PDA

View Full Version : Гаджето или семейството е по-важно за вас?

ilikenestea
12-11-2013, 19:57
Кое за вас е на първо място?

Bank$
12-11-2013, 19:59
Семейството по принцип ама зависи и от гаджето.

SonataArctica
12-11-2013, 20:09
Само на мен ли ми се струва, че е малоумно да поставиш "гаджето" пред семейството си?

Starless
12-11-2013, 20:11
Само на мен ли ми се струва, че е малоумно да поставиш "гаджето" пред семейството си?

Не. Освен ако родителите ти не са против гаджето ти без основание.

SonataArctica
12-11-2013, 20:25
И ще заебеш семейството си заради някакъв сополанко/ка? Смях. Не може да си против някой без основание - винаги има, но е друг въпрос дали ще го споделят с теб.

Violenza
12-11-2013, 20:40
Въобще не бива да съществува такава дилема, в противен случай нещо много сериозно куца в отношенията към едната страна. Винаги идва моментът, в който с някого решавате да създадете семейство и съответно родителите остават на по-заден план, неизбежно е. Това далеч не се случва в тийнейджърските години обаче, колкото и да си мислите, че сегашната ви любов е най-голямата възможна.

heartshapedbox
12-11-2013, 20:42
^ Именно.
Ако връзката ти е достатъчно сериозна, гаджето е "бъдещото ти семейство", тоест изборът става безсмислен.

SonataArctica
12-11-2013, 20:45
Когато сте сгодени и се очаква да бъдете заедно до края на живота си - да. Но не мисля, че е такъв случая. Така както го виждам въпроса е "Кое е по важно - семейството или пуберската любов и временния приятел".

djipsito
12-11-2013, 20:52
На тези години нормалното е семейството да е на първо място, докато ти не създадеш свое. Тва е момента, в който птичето излита от гнездото, НО тва не означава, че родителите стават по-малко важни.

babity
12-11-2013, 21:11
'Ми ако някой мо'е ми обясни къде са допирните точки на двете неща и защо аджеба ми се налага да избирам.... Наш'те са пичо'и!

xXxPETYAxXx
12-12-2013, 06:37
Що за тъп въпрос?.

anonymous708973
12-12-2013, 08:08
'Ми ако някой мо'е ми обясни къде са допирните точки на двете неща и защо аджеба ми се налага да избирам.... Наш'те са пичо'и!

А, айде и аз да питам същото!

За ситуации от рода на: с кого да празнувам Нова Година и с кого ще ида на басейн, нашите са наясно, че си грабвам гаджето и отиваме, не виждам защо да има обидени. Това ли е изборът?

Много обичате в тоя форум да задавате някакви хипотетични ситуации като тази и "ако майка ти ,баща ти, стринка ти и племенника на дядо ти са в горяща къща, кой ще спасиш", които на пръв поглед са дълбокомислени и уж "глътка свеж въздух" на фона на всички глупави теми, обаче... всъщност са абсолютно безпредметни. Както ситуацията едва ли ще се случи някога, така и отговорът, който ще даде запитаният човек, рядко би се потвърдил.

За много малко такива случаи се сещам, например една приятелка наскоро си хвана багажа и замина за Англия с гаджето си, като каза на майка си в деня на заминаването. Ама колко такива има?

Продължавам да си искам отговор на въпроса.

Amore-Mio*
12-12-2013, 08:59
Мисля, че е глупаво да си поставен или да поставиш някого в такава ситуация, в която да се налага да избираш.
Естествено, че и двете са важни.

Azoria
12-12-2013, 09:03
До един определен епат семейството е по-важно от каквото и да било. Обаче идва момента когато с гаджето ти сте в сериозна и стабилна връзка и нещата започват да вървят към семейство. Аз също не намирам повод за разделение, поне докато автора не даде конкретна ситуация.

shades
12-12-2013, 11:38
не мога да повярвам че има двама гласували гаджето пред семейството , кръвта вода не става има една приказка :smt023

всички гаджета са до едно време , къде има отдаване в една връзка доживот :?: понеже семейството е доживот

много сбъркани хора има тук 8-)

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 13:13
Ми, аз нямам допирни точки със семейството си. Баща ми е мъртъв алкохолик, а майка ми има психични проблеми.
Всеки път като майка ми смята, че приятелят ми иска да открадне котката ни ли да заставам на нейна страна и да се караме с него?
Или пък баба ми (с разбирания ала средновековието) като ми каже "а тоя с който си от 4 години те направи курва, защото ти е отнел девствеността, той само секс иска, сигурно е сводник", а че й е плащал сметките за тока,водата и да не изреждам какво няма да се сети...
Ма, кръвта вода не ставала... Ще се връзвам аз на тяхната лудост, защото така е обществено прието...
Не бих позвлила да им се случи нещо лошо (заради приятелят ми), но връзките са ми на първо място.
Не всичко е черно и бяло...К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.

anonymous708973
12-12-2013, 13:43
К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.

Четенето на морал винаги е било на почит в тоя форум, какво се учудваш...

Anonys
12-12-2013, 13:50
Въпросът е тъп, защото връзката може да ти е семейството или част от него.

