View Full Version : Гаджето или семейството е по-важно за вас?
ilikenestea
12-11-2013, 19:57
Кое за вас е на първо място?
Семейството по принцип ама зависи и от гаджето.
SonataArctica
12-11-2013, 20:09
Само на мен ли ми се струва, че е малоумно да поставиш "гаджето" пред семейството си?
Starless
12-11-2013, 20:11
Само на мен ли ми се струва, че е малоумно да поставиш "гаджето" пред семейството си?
Не. Освен ако родителите ти не са против гаджето ти без основание.
SonataArctica
12-11-2013, 20:25
И ще заебеш семейството си заради някакъв сополанко/ка? Смях. Не може да си против някой без основание - винаги има, но е друг въпрос дали ще го споделят с теб.
Violenza
12-11-2013, 20:40
Въобще не бива да съществува такава дилема, в противен случай нещо много сериозно куца в отношенията към едната страна. Винаги идва моментът, в който с някого решавате да създадете семейство и съответно родителите остават на по-заден план, неизбежно е. Това далеч не се случва в тийнейджърските години обаче, колкото и да си мислите, че сегашната ви любов е най-голямата възможна.
heartshapedbox
12-11-2013, 20:42
^ Именно.
Ако връзката ти е достатъчно сериозна, гаджето е "бъдещото ти семейство", тоест изборът става безсмислен.
SonataArctica
12-11-2013, 20:45
Когато сте сгодени и се очаква да бъдете заедно до края на живота си - да. Но не мисля, че е такъв случая. Така както го виждам въпроса е "Кое е по важно - семейството или пуберската любов и временния приятел".
djipsito
12-11-2013, 20:52
На тези години нормалното е семейството да е на първо място, докато ти не създадеш свое. Тва е момента, в който птичето излита от гнездото, НО тва не означава, че родителите стават по-малко важни.
'Ми ако някой мо'е ми обясни къде са допирните точки на двете неща и защо аджеба ми се налага да избирам.... Наш'те са пичо'и!
xXxPETYAxXx
12-12-2013, 06:37
Що за тъп въпрос?.
anonymous708973
12-12-2013, 08:08
'Ми ако някой мо'е ми обясни къде са допирните точки на двете неща и защо аджеба ми се налага да избирам.... Наш'те са пичо'и!
А, айде и аз да питам същото!
За ситуации от рода на: с кого да празнувам Нова Година и с кого ще ида на басейн, нашите са наясно, че си грабвам гаджето и отиваме, не виждам защо да има обидени. Това ли е изборът?
Много обичате в тоя форум да задавате някакви хипотетични ситуации като тази и "ако майка ти ,баща ти, стринка ти и племенника на дядо ти са в горяща къща, кой ще спасиш", които на пръв поглед са дълбокомислени и уж "глътка свеж въздух" на фона на всички глупави теми, обаче... всъщност са абсолютно безпредметни. Както ситуацията едва ли ще се случи някога, така и отговорът, който ще даде запитаният човек, рядко би се потвърдил.
За много малко такива случаи се сещам, например една приятелка наскоро си хвана багажа и замина за Англия с гаджето си, като каза на майка си в деня на заминаването. Ама колко такива има?
Продължавам да си искам отговор на въпроса.
Amore-Mio*
12-12-2013, 08:59
Мисля, че е глупаво да си поставен или да поставиш някого в такава ситуация, в която да се налага да избираш.
Естествено, че и двете са важни.
До един определен епат семейството е по-важно от каквото и да било. Обаче идва момента когато с гаджето ти сте в сериозна и стабилна връзка и нещата започват да вървят към семейство. Аз също не намирам повод за разделение, поне докато автора не даде конкретна ситуация.
не мога да повярвам че има двама гласували гаджето пред семейството , кръвта вода не става има една приказка :smt023
всички гаджета са до едно време , къде има отдаване в една връзка доживот :?: понеже семейството е доживот
много сбъркани хора има тук 8-)
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 13:13
Ми, аз нямам допирни точки със семейството си. Баща ми е мъртъв алкохолик, а майка ми има психични проблеми.
Всеки път като майка ми смята, че приятелят ми иска да открадне котката ни ли да заставам на нейна страна и да се караме с него?
Или пък баба ми (с разбирания ала средновековието) като ми каже "а тоя с който си от 4 години те направи курва, защото ти е отнел девствеността, той само секс иска, сигурно е сводник", а че й е плащал сметките за тока,водата и да не изреждам какво няма да се сети...
Ма, кръвта вода не ставала... Ще се връзвам аз на тяхната лудост, защото така е обществено прието...
Не бих позвлила да им се случи нещо лошо (заради приятелят ми), но връзките са ми на първо място.
Не всичко е черно и бяло...К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.
anonymous708973
12-12-2013, 13:43
К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.
