View Full Version : Проблем
Здравейте:) Проблемът е следният: ходих с приятеля ми година и се разделихме,бяхме се скарали много жестоко и си казахме неща,които не мислим.Той скъса с мен, но аз също съм късала с него, защото ме обиждаше много.Всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не.По принцип има проблеми с нервите.... Много се карахме,но аз си го обичах въпреки всичко.Постоянно ме следеше, но за мен не беше проблем, защото исках и искам да съм само с него. Преди няколко дни си писахме, но той се държа много неебателно. Като се карахме преди се държеше по този начин също, но казваше, че го прави, защото не иска да изглежда слаб и за да ми запука на мен(винаги мие пукало просто не ми вярваше). Искам да си го върна. Според вас има ли начин, да го потърся ли или да изчакам сам да ме потърси. На 18 съм, а той на 20.
baby_baby
12-15-2013, 14:14
Забрави го по-добре как може да си била с човек който те е обиждал и те е следял тва просто е прекалено и другото така като казваш "По принцип има проблеми с нервите" все едно го оправдаваш за постъпките му (следенето и обиждането) според мен не го търси и го забрави
Прекалено много го обичам и искам да съм с него. Когато не е нервен(което се случва рядко) е много мил.. Дали ще ме потърси след няколко дни.. Просто знам, че няма да ми мине скоро.. Адски много ме боли
xXxPETYAxXx
12-15-2013, 14:19
Забрави го по-добре как може да си била с човек който те е обиждал и те е следял тва просто е прекалено и другото така като казваш "По принцип има проблеми с нервите" все едно го оправдаваш за постъпките му (следенето и обиждането) според мен не го търси и го забрави
Абсолютно!
Как може въобще да ти липсва такъв човек? Не мислиш ли, че заслужаваш по-добър?
baby_baby
12-15-2013, 14:23
Прекалено много го обичам и искам да съм с него. Когато не е нервен(което се случва рядко) е много мил.. Дали ще ме потърси след няколко дни.. Просто знам, че няма да ми мине скоро.. Адски много ме боли
представи си че следващия път ти и посегне пак ли така ще го оправдаваш че ще си и още с него?
Не знам защо, но каза, че ще ми направи "мръсно". Заплашвал ме е, както и приятелките ми.Не ми даваше да ходя на училище, защото съм щяла да се занимавам с момчета, защото всички момичета били курви.. Не знам и аз.. Толкова мръстотии ми е правил, а аз все още го искам..
xXxPETYAxXx
12-15-2013, 14:50
Явно си се хванала за този като удавник за сламка. Той може да има проблеми с нервите, ама ти имаш проблем със самоуважението. Спри с тези комплекси за малоценност, вярвай, че можеш да имаш стабилен приятел, който ще се отнася добре с теб.
baby_baby
12-15-2013, 15:09
Не знам защо, но каза, че ще ми направи "мръсно". Заплашвал ме е, както и приятелките ми.Не ми даваше да ходя на училище, защото съм щяла да се занимавам с момчета, защото всички момичета били курви.. Не знам и аз.. Толкова мръстотии ми е правил, а аз все още го искам..
Както казах по-горе зарежи го колкото и да го "харесваш" ще си намериш по-добре момче което няма да си прави каквото си иска с теб не ти ги казваме тия работи за лошо а за добро но ако не ни послушаш си го търпи
Violenza
12-15-2013, 15:16
Отивай да му спиш пред вратата на изтривалката. Все по някое време ще си те прибере.
anonymous708973
12-15-2013, 15:28
Всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не.
По принцип има проблеми с нервите....
Постоянно ме следеше, но за мен не беше проблем
Искам да си го върна.
Дори няма да се опитвам да ти помогна да се осъзнаеш колко брутално нищожно същество си.
Абсолютно!
Как може въобще да ти липсва такъв човек? Не мислиш ли, че заслужаваш по-добър?
АБЕ, айде моля ви се. Много добре я разбирате дори, само глупости дрънкате. Все едно не знаете, какво е да обичаш и да си се привързал.
Едно е да ти липсва, друго да искаш да го видиш.
Избягвай го.
Здравейте:) Проблемът е следният: ходих с приятеля ми година и се разделихме,бяхме се скарали много жестоко и си казахме неща,които не мислим.Той скъса с мен, но аз също съм късала с него, защото ме обиждаше много.Всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не.По принцип има проблеми с нервите.... Много се карахме,но аз си го обичах въпреки всичко.Постоянно ме следеше, но за мен не беше проблем, защото исках и искам да съм само с него. Преди няколко дни си писахме, но той се държа много неебателно. Като се карахме преди се държеше по този начин също, но казваше, че го прави, защото не иска да изглежда слаб и за да ми запука на мен(винаги мие пукало просто не ми вярваше). Искам да си го върна. Според вас има ли начин, да го потърся ли или да изчакам сам да ме потърси. На 18 съм, а той на 20.