Неутрален. :)

girlwithblueeyes
12-12-2013, 13:50
Не съм близка със семейството си никак даже . Винаги е имало интриги и лъжи
Избирам приятелят си .

Hayashi
12-12-2013, 13:59
Семейството никога не са ми били на първо място. Особено като стигнем до "Ти мен уваж'ааш ли ме" за роднини до девето коляно.
С майка си и баща си нямам намерение да живея докато се пенсионирам.

mlakniwe
12-12-2013, 14:14
Семейството много ясно

valdesbg
12-12-2013, 14:16
В тийн годините е естесътвено да кажат семейството, на малко по зряла възраст обаче е нормално да си избереш гаджето, щото мама и тате не са длъжни да ти бършат задника постоянно и е време да се оправяш сам/а.

А ако смисъла на въпроса е "кого обичам повече" просто ще го подмина с насмешка.

DisappointedDreamer
12-12-2013, 14:27
Трудно ми е на мен, пък.

Не визирам родителите си - тях отдавна съм напуснала. Визирам брат близнакът си, с който съм била абсолютно винаги заедно през 17-те ни години живот. Няма да сме винаги заедно, не. Но мисля, че винаги ще съм много по-близка с него, отколкото с когото и да е било друг. Може да не споделям с него, може дори да не си говорим, но пък знам, че е там и това ми е достатъчно.

Вярно е, че с приятелят ми ще градя семейство и той ще е част от моето, ама и брат ми ще гради свое и колкото и да не ни се иска, няма да се виждаме често или разбираме толкова добре. Наблюдавала съм баща ми и сестра близначката му, и той в едно 80% от случаите е поставял нея на първо място. Е, има си и специфична причина, поради това, но фактът си остава факт. Та, в тоя ред на мисли, ако съм само аз и съпругът ми (дъ фък :Д) в семейството, без деца на фронта, бих избрала брат си.

//и аз не съм харесвала никога такива въпроси

edit: като казвам "избрала брат си" нямам предвид избрала да го спася от горяща къща 8-) ами, бих го подкрепила в каквото иска и с каквото се нуждае.

baby_baby
12-12-2013, 14:36
Семейството за мен е най-важно

Hilary_
12-12-2013, 14:48
Аз.

djipsito
12-12-2013, 15:39
Аз.

Хей, кво става с теб бе, жива ли си ? Опита ли вече от сладостта на секса ? Радвам се, да те видя тук.

Hilary_
12-12-2013, 15:44
Хей, кво става с теб бе, жива ли си ? Опита ли вече от сладостта на секса ? Радвам се, да те видя тук.
Да, да и .. да! :D
Радвам се да го прочета. :)

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 15:53
Въпросът е тъп, защото връзката може да ти е семейството или част от него.

Неутрален. :)

Може и с член от семейството да е връзката.

shades
12-12-2013, 16:48
Ми, аз нямам допирни точки със семейството си. Баща ми е мъртъв алкохолик, а майка ми има психични проблеми.
Всеки път като майка ми смята, че приятелят ми иска да открадне котката ни ли да заставам на нейна страна и да се караме с него?
Или пък баба ми (с разбирания ала средновековието) като ми каже "а тоя с който си от 4 години те направи курва, защото ти е отнел девствеността, той само секс иска, сигурно е сводник", а че й е плащал сметките за тока,водата и да не изреждам какво няма да се сети...
Ма, кръвта вода не ставала... Ще се връзвам аз на тяхната лудост, защото така е обществено прието...
Не бих позвлила да им се случи нещо лошо (заради приятелят ми), но връзките са ми на първо място.
Не всичко е черно и бяло...К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.

ако имаш дете от някое момче , в лапето ще има твои гени и връзката ще е по силна :smt023 докато в гаджето ти няма да има твое днк , сеш ли се :smt023

аз никога не бих си оставил семейството , друг въпрос е че има доста цървули които не осъзнават каква грешка правят

shades
12-12-2013, 16:53
всички момичета в един момент губят атракция , подобно както при нас мъжете ако приятелката ви стане дебела в един момент ще ви кефи ли :?: ще почнат скандалите и ще се дразните на най малкото и ще я дъмпнете. при жените загубата на интерес не идва толкова от външният вид колкото от други фактори , но е същото :smt023 аз съм на принципа чукам и ги оставям сами да им мине интереса което се случва в един момент както казах , И ТАКА няма драма :smt023

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:00
ако имаш дете от някое момче , в лапето ще има твои гени и връзката ще е по силна :smt023 докато в гаджето ти няма да има твое днк , сеш ли се :smt023

аз никога не бих си оставил семейството , друг въпрос е че има доста цървули които не осъзнават каква грешка правят

Демек само, ако се еба със синът си мога ще мога да имам пълноценна/силна връзка с мъж и да кажа, че е по-добър от майка ми, примерно? ДНК, сеш се хахаха... :lol:

Дори животните, които имат биологично, първосигнално съзнание не зачитат ДНК-то/роднинските връзки.
Естествено, че в случаи като моят (а моят е от леките, честно казано) ще предпочетеш някой с когото сте доброволно заедно, пред някого, когото нито си искал - нито той теб (и не става въпрос за нежелано дете, а за нежелана личност!).
Цървули ли са, да речем, момичета изнасилвани от бащите си (със знанието на майката), които слагат приятелят си на първо място? А такива случаи, ако почна да ти показвам ще паднеш от стола...

shades
12-12-2013, 17:03
ти животно ли си че даваш такъв пример :?: ние хората сме малко по интелигентни от катерица , тва мислех че го знаеш :smt023

ти трябва да си много наивно момиче , или в момента просто да си праиш вятър на устата ако твърдиш че с мъжа ти ще остареете заедно на 80 и ще сте напълно моногамни , просто мога да ти се изсмея :smt023

докато детето от двама ви ще остане :smt023 схвана ли или пак да повторя :?:

shades
12-12-2013, 17:04
това че твоето семейство е боклук , не ти дава правото да хулиш останалите роднински връзки и да наричаш тази връзка слаба

когато го изпиташ , тогава ела да обсъдим , става ли , мила :?:

tori
12-12-2013, 17:10
Защо делите гаджето от семейството? Имам предвид гаджето е част и от семейството, и приятелите. Поне аз така приемам нещата, защото приятелят ми закусва/обядва/вечеря вкъщи, спи ми в леглото със дрехите, има си чехли, редовно киснем пред компютъра ми, дори като ядем всички заедно с майка ми си "крадат" храна от чиниите и такива работи. Често казва, че знае повече кое къде се намира у нас, отколкото у тях. Помага ми да разчиствам, да готвя, пише си домашните у нас. Освен това телефона и лаптопа му се свързват със рутера ми автоматично, което пак е знак за "вкъщи". За две години и половина той е станал неделима част от семейството. Също е и приятел - знае толкова много неща за мен, странности, проблеми и още не е избягал.
Ако все пак става на въпрос за някой, който ей така минава през живота ти и нямате тоя късмет да станете близки със семействата си, все пак избери семейството. Гадже винаги можеш да смениш, другото - не съвсем.

shades
12-12-2013, 17:18
няма значение колко сте близки , любовта и тази фалшива привързаност са просто химикали в мозъците ви , които като спрат да се отделят и ще се разделите. при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други :smt023

shades
12-12-2013, 17:18
чувствате се влюбени за да сте заедно прекалено дълго че да направите поколение , след теб ще дойде следващата , след него следващия :smt023

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:21
Чакай малко - ти не ми говориш за чувства и емоции, а за ДНК и как ни е заложен от природата рефлекс да предпочитаме семейството си - че заради ДНК-то семейните отношения са такива. На което аз казвам - булшит.

Ти скачаш да обясняваш как всеки е длъжен да обича семейството си. Всеки, който не го вярва е, к'во беше? Цървул? Аз ти обяснвам, че не е така - има всякви случаи, не казвам "мразете семействата си". Цитирай ми къде съм хулила и говорила за слаби връзки?

Еби му майката и ограничените хора - дори не схващат какво се опитваш да кажеш, а си го слагат на егото и ти се обясняват като второкласници...
Ако ти кажа, че има гладни хора ти сигурно ще кажеш "При мен не е така, ония си измислят, щото са цървули..." :lol:
Ходи ся да обичаш майка си и си направете едно дете - тамън няма да не разпространяваш аутисткото си ДНК извън семейството си.

DisappointedDreamer
12-12-2013, 17:27
при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други :smt023

Да, бе. В случая, който NeutralMilkHotel ти даде, за каква истинска обич и уважение говориш?

Пф.

Много глупости дърдориш.

tori
12-12-2013, 17:28
чувствате се влюбени за да сте заедно прекалено дълго че да направите поколение , след теб ще дойде следващата , след него следващия :smt023
Не, в момента сме заедно, не правим планове. Просто сме заедно сега, днес. По-нататък, може би след две или три седмици, месеци или години, е възможно да сме на друг акъл и да не сме заедно, може и да сме. Важното е, че в момента сме заедно и ни е кеф.

shades
12-12-2013, 17:30
първо ти си истинска дама с речник на тираджия :smt023

второ на тебе не ми се обяснява нищо понеже наистина не ми пука кво ще си помислиш :smt023 ти дори не схвана цялостната идея , говориш за кръвосмешение , това аз къде го казах :?: точно тогава се получват генетичните дефекти за което ти няма как да знаеш понеже предпочиташ да пишеш булшит по цял ден по форумите :smt023

shades
12-12-2013, 17:33
Да, бе. В случая, който NeutralMilkHotel ти даде, за каква истинска обич и уважение говориш?

Пф.

Много глупости дърдориш.