Четенето на морал винаги е било на почит в тоя форум, какво се учудваш...
Въпросът е тъп, защото връзката може да ти е семейството или част от него.
Неутрален. :)
girlwithblueeyes
12-12-2013, 13:50
Не съм близка със семейството си никак даже . Винаги е имало интриги и лъжи
Избирам приятелят си .
Семейството никога не са ми били на първо място. Особено като стигнем до "Ти мен уваж'ааш ли ме" за роднини до девето коляно.
С майка си и баща си нямам намерение да живея докато се пенсионирам.
mlakniwe
12-12-2013, 14:14
Семейството много ясно
valdesbg
12-12-2013, 14:16
В тийн годините е естесътвено да кажат семейството, на малко по зряла възраст обаче е нормално да си избереш гаджето, щото мама и тате не са длъжни да ти бършат задника постоянно и е време да се оправяш сам/а.
А ако смисъла на въпроса е "кого обичам повече" просто ще го подмина с насмешка.
DisappointedDreamer
12-12-2013, 14:27
Трудно ми е на мен, пък.
Не визирам родителите си - тях отдавна съм напуснала. Визирам брат близнакът си, с който съм била абсолютно винаги заедно през 17-те ни години живот. Няма да сме винаги заедно, не. Но мисля, че винаги ще съм много по-близка с него, отколкото с когото и да е било друг. Може да не споделям с него, може дори да не си говорим, но пък знам, че е там и това ми е достатъчно.
Вярно е, че с приятелят ми ще градя семейство и той ще е част от моето, ама и брат ми ще гради свое и колкото и да не ни се иска, няма да се виждаме често или разбираме толкова добре. Наблюдавала съм баща ми и сестра близначката му, и той в едно 80% от случаите е поставял нея на първо място. Е, има си и специфична причина, поради това, но фактът си остава факт. Та, в тоя ред на мисли, ако съм само аз и съпругът ми (дъ фък :Д) в семейството, без деца на фронта, бих избрала брат си.
//и аз не съм харесвала никога такива въпроси
edit: като казвам "избрала брат си" нямам предвид избрала да го спася от горяща къща 8-) ами, бих го подкрепила в каквото иска и с каквото се нуждае.
baby_baby
12-12-2013, 14:36
Семейството за мен е най-важно
djipsito
12-12-2013, 15:39
Аз.
Хей, кво става с теб бе, жива ли си ? Опита ли вече от сладостта на секса ? Радвам се, да те видя тук.
Хей, кво става с теб бе, жива ли си ? Опита ли вече от сладостта на секса ? Радвам се, да те видя тук.
Да, да и .. да! :D
Радвам се да го прочета. :)
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 15:53
Въпросът е тъп, защото връзката може да ти е семейството или част от него.
Неутрален. :)
Може и с член от семейството да е връзката.
Ми, аз нямам допирни точки със семейството си. Баща ми е мъртъв алкохолик, а майка ми има психични проблеми.
Всеки път като майка ми смята, че приятелят ми иска да открадне котката ни ли да заставам на нейна страна и да се караме с него?
Или пък баба ми (с разбирания ала средновековието) като ми каже "а тоя с който си от 4 години те направи курва, защото ти е отнел девствеността, той само секс иска, сигурно е сводник", а че й е плащал сметките за тока,водата и да не изреждам какво няма да се сети...
Ма, кръвта вода не ставала... Ще се връзвам аз на тяхната лудост, защото така е обществено прието...
Не бих позвлила да им се случи нещо лошо (заради приятелят ми), но връзките са ми на първо място.
Не всичко е черно и бяло...К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.
ако имаш дете от някое момче , в лапето ще има твои гени и връзката ще е по силна :smt023 докато в гаджето ти няма да има твое днк , сеш ли се :smt023
аз никога не бих си оставил семейството , друг въпрос е че има доста цървули които не осъзнават каква грешка правят
всички момичета в един момент губят атракция , подобно както при нас мъжете ако приятелката ви стане дебела в един момент ще ви кефи ли :?: ще почнат скандалите и ще се дразните на най малкото и ще я дъмпнете. при жените загубата на интерес не идва толкова от външният вид колкото от други фактори , но е същото :smt023 аз съм на принципа чукам и ги оставям сами да им мине интереса което се случва в един момент както казах , И ТАКА няма драма :smt023
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:00
ако имаш дете от някое момче , в лапето ще има твои гени и връзката ще е по силна :smt023 докато в гаджето ти няма да има твое днк , сеш ли се :smt023
аз никога не бих си оставил семейството , друг въпрос е че има доста цървули които не осъзнават каква грешка правят
Демек само, ако се еба със синът си мога ще мога да имам пълноценна/силна връзка с мъж и да кажа, че е по-добър от майка ми, примерно? ДНК, сеш се хахаха... :lol:
Дори животните, които имат биологично, първосигнално съзнание не зачитат ДНК-то/роднинските връзки.
