Влез

View Full Version : Важен въпрос

gerincito
12-14-2013, 17:20
Здравейте. Имам старшна нужда от съвет. Имах връзка с момче половин година. През този период той пожелаваше няклоко пъти да се разделим и да останем само приятели, но аз не желаех и ставаше така че се събирахме. Дойде момент в който той отново пожела това и за се съгласих и приех неговото решение, което беше крайно. И така половин година почти не се виждахме, чувахме се от време на време. Понеже сме студенти започнахме семестъра. През периода през който се разделихме ми беше страшно трудно, тежко, мъчно.... Но някак си приех това и свикнах. Запознах се с друго момче, като мисля че и двамата имаме симпатии един към друг, макар че е рано да се каже. Един ден бившият ми приятел ми казва,че е размислил и е осъзнал какво точно изпитва към мен и иска отново да се съберем. Дайте ми съвет какво да правя, объркана съм, и не знам дали все още изпитвам същото към него, защото просто свикнах да живея без него, а и може би времето наистина лекува. Помогнете ми, не искам да има наранени. Какво да правя?Той настоява да се съберем. А аз не знам дали това е най-добрият вариант.Казах му че ще помисля, а той счита че съм го предала, защото любовта ми била преминала през тази половин година. Искам съвет :(

gerincito
12-14-2013, 17:20
А ако някой желае нека ми пише и лично съобщение.

meliissaa
01-05-2014, 12:29
И аз имам въпрос и моля ви помогнете !!! Искам да разбера как да си видя старите мнения във форума. Благодаря предварително!

SHPAIdURmeN
01-05-2014, 14:10
Ем, след като си му дала време за размисъл и свобода. Сигурно е имал други, но чувството, което е било м/д вас двамата, го нямало в тези връзки. И разбира, че ти си му истинската приятелка*гадже :D. Така, че дай му шанс, сигурно и ти изпитваш чувства към него. Просто опитай, дай му този шанс. Ако ли не, се запитай дълбоко в себе си защо, би се завърнал след толкова време при теб ? Само ти самата можеш да разбереш отговора, дали да му даден шансът или не, никои друг не може да ти го каже. Просто си задай правилните въпроси.

Vivitu483
01-05-2014, 14:47
Щом един път те е развъртал, какво му коства да го направи отново? :)

HollyGolightly
01-06-2014, 02:35
Студенти сте, а той се държи като малко детенце. Ти не си го предала, понеже не си длъжна да седиш и да го чакаш половин година, дали случайно господинът ще си смени мнението и ще те заиска отново. Не се връщай при него заради чувство на вина. Реши сама за себе си дали наистина го искаш или искаш миналото си с него, понеже това са две различни неща.

~LadyCrawley~
01-06-2014, 07:12
Не ги разбирам тези двойки-искат неколкократно да се разделят и после като видят, че един от двамата е щастлив с някой друг и айде-връщам си го/я, щото съм егоист/ка...

ventto
01-09-2014, 06:37
Не ги разбирам тези двойки-искат неколкократно да се разделят и после като видят, че един от двамата е щастлив с някой друг и айде-връщам си го/я, щото съм егоист/ка...

Много точно :)

djipsito
01-09-2014, 11:19
Студенти сте, а той се държи като малко детенце. Ти не си го предала, понеже не си длъжна да седиш и да го чакаш половин година, дали случайно господинът ще си смени мнението и ще те заиска отново. Не се връщай при него заради чувство на вина. Реши сама за себе си дали наистина го искаш или искаш миналото си с него, понеже това са две различни неща.

Съгласна съм. Направо му тегли чертата, ебати тъпака. Много се нервя на хора, които не знаят сърби ли ги, боли ли ги.
Там дето си плюла, недей да ближеш. Излизай с новото момче и въобще игнорирай бившия си. Да е мислил на време. Не го оставяй да ти всява вина, щото ти не си виновна, че той не знае кво иска. Ако се опита пак да те обвини му го кажи.

baby_baby
01-09-2014, 13:31
Аз бих избрала второто момче първия явно не знае какво иска и само те разиграва пробвай с второто момче

Tsukuda_Hiroshi
01-10-2014, 04:58
Ае няма нужда, а?! Имам предвид - човек, който иска да е с теб, ще бъде с теб - няма да те кара да му се молиш, да ревеш, да му се обясняваш колко много го обичаш и да те къса няколко пъти. Да ходи да си начеше крастата за известно време с други мастии, после пак да цъфне все 1 нищо не се е случило: "Искам пак да сме заедно :) " То не става така! Или-или! Бий му шута сега ти, че да си разбере грешката!

А и не само, за да си разбира грешките - според мен точно след месец или 2, ако се съберете, нещата ще са пак "искам да се разделим"... Ае нЕма нужда, а?

carlabd
01-10-2014, 18:26
той те е предал, докато ти си била лудо влюбена той е искал на няколко пъти да се разделите , щом е искал да скъсате на няколко пъти то тогава какво те кара да мислиш , че пак няма да поиска? помисли си. и тогава ти ще си още по-наранената ;) ... Съвета ми е да си продължиш живота без него и без това казваш, че си свикнала, гледай смело напред има и други момчета