Влез

View Full Version : Удоволствия

butterflyyy
12-11-2013, 15:34
Здравейте! :) Съжалявам, ако темата не е за този раздел, но не успях да намеря по-подходящ. Направих тази тема, за да помислим и разберем кои неща, изкушения или удоволствия ни правят щастливи. Тук, ако желаете кажете неща, които ви правят щастливи или неща, които смятате, че всеки човек трябва да опита. Някой човек го прави щастлив хубавото слънце, маникьор или нова дреха, а някой друг нещо различно. Споделете вас какво ви прави щастливи или кои са малките ви удоволствия през деня :)

baby_baby
12-11-2013, 16:40
Щастлива ме правият - близките ми хора

Иначе удоволствието за мен е - ШОКОЛАД

Bank$
12-11-2013, 16:42
^^ Да я виждам във форума всеки ден.

tori
12-11-2013, 17:11
Студените чаршафи когато си лягам вечер. Капещата вода от косата ми. Разговор по телефона с момчето ми и как спорим за глупости. Тишината. Очите му, докосването, дори мисълта, че не съм съвсем сама срещу света. Книга. Мъничкото време вечер, точно преди да заспя, в което обмислям какво ми се е случило през деня и реакциите, които съм имала. Пълна кутия Траяна или шоколад или друго сладко. Вкусна храна. Горещ душ. Слушалките. Събудила съм се, както и семейството ми и приятелите, здрави сме. Кафето също, както и цигарите. Както и много още неща, не съм адския хейтър, мога да бъда щастлива. Основно сама или с малко хора, но мога.

StoichoRusinov
12-11-2013, 17:50
Ами всъщност, какво ме прави щастлив. Да имам шестица на тест който съм чакал много време да ми върнат, товаме прави щастлив. Шоколад, Фюлми, писане и да съм с приятелите си и да си споделяме тайни. Чистото легло. Да вали дъжд и аз да чета дебели тухли или да пиша, все едно. Да играя майнкрафт или просто с моите приятели да сме се събрали под чаршафите и да се смеем. =)

Bank$
12-11-2013, 17:57
Ами всъщност, какво ме прави щастлив. Да имам шестица на тест който съм чакал много време да ми върнат, товаме прави щастлив. Шоколад, Фюлми, писане и да съм с приятелите си и да си споделяме тайни. Чистото легло. Да вали дъжд и аз да чета дебели тухли или да пиша, все едно. Да играя майнкрафт или просто с моите приятели да сме се събрали под чаршафите и да се смеем. =)

Приятели под чаршафи не звучи добре!!!

anonymous895156
12-11-2013, 18:04
^
^:lol:
Да обичам, да се чувствам обичан и ценен, да слушам набила се в главата ми музика, да пиша, да се отнасям добре с хората и да получавам същото, да играя шах, да се връщам вкъщи и да знам, че следващата седмица нямам никакви ангажименти и съм във ваканция. Обичам да виждам плодовете на труда си, да съм на село в лятно време и да вали обилно дъжд, да мечтая печално, знаейки, че въпросното нещо няма да се сбъдне. :)

DisappointedDreamer
12-11-2013, 18:29
Моментите на осъзната промяна. Чаша топло кафе сутрин рано. Коледни лампички окачени върху голям прозорец. Докосването на любимия. 4 часа сутринта, когато животът се доближава до безкрайност и си мислиш, че всичко и всички ще са вечни. Музика, която те кара да плачеш и такава, която те кара просто да затвориш очи и да танцуваш. Милите думи на други хора. Незначителни срещи с непознати. Придобити знания. Късчета мъдрост. Прекрасна книга. Портокал и мандарина. Разходка с куче. И толкова много други неща.

mayaaa
12-12-2013, 10:34
Чувството как имам цялото време на света и как не бързам за никъде, нямам задължения петък вечер или някой ваканционен ден! Шоколадът, лятото, спомените, ПИСАНЕТО В ДНЕВНИК, да накарам някой да се усмихне и тн. и тн...

Cloud9
12-12-2013, 13:52
Шоколад!Торта,от която не се дебелее,но пък е вкусна!Камина,хубава книга и котка да ми мърка.Навън да вали сняг,а на мен да ми топло вкъщи.Чувството че съм сама на този свят,че не съществуват проблеми и тревоги,че вечността е тук и сега...Да шофирам вечер по пустите улици на града.Мирисът на дъжд.Топъл шоколад.Да приготвя вкусно ястие за някого,когото обичам.

girlwithblueeyes
12-12-2013, 14:06
Спорта ! Всичко което постигам и не само в спорта а и във всяко нещо което правя . Моментите с гаджето ми когато сме заедно защото ние рядко се наслаждаваме един на друг така както ни се иска . Добре свършена работа на каквото и да е било . Снегът е коледните емоции които го съпътстват . Децата в домът където ходя някак мило ми става като съм там .