Обичам те, и ще се опитам да не се нервирам като те видя да спиш с друг.
Поздрави,
Двадесет годишния.
Обичам те, и ще се опитам да не се нервирам като те видя да спиш с друг.
Поздрави,
Двадесет годишния.
Значи аз обяснявам как съм била му била вярна през цялото време. Нещо не разбра или?
Значи аз обяснявам как съм била му била вярна през цялото време. Нещо не разбра или?
Ама аз наистина те обичам.
Радвам се че си ми била вярна и силно се надявам да продължиш да ми бъдеш.
Ама аз наистина те обичам.
Радвам се че си ми била вярна и силно се надявам да продължиш да ми бъдеш.
Ти някакви психически проблеми или имаш "моето момче" или просто си нямаш друга работа?
Ти някакви психически проблеми или имаш "моето момче" или просто си нямаш друга работа?
И двете
Или и трите не можах да ти разбера много, много коментара.
Иначе по темата го късай тоя и ми звънкай.
И двете
Прегледай се тогава. Довиждане.
Иначе по темата го късай тоя и ми звънкай.
О, да бебчо веднага ти звънкам. Пха
О, да бебчо веднага ти звънкам. Пха
Чакам те маце!
Чакам те маце!
Наистина се прегледай. http://www.youtube.com/watch?v=bQzrvK_3ibk
baby_baby
12-15-2013, 15:56
АБЕ, айде моля ви се. Много добре я разбирате дори, само глупости дрънкате. Все едно не знаете, какво е да обичаш и да си се привързал.
Избягвай го.
По тая логика дай да го търпи като я обижда или недай си боже почне да я бие
И теб те обичам!
Е няма как да стане..
аз пък не те обичам
Ти така си мислиш но и двамата знаем истината.
то с обидите и следенето се почва
А примерно ако ми пише тия дни какво да му кажа? Защото ако почне с миличките неща веднага ще му простя.. А ти Bank$ млъкни.
Истината е тва дето казах
И двамата знаем, че това е лъжа.
http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs
А примерно ако ми пише тия дни какво да му кажа? Защото ако почне с миличките неща веднага ще му простя.. А ти Bank$ млъкни.
Не виждаш ли че говоря с момичето си?
baby_baby
12-15-2013, 16:02
Просто не се занимавай с него отбягвай го не му отговаряй и се някога ще се откаже
Не виждаш ли че говоря с момичето си?
Адски си нагъл.
И двамата знаем че е ИСТИНА :)
А онази нощ нищо ли не означаваше за теб?
стига си спамил в тая тема
Ако това ще те направи щастлива ще спра защото всичко което искам е да бъдеш щастлива.
Ако това ще те направи щастлива ще спра защото всичко което искам е да бъдеш щастлива.
Имам чувството, че ми се подиграваш. Така мисля.
Имам чувството, че ми се подиграваш. Така мисля.
Това беше за baby.
А на теб 15 пъти ти казах да го късаш тоя.
А на теб 15 пъти ти казах да го късаш тоя.
Прочети ми пак първия пост и пиши пак.
baby_baby
12-15-2013, 16:12
Авторке не се занимавай колкото и да ти е гадно ще ти мине се някога
Не се занимавай с него започни да си пишеш с някой друг и ще го забравиш.
Аз така правя за да забравя baby_baby след като я хванах в леглото с друг.
xXxPETYAxXx
12-15-2013, 16:18
Избягвай го.
Ти гледаш ли какво е написано в темата въобще? Повечето сме наясно какво е да обичаш или да се привържеш към неподходящ човек, обаче не знам как може да искаш да си върнеш някой, който цитирам "всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не" и те следи.
Това си е мазохизъм направо.
Ти гледаш ли какво е написано в темата въобще? Повечето сме наясно какво е да обичаш или да се привържеш към неподходящ човек, обаче не знам как може да искаш да си върнеш някой, който цитирам "всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не" и те следи.
Това си е мазохизъм направо.
Както казах, едно е да ти липсва (докато се сещаш само за хубавите моменти), друго е да искаш да си с него отново и да го видиш.
Както казах, едно е да ти липсва (докато се сещаш само за хубавите моменти), друго е да искаш да си с него отново и да го видиш.
Липсва ми повече от всичко.. Всички ме питаха как може да съм с такъв човек и всичките ми приятелки ми казваха да го зарежа още в началото, но...
Почвам да си мисля, че някои "жени" си ги заслужават такива "мъже". Връщай се при него като толкова го обичаш и ти липсва. Явно е, че нямаш себеуважение. Написаха ти го вече, но ти пак си мрънкаш едно и също. Доста си глупава. И ако не поумнееш, само за изтривалка ще ставаш цял живот. (освен ако не си трол)