Естествено, че в случаи като моят (а моят е от леките, честно казано) ще предпочетеш някой с когото сте доброволно заедно, пред някого, когото нито си искал - нито той теб (и не става въпрос за нежелано дете, а за нежелана личност!).
Цървули ли са, да речем, момичета изнасилвани от бащите си (със знанието на майката), които слагат приятелят си на първо място? А такива случаи, ако почна да ти показвам ще паднеш от стола...
ти животно ли си че даваш такъв пример :?: ние хората сме малко по интелигентни от катерица , тва мислех че го знаеш :smt023
ти трябва да си много наивно момиче , или в момента просто да си праиш вятър на устата ако твърдиш че с мъжа ти ще остареете заедно на 80 и ще сте напълно моногамни , просто мога да ти се изсмея :smt023
докато детето от двама ви ще остане :smt023 схвана ли или пак да повторя :?:
това че твоето семейство е боклук , не ти дава правото да хулиш останалите роднински връзки и да наричаш тази връзка слаба
когато го изпиташ , тогава ела да обсъдим , става ли , мила :?:
Защо делите гаджето от семейството? Имам предвид гаджето е част и от семейството, и приятелите. Поне аз така приемам нещата, защото приятелят ми закусва/обядва/вечеря вкъщи, спи ми в леглото със дрехите, има си чехли, редовно киснем пред компютъра ми, дори като ядем всички заедно с майка ми си "крадат" храна от чиниите и такива работи. Често казва, че знае повече кое къде се намира у нас, отколкото у тях. Помага ми да разчиствам, да готвя, пише си домашните у нас. Освен това телефона и лаптопа му се свързват със рутера ми автоматично, което пак е знак за "вкъщи". За две години и половина той е станал неделима част от семейството. Също е и приятел - знае толкова много неща за мен, странности, проблеми и още не е избягал.
Ако все пак става на въпрос за някой, който ей така минава през живота ти и нямате тоя късмет да станете близки със семействата си, все пак избери семейството. Гадже винаги можеш да смениш, другото - не съвсем.
няма значение колко сте близки , любовта и тази фалшива привързаност са просто химикали в мозъците ви , които като спрат да се отделят и ще се разделите. при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други :smt023
чувствате се влюбени за да сте заедно прекалено дълго че да направите поколение , след теб ще дойде следващата , след него следващия :smt023
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:21
Чакай малко - ти не ми говориш за чувства и емоции, а за ДНК и как ни е заложен от природата рефлекс да предпочитаме семейството си - че заради ДНК-то семейните отношения са такива. На което аз казвам - булшит.
Ти скачаш да обясняваш как всеки е длъжен да обича семейството си. Всеки, който не го вярва е, к'во беше? Цървул? Аз ти обяснвам, че не е така - има всякви случаи, не казвам "мразете семействата си". Цитирай ми къде съм хулила и говорила за слаби връзки?
Еби му майката и ограничените хора - дори не схващат какво се опитваш да кажеш, а си го слагат на егото и ти се обясняват като второкласници...
Ако ти кажа, че има гладни хора ти сигурно ще кажеш "При мен не е така, ония си измислят, щото са цървули..." :lol:
Ходи ся да обичаш майка си и си направете едно дете - тамън няма да не разпространяваш аутисткото си ДНК извън семейството си.
DisappointedDreamer
12-12-2013, 17:27
при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други :smt023
Да, бе. В случая, който NeutralMilkHotel ти даде, за каква истинска обич и уважение говориш?
Пф.
Много глупости дърдориш.
чувствате се влюбени за да сте заедно прекалено дълго че да направите поколение , след теб ще дойде следващата , след него следващия :smt023
Не, в момента сме заедно, не правим планове. Просто сме заедно сега, днес. По-нататък, може би след две или три седмици, месеци или години, е възможно да сме на друг акъл и да не сме заедно, може и да сме. Важното е, че в момента сме заедно и ни е кеф.
първо ти си истинска дама с речник на тираджия :smt023
второ на тебе не ми се обяснява нищо понеже наистина не ми пука кво ще си помислиш :smt023 ти дори не схвана цялостната идея , говориш за кръвосмешение , това аз къде го казах :?: точно тогава се получват генетичните дефекти за което ти няма как да знаеш понеже предпочиташ да пишеш булшит по цял ден по форумите :smt023
Да, бе. В случая, който NeutralMilkHotel ти даде, за каква истинска обич и уважение говориш?
Пф.
Много глупости дърдориш.