HollyGolightly
12-13-2013, 05:20
Earl Grey!!! миризмата на елха и горящи дърва в камината; звука на дъжда събота сутрин, когато не ми се налага да ставам за никъде; да седнем/легнем заедно на дивана и да гледаме черно бял филм; да се прибера от работа или лекции и да го видя в кухнята да готви вечеря 8-) ; Yann Tiersen+сняг; тишината, когато съм сама; дните преди Коледа; усмивките на непознати лица

Ivaaaaa
12-16-2013, 09:45
скъпи обувки, зимни спортове, тишината на село, чувството, когато съм постигнала най-висок резултат, милите среднощни разговори шепнешком, силната прегръдка...

strawberry88
12-16-2013, 10:18
Да танцувам, да си правя любимата закуска сутрин, да се събираме с най-добрата ми приятелка у нас и да ядем палачинки с Нутела, а навън да е студено и да вали сняг. 8-) И още много неща, разбира се.

fUcKsMiLe
12-16-2013, 19:42
Усмивката на едно човече <3 И всичко свързано с него.
Топлата стая, успокояваща/надъхваща музика.
Шоколад/сладолед в щастливи и тъжни моменти.
Драмите ми - единствения начин да излея всички сълзи, без да се налага да давам обяснения.
Разговорите с рандъм хора и има неочакван край.. или няма?
Храната <3 Всяка храна! Сама пред компютъра или с любимите хора!
Рисуването, спорта, рандъм браузване тук и там.
Гримирането - действа успокояващо.

Последно в списъка, но не и на последно място - съня.
Това ми е едно от най-ценните неща в живота(наред със семейство, приятели, гадже етц.).

ПС: Доставя ми удоволствие да уча езици, които са интересни и екстравагантни.
Или да обогатявам знанията си по вече леко научени езици. :D

vde
12-17-2013, 22:50
Книгите, Плажовете, тримата ми най-близки хора М., Я., Д., Командировките и напоследък ключалките

dimsito94
12-18-2013, 14:41
здравето,чувството на взаимна обич,сладкишите,топлината, оплия душ с ароматен душ гел ,пазаруването,излизането на вън

IlovEmyPuffYToY
12-21-2013, 10:14
вън да е студено и мрачно, и да вали сняг (може и да не вали), а аз да съм сгушена под одеалата и да гледам през прозореца с чаша чай или горещ шоколад; нова дреха, събирания с приятели и вършене на глупости, пеене на караоке, виолончелото ми, танцуване, миризмата на зима и въглища, да пиша в дневника си, чувството на успокоение и смирение след като съм плакала толкова дълго, indie music, kpop, спорта, комедии, рядко и романтични филми, да рисувам, да се разхождам сама до вкъщи... Това, че съм здрава и имам прекрасно семейство и приятели до себе си.

TrollFaace
12-21-2013, 14:28
Тц, нищо аз съм хейтър

IWannaBeSedated
12-21-2013, 17:42
Тц, нищо аз съм хейтър
Badass 8-)

Fisherman
12-21-2013, 18:55
Моментите на осъзната промяна. Чаша топло кафе сутрин рано. Коледни лампички окачени върху голям прозорец. Докосването на любимия. 4 часа сутринта, когато животът се доближава до безкрайност и си мислиш, че всичко и всички ще са вечни. Музика, която те кара да плачеш и такава, която те кара просто да затвориш очи и да танцуваш. Милите думи на други хора. Незначителни срещи с непознати. Придобити знания. Късчета мъдрост. Прекрасна книга. Портокал и мандарина. Разходка с куче. И толкова много други неща.

ти колко любими имаш

psychopath
12-21-2013, 19:50
Наркотиците :v

babity
12-21-2013, 20:47
Мъничките моменти на празнота. <333

seek&destroy
12-24-2013, 13:59
Пфф, не знам кво ме прави щастлива, всъщност. Нищо.
А пък вие толкова лигаво звучите, че не е истина :Д.

А сетих се, нова кола би ме зарадвала доволно. Или пък концерт на любима група, партей с наркотици...

lubovvv
12-24-2013, 14:20
Пфф, не знам кво ме прави щастлива, всъщност. Нищо.
А пък вие толкова лигаво звучите, че не е истина :Д.

А сетих се, нова кола би ме зарадвала доволно. Или пък концерт на любима група, партей с наркотици...

съгласна
нова кола, нови дрехи, масажи, плуване- тва са моите удоволствия

ROFLWTF
12-24-2013, 15:34
Ммм, много неща са. Когато остана сама - тишина и спокойствие. Животни. Да съм на топло и да гледам как дъждът плющи по стъклото, или как снегът се натрупва. Спомените. Сънищата. Хората около мен и които са били до мен във всичко. Хубави филми, които те карат да се замислиш. Хубавата музика, която кара най-различни емоции да се сблъскат в душата ми. Да лежа и да не мисля за нищо. Да заспя, слушайки музика. Опера. Топъл чай. Да знам, че някой в момента мисли за мен. Да обичам и да съм обичана. Да размишлявам. Хубави книги. Безценното чувство, когато осъзнаеш, че нещо си постигнал. Когато се подготвяме за планина, преди да потеглим. Зимни спортове. Зимното слънце по кожата. Моментът, в който се мушваш между завивките и се опитваш да се стоплиш. Змия по кожата. Tumblr. Огънят - нещо магическо, пречистващо. Светещите лампички в тъмното. Дългите разходки. Усмивките по лицата на приятелите ми, близките ми. Ароматът на портокал. Малките неща, направени от сърце, а не защото така би трябвало. Да си полезен за другите и да не очакваш нищо в замяна. Моментът на осъзнаване, след като си плакал дълго време. Мечти. John Lennon - Imagine. Добре свършената работа..... и така нататък. Нищо материално не може да се сравни с това.
that`s me. :}