View Full Version : Коледа
galena.petkovska
12-11-2013, 18:32
Наближава Коледа и идва време за подаръци! Така.. Ще се радвам, ако ми дадете някъкъв съвет за подаръци на сестра ми (по-голяма от мен) , майка ми и баща ми. Мисля на сестра ми да и подаря някаква блузка от тези зимните, а за родителите ми не се сещам какво :Х . Ще се радвам ако ми предложите някакви неща, ако ми кажете как да събера повечко пари и ако живеете в Пловдив да ми предложите някакви магазини с хубави, но не много скъпи неща. Благодаря ви и весели празници! :)
galena.petkovska
12-11-2013, 18:37
да също да спомена за сабирането на пари - всеки ден си събирам по 2 лева, но се опасявам, че няма да ми стигнат събраните :Х как да събера повечко
heartshapedbox
12-11-2013, 19:44
С какъв бюджет горе-долу разполагаш?
baby_baby
12-11-2013, 22:25
Сувенири?
trabi_bs
12-11-2013, 23:07
obsht portret
dimsito94
12-14-2013, 15:58
Ами за майка ти нещо за домакинството например има много хубави коледни купички и чинии,за баща ти например чаша с зодията ако няма такава,или някакъв душ гел, шампоан.А ако познаваш сестра ти добре можеш да и купиш някаква козметика или дрехи :)
Обща снимка е идеално..само трябва някоя готина рамка :)
gugenceto2
12-15-2013, 15:22
Обща снимка е много готина идея :) Нещо като комбиниран подарък за всички ;)
RebecKa_
12-17-2013, 15:58
На брат ми ще подаря един парфюм,който той харесва много.Зависи и от това какъв е вкуса на сестра ти.На майка ми и на баща ми ще подаря снимка на родата в една много красива рамка.
psychopath
12-17-2013, 18:38
Обща снимка е супер. И на мен ми беше хрумнало...
Deadlock
12-17-2013, 18:48
Уютни коледни чорапи! Може да сложиш в тях дребни подаръчета, например по балсамче за устни.
http://1.bp.blogspot.com/-zU9WAMh2Yuk/TvHEE6nsLrI/AAAAAAAACRk/QPIdYyRHfy0/s1600/DSC_2002.JPG
Lonsdale.
12-22-2013, 14:17
Както казаха и по-горе - можеш да събереш семейни снимки, можеш да добавиш и по-старички семейни ако имаш, принтираш ги и в някоя голяма готина рамка и готово.. :)
Книги, някоя семейна игра (ако обичате да играете игри заедно), идеята за снимката наистина е добра, а ще е още по-готино ако можеш да рисуваш или познаваш някого, който рисува добре, и направи от снимката рисунка :)
Други идеи, ако искаш да е поотделно:
> Сестра ти: парфюм, някакво бижу/аксесоар/дреха/козметика, книга, албум на любим изпълнител (въпреки че вече можеш да свалиш всичко от нета), ароматна свещ, комплект ръкавици, шапка, шал и такива зимни неща, часовник...
> На майка си: горе-долу същото, каквото и на сестра си.
> На баща си: парфюм, афтършейв (виж по козметичните магазини има много подаръчни комплекти), някакъв коледен сувенир, някаква закачка под формата на сувенир, примерно наскоро гледах бирена чаша с различни смешни деления :Д
Абе, идеи много. Потърси в интернет и прецени, то вече е малко късно, ама нищо, може и да закъснееш малко с подаръка. Питай и някой роднина за съвет, защото ние не познаваме семейството ти и няма как да кажем какво би им харесало. :)