Влез

View Full Version : Неистово много я искам

psihqsala
12-13-2013, 17:08
Да,аз съм жена..и тя е жена..но толкова е близка моята с нейната душа...
Имам приятелка, която макар и не много близка(тоест не сме всеки ден заедно), ме привлича много...
Не само заради външния вид, а заради това, че много неща ни сближават емоционално...имаме сходна съдба, стават подобни каши, мислим по много подобен начин, мечтаем за еднакви неща, просто само заради това я чувствам толкова близка..и да,искам я. Неистово много, не съм тийнейджърка,ако това си помислихте и не е от живо любопитство..но нея я искам за по-близка до мен, не само да правя секс с нея,ами да е и до мен ... Не знам какво да направя, защото често сме се базикали, че понеже много си приличаме трябва да се вземем, трябва да го направим, да извършим някоя голяма лудория заедно..но никога нищо повече от целувки...И все пак, не мога да спра да мисля за нея..Не е първият път, в който изпитвам влечение към жена..и в миналото си съм се чувствала духовно и физически привличана от моя пол..и почвам да се чудя-аз ли съм лудата, другите ли са скучни, но по дяволите, искам да съм с нея..не заради идеята, не за да знае някой за нас, не за да задоволя любопитство,както казах, а защото знам,че бихме били щастливи заедно...Да й призная малко ме е страх, да не се отдръпне,въпреки че от това,което съм чувала(което не мога да разбера шега или истина е от нея...), може и да не реагира крайно...Не знам....А може би просто трябва да й споделя...

BlackEyedPeas
12-13-2013, 17:14
Внимавай, защото всички си мислят, че при по-близка връзка всичко е перфектно, но има голяма вероятност да започнете често да се карате, да не се съгласявате, нещата ще са много по-различни.

Tsukuda_Hiroshi
12-13-2013, 17:17
Съгласен! С течение на времето воала на перфектността пада и тогава всичко грозно лъсва, а това някак си пребива желанието ни да сме с дадения човек. Все пак може би трябва да й споделиш какво мислиш. Ако не на 100%, то поне да й загатнеш. Ако се отдръпне, винаги можеш да замажеш положението с "грешно си ме разбрала" и някакви такива и пак да продължите да сте си само приятелки.

psihqsala
12-13-2013, 17:23
Е,океей,ама по тази логика никога да не се обвързваме с хората,защото съществува този риск...то и с противоположния пол е така,ама това не спира хората да се обичат и да искат да са заедно,нали..!?

BlackEyedPeas
12-13-2013, 17:30
Да, така е, понякога трябва да надвием страха и да си кажем каквото имаме, ще ни олекне, но в твоя случай е наистина малко по-сложно и затова казвам, че може и да има неочаквано развитие. С намеци не се знае до къде ще се стигне, има и вариант да се напиете и уж тогава да й кажеш, да видиш как ще реагира тогава, но не е особено удачен. Просто вземете да си говорите за някакви по-задълбочени теми и ако ти се рискува - говорете си първо за нещо като някакви ваши тайни и след 20 минути примерно й кажи това, но не знам как ще продължи разговора ви. Ако ти е добра приятелка би те разбрала, от това ще се разбере що за човек е и дори и да не се чувства физически привлечена от теб, това не означава, че ще те остави, просто може в началото да спре да прави някои действия на ебавка каквито сте правили, но скоро би трябвало да се отпусне.

baby_baby
12-14-2013, 12:44
Според мен ако и признаеш в първия момент може и да е объркана и малко да се отдръпне

Tsukuda_Hiroshi
12-14-2013, 15:41
^ Съгласен, ама какво ще стане след първия момент...? Има 2 опции.
А относно страха от обвързване - да, има го и при противоположния пол. Въпроса е дали възприемаш някого и с лошите му страни, след като ги видиш или искаш нещо перфектно, а както знаем перфектни няма. Това имах предвид.

Niakoitam
12-14-2013, 16:05
Ако приятелката ти е хетеро и е по консервативен тип освен за връзка не можеш да мислиш даже и за по сексуални отношения с нея.А не е и особено добре ако не е навита да и досаждаш много,защото за разлика между мъж и жена тези отношения са доста нетрадиционни за днешното общество и може и да ти тегли шута. Аз лично така бих направил ако имам приятел гей,който си излее чувствата и въпреки,че го разбирам НО НЕ СИ ДАВАМ ЗАДНИКА за такива цели не спира да ми досажда на тая тема. :)

fenastz
12-14-2013, 19:46
Напийте се някоя вечер и я награби. Макар че не знам как ще правите секс :D дръж някоя краставица под леглото за спешни случаи

djipsito
12-14-2013, 21:32
Съгласна съм, че ако й кажеш ще разбереш какъв човек е.
Т.е както и да реагира тя, ти ще спечелиш. Или още по-близка приятелка, или няма да ви се променят отношенията или тя ще започне да те отбягва (да, и тук печелиш, защото ако почне да те отсвирва малко по малко, докато не спре изобщо да те търси, показва, че не е чак такава добра приятелка).