аз ли съм виновен че милката е озлобяла от това че пиянката и баща я е абонирал редовно с каиша по гърба :?: 8-)
много неглупости дърдоря , просто са неща които не всеки схваща , трябва вникване :smt023
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:33
Ахахаха! :Д
Ми, нали само семейството си можеш да обичаш - аз просто ти давам хубава алтернатива как да ебеш с чувства.
обич между приятели не си ли чувала , между мъже :?: виж се колко си елементарна и първосигнална само :smt023 ще ти дам пример да се усетиш понеже си зле
когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол :smt023 ако има обич значи са гей :smt023 Муахаха я кажи с кво се занимаваш като професия :?: камариерка или 8-)
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:39
аз ли съм виновен че милката е озлобяла от това че пиянката и баща я е абонирал редовно с каиша по гърба :?: 8-)
много неглупости дърдоря , просто са неща които не всеки схваща , трябва вникване :smt023
Не, с баща ми си бяхме страхотни приятели... Точно съм против злобата, искам да не сме толкова ограничени. Съответно дадох примери, че е хубаво да се замислите какво точно кара човек да се чувства по даден начин преди да го съдите и етикирате. И мога да призная, че съм много навина/глупава да смятам, че някой (дори един човек!) може да го осъзнае - първосигнално и огранично общество сме и това е...
Ми, научи се да изразяваш и да съставяш текст, и ще има шанс хората да разберат какво точно искаш да кажеш. Аз оставам с впечетлението, че си на стероиди/метадон/хероин или си аутист от написаното. :)
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:41
обич между приятели не си ли чувала , между мъже :?: виж се колко си елементарна и първосигнална само :smt023 ще ти дам пример да се усетиш понеже си зле
когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол :smt023 ако има обич значи са гей :smt023 Муахаха я кажи с кво се занимаваш като професия :?: камариерка или 8-)
Нищо не разбрах честно да ти кажа. Дай номера на дилъра си да мога да "вникна" в психоделичните ти "дълбоки" писаници...
аз мислех точно това да те питам , ти да ме свържеш с твоя дилър за да го пребия , как може да дава на хората такава лоша стока ще пречука някой 8-)
NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:45
Яко. :)
обичам да помагам на хора в беда
няма значение колко сте близки , любовта и тази фалшива привързаност са просто химикали в мозъците ви , които като спрат да се отделят и ще се разделите. при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други :smt023
Докато не почнат да те нареждат на майка. Що си мислиш, че всички семейства са изрядни?
мислех че темата се отнася за кое е по силно ПО ПРИНЦИП , не при всеки отделно , ако е така това е ретард :smt023
това е като да пусна тема в момента ДЕБЕЛИ СТАВАТЕ ЛИ ОТ ЯДЕНЕ НА ПИЦА , половината които не тренират ще гласуват с ДА , другата половина които извършват усилена физическа дейност ще гласуват с НЕ :smt023
мислех че темата се отнася за кое е по силно ПО ПРИНЦИП , не при всеки отделно , ако е така това е ретард :smt023
Грешно си мислил. Как можем да говорим по принцип, като при всеки е различно?
При такива въпроси всеки отговаря според себе си, а не по принцип.
тогава щом темата е за всеки индивидуално значи наистина е безмислена анкетата , изобщо не е достоверно :smt023
повечето гласували че семейството им е по яко в момента пък може да имат бащи които ги бият каиша като госпожата от по назад :smt023
темата трябва да е по принцип за да е вярно :smt023
гаджето че е по яко исках да кажа , стана ясно де
няма как да е по принцип, точно щото има различни видове семейства и различни връзки с гаджета
не е тъпа темата, в смисъл - дава ти поглед върху това как стоят нещата при другите хора
ти, примерно, имаш щастието да се радваш на здраво семейство, докато Milk-whatever (не мога да запомня ника) не е имала тоя късмет
в нейния случай гаджето се превръща в семейната единица, на която може да разчита за подкрепа, без значение че нямат кръвна връзка
кой е казал че аз се радвам на здраво семейство :?: аз това къде съм го казал :?:
аз съм винаги обективен , в подробности няма да изпадам иначе :smt023
гласувах за семейството защото това е правилно :smt023 без от значение е какви са моите отношения с моето семейство
не си обективен, субективен си, точно щото казваш, че кръвта вода не ставала
ако не си виждал биологичните си родители никога, кво прайм?
аз примерно съм обективна, щото за мен семейството е най-важно, обаче не го налагам като истина за всички хора
не визирам само родителите ами и деца , братя , сестри :smt023
аз съм скаран с много хора но гласувах за семейството , това показва че съм точно обективен :smt023
Обявявам Конкурс за най-обективен форумен потребител!
