернет. Направи нещо докато е време, сега е момента докато го осъзнаваш, иначе и здравето си ще застрашиш. И ти го казвам напълно сериозно и искрено, като човек, който сега съжалява страшно много!! Има неща, които не могат да се върнат и неща, които не могат да се променят.. Не го осъзнавай късно като мен.