Здравейте.От доста време насам се чувствам така,сякаш изобщо не знам какво да правя с бъдещето си.Всички около мен имат цели,знаят какво ще работят или поне имат малка представа.Аз непрекъснато си променям мнението и желанията.Май от всичките ми идеи нито една няма да се осъществи.Имам нужда от стимул,но сякаш нищо около мен няма смисъл.Има ли друг в подобна ситуация?
paradosou
12-16-2013, 11:40
Помисли какво можеш да правиш от сутрин до вечер без да го усещаш като принуда, а напротив - да ти е страшно приятно и да те поглъща. Не се замисляй за пари, положение в обществото, пазар на труда, конкуренция... Ако все пак се впуснеш в анализи, не допускай да те разколебават и да те карат да се чувстваш нездравословно несигурна. Позволено е само да обмисляш непредвидености, да си развиваш вниманието по отношение на детайлите и да се учиш да се ориентираш във всякакви обстановки/среди 8-).
Представи си за момент, че имаш достатъчно и не се налага да работиш, за да живееш страхотно. Е, с какво би се занимавала в случая? Да си отговориш на така поставения въпрос е само един от многото възможни начини, които биха ти дали посока; за мен си заслужава да погледнеш от тоя ъгъл, макар на немалко хора идеята да им се струва... нереална :).
the sniper guy
12-16-2013, 18:32
Вика му се пубретет и няма начин АКО си под 18 да знаеш какво искаш.
baby_baby
12-19-2013, 18:41
Помисли какво те влече и се опитай това да учиш учи нещо което ще ти е интересно за да ти е приятна работата