а, цялата рода до 12-то коляно
не съм съгласна
отговорът на въпроса е, че на първо място винаги са онези, които са ти най-близки
а всеки сам за себе си преценява кой влиза в тази категория
лейди на теб кой ти е най близък тогава :?: нека видим дали ти не си субективната
лейди на теб кой ти е най близък тогава :?: нека видим дали ти не си субективната
човек, с когото нямам кръвна връзка, но ми е семейство
да препдоложим че говориш за гаджето ти , а той ако реши да отиде при друго момиче , ще ти бъде ли все още семейство :?:
Любовта съдържа ли егоизъм?
Да предположим, че баща ми заколи майка ми, пак ли трябва повече на тях (него) да разчитам? Няма смисъл от разни хипотетични ситуации, защото изходите са безброй.
да препдоложим че говориш за гаджето ти , а той ако реши да отиде при друго момиче , ще ти бъде ли все още семейство :?:
уви, да
виж, ако се разведем, вече няма да ми е семейство ;)
уви, да
Не можа да го пропуснеш, нали....
еми разликата е съществена
heartshapedbox
12-12-2013, 20:19
Защо кръвната връзка непременно трябва да е на първо място?
Шейдс, хипотетична ситуация, за да не е само примера с гаджето: някой не познава биологичния си баща, майката има сериозна връзка с друг мъж, който е отгледал въпросното дете редом с нея, помагал му е и го е напътствал през годините. Според твоята логика детето трябва да предпочете някого, когото не е виждало и чувало през живота си (или получава по някой лев издръжка на месец и нищо повече) пред човека, който на практика се е превърнал в негов баща, защото, видиш ли, е правил секс с майка му и имат кръвна връзка?
уви, да
брака за мен е просто фиктивна точка , хванал се някой дебел поп да ви обяви свещенния съюз по изкуствено създадени закони и по закона на бог в който не вярвам и никой не го е виждал :?: тотолна простотия да се уповаваш на брака че някой ще ти е верен :smt023 тва са остарели раоти
19heartshapedbox виж по горе че говорех по принцип :smt023
Violenza
12-12-2013, 21:31
брака за мен е просто фиктивна точка , хванал се някой дебел поп да ви обяви свещенния съюз по изкуствено създадени закони и по закона на бог в който не вярвам и никой не го е виждал :?: тотолна простотия да се уповаваш на брака че някой ще ти е верен :smt023 тва са остарели раоти
И конституцията, видиш' ли, е изкуствено създаден закон. :cool:
аз нямам църковен брак
и не се уповавам в нищо, че някой ще ми е верен - тва са напълно различни неща и не виждам какво общо имат с това кое за мен е по-ценно
питат ме гаджето или семейството - аз казвам семейството, но семейството не е задължително да включва единствено кръвни роднини
а това, че ти не можеш да го схванеш, е единствено твой недостатък
И конституцията, видиш' ли, е изкуствено създаден закон. :cool:
знаеш ли как ми е през оная раота за конституцията 8-) аз не обичам да спазвам законите особено много :smt023 Що :?: така ми харесва
Лейди ди , за мен инстинското семейство е по кръвен път , ще дойдеш на мойта но ще е късно 8-) тогава ще си станала на 40 и ще си увиснала от всякъде , плачеща увита в под чаршафите сама
heartshapedbox
12-12-2013, 22:13
Лейди ди , за мен инстинското семейство е по кръвен път ,
Значи майка ти и баща ти не са истинско семейство?
leadyflame
12-12-2013, 22:18
По каква важност да се степенуват?
Лейди ди , за мен инстинското семейство е по кръвен път , ще дойдеш на мойта но ще е късно 8-) тогава ще си станала на 40 и ще си увиснала от всякъде , плачеща увита в под чаршафите сама
не разбрах какво искаш да кажеш и дори няма да опитам да разбера
Значи майка ти и баща ти не са истинско семейство?
нека да коментираме вашите лични животи , моя не е интересен 8-)
heartshapedbox
12-12-2013, 22:22
Не искам да ти навлизам в личното пространство, извинявай ако така се е получило.
Имах предвид мъж и жена, които имат n години стабилен брак, деца и всичко останало.
anonymous708973
12-12-2013, 23:44
Heartshapedbox, задаваш прекалено логични въпроси, за да бъдат осмислени :д
Очаквам отговор от типа на "станали са семейство, когато се е появило дете".
тогава щом темата е за всеки индивидуално значи наистина е безмислена анкетата , изобщо не е достоверно :smt023
А ако е по принцип и е толкова очевидно, защо изобщо да имаме тема?!
По темата: Абсолютно не смятам, че една кръвна връзка предопределя близките ми хора. С нашите съм близка не заради споделената обща кръв, а заради характерите. Иначе нямаше да има толкова хора, които не могат да си гледат роднините.
