View Full Version : Момчета, бихте ли харесали този подарък от гаджето?
ilikenestea
12-15-2013, 18:14
момчета бихте ли харесали това, ако вашето гадже ви го подари:
http://www.euro-knife.com/pocket-knives-91/swiss-army-knife-victorinox-camper-1.3613/
http://www.euro-knife.com/sub/euro-noze.sk/shop/product/resized/noze-victorinox-noz-victorinox-camper-1.3613-619.thumb_434x516.jpg
момчета бихте ли харесали това, ако вашето гадже ви го подари:
http://www.euro-knife.com/pocket-knives-91/swiss-army-knife-victorinox-camper-1.3613/
http://www.euro-knife.com/sub/euro-noze.sk/shop/product/resized/noze-victorinox-noz-victorinox-camper-1.3613-619.thumb_434x516.jpg
Не е важен подаръка а жеста нарисувай му рисунка къщичка с градинка примерно ще го зарадва много повече от колкото парче метал защото едното му е от теб другото от Швейцария.
baby_baby
12-15-2013, 18:29
Защо не му напишеш на няколко листа 10 причини защо го обичаш или нещо друго направено от теб
Ножчето не е лошо, ти сама прецени дали е смарт и използваемо спрямо него.
HollyGolightly
12-15-2013, 21:35
Какво е това "момчета", замисли се твоят дали си пада по такива неща, не момчетата във форума. Все пак от човек до човек има разлика.
ForzaFelipe
12-15-2013, 21:41
На мен би ми харесало, но аз не съм ти гаджето и не се знае дали на него ще му хареса или по скоро дали му е нужно ;)
Violenza
12-16-2013, 07:47
Защо не му напишеш на няколко листа 10 причини защо го обичаш или нещо друго направено от теб
Т'ва пък за мъж специално е ебати педерасткият подарък. :D Та даже и за жена.
Аз подобно нещо не бих подарила, но както вече ти казаха, и което е абсолютно очевидно, зависи твоичкият по какво си пада.
или нещо друго направено от теб
Ваучер за чикия ли имаш предвид...?
girlwithblueeyes
12-16-2013, 10:23
А защо направо причините да не са 100?!
Аз подобно нещо и за годишнина не бих подарила на приятелят си . Най-много да ми се изсмее
Коледа е и подаръка трябва да е личен и съобразен с този на който подарявате .
anonymous708973
12-16-2013, 10:51
Присъединявам се. За личен празник да седна да подарявам кутии с листчета, мерси. Правила съм го като част от писмо по повод годишнина, защото иначе нямаше да мога да си изразя мисълта без да ревна като магаре, но не го възприемам като подарък.
seek&destroy
12-16-2013, 11:08
Не знам защо ме напуши на смях като видях ножчето :-D
Човече, ти най-добре би трябвало да знаеш дали ще му допадне. На моя би му допаднала идеята и ще се изкефи, 'щото е в нещо като лека форма на колекционер, но друг пък би реагирал кофти. Не знам, преценявай си.
Ваучер за чикия ли имаш предвид...?
Единствената добра идея от всичко предложено.
psychopath
12-16-2013, 22:41
Мани не ги слушай тия..."10 причини, поради които съм ретард" и рисунки... :D
Момчетата харесваме оръжия, в това число ножчета. Аз лично бих предпочел нормален автоматичен нож, но и швейцарското е готино за подарък и е адски полезно.
Oldschool
12-17-2013, 15:12
Швейцарското ножче винаги е добър подарък за момче.
just_a_girl2007
12-17-2013, 15:43
Ако се интересува от такива неща, е хубав пподарък.
На мен ще ми е тъпичко :D
Deadlock
12-17-2013, 18:31
Готино е, моят мъж одобри.
Ауууууууу да <3
Ако гаджето ми подари такова ще я разбия от секс. Сериозно, ще се изкефя яко.
Ако ще му пишеш причини да го обичаш - нека да е върху тоалетна хартия, поне да може да се избърше с тях.
Еми определено не би ми харесал
1. Защото си умна.
2. Защото си красива.
3. Защото имаш секси устни.
4. Защото имаш красиви крака.
5. Защото написах вече пет причини.
6. Защото имаш най-красивите очи.
7. Защото имаш най-красивото лице.
8. Защото имаш най-прекрасната усмивка.
9. Защото ме обичаш.
10. Защото си секси.
Обичам те скъпа, Бейби.
sweetka_96