View Full Version : Приятелство, любов или изневяра?
Sventaker
12-15-2013, 10:00
Наскоро започнах да общувам повече с едно момиче и се случиха някои неща, бях в тях и от тук мисля, че всички се досещате, какво се е случило. Отначало нямах абсолютно никакво намериение да правя, каквото и да е, нямах никакви чувства към нея, а и тя към мен също. Момичето е супер и чесно за тези 4 дни направих страшни простотии, но не съжаляваме. Мисля, че се влюбвам все повече и повече в нея, а и тя ми отвръща на чувствата, до тук ок? Нали така, ако нямах проблем нямаше да поствам това, нали ? :Д Та проблема е, че приятеля ѝ е в моя клас и сме близки приятели, точно поради тази причина не съм направил, кой знае какво. Да, спах с нея, и да виждам се с нея, но не я искам и в същото време не искам да имам нищо общо с нея поради приятеля ѝ. Не знам, какво да правя, и бих искал някой просто да ми каже, кое е правилно и кое не.
BlackEyedPeas
12-15-2013, 10:12
И ти се наричаш "приятел".., че на всичко отгоре и "близък". Ми не, не си такъв и то изобщо. Точно ей такива като теб ги наричат курвари, защото мислят как да задоволят собственото си достойнство с гаджето на свой приятел, ето това е долно и се съмнявам, че някой тук би ти дал какъвто и да е отговор на.. "въпроса ти". Явно и тя не е по-малко от теб и ще си паснете идеално, но след 3 месеца тя ще се търкаля в кревата на друг, докато ти се заблуждаваш, че те обича вече. Ако беше добър приятел, тогава нямаше да мислиш с чепа си, а с плиткият ти мозък, който явно го няма.
http://www.quickmeme.com/img/29/29b7207bd4b4675cfe2c633d39474e11247a29256f5c36fe63 d620ca6d6bc11b.jpg
xXxPETYAxXx
12-15-2013, 10:14
то разбирам да нямаш никакви допирни точки с гаджето ѝ, ама да твърдиш, че сте близки приятели и да чукаш момичето му е доста...лицемерно. А това, че се влюбваш в нея много влошава положението...
Тя наясно ли е с това, че ти изпитваш чувства към нея? Или просто ти си мислиш, че ти отвръща на чувствата, без да сте обсъдили този въпрос.
Всъщност, не си ти човека, който трябва да реши какво да прави, а тя. Ти, ако си отвориш устата за случващото се ще изгубиш и двамата. При други обстоятелста може да се лишиш само от единия, трябва обаче да решиш от кой. Ако избереш приятелството с момчето - ще трябва да прекратиш вижданията си с момичето, ако избереш момичето, трябва и тя да избере теб, че може да си останеш и с пръст в устата.
Sventaker
12-15-2013, 10:23
хах, наясно съм, че съм отвратителен човек и казах "близък", защото бяхме близки, както и не казах, как се е случило, всъщност тя ме покани в тях, както и не отидох сам, тя не ми даде да си тръгна с другите. И да тя започна темата, смисъл тя първа призна, какво чувства, чесната истина е това, както и всичките глупости, които правя, но какво да очаквам, питайки във форум. Явно беше просто момент на несигурност ^^ , все пак се смята, че на 17 години няма да съм паднал толкова ниско, че да питам във форум за нещо такова. А и един съвет, не съдете толкова бързо човека, да ужасен съм, но всеки случай си има историята, не казвам, че тя е виновна, чесно и двамата сме си ужасни, а и до това след 3 месеца. Не съм казал, че съм най-вярния човек, както и съм напълно наясно, че един човек си е свободен, ако иска да е с друг в леглото, не я спирам, същото се отнася и за мен
Violenza
12-15-2013, 10:24
не съм направил, кой знае какво. Да, спах с нея,
Еее, че то това нищо не е!
Дотук с bro code-а. Имай малко топки и вземи си признай.
BlackEyedPeas
12-15-2013, 10:36
Еее, че то това нищо не е!
Дотук с bro code-а. Имай малко топки и вземи си признай.
Ахах :lol:
Иначе не се занимавай с нея по какъвто и да е начин. Отделно, че ще се разнесе всичко и ще странят хора от теб, отделно, че след време тя ще ти извърти същият номер, но нали си "прекалено голям" да се въртиш из форумите. От кога 17 годишните се имат за големи, че знаят живота си идеално, тц тц.
xXxPETYAxXx
12-15-2013, 10:48
Това момиче някак... не виждам как си струва. След като си има приятел и се обяснява, че има чувства към теб(неговия все пак приятел за Бога). Като имаш чувства към друг, прекратяваш връзката си с този, с когото си, а не да седиш на два стола. Доста...глупава(да не казвам точно каква) постъпка.
Има шанс всъщност и да ти говори врели-некипели, щом е само на думи.
Пазете се от такива момичета.
Violenza
12-15-2013, 10:52
След като си има приятел и се обяснява, че има чувства към теб(неговия все пак приятел за Бога).
Тук идва тънкият момент на въпроса кой кого върти на пръста си. Тя ли, 'щото получава внимание от двама и е на път да им развали приятелството с рунтавата си опашка или те нея, оставайки си приятели, минали през една и съща пътека. :cool:
baby_baby
12-15-2013, 14:20
Много си противоречиш Първо казваш че почваш да се влюбваш в нея после че не искаш да имаш нищо общо с нея даже ти не знаеш какво искаш помисли хубаво
http://www.quickmeme.com/img/29/29b7207bd4b4675cfe2c633d39474e11247a29256f5c36fe63 d620ca6d6bc11b.jpg
:lol:
Fantasyyy
12-15-2013, 20:13
Сори, ама си точно курвар. Първо спиш с момичето, а после се сещаш за "близкия" си приятел. И супер много си противоречиш. Как така казваш, че започваш да се влюбваш в нея, а после, че не искаш да имаш нищо общо с нея. Не, че тя няма никаква вина ама в случая говоря за теб.
ForzaFelipe
12-15-2013, 21:23
Ами...това е много курварска постъпка...Смятам, че нямаш право да го наричаш близък приятел...Звучи направо смешно...Съвета ми е, да вземе да се разделят с момичето, пък после си мислете дали да му кажете какво се случило, или за пред него ще сте тръгнали след като са се разделили.
И все пак, връзка започнала с изневяра, така и ще завърши :) ;)
HollyGolightly
12-15-2013, 21:32
Не, ти нито нея искаш, нито искаш нещо от нея, само дето си спал с нея и продължавате да поддържате контакт и да се срещате. Какво толкова? То ако приятелят и не разбере, не е изневяра, нали така, пък и той ти е много близък приятел.
Ако на това му викаш приятелство, то тогава определено имаш много изкривени представи за връзките с хората :?
girlwithblueeyes
12-16-2013, 10:41
Ти си лицемер . Не защото си се влюбил а защото правиш всичко тва зад гърба на уж много близкият ти приятел.
anonymous708973
12-16-2013, 10:59
А, значи не я искаш и не искаш да имаш нещо общо с нея, ама сте спали? Ебаси гнусното същество.
Мислиш ли, че твоят приятел като го разбере това, ще ти се размине? Остави настрана, че да имаш вземане-даване с приятелката на най-близкия си приятел е долно и е нож в гърба, обаче... по-добре поне да имаше някакви намерения към момичето отколкото да си скапал ДВЕ връзки заради едното търкаляне в леглото!