с дървена философка като теб не ми се спори , затова не мисля да ти отговарям , така падам на твоето ниво :smt023
heartshapedbox
12-13-2013, 00:24
Напълно права е.
shades , ти говориш за по принцип, но всъщност сигурно не знаеш,че в днешно време по принцип липсва кръвната връзка в доста от семействата. Именно примера, който heartshapedbox ти даде, всъщност е много често срещан. Освен това този пример, който с ирония даваш, за да затвърдиш теорията си:
когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол :smt023 ако има обич значи са гей
изключително много противоречи на останалото, което говориш.
да препдоложим че говориш за гаджето ти , а той ако реши да отиде при друго момиче , ще ти бъде ли все още семейство
А относно това - заповядай в моята тема да видиш колко хора са на мнение,че това не би им разбило семейството.
Violenza
12-13-2013, 07:33
аз не обичам да спазвам законите особено много :smt023 Що :?: така ми харесва
Bad boy...
Мамин златен, вечерния час ли не си спазваш? Леле, че си опасен! :D
С нашите съм близка не заради споделената обща кръв, а заради характерите.
Т'ва изказване не е особено коректно. Черти от характера се унаследяват. Което замесва кръвната връзка в цялата работа. Но с оглед на ежедневието и приятелите ни, става ясно че тя не е абсолютно необходимо условие за разбирателство.
anonymous708973
12-13-2013, 08:15
Права си, но мисля, че ме разбраха.
Или?
Bad boy...
Мамин златен, вечерния час ли не си спазваш? Леле, че си опасен! :D
що не се срещнем и да видиш колко съм малък и колко не си спазвам вечерния час , а чакай забравих , и ти ще гиспираш и ще дръпнеш назад като всички останали от целия форум като така и нито един/една не събра смелост да ме види на живо 8-) 8-) 8-)
мразя пъзливците между другото :smt023
Violenza
12-13-2013, 09:54
Умрял е някой с тебе точно да се среща, да знаеш. :cool:
Мухахаах хахахах 8-) ти мислиш че на мен ми е приоритет ли , просто ми е смешно как всеки се пени на празно 8-) а аз имам с кого да излизам не бой се 8-)
хаяши не , те мен бият , убиват ме с любов ласки и други работи 8-)
просто ми е смешно как всеки се пени на празно 8-)
Е то ти си се разпенил най-много като те гледам.
разпених се да 8-) ама от смях 8-) потече ми пяна това от стомашните крампи които получих докато четях 8-)
girlwithblueeyes
12-13-2013, 10:46
Абе тази обич към родителите е по скоро наложена от обществото . Че трябва да обичаш и уважаваш родителите си защото така са казва този или онзи . Ами когато родителите ти буквално ти скапват живота без да им пука за тебе с какви очи ще искат уважение и обич ? Обичта и уважението трябво да са взеимни също както при любовните връзки .
DarkTemplar
12-13-2013, 11:17
Абе тази обич към родителите е по скоро наложена от обществото . Че трябва да обичаш и уважаваш родителите си защото така са казва този или онз. Ами когато родителите ти буквално ти скапват живота без да им пука за тебе с какви очи ще искат уважение и обич ? Обичта и уважението трябва да са взаимни също както при любовните връзки.
Права си за обичта и уважението, бих добавил и компромисите. В случаите, когато родителите не са показвали необходимата отговорност и загриженост към децата си, съдбата си знае работата. Именно децата обикновено са най-строгите съдници на родителите си.
NeutralMilkHotel
12-13-2013, 12:10
О, Боже...Нито са ме били вкъщи, нито са ме изневерявали. Това, че ти, шейдс, решаваш да стоиш до някой, който те бие и малтретира (от страх, че никой друг не би те и погледнал), и не знаеш как да водиш връзка (и съответно ти изневеряват) толкова те е обременило, и травмирало.... То ти личи по писането, не е нужно дори да ти чета мнението, а да видя как се изразяваш. Сигурно в реалният живот заекваш или имаш някакъв тик от нерви и притеснения. Личи си колко зле са се развили нещата в семейството ти, че да си толкова реактивен и обидчив на темата. Жал ми е за да теб, дано някой ден да си намериш добро и скромно момиче (партньор), което да те отърве от страховете ти. :)
Я да обобщим сега да видим дали разбрах правилно 8-)
Значи момичетата до мен ме бият , после ме малтретират , и си мълча защото няма да ме погледнат други 8-) изневеряват ми най редовно, което ме травмира , също така имам тикове заеквам ходя при логопет обидчив съм , още имаш ли да изброиш :?: 8-) 8-) дотук позна 8-)
бива си те за екстра-сенс , не за екстра-секс понеже не си сексапилна :smt023 лъхаш на тестостерон отдалеч 8-) по скоро приличаш на емо , или айде да не обиждам емотата , по скоро приличаш на ушмулен по отстрани главата вълнист папагал с не много интелект 8-) папагалите освен да повтарят , да ядат и да серат друго могат ли 8-)
Не бъди груб! И не прави психологически профили, преди тях беше по-привлекателен! :*
това не е грубата ми страна , това е нежната , грубата ми страна е много по сериозна :smt077
ще правя каквото си искам и никой не може да ми каже нищо :smt023 how about that
Разбира се, не мога да ти кажа какво да правиш. Просто мога да констатирам, като страничен наблюдател, кое ти се отдава и кое не. :)
anonymous708973
12-13-2013, 22:03
това не е грубата ми страна , това е нежната , грубата ми страна е много по сериозна :smt077
ще правя каквото си искам и никой не може да ми каже нищо :smt023 how about that
Някой още е в пубертета май.
кога ще излизаш от него ?
Ако искам да бъда отегчен ще вляза в клуб на пенсионера , по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип 8-) Но вече почна да ми омръзва :smt023 Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи 8-) да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите 8-)
аз на команди на жени не се подчинявам :smt023 ол райт :smt023
по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип 8-)
нещо май си си повярвал твърде :)
дреме ѝ на някоя точно за теб, че пък да тръгне да те... пречупва, променя, оформя по свой тертип :)
yeah, right...
Ако искам да бъда отегчен ще вляза в клуб на пенсионера , по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип 8-) Но вече почна да ми омръзва :smt023 Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи 8-) да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите 8-)
Казах ти аз нещо за командите... 8-)
Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи 8-) да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите 8-)
А, ама искаш мацките да ти правят слуш... В една връзка, истинска - нека поясня, нещата би трябвало да са фифти-фифти, а не единия да изпълнява нареждания. Тогава не е връзка.
тори не искам никой да ми праи слуш , не ме интересува , когато едно момиче не ме харесва или нещо относно мен не и допада е свободна да си ходи
лейди винаги си вярвам :smt023 тва щото съм убеден в себе си и нямам колебания :smt023 ако не им дремеше нямаше да чувам съвети и напътствия :smt023 примерно айде при пантерата зная че тя обича да ги дава , това е понеже иска да прави от момчетата нейни гей-приятелчета на които да излива терзанията си 8-) за останалите все още не съм сигурен ква им е мотивацията 8-)
invisible_girl
12-15-2013, 10:17
Много ясно че семейството,що за въпрос?! ;д
Семейството е винаги до мен, когато имам нужда и винаги би ми помогнало :)
NeutralMilkHotel
12-15-2013, 19:01
Я да обобщим сега да видим дали разбрах правилно 8-)
Значи момичетата до мен ме бият , после ме малтретират , и си мълча защото няма да ме погледнат други 8-) изневеряват ми най редовно, което ме травмира , също така имам тикове заеквам ходя при логопет обидчив съм , още имаш ли да изброиш :?: 8-) 8-) дотук позна 8-)
бива си те за екстра-сенс , не за екстра-секс понеже не си сексапилна :smt023 лъхаш на тестостерон отдалеч 8-) по скоро приличаш на емо , или айде да не обиждам емотата , по скоро приличаш на ушмулен по отстрани главата вълнист папагал с не много интелект 8-) папагалите освен да повтарят , да ядат и да серат друго могат ли 8-)
Виж, ся', това, че за два месеца (от които един пишеш) успя да навъртиш 400 километрични коментара показва достатъчно добре какво е положението у вас, какъв ти е социалният живот и отношението ти с жените.
Ако вкъщи всичко ти беше наред, приятелката ти не ходеше да язди други и си имаше добри приятели, кога щеше да седнеш да изпишеш 400 мнения за 30 дни? И кога щеше да си толкова реактивен на тези теми?
Казах "лошо семейство" - бам, полудя, изписа две страници. И с всичко ти е така.
И ако винаги някой се държи лошо с теб, и никой не те харесва и уважава проблемът е в теб. Само 12 годишните кифли го отричат.
Абе, не знам...Явно са много важни тия неща - външен вид, затапки ала 2 клас, приказки с липса на причинно-следствена връзка и да се захващаме в контекста на контекста на контекста белким да успееш да изкараш половин аргумент, за да можеш да се обосновеш качествено. Ма, ги нямам аз тия неща, сорЕ.
В един филм се викаше "Не мога да стана като Ботев, защото аз съм Елена Иванова". В моят случай - не мога да стана като шейдс, аз съм просто НеутралМилкХотел. :/
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q83/s720x720/1450250_371158356352381_1928240063_n.jpg
рейтнете ми тостестерона и главата, че инак няма да мога да заспя тая нощ :(
(впрочем, към всички - татуировките с къна падат гадно :д)
Виж, ся', това, че за два месеца (от които един пишеш) успя да навъртиш 400 километрични коментара показва достатъчно добре какво е положението у вас, какъв ти е социалният живот и отношението ти с жените.
Ако вкъщи всичко ти беше наред, приятелката ти не ходеше да язди други и си имаше добри приятели, кога щеше да седнеш да изпишеш 400 мнения за 30 дни? И кога щеше да си толкова реактивен на тези теми?
Казах "лошо семейство" - бам, полудя, изписа две страници. И с всичко ти е така.
И ако винаги някой се държи лошо с теб, и никой не те харесва и уважава проблемът е в теб. Само 12 годишните кифли го отричат.
Абе, не знам...Явно са много важни тия неща - външен вид, затапки ала 2 клас, приказки с липса на причинно-следствена връзка и да се захващаме в контекста на контекста на контекста белким да успееш да изкараш половин аргумент, за да можеш да се обосновеш качествено. Ма, ги нямам аз тия неща, сорЕ.
В един филм се викаше "Не мога да стана като Ботев, защото аз съм Елена Иванова". В моят случай - не мога да стана като шейдс, аз съм просто НеутралМилкХотел. :/
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q83/s720x720/1450250_371158356352381_1928240063_n.jpg
рейтнете ми тостестерона и главата, че инак няма да мога да заспя тая нощ :(
(впрочем, към всички - татуировките с къна падат гадно :д)
мисълта ми тече бързо не като при теб , не съм флегма да мисля един пост 30 минути 8-)
иначе това за коментарите колко много били ми напомняше на това което чух преди , нямало мутра която да пише във форум и нямало сериозни хора които да си губят времето 8-) после запяха друга песен 8-) много си ограничена девойко , може просто да ме кефя да пиша за да се забавлявам , примерно писането във форума да е като да изпушиш цигара :smt023 сори че не ти прочетох целия пост 8-)
NeutralMilkHotel
12-15-2013, 19:20
Ти си голяма мутра, брат, много си брутален и и е много випаджийско форума да ти е хоби. :)
кога съм казал че съм мутра :?: не виждам да съм го казал , ти го каза , брат 8-)
не се смятам за вип , ти си випа с тази прическа , що не влезеш във вип брадар , там ще си подхождате по интелект 8-)
NeutralMilkHotel
12-15-2013, 19:29
Вип Брадър и мутри,хах, а после 'що не искам да пиша по БГ форуми. :/
аз не го гледам но мисля че ти би се заинтересувала от него
и в какви форуми пишеш , мексикански :?: да не се имаш за нещо повече от останалите :?: мен точно няма да можеш да ме погледнеш в очите а ще сведеш поглед на живо , тъй че мълчи си 8-)
NeutralMilkHotel
12-15-2013, 20:19
Ще ме биеш ли, к'во? :lol:
Па, по норвежки, италиански, руски и английски форуми джиткам, брат. :) Ама рядко, че си имам и живот, все пак. :/
закво да те бия , аз на момичета не посягам :smt023
много езици знаеш , да не си полиглот :?: тц тц тц брех
голям живот имаш знам :smt023 да миеш чинии и да пишеш по руските форуми 8-)
NeutralMilkHotel
12-15-2013, 20:40
Ми, през живота ми никой не ми е мил чиниите, нито ми е ходил по гъза, но те така се градят качества. Качества, които помагат в спорта, езиците, пианото и други неща с които се занимавам. Нека ми е зле. :)
тотална глупост , по твоята логика клошарите които бъркат в казана правят упражнения за трицепс например
точно защото се занимаваш с много неща наведнъж ще се провалиш
те хората са го казали , тесен специалист или широкоскроен царвул
аз като се хвана с нещо гледам в нея насока да се усъвършенствам
NeutralMilkHotel
12-15-2013, 21:02
Обобщението на дискусията ТИ:
1. Бащата изнасилвач по-важен ли от вярно гадже, ти казваш "да".
2. Погребението на някакъв гей.
3.Всички ти изневеряват, за това и с другите така ще стане, докато баща ти поне само теб ще ебе.
4. Мутри, Вип Брадър, ти си някъв як и умен перничанин
5. Аз нищо не правя и съм мъжкарана с гадна коса.
6. Защо аджеба се занимавам с толкова много неща?
Причинно-следствена връзка? Никаква.
Чао-чао. :)
не ми се занимава с теб , дори не си забавна , много си скучна
имаш една целувка от мен по бузката че си толкова скучна 8-)
just_a_girl2007
12-17-2013, 15:44
за мен е по важно гаджета, но зависи в каква ситуация.
Tsukuda_Hiroshi
12-17-2013, 15:48
"Семейството в сърцето, за останалите - пръсти"!!
vampire_girl_
12-18-2013, 07:47
"Да те поставя преди семейство и приятели е грях .
Особено преди да те превърна в част от тях ."
Сетих се за тази песен,та зависи от конкретната ситуация и човек.
Само детето ми ще бъде по-важно от родителите ми!