Влез

View Full Version : Подходящо момче?

AKJSDHLX
12-15-2013, 21:39
Ще започна с малко предистория:
Миналата зима бях адски наранена, тъй като се бях разделила с момче, с което бях 2години и той беше вече с друга.Един приятел, който живее в Англия по принцип, се беше върнал и прекарвах доста време с него.

и от тук на татък стана малко по-сложно ...

С него имаме адски много неща(момчето, живеещо в Англия), но главно ни сближи това, че и двамата бяхме наранени.Зимата...или по-точно месец от нея(края на декември-началото на януари) бяхме неразделни.Прекарвахме почти по цели денонощия заедно.Прекарвахме си доста добре, но по едно време, малко преди да си замине аз започнах да си падам по него.Адски добро момче е.За 2години с бившата му, той не и изневери и един път, въпреки, че бяха разделени през повечето време.Мил е, джентълмен, забавен, умен, интелигентен...абе като цяло всички качества, които ми се иска да притежава едно момче, той ги има.Проблема е там, че тогава не му казах нищо, а имах чувството, че и той си пада по мен, поне малко...постоянно скъсяваше дистанцията, гушкаше ме, когато вървяхме ме хващаше за ръка дори :Д .. ноо след тази зима...мина време...пишехме си постоянно...когато си дойде лятото, успяхме да се видим само няколко пъти и то в компания, тъй като аз пътувах много, той също и така.И сега ще си идва отново.След няколко дни при това...очертава се отново празниците ми да преминат в неговата компания и много си мисля за това, как той е адски подходящ за мен.Не съм фенка на връзките от разстояние, но и в същото време са най-добре за мен в момента, тъй като се занимавам с много неща и нямам много свободно време.Чудя се дали да му кажа за тези мои чувства...и дали ще се получи нещо...какво мислите вие?

babity
12-15-2013, 21:43
Остави нещата да се случат. Той ще си дойде, виж дали нещата са същите, каквито си ги оставила предишния път и ако е така, постарай се и ти да скъсиш дистанцията. Ако си права и той изпитва същото, нещата ще си станат сами. Нали не е абсолютно наложително да започнеш тези отношения с дълго лирическо отклонение в стил "от толкова години все те искам, ама... бла бла бла".

Преди да си дойде и дай време да разбереш дали го искаш, защото имаш интерес или просто те блазни т'ва, че е "подходящ".

xXxPETYAxXx
12-16-2013, 11:13
Не съм фенка на връзките от разстояние, но и в същото време са най-добре за мен в момента, тъй като се занимавам с много неща и нямам много свободно време.Чудя се дали да му кажа за тези мои чувства...и дали ще се получи нещо...какво мислите вие?

Ти хубаво си мислиш, че за момента връзка от разстояние те устройва, но дали той ще е на същото мнение? Малко се съмнявам честно казано, щом предната година сте били близки, но не е предприел повече. Но не знам.
Поговорете си...пък каквото стане.

baby_baby
12-16-2013, 12:26
Признай му явно и той има чувства към теб но може да го е срам да ти ги каже нищо не се знае опитай кажи му нищо не губиш

Starless
12-16-2013, 14:33
Ти хубаво си мислиш, че за момента връзка от разстояние те устройва, но дали той ще е на същото мнение? Малко се съмнявам честно казано, щом предната година сте били близки, но не е предприел повече. Но не знам.
Поговорете си...пък каквото стане.

Може той да не е разбрал, че и тя има чувства към него.

Прекарай няколко дни с него и ако все още имаш нещо към него и виждаш, че и той не е безразличен, можеш да му намекнеш, но не чакай отново последния момент.

mayaaa
12-16-2013, 14:40
Остави нещата да се случат. Той ще си дойде, виж дали нещата са същите, каквито си ги оставила предишния път и ако е така, постарай се и ти да скъсиш дистанцията. Ако си права и той изпитва същото, нещата ще си станат сами. Нали не е абсолютно наложително да започнеш тези отношения с дълго лирическо отклонение в стил "от толкова години все те искам, ама... бла бла бла".

Преди да си дойде и дай време да разбереш дали го искаш, защото имаш интерес или просто те блазни т'ва, че е "подходящ".

Това!

Oldschool
12-17-2013, 15:20
Дълго време бях противник на връзките от разстояние, а се случи така, че аз самият бях в такава - с любов и желание се минава и през това.

pandabear
12-17-2013, 15:28
true love: http://prikachi.com/images/631/6860631p.jpg