аз ли съм виновен че милката е озлобяла от това че пиянката и баща я е абонирал редовно с каиша по гърба :?: 8-)

много неглупости дърдоря , просто са неща които не всеки схваща , трябва вникване :smt023

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:33
Ахахаха! :Д
Ми, нали само семейството си можеш да обичаш - аз просто ти давам хубава алтернатива как да ебеш с чувства.

shades
12-12-2013, 17:35
обич между приятели не си ли чувала , между мъже :?: виж се колко си елементарна и първосигнална само :smt023 ще ти дам пример да се усетиш понеже си зле

когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол :smt023 ако има обич значи са гей :smt023 Муахаха я кажи с кво се занимаваш като професия :?: камариерка или 8-)

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:39
аз ли съм виновен че милката е озлобяла от това че пиянката и баща я е абонирал редовно с каиша по гърба :?: 8-)

много неглупости дърдоря , просто са неща които не всеки схваща , трябва вникване :smt023

Не, с баща ми си бяхме страхотни приятели... Точно съм против злобата, искам да не сме толкова ограничени. Съответно дадох примери, че е хубаво да се замислите какво точно кара човек да се чувства по даден начин преди да го съдите и етикирате. И мога да призная, че съм много навина/глупава да смятам, че някой (дори един човек!) може да го осъзнае - първосигнално и огранично общество сме и това е...

Ми, научи се да изразяваш и да съставяш текст, и ще има шанс хората да разберат какво точно искаш да кажеш. Аз оставам с впечетлението, че си на стероиди/метадон/хероин или си аутист от написаното. :)

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:41
обич между приятели не си ли чувала , между мъже :?: виж се колко си елементарна и първосигнална само :smt023 ще ти дам пример да се усетиш понеже си зле

когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол :smt023 ако има обич значи са гей :smt023 Муахаха я кажи с кво се занимаваш като професия :?: камариерка или 8-)

Нищо не разбрах честно да ти кажа. Дай номера на дилъра си да мога да "вникна" в психоделичните ти "дълбоки" писаници...

shades
12-12-2013, 17:43
аз мислех точно това да те питам , ти да ме свържеш с твоя дилър за да го пребия , как може да дава на хората такава лоша стока ще пречука някой 8-)

NeutralMilkHotel
12-12-2013, 17:45
Яко. :)

shades
12-12-2013, 17:51
обичам да помагам на хора в беда

Hayashi
12-12-2013, 18:01
няма значение колко сте близки , любовта и тази фалшива привързаност са просто химикали в мозъците ви , които като спрат да се отделят и ще се разделите. при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други :smt023

Докато не почнат да те нареждат на майка. Що си мислиш, че всички семейства са изрядни?

shades
12-12-2013, 18:03
мислех че темата се отнася за кое е по силно ПО ПРИНЦИП , не при всеки отделно , ако е така това е ретард :smt023

това е като да пусна тема в момента ДЕБЕЛИ СТАВАТЕ ЛИ ОТ ЯДЕНЕ НА ПИЦА , половината които не тренират ще гласуват с ДА , другата половина които извършват усилена физическа дейност ще гласуват с НЕ :smt023

LadyDi
12-12-2013, 18:15
мислех че темата се отнася за кое е по силно ПО ПРИНЦИП , не при всеки отделно , ако е така това е ретард :smt023
Грешно си мислил. Как можем да говорим по принцип, като при всеки е различно?
При такива въпроси всеки отговаря според себе си, а не по принцип.

shades
12-12-2013, 18:20
тогава щом темата е за всеки индивидуално значи наистина е безмислена анкетата , изобщо не е достоверно :smt023

повечето гласували че семейството им е по яко в момента пък може да имат бащи които ги бият каиша като госпожата от по назад :smt023

темата трябва да е по принцип за да е вярно :smt023

shades
12-12-2013, 18:22
гаджето че е по яко исках да кажа , стана ясно де

LadyDi
12-12-2013, 18:24
няма как да е по принцип, точно щото има различни видове семейства и различни връзки с гаджета
не е тъпа темата, в смисъл - дава ти поглед върху това как стоят нещата при другите хора

ти, примерно, имаш щастието да се радваш на здраво семейство, докато Milk-whatever (не мога да запомня ника) не е имала тоя късмет
в нейния случай гаджето се превръща в семейната единица, на която може да разчита за подкрепа, без значение че нямат кръвна връзка

shades
12-12-2013, 18:26
кой е казал че аз се радвам на здраво семейство :?: аз това къде съм го казал :?:

аз съм винаги обективен , в подробности няма да изпадам иначе :smt023

shades
12-12-2013, 18:26
гласувах за семейството защото това е правилно :smt023 без от значение е какви са моите отношения с моето семейство

LadyDi
12-12-2013, 18:27
не си обективен, субективен си, точно щото казваш, че кръвта вода не ставала
ако не си виждал биологичните си родители никога, кво прайм?

LadyDi
12-12-2013, 18:28
аз примерно съм обективна, щото за мен семейството е най-важно, обаче не го налагам като истина за всички хора

shades
12-12-2013, 18:29
не визирам само родителите ами и деца , братя , сестри :smt023

аз съм скаран с много хора но гласувах за семейството , това показва че съм точно обективен :smt023

babity
12-12-2013, 18:31
Обявявам Конкурс за най-обективен форумен потребител!

LadyDi
12-12-2013, 18:33
а, цялата рода до 12-то коляно
не съм съгласна

отговорът на въпроса е, че на първо място винаги са онези, които са ти най-близки
а всеки сам за себе си преценява кой влиза в тази категория

shades
12-12-2013, 19:04
лейди на теб кой ти е най близък тогава :?: нека видим дали ти не си субективната

LadyDi
12-12-2013, 19:17
лейди на теб кой ти е най близък тогава :?: нека видим дали ти не си субективната
човек, с когото нямам кръвна връзка, но ми е семейство

shades
12-12-2013, 19:58
да препдоложим че говориш за гаджето ти , а той ако реши да отиде при друго момиче , ще ти бъде ли все още семейство :?:

babity
12-12-2013, 20:03
Любовта съдържа ли егоизъм?

Hayashi
12-12-2013, 20:04
Да предположим, че баща ми заколи майка ми, пак ли трябва повече на тях (него) да разчитам? Няма смисъл от разни хипотетични ситуации, защото изходите са безброй.

LadyDi
12-12-2013, 20:06
да препдоложим че говориш за гаджето ти , а той ако реши да отиде при друго момиче , ще ти бъде ли все още семейство :?:

уви, да

виж, ако се разведем, вече няма да ми е семейство ;)

102
12-12-2013, 20:09
уви, да

Не можа да го пропуснеш, нали....

LadyDi
12-12-2013, 20:10
еми разликата е съществена

heartshapedbox
12-12-2013, 20:19
Защо кръвната връзка непременно трябва да е на първо място?
Шейдс, хипотетична ситуация, за да не е само примера с гаджето: някой не познава биологичния си баща, майката има сериозна връзка с друг мъж, който е отгледал въпросното дете редом с нея, помагал му е и го е напътствал през годините. Според твоята логика детето трябва да предпочете някого, когото не е виждало и чувало през живота си (или получава по някой лев издръжка на месец и нищо повече) пред човека, който на практика се е превърнал в негов баща, защото, видиш ли, е правил секс с майка му и имат кръвна връзка?

shades
12-12-2013, 21:27
уви, да

брака за мен е просто фиктивна точка , хванал се някой дебел поп да ви обяви свещенния съюз по изкуствено създадени закони и по закона на бог в който не вярвам и никой не го е виждал :?: тотолна простотия да се уповаваш на брака че някой ще ти е верен :smt023 тва са остарели раоти

19heartshapedbox виж по горе че говорех по принцип :smt023

Violenza
12-12-2013, 21:31
брака за мен е просто фиктивна точка , хванал се някой дебел поп да ви обяви свещенния съюз по изкуствено създадени закони и по закона на бог в който не вярвам и никой не го е виждал :?: тотолна простотия да се уповаваш на брака че някой ще ти е верен :smt023 тва са остарели раоти

И конституцията, видиш' ли, е изкуствено създаден закон. :cool:

LadyDi
12-12-2013, 21:35
аз нямам църковен брак
и не се уповавам в нищо, че някой ще ми е верен - тва са напълно различни неща и не виждам какво общо имат с това кое за мен е по-ценно
питат ме гаджето или семейството - аз казвам семейството, но семейството не е задължително да включва единствено кръвни роднини
а това, че ти не можеш да го схванеш, е единствено твой недостатък

shades
12-12-2013, 22:11
И конституцията, видиш' ли, е изкуствено създаден закон. :cool:

знаеш ли как ми е през оная раота за конституцията 8-) аз не обичам да спазвам законите особено много :smt023 Що :?: така ми харесва

Лейди ди , за мен инстинското семейство е по кръвен път , ще дойдеш на мойта но ще е късно 8-) тогава ще си станала на 40 и ще си увиснала от всякъде , плачеща увита в под чаршафите сама

heartshapedbox
12-12-2013, 22:13
Лейди ди , за мен инстинското семейство е по кръвен път ,
Значи майка ти и баща ти не са истинско семейство?

leadyflame
12-12-2013, 22:18
По каква важност да се степенуват?

LadyDi
12-12-2013, 22:19
Лейди ди , за мен инстинското семейство е по кръвен път , ще дойдеш на мойта но ще е късно 8-) тогава ще си станала на 40 и ще си увиснала от всякъде , плачеща увита в под чаршафите сама
не разбрах какво искаш да кажеш и дори няма да опитам да разбера

shades
12-12-2013, 22:20
Значи майка ти и баща ти не са истинско семейство?

нека да коментираме вашите лични животи , моя не е интересен 8-)

heartshapedbox
12-12-2013, 22:22
Не искам да ти навлизам в личното пространство, извинявай ако така се е получило.
Имах предвид мъж и жена, които имат n години стабилен брак, деца и всичко останало.

anonymous708973
12-12-2013, 23:44
Heartshapedbox, задаваш прекалено логични въпроси, за да бъдат осмислени :д
Очаквам отговор от типа на "станали са семейство, когато се е появило дете".

тогава щом темата е за всеки индивидуално значи наистина е безмислена анкетата , изобщо не е достоверно :smt023

А ако е по принцип и е толкова очевидно, защо изобщо да имаме тема?!

По темата: Абсолютно не смятам, че една кръвна връзка предопределя близките ми хора. С нашите съм близка не заради споделената обща кръв, а заради характерите. Иначе нямаше да има толкова хора, които не могат да си гледат роднините.

shades
12-13-2013, 00:21
с дървена философка като теб не ми се спори , затова не мисля да ти отговарям , така падам на твоето ниво :smt023

heartshapedbox
12-13-2013, 00:24
Напълно права е.

Azoria
12-13-2013, 07:12
shades , ти говориш за по принцип, но всъщност сигурно не знаеш,че в днешно време по принцип липсва кръвната връзка в доста от семействата. Именно примера, който heartshapedbox ти даде, всъщност е много често срещан. Освен това този пример, който с ирония даваш, за да затвърдиш теорията си:

когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол :smt023 ако има обич значи са гей

изключително много противоречи на останалото, което говориш.

да препдоложим че говориш за гаджето ти , а той ако реши да отиде при друго момиче , ще ти бъде ли все още семейство

А относно това - заповядай в моята тема да видиш колко хора са на мнение,че това не би им разбило семейството.

Violenza
12-13-2013, 07:33
аз не обичам да спазвам законите особено много :smt023 Що :?: така ми харесва

Bad boy...

Мамин златен, вечерния час ли не си спазваш? Леле, че си опасен! :D

babity
12-13-2013, 07:39
С нашите съм близка не заради споделената обща кръв, а заради характерите.

Т'ва изказване не е особено коректно. Черти от характера се унаследяват. Което замесва кръвната връзка в цялата работа. Но с оглед на ежедневието и приятелите ни, става ясно че тя не е абсолютно необходимо условие за разбирателство.

anonymous708973
12-13-2013, 08:15
Права си, но мисля, че ме разбраха.
Или?

shades
12-13-2013, 08:49
Bad boy...

Мамин златен, вечерния час ли не си спазваш? Леле, че си опасен! :D

що не се срещнем и да видиш колко съм малък и колко не си спазвам вечерния час , а чакай забравих , и ти ще гиспираш и ще дръпнеш назад като всички останали от целия форум като така и нито един/една не събра смелост да ме види на живо 8-) 8-) 8-)

мразя пъзливците между другото :smt023

Violenza
12-13-2013, 09:54
Умрял е някой с тебе точно да се среща, да знаеш. :cool:

Hayashi
12-13-2013, 09:57
shades ти мацки ли биеш?

shades
12-13-2013, 10:16
Мухахаах хахахах 8-) ти мислиш че на мен ми е приоритет ли , просто ми е смешно как всеки се пени на празно 8-) а аз имам с кого да излизам не бой се 8-)

хаяши не , те мен бият , убиват ме с любов ласки и други работи 8-)

LadyDi
12-13-2013, 10:42
просто ми е смешно как всеки се пени на празно 8-)
Е то ти си се разпенил най-много като те гледам.

shades
12-13-2013, 10:46
разпених се да 8-) ама от смях 8-) потече ми пяна това от стомашните крампи които получих докато четях 8-)

girlwithblueeyes
12-13-2013, 10:46
Абе тази обич към родителите е по скоро наложена от обществото . Че трябва да обичаш и уважаваш родителите си защото така са казва този или онзи . Ами когато родителите ти буквално ти скапват живота без да им пука за тебе с какви очи ще искат уважение и обич ? Обичта и уважението трябво да са взеимни също както при любовните връзки .

DarkTemplar
12-13-2013, 11:17
Абе тази обич към родителите е по скоро наложена от обществото . Че трябва да обичаш и уважаваш родителите си защото така са казва този или онз. Ами когато родителите ти буквално ти скапват живота без да им пука за тебе с какви очи ще искат уважение и обич ? Обичта и уважението трябва да са взаимни също както при любовните връзки.
Права си за обичта и уважението, бих добавил и компромисите. В случаите, когато родителите не са показвали необходимата отговорност и загриженост към децата си, съдбата си знае работата. Именно децата обикновено са най-строгите съдници на родителите си.

NeutralMilkHotel
12-13-2013, 12:10
О, Боже...Нито са ме били вкъщи, нито са ме изневерявали. Това, че ти, шейдс, решаваш да стоиш до някой, който те бие и малтретира (от страх, че никой друг не би те и погледнал), и не знаеш как да водиш връзка (и съответно ти изневеряват) толкова те е обременило, и травмирало.... То ти личи по писането, не е нужно дори да ти чета мнението, а да видя как се изразяваш. Сигурно в реалният живот заекваш или имаш някакъв тик от нерви и притеснения. Личи си колко зле са се развили нещата в семейството ти, че да си толкова реактивен и обидчив на темата. Жал ми е за да теб, дано някой ден да си намериш добро и скромно момиче (партньор), което да те отърве от страховете ти. :)

shades
12-13-2013, 19:25
Я да обобщим сега да видим дали разбрах правилно 8-)

Значи момичетата до мен ме бият , после ме малтретират , и си мълча защото няма да ме погледнат други 8-) изневеряват ми най редовно, което ме травмира , също така имам тикове заеквам ходя при логопет обидчив съм , още имаш ли да изброиш :?: 8-) 8-) дотук позна 8-)

бива си те за екстра-сенс , не за екстра-секс понеже не си сексапилна :smt023 лъхаш на тестостерон отдалеч 8-) по скоро приличаш на емо , или айде да не обиждам емотата , по скоро приличаш на ушмулен по отстрани главата вълнист папагал с не много интелект 8-) папагалите освен да повтарят , да ядат и да серат друго могат ли 8-)

babity
12-13-2013, 21:57
Не бъди груб! И не прави психологически профили, преди тях беше по-привлекателен! :*

shades
12-13-2013, 22:01
това не е грубата ми страна , това е нежната , грубата ми страна е много по сериозна :smt077

ще правя каквото си искам и никой не може да ми каже нищо :smt023 how about that

babity
12-13-2013, 22:02
Разбира се, не мога да ти кажа какво да правиш. Просто мога да констатирам, като страничен наблюдател, кое ти се отдава и кое не. :)

anonymous708973
12-13-2013, 22:03
това не е грубата ми страна , това е нежната , грубата ми страна е много по сериозна :smt077

ще правя каквото си искам и никой не може да ми каже нищо :smt023 how about that

Някой още е в пубертета май.

shades
12-13-2013, 23:46
кога ще излизаш от него ?

shades
12-14-2013, 00:02
Ако искам да бъда отегчен ще вляза в клуб на пенсионера , по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип 8-) Но вече почна да ми омръзва :smt023 Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи 8-) да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите 8-)

аз на команди на жени не се подчинявам :smt023 ол райт :smt023

LadyDi
12-14-2013, 06:12
по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип 8-)

нещо май си си повярвал твърде :)
дреме ѝ на някоя точно за теб, че пък да тръгне да те... пречупва, променя, оформя по свой тертип :)
yeah, right...

babity
12-14-2013, 07:34
Ако искам да бъда отегчен ще вляза в клуб на пенсионера , по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип 8-) Но вече почна да ми омръзва :smt023 Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи 8-) да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите 8-)

Казах ти аз нещо за командите... 8-)

tori
12-14-2013, 09:09
Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи 8-) да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите 8-)

А, ама искаш мацките да ти правят слуш... В една връзка, истинска - нека поясня, нещата би трябвало да са фифти-фифти, а не единия да изпълнява нареждания. Тогава не е връзка.

shades
12-14-2013, 10:09
тори не искам никой да ми праи слуш , не ме интересува , когато едно момиче не ме харесва или нещо относно мен не и допада е свободна да си ходи

лейди винаги си вярвам :smt023 тва щото съм убеден в себе си и нямам колебания :smt023 ако не им дремеше нямаше да чувам съвети и напътствия :smt023 примерно айде при пантерата зная че тя обича да ги дава , това е понеже иска да прави от момчетата нейни гей-приятелчета на които да излива терзанията си 8-) за останалите все още не съм сигурен ква им е мотивацията 8-)

invisible_girl
12-15-2013, 10:17
Много ясно че семейството,що за въпрос?! ;д
Семейството е винаги до мен, когато имам нужда и винаги би ми помогнало :)

NeutralMilkHotel
12-15-2013, 19:01
Я да обобщим сега да видим дали разбрах правилно 8-)

Значи момичетата до мен ме бият , после ме малтретират , и си мълча защото няма да ме погледнат други 8-) изневеряват ми най редовно, което ме травмира , също така имам тикове заеквам ходя при логопет обидчив съм , още имаш ли да изброиш :?: 8-) 8-) дотук позна 8-)

бива си те за екстра-сенс , не за екстра-секс понеже не си сексапилна :smt023 лъхаш на тестостерон отдалеч 8-) по скоро приличаш на емо , или айде да не обиждам емотата , по скоро приличаш на ушмулен по отстрани главата вълнист папагал с не много интелект 8-) папагалите освен да повтарят , да ядат и да серат друго могат ли 8-)

Виж, ся', това, че за два месеца (от които един пишеш) успя да навъртиш 400 километрични коментара показва достатъчно добре какво е положението у вас, какъв ти е социалният живот и отношението ти с жените.

Ако вкъщи всичко ти беше наред, приятелката ти не ходеше да язди други и си имаше добри приятели, кога щеше да седнеш да изпишеш 400 мнения за 30 дни? И кога щеше да си толкова реактивен на тези теми?
Казах "лошо семейство" - бам, полудя, изписа две страници. И с всичко ти е така.
И ако винаги някой се държи лошо с теб, и никой не те харесва и уважава проблемът е в теб. Само 12 годишните кифли го отричат.

Абе, не знам...Явно са много важни тия неща - външен вид, затапки ала 2 клас, приказки с липса на причинно-следствена връзка и да се захващаме в контекста на контекста на контекста белким да успееш да изкараш половин аргумент, за да можеш да се обосновеш качествено. Ма, ги нямам аз тия неща, сорЕ.

В един филм се викаше "Не мога да стана като Ботев, защото аз съм Елена Иванова". В моят случай - не мога да стана като шейдс, аз съм просто НеутралМилкХотел. :/

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q83/s720x720/1450250_371158356352381_1928240063_n.jpg
рейтнете ми тостестерона и главата, че инак няма да мога да заспя тая нощ :(
(впрочем, към всички - татуировките с къна падат гадно :д)

shades
12-15-2013, 19:11
Виж, ся', това, че за два месеца (от които един пишеш) успя да навъртиш 400 километрични коментара показва достатъчно добре какво е положението у вас, какъв ти е социалният живот и отношението ти с жените.

Ако вкъщи всичко ти беше наред, приятелката ти не ходеше да язди други и си имаше добри приятели, кога щеше да седнеш да изпишеш 400 мнения за 30 дни? И кога щеше да си толкова реактивен на тези теми?
Казах "лошо семейство" - бам, полудя, изписа две страници. И с всичко ти е така.
И ако винаги някой се държи лошо с теб, и никой не те харесва и уважава проблемът е в теб. Само 12 годишните кифли го отричат.

Абе, не знам...Явно са много важни тия неща - външен вид, затапки ала 2 клас, приказки с липса на причинно-следствена връзка и да се захващаме в контекста на контекста на контекста белким да успееш да изкараш половин аргумент, за да можеш да се обосновеш качествено. Ма, ги нямам аз тия неща, сорЕ.

В един филм се викаше "Не мога да стана като Ботев, защото аз съм Елена Иванова". В моят случай - не мога да стана като шейдс, аз съм просто НеутралМилкХотел. :/

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q83/s720x720/1450250_371158356352381_1928240063_n.jpg
рейтнете ми тостестерона и главата, че инак няма да мога да заспя тая нощ :(
(впрочем, към всички - татуировките с къна падат гадно :д)

мисълта ми тече бързо не като при теб , не съм флегма да мисля един пост 30 минути 8-)

иначе това за коментарите колко много били ми напомняше на това което чух преди , нямало мутра която да пише във форум и нямало сериозни хора които да си губят времето 8-) после запяха друга песен 8-) много си ограничена девойко , може просто да ме кефя да пиша за да се забавлявам , примерно писането във форума да е като да изпушиш цигара :smt023 сори че не ти прочетох целия пост 8-)

NeutralMilkHotel
12-15-2013, 19:20
Ти си голяма мутра, брат, много си брутален и и е много випаджийско форума да ти е хоби. :)

shades
12-15-2013, 19:23
кога съм казал че съм мутра :?: не виждам да съм го казал , ти го каза , брат 8-)

не се смятам за вип , ти си випа с тази прическа , що не влезеш във вип брадар , там ще си подхождате по интелект 8-)

NeutralMilkHotel
12-15-2013, 19:29
Вип Брадър и мутри,хах, а после 'що не искам да пиша по БГ форуми. :/

shades
12-15-2013, 19:30
аз не го гледам но мисля че ти би се заинтересувала от него

и в какви форуми пишеш , мексикански :?: да не се имаш за нещо повече от останалите :?: мен точно няма да можеш да ме погледнеш в очите а ще сведеш поглед на живо , тъй че мълчи си 8-)

NeutralMilkHotel
12-15-2013, 20:19
Ще ме биеш ли, к'во? :lol:

Па, по норвежки, италиански, руски и английски форуми джиткам, брат. :) Ама рядко, че си имам и живот, все пак. :/

shades
12-15-2013, 20:23
закво да те бия , аз на момичета не посягам :smt023

много езици знаеш , да не си полиглот :?: тц тц тц брех

голям живот имаш знам :smt023 да миеш чинии и да пишеш по руските форуми 8-)

NeutralMilkHotel
12-15-2013, 20:40
Ми, през живота ми никой не ми е мил чиниите, нито ми е ходил по гъза, но те така се градят качества. Качества, които помагат в спорта, езиците, пианото и други неща с които се занимавам. Нека ми е зле. :)

shades
12-15-2013, 20:46
тотална глупост , по твоята логика клошарите които бъркат в казана правят упражнения за трицепс например

точно защото се занимаваш с много неща наведнъж ще се провалиш

те хората са го казали , тесен специалист или широкоскроен царвул

аз като се хвана с нещо гледам в нея насока да се усъвършенствам

NeutralMilkHotel
12-15-2013, 21:02
Обобщението на дискусията ТИ:
1. Бащата изнасилвач по-важен ли от вярно гадже, ти казваш "да".
2. Погребението на някакъв гей.
3.Всички ти изневеряват, за това и с другите така ще стане, докато баща ти поне само теб ще ебе.
4. Мутри, Вип Брадър, ти си някъв як и умен перничанин
5. Аз нищо не правя и съм мъжкарана с гадна коса.
6. Защо аджеба се занимавам с толкова много неща?

Причинно-следствена връзка? Никаква.

Чао-чао. :)

shades
12-15-2013, 21:21
не ми се занимава с теб , дори не си забавна , много си скучна

имаш една целувка от мен по бузката че си толкова скучна 8-)

just_a_girl2007
12-17-2013, 15:44
за мен е по важно гаджета, но зависи в каква ситуация.

Tsukuda_Hiroshi
12-17-2013, 15:48
"Семейството в сърцето, за останалите - пръсти"!!

vampire_girl_
12-18-2013, 07:47
"Да те поставя преди семейство и приятели е грях .
Особено преди да те превърна в част от тях ."

Сетих се за тази песен,та зависи от конкретната ситуация и човек.

3oPuTy
12-18-2013, 14:59
Само детето ми ще бъде по-важно от родителите ми!