View Full Version : Приятелството и Любовта
Skeletoner
12-11-2013, 09:26
Здравейте Другари и Другарки,
Според Вас, как виждате перфектната връзка ... Като градация от добро приятелство към сериозни и дълбоки отношения, или когато интимността прерастне във красиво приятелство ?
Поздрави,
Батя Skeletoner
P.S. Може да разкажете как са ви стартирали отношенията или просто как си представяте началото на една незабварима връзка :)
xXxPETYAxXx
12-11-2013, 10:23
Според Вас, как виждате перфектната връзка ... Като градация от добро приятелство към сериозни и дълбоки отношения, или когато интимността прерастне във красиво приятелство ?
Поздрави,
Батя Skeletoner
P.S. Може да разкажете как са ви стартирали отношенията или просто как си представяте началото на една незабварима връзка :)
Не мисля, че има значение кое е първо и кое идва после, стига да се съчетаят и двете неща след известно време(Ако говорим за самата връзка).
Но, ако приемем въпроса за отношенията след края на самата връзка, тогава вече има значение как се е започнало:
При мен така се е получавало, че са се случвали реално и двете ситуации: от добро приятелство към връзка и от връзка към добро приятелство. Повече ми харесва втория вариант, но това е, просто защото типа –приятелство-връзка-приятелство е по-трудно постижим(в моя случай поне) но и много зависи от самите хора.
girlwithblueeyes
12-11-2013, 10:51
Предпочитам интимността и съпастващото я приятелството появило се с течение на годините . Някак неотложно е поне за мене когато си с любимият си повече вреем да не ти стане и приятел . За мен чисто и просто едното приятелство трябва да си остане такаво без да се намесва интимността .
Niakoitam
12-11-2013, 11:20
Ами и в двата случая е добре,но си мисля,че при първият вариант вероятността да попаднеш на точният човек е много по-голяма. :)
Skeletoner
12-11-2013, 12:27
@girlwithblueeyes "Някак неотложно е поне за мен, когато си с любимият си повече време, да не ти стане и приятел."
Не подкрепям твърдението :) Понякога много лесно може да се обърка интимността с приятелство. Колкото до самите отношения, те престават да съществуват не поради липсата на любов, а най-често поради липсата на приятелство и разбирателство. Химията е склонна да води до сериозни компромиси и оттам му се струва на човек, че се е сприятелил с половинката си. Искреността с течение на времето си показва рогата и точно в този момент започва да намалява и химията, и любовта ... Да се хвърли човек в сериозни отношения преди приятелство е по-скоро хазарт и въпрос на късмет. От спонтанният секс - не съм чул да излиза нещо кой знае колко ползотворно. От гледна точка на жената е по-различно, за това в крайна сметка е толкова популярен термина "friendzoned", защото тя започва да цени приятелството със мъжа ("събеседника") и не желае да поема риска да го "прецаква", като прерастне в нещо повече. Ситуацията е често срещана, интересна и доста патова :D ... Ta - приятелство>секс/секс>приятелство или математически, ако "a" e върху "b", то "а" е "b" или "b" e "b" :D :D :D
Лично мое мнение, което не желая да налагам :)
Поздрави,
Батя Skeletoner
Батя...
Божееее, досега винаги съм чела "братя" и си викам... ето един с раздвоение на личността :cool:
No offence intended.
А за другото - да кажа първо, че никого не искам да убеждавам, следващите редове са си мое разбиране, базирано на моя личен опит. При всеки друг вероятно би било различно. Перфектната връзка я виждам като градация от приятелство към интимни отношения. По простата причина, че лично аз, за да имам... хм, интимни помисли към някого, то той трябва да ме привлича не само външно. За да имам връзка с някого, трябва да съм свързана не само на... USB-ниво :cool:
За да имам връзка с някого, трябва да съм свързана не само на... USB-ниво :cool:
AHHAAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAHA
AKJSDHLX
12-11-2013, 21:42
Според мен в една връзка трябва да има приятелство.От близки приятели към връзка би се получило нещо страхотно, но след края на връзката рядко хората успяват да си запазят отношенията.А ако връзката ти е истинска, няма как да не се породи и приятелство.За съжаление, накрая губиш и двете...вървят ръка за ръка просто :)
AHHAAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAHA
Гледал си Аватар, а